he valla doğru diyon
bak ben şimdi süt sağıyom bi yandan çalışıyom gitçem çocukla uğraşçam yatana kadar koştur iş desen bi yandan kafa kaynanaya takık abooo söylerken yoruldum akannehir
koyver gitsin valla
kızlar bişey sorcam sizde yeni sayfalar hemen gözüküyomu ben herseferinde yeni bişey yazılmı diye yenile ye basıyom bunun başka bi yolu varmı?
ay Buru ilahi yarıldım gülmekten kadırgalı seni:roflol:
dediklerine katılıyorum elbise var elbise var anane elbisesi giyorsan olmaz dediğin gibi poponun altında olcak accık:kedi:
alkisalkisalkiskızlar giyindim....
Ayy sorma Burcu ya... Bak sana durumu anlatayım. Adam 4*4 ünü kaldırımın orta yerine yanaştırmış. Kaldırımın hemen yanında minibüs parketmişş sıra bekliyo. Onun yanına da araba parketmiş. Cadde vızır vızır.. Dua ede ede geçtim yolun ortasından o an adamı bulsam parçalayacaktım. Çocuk olmasa neyse
kızlar giyindim....
Ayy sorma Burcu ya... Bak sana durumu anlatayım. Adam 4*4 ünü kaldırımın orta yerine yanaştırmış. Kaldırımın hemen yanında minibüs parketmişş sıra bekliyo. Onun yanına da araba parketmiş. Cadde vızır vızır.. Dua ede ede geçtim yolun ortasından o an adamı bulsam parçalayacaktım. Çocuk olmasa neyse
accık terapi gibi olacak ama nasıl hissediyorsun.valla ben süslenince kendimede alıcı gözüyle bakınca daha bi alasım geliyor kendimi.bayanssulusmile
accık terapi gibi olacak ama nasıl hissediyorsun.valla ben süslenince kendimede alıcı gözüyle bakınca daha bi alasım geliyor kendimi.bayanssulusmile
evet park yapılmayacak yere kaldırıma çıkıyorlar yaya yolu diye adamın suratına bağrasım geliyor.
al anam seninin.aaaay çok güldüm benim de seni alasım geldi valla :roflol:
senin adam kapasın çenesini zaten işveli cilveli neşeli hatun daha ne olsunalsanaalsanasmile
süper hissediyom ama bi 10 kilo fazla var yaaaaaaaaaaa...
ay valla size doyum olmuyo benim kuzu beni bekler mesai bitti
hepinizi öpüyorum
ay hala gülüyorum Burcu sempatiksalakcinni
benimde kocam gelmek üzeredir kadınlar kulubündeki mesaimi bende bitirdim bugunluk ama hiç çıkasım yok valla ...
evet valla kızlar iyiki varsınız...bu arada arkadaşlarım bana hep küsüyolar...diyolar gözükmüyosun hiç...sizden ayrılıpta görüşemiyorum....burdaki sohbet iyi geliyo bana.....
selamm sonunda okuyup bitirebildim dün gelemedimdi ne çok birikmiş maşallahınız var
yaklaşık 2 saattir sayfa açık gidiyorum geliyorum okuyorum e tabi ben okuyna kadar kimse kalmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?