2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay allam ya..kzı nediyon sen...gül gül öldüm yazamadım gülmekten ne muhabbetlere girmişsiniz....onun canı bişeye sıkılıyodur kurma sen boşver...
aynen valla....heryer et boğum boğum...
katılıyorum sana..onlara evlat verdik...hepimiz doğumdan önce dal gibiydik....o halimizide biliyolar...akşama kadar yoruluyoruz üstüne...amaninnn boşverin beyenmeyene buldurmasın....

valla bende paldır küldürüm evde akşama kadar....bazen arada bi makyaj yapıyorum adam gelmeye yakın....vayyy diyooo....kız bizde bacı kardeş gibiyiz akşam olunca gözüm kapanıyo....ben istemiyorum ama....bana bazen geliyo napıyon kardeş diyo.......

doktoru aradım kızarıklıklar sıcaktan da olabilir yoğurttan olduğu düşünmüyorum ama 2-3 gün kes sonra yine ver dedi.. zaten şimdi illa yemesi gerekmiyor dedi..

yınede şu kışkırtıcı kahveyi bi denemek lazım kaydirigubbakcemile3

çok doğru söylüyon valla koyverdim gitti bundan sonra...

vereliniortak bencede.......

bizim adam ne zaman kilolardan muhabbete girsek hemen koşsana spor yapsana falan diyo...kolaysa sen yap diyorum bende...hiç sevmiyorum spor olayını ya......

anam bırı kanka naber der dıgerı naber kardeş der vay bizim halimize kaydirigubbakcemile3
doktoru aradım kızarıklıklar sıcaktan da olabilir yoğurttan olduğu düşünmüyorum ama 2-3 gün kes sonra yine ver dedi.. zaten şimdi illa yemesi gerekmiyor dedi..
dogru sıcaktan da olabılır... ınsallah oyledır yogurttan mahrum kalmaz kuzucum...

yınede şu kışkırtıcı kahveyi bi denemek lazım kaydirigubbakcemile3

Bence de aklinialirimsmile

bizim adam ne zaman kilolardan muhabbete girsek hemen koşsana spor yapsana falan diyo...kolaysa sen yap diyorum bende...hiç sevmiyorum spor olayını ya......

Spor mu? İki çocukla her gün yapıyon ya sen zaten canım ya...

Heee orda duracaksın bak tamam sen kilo aldın beğenmiyorumu kesinlikle kabul etmem ama geceliğimi giyince illaki popo altında olacak badimi giyince göysüm gözükecek bu işin birazda oteki tarafı var .ben bakımsızken bırak kocayı kendim kendimden sıkılıyorum önce kendiniz için bakın kendinize sonra kocanız için

nirden aklına geldi kız sen bırak erkekleri bizim kadınları kışkırtıyorsun dalacak herkes akşam kocasına.

yemek olayında kolaya kaçacam valla zati evde pişmiş taze fasulyem var yanına azıcık patates kızartayım biraz biberde kızartırım birde salata tamam işte oh be aklımı seveyim :lepi:

aman çok bile al at buzluğuna mantı sıkışıncada çıkart yap sen sabahtan beri onumu düşünüyorsun.

o kadarda değil ne demek ne yapsın adam ben onu bi elime alırsam .ayy ben topikte tam kadırgalı oldum . ama yemeğin hazırsa gir 2 dk duş al günlük ama hoş duran şeyler giy ki adamda hoop ne oluyoz demesin önce kendin için .

adam beni hafta içi hep giyinik görüyo ama hafta sonu da kalakrım duşumu alırım saçımı başımı toplarım gecelik şort mort giyerim tabii gece kyafeti giyecek halim yok bu sıcakta da çok istiyosa kendi de takım elbise giysin ben de onu düzgün görmek istiyom:mymeka:

ben çıkayım kızlar.defnenin karnını doyurayım..

Afiyet ossun kuluma... löp löp et olsun..

anam bırı kanka naber der dıgerı naber kardeş der vay bizim halimize kaydirigubbakcemile3

dogru sıcaktan da olabılır... ınsallah oyledır yogurttan mahrum kalmaz kuzucum...

EE biz ikinciyi nasıl yapçaz ki...eşeysiz çoğalamadığımıza göre :uhm:

he valla doğru diyon
bak ben şimdi süt sağıyom bi yandan çalışıyom gitçem çocukla uğraşçam yatana kadar koştur iş desen bi yandan kafa kaynanaya takık abooo söylerken yoruldum akannehir
koyver gitsin valla

Durun bende kalkıp üstüme başıma bişeyler giyineyim..

Haydeeeee geldin 2012 şubat bebişleriiiii :sm_cool::sm_cool:

O kadar.. O da baksın kendine ama di mi

kızlar bişey sorcam sizde yeni sayfalar hemen gözüküyomu ben herseferinde yeni bişey yazılmı diye yenile ye basıyom bunun başka bi yolu varmı?

ay Buru ilahi yarıldım gülmekten kadırgalı seni:roflol:
dediklerine katılıyorum elbise var elbise var anane elbisesi giyorsan olmaz dediğin gibi poponun altında olcak accık:kedi:

ayy serap koptum gülmekten ya...aynen valla bende onu düzgün görmek istiyorum...giysin takım eliseyi otursun karşıma..kaydirigubbakcemile3
Afiyet ossun kuluma... löp löp et olsun..

EE biz ikinciyi nasıl yapçaz ki...eşeysiz çoğalamadığımıza göre :uhm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen söylerken ben yoruldum...koyver gitsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…