HAVVA bana da hemsıreler oyle dedı bugun. kılosu normalden çok muş daha ne istiyomuşum falan...
anam bızımkıler coksa tombık bebeklerımız ne ya :)
bende mı kışkırtsam su saçları... dogumdan sonra bı haller oldu bize... eskısı gıbı degılız eşimle. ne bilim yorgunluktan heralde anladınız sız onu... kafama cok takılıyo bu konu ya hadı bakalım...
HAVVA bana da hemsıreler oyle dedı bugun. kılosu normalden çok muş daha ne istiyomuşum falan...
bende mı kışkırtsam su saçları... dogumdan sonra bı haller oldu bize... eskısı gıbı degılız eşimle. ne bilim yorgunluktan heralde anladınız sız onu... kafama cok takılıyo bu konu ya hadı bakalım...
Aynen canım...Sen de anladın onu... Bİ de bizim araya bi de ameliyat girince. Yaraların iyileşmesi falan... Arada NABER KANKA yapıyoz bizbirimize...
Bu arada kızlar.. Esrayı sağlık ocağına götürdüm. 7450 olmuş. 68 de boyu. Yaa ebeler bu kilo 9 aylık bebek kilosu. Çok çok iyi dediler. Boyu da normalden uzun dediler. Ya onlar abartıyo gibime geldi. O zaman bizim topiğin yarısından çoğu 10 ayın üstünde kilosu...
Gittim tral oldum kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana.İlk defa bikini bölgesine ağdacıda ağda yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaymışım salak kafam. Maşallah kız da hiç acıtmadı... Kısaca tüy döktüm geldim kızlar...
Burcu alıntı yapçaktım atlamışım... Kışkırtıcı kahve ne gıııı. Hangi markanın o.Ben de istiyom.. Belkim bizim herif accık kışkırır...aklinialirimsmile
ayy gülmekden öldüm valla kışkırtıcı kahve hee bidahakine bende öyle boyucam..
bir filmde seyretmiştim adamın teki karısını aldatıyodu aldattığı kadınada karısını çok sevdiğini anlatıp duruyodu kadında neden benle birlikde oluyosun diye sorduğunda adam artık o benim çocuğumun annesi sana yaptıklarımı ona yapamıyorum diyodu nedense hep aklımda kalmıştır bu ay ne saçmalıyom ben yaa...
bende benı begenmıyomu dıye dusunuyorum bazen amannnnnnnn of :sinifsinif:ne anlar onlar kışkırtılmaktan :mymeka::mymeka: yakında feminist olcam şu yaşıma kadar yoktu doğumdan sonra saçlarımda beyazlar belirmeye başladı banada acil bakım lazım akannehirsaçlar kaşlar nefret ettim kendimden belkimde adam beni beğenmiyordur artık ondan gıcık olup sayıyordur belkide kimbiilr :sinifsinif:
:1no2: :1no2: :1no2:bir filmde seyretmiştim adamın teki karısını aldatıyodu aldattığı kadınada karısını çok sevdiğini anlatıp duruyodu kadında neden benle birlikde oluyosun diye sorduğunda adam artık o benim çocuğumun annesi sana yaptıklarımı ona yapamıyorum diyodu nedense hep aklımda kalmıştır bu ay ne saçmalıyom ben yaa...
yemek olayında kolaya kaçacam valla zati evde pişmiş taze fasulyem var yanına azıcık patates kızartayım biraz biberde kızartırım birde salata tamam işte oh be aklımı seveyim :lepi:
bende benı begenmıyomu dıye dusunuyorum bazen amannnnnnnn of :sinifsinif:
:1no2: :1no2: :1no2:
naber kanka mı kaydirigubbakcemile3
gecen gece oturdum agladım benı sevmıyo mu ıstemıyo mu dıye... benı guzel bulmuyo mu acaba malum dgumdan sınra vucudum bozuldu kendıme eskısı gıbı bakamıyorum. adam benden uzaklasıyo gıbı geldı. sonra geldı yanıma noldu dedı konustuk... ne bılıyım bazen canımı sıkıyo bu konu... duzelcek ınsallah zamanla.
yemek olayında kolaya kaçacam valla zati evde pişmiş taze fasulyem var yanına azıcık patates kızartayım biraz biberde kızartırım birde salata tamam işte oh be aklımı seveyim :lepi:
Havva Allah iyiliğini versin koptum valla.
koleston canım markası hadi topikçe boyanalım kışkırtalım.saç rengin siyah değil ise güzel tutuyor.dene bakalım herif totondan ayrılmazsa görürsün gününü.ama sen izindesin yorgunum diyip kaçma sansında yok kışkırt bakalım.
ağda yapıyorsan kuaförde yaptıracaksın kesinlikle evde yapmaya çalışmak eziyet 1-2 kere yaptım ama resmen rezil oldum oturup ağlıyacaktım.
Duru'nun boyu geçen ay 69 du sağlık ocagıda değil kendi dr u 10 aylık bebek boyu bu dedi kilosuda 6 aylık dedi bizim topiğin bebekleri sulak yerde yetişiyor.
boya kız 1-2 yıkamadan sonra dahada hoş oluyor ben daha öncede boyamıştım.
sağol tatllım opuyorumnanaktandaha nolsun kız...
afıyet ola cokacimcoook
anam beğencek gibide değilki adamlar haklı valla heryandan bişey fışkırıyo hiç giydiğm bişey yakışmıyo valla çapulcu gibi geziyom ortada bu saat olmuş hala üstümde gecelik gibi bişey penyeden onla geziyom saçımı taramadım bile adam neyapsın böylesini..
Aha valla aynı ben... Miyop dışında hepsi uyuyo. 1. sınıftan beri devamlı gözlük takıyom ben canım. Göz kapaklarımda alerji olduğu için lens de takamıyorum.
Valla ben de öyle diyom... Kız şaka maka Biz bu çocukları büyüyünce tanıştıralım haaa
sıcaktandır canım ya. Terliyodur. o yapmıştır. Esra da da oluyo kendiliğinden sönüyo. Ben pudra koyuyorum koltuk altı be boynuna.. hele Berkin tombiş daha da etkilenir.
Bu arada kızlar.. Esrayı sağlık ocağına götürdüm. 7450 olmuş. 68 de boyu. Yaa ebeler bu kilo 9 aylık bebek kilosu. Çok çok iyi dediler. Boyu da normalden uzun dediler. Ya onlar abartıyo gibime geldi. O zaman bizim topiğin yarısından çoğu 10 ayın üstünde kilosu...
Gittim tral oldum kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana.İlk defa bikini bölgesine ağdacıda ağda yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaymışım salak kafam. Maşallah kız da hiç acıtmadı... Kısaca tüy döktüm geldim kızlar...
Ayyyy allah korusun seninki elbet ondan değildir hani yaktırmakta acılı birşey demek istedim yani çok rahatsız etmiyor ise dr da birşey değil dediyse kalsın diye dedim canım.
can sıkacak birşey yok yeni başladı vucut reaksiyon göstermişte olabilir.bunlar normal o yüzden 3-4 kaşık verin diyorlarki bi anda yüklenilmesin diye geçer annesi merak etme.
Aynen canım...Sen de anladın onu... Bİ de bizim araya bi de ameliyat girince. Yaraların iyileşmesi falan... Arada NABER KANKA yapıyoz bizbirimize...
bir filmde seyretmiştim adamın teki karısını aldatıyodu aldattığı kadınada karısını çok sevdiğini anlatıp duruyodu kadında neden benle birlikde oluyosun diye sorduğunda adam artık o benim çocuğumun annesi sana yaptıklarımı ona yapamıyorum diyodu nedense hep aklımda kalmıştır bu ay ne saçmalıyom ben yaa...
yok kız benımkı bu kadar degıl en azından her sabah kalkar dusumu alır dısımı fırcalar sacımı duzeltırım. ama ewde kaprı esorfman ve askılı buluzla gezıyorum. evde makyaj yapmam zaten eşim sevmıyo makyajı. gelmeden sacımı basımı duzeltır bı parfum sıkarım ama yınede bakımsız tarzan gıbı hıssedıyorum kendımıanam beğencek gibide değilki adamlar haklı valla heryandan bişey fışkırıyo hiç giydiğm bişey yakışmıyo valla çapulcu gibi geziyom ortada bu saat olmuş hala üstümde gecelik gibi bişey penyeden onla geziyom saçımı taramadım bile adam neyapsın böylesini..
sağol tatllım opuyorumnanaktan
aha aynen beni tarif ettin kaydirigubbakcemile3
Valla kızlar beğenme konusunda katılmıyorum sizlere.. Biz onlara aslanlar gibi evlat verdik. Kolaysa onlar doğursunlar bakalım. Beğenecek. Beğenmek zorunda.klava: Hayatları boyunca yüreklerini sıcacık tutacak bu evlatlar onların. Onlar da bizim yüreklerimizi sıcacık tutmak zorunda. O kadar erkek merkezli düşünmeyin nolur
haklısın...Valla kızlar beğenme konusunda katılmıyorum sizlere.. Biz onlara aslanlar gibi evlat verdik. Kolaysa onlar doğursunlar bakalım. Beğenecek. Beğenmek zorunda.klava: Hayatları boyunca yüreklerini sıcacık tutacak bu evlatlar onların. Onlar da bizim yüreklerimizi sıcacık tutmak zorunda. O kadar erkek merkezli düşünmeyin nolur
nadasa mı ay Allah senı napmasın kız kaydirigubbakcemile3Zamanla canım. Hamilelik doğum bebek derken hayatlarımız alt üst oldu. Hem bizim hem kocişlerin. Onların işi daha da zor üstelik. Alışmak anneye babalığa uyum sağlamak..
Sabır edeceğiz artık. Sen de üzme öyle kendini. Kadın toprak gibidir. arada nadasa çekmek lazım der annem..kaydirigubbakcemile3 Tatil yapalım azıcık canım biz de..
Ohh afiyeet olsun...Ben ne yapçam bakalım...
Benim saçım bakır rengi gibi bi şey işte. Beceremedi kuaför. Kışkırtıcı tutar heerhalde..
Valla maşallah bebklerimize. Selvi boylu al yazmalı hepsi
Valla kızlar beğenme konusunda katılmıyorum sizlere.. Biz onlara aslanlar gibi evlat verdik. Kolaysa onlar doğursunlar bakalım. Beğenecek. Beğenmek zorunda.klava: Hayatları boyunca yüreklerini sıcacık tutacak bu evlatlar onların. Onlar da bizim yüreklerimizi sıcacık tutmak zorunda. O kadar erkek merkezli düşünmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?