2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne anlar onlar kışkırtılmaktan :mymeka::mymeka: yakında feminist olcam şu yaşıma kadar yoktu doğumdan sonra saçlarımda beyazlar belirmeye başladı banada acil bakım lazım akannehirsaçlar kaşlar nefret ettim kendimden belkimde adam beni beğenmiyordur artık ondan gıcık olup sayıyordur belkide kimbiilr :sinifsinif:

bir filmde seyretmiştim adamın teki karısını aldatıyodu aldattığı kadınada karısını çok sevdiğini anlatıp duruyodu kadında neden benle birlikde oluyosun diye sorduğunda adam artık o benim çocuğumun annesi sana yaptıklarımı ona yapamıyorum diyodu nedense hep aklımda kalmıştır bu ay ne saçmalıyom ben yaa...

Aynen canım...Sen de anladın onu... Bİ de bizim araya bi de ameliyat girince. Yaraların iyileşmesi falan... Arada NABER KANKA yapıyoz bizbirimize...

naber kanka mı kaydirigubbakcemile3
gecen gece oturdum agladım benı sevmıyo mu ıstemıyo mu dıye... benı guzel bulmuyo mu acaba malum dgumdan sınra vucudum bozuldu kendıme eskısı gıbı bakamıyorum. adam benden uzaklasıyo gıbı geldı. sonra geldı yanıma noldu dedı konustuk... ne bılıyım bazen canımı sıkıyo bu konu... duzelcek ınsallah zamanla.

yemek olayında kolaya kaçacam valla zati evde pişmiş taze fasulyem var yanına azıcık patates kızartayım biraz biberde kızartırım birde salata tamam işte oh be aklımı seveyim :lepi:

Havva Allah iyiliğini versin koptum valla.

koleston canım markası hadi topikçe boyanalım kışkırtalım.saç rengin siyah değil ise güzel tutuyor.dene bakalım herif totondan ayrılmazsa görürsün gününü.ama sen izindesin yorgunum diyip kaçma sansında yok kışkırt bakalım.

ağda yapıyorsan kuaförde yaptıracaksın kesinlikle evde yapmaya çalışmak eziyet 1-2 kere yaptım ama resmen rezil oldum oturup ağlıyacaktım.

Duru'nun boyu geçen ay 69 du sağlık ocagıda değil kendi dr u 10 aylık bebek boyu bu dedi kilosuda 6 aylık dedi bizim topiğin bebekleri sulak yerde yetişiyor.

ayy gülmekden öldüm valla kışkırtıcı kahve hee bidahakine bende öyle boyucam..

boya kız 1-2 yıkamadan sonra dahada hoş oluyor ben daha öncede boyamıştım.

:1shok::uhm:

bende benı begenmıyomu dıye dusunuyorum bazen amannnnnnnn of :sinifsinif:
:1no2: :1no2: :1no2:

bende benı begenmıyomu dıye dusunuyorum bazen amannnnnnnn of :sinifsinif:

:1no2: :1no2: :1no2:

anam beğencek gibide değilki adamlar haklı valla heryandan bişey fışkırıyo hiç giydiğm bişey yakışmıyo valla çapulcu gibi geziyom ortada bu saat olmuş hala üstümde gecelik gibi bişey penyeden onla geziyom saçımı taramadım bile adam neyapsın böylesini..

Zamanla canım. Hamilelik doğum bebek derken hayatlarımız alt üst oldu. Hem bizim hem kocişlerin. Onların işi daha da zor üstelik. Alışmak anneye babalığa uyum sağlamak..
Sabır edeceğiz artık. Sen de üzme öyle kendini. Kadın toprak gibidir. arada nadasa çekmek lazım der annem..kaydirigubbakcemile3 Tatil yapalım azıcık canım biz de..

yemek olayında kolaya kaçacam valla zati evde pişmiş taze fasulyem var yanına azıcık patates kızartayım biraz biberde kızartırım birde salata tamam işte oh be aklımı seveyim :lepi:

Ohh afiyeet olsun...Ben ne yapçam bakalım...

Benim saçım bakır rengi gibi bi şey işte. Beceremedi kuaför. Kışkırtıcı tutar heerhalde..
Valla maşallah bebklerimize. Selvi boylu al yazmalı hepsi

daha nolsun kız...
afıyet ola cokacimcoook
sağol tatllım opuyorumnanaktan

aha aynen beni tarif ettin kaydirigubbakcemile3

Valla kızlar beğenme konusunda katılmıyorum sizlere.. Biz onlara aslanlar gibi evlat verdik. Kolaysa onlar doğursunlar bakalım. Beğenecek. Beğenmek zorunda.klava: Hayatları boyunca yüreklerini sıcacık tutacak bu evlatlar onların. Onlar da bizim yüreklerimizi sıcacık tutmak zorunda. O kadar erkek merkezli düşünmeyin nolur

Valla tanıştıralım süper olrkaydirigubbakcemile5

kızarıklılar sıcaktan olsa boğumlarda olmaz mı sadece bu ayaklarından kafasına kadar her yerinde varbilmiyorumkismile

Bunca sene ağdaya gitmedin diye hayıflan ayrıca 10 dakkada tertemiz ooh evde rezilliğe değmezboshayallersmile

sn ohemşireye de ki gel bizim topiğe hepsi sulak yerdensempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile

al bizden de o kadar benim de kafama takılıyo
ben kendimi beğenmiyom adam nasıl beğensin diyom bazen
bakıyorum ben de de isteksizlik var
ne etçez bööle

Aynen canım...Sen de anladın onu... Bİ de bizim araya bi de ameliyat girince. Yaraların iyileşmesi falan... Arada NABER KANKA yapıyoz bizbirimize...

ay Havva Allah ta seni güldürsün:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: bunu okurken bi güldüm bi güldüm Allahtan yerimde değildim müdürün odasında süt sağıyom :roflol::roflol:

yok kız benımkı bu kadar degıl en azından her sabah kalkar dusumu alır dısımı fırcalar sacımı duzeltırım. ama ewde kaprı esorfman ve askılı buluzla gezıyorum. evde makyaj yapmam zaten eşim sevmıyo makyajı. gelmeden sacımı basımı duzeltır bı parfum sıkarım ama yınede bakımsız tarzan gıbı hıssedıyorum kendımı
sağol tatllım opuyorumnanaktan

aha aynen beni tarif ettin kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

haklısın...
sıkıyosa kendı dogursun alsanaalsanasmile
nadasa mı ay Allah senı napmasın kız kaydirigubbakcemile3

ne güzel konuştun valla kız bayıldımboshayallersmile

zati adamların bişey dediği yok ta biz kuruluyoz

Valla kızlar kadın olarak işimiz zor. Evin yükü bebeğin yükü, kaynana görümce yükü. Çalışıyosan iş yükü. Maddi yükler vs vs.. Kadınlar erkeklere nazaran daha çok etkileniyo bütün bunlardan. Ben de çok kurarım ama işimi daha da zorlaştırmaktan başka işe yaramıyo bu. Sonuçta bakımsızlıktan almadık kiloları falan doğum nedeniyle. Koyverin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…