candy canım marketlerde oluyo ben bi ikisinde görmüştüm
Sizi çok seviyormuş öyle yazdı
Sizi çok seviyormuş öyle yazdı
alsanaalsanasmile bu kadıncağızı düşünen yokay ne emzirme odası kız koskoca şirket ama 100 kişiyiz yer yok bizim departmanını taşıdılar başka binaya yer kıtlığından.. toplantı odası veya müdürümün odası boş olunca orada sağıyorumda bazı gün hiç boş olmuyorlar tabi.. tuvalete alıyorum tabureyi de ortaya koyuyorum çok ta sıcak oluyor yarım saat orda bayılıp çıkıyorumkafamçokkarıştı günde 4 kere falan bi deakannehir Berkin kusunca diyom bak ben o 1 cc için ne ter döktüm yabana götürme haa :mymeka:
ayakkabı aldım dolgu topuk çoooooookkk rahat ve çoooooooook sade bilmiyorumkismilebambiiiiiiiiiiiiiii sandalet tarzı ama çok şık ayakkabılar var fiyatlarıda 49-59 arası indirimde şuanda.
wc de çekilmezmiş.banada Duru'ya dua okuyan hoca söyledi wc hariç heryerde besmele ile meme ver demişti.
tatlım çok şık taşlı pullu babetler var şimdi, hatta çok hafif dolgu topuklu ya da az topuklular var..günlük kotla falan bile giyersin sonra..
selam kızlaaaaaar.... biz tatilden geldik biraz toparladık kendimizi. temizlik, alışveriş valla yeniden tatil yapasım geldi :) neyse bugün doktora gittik. bizde ek gıdaya başlıyoruuuuuuuz....
Doruk un herşeyi iyi masallah. biraz iri bir bebek dedi doktor. hizli büyüyoruz. bakalım. sonra yavaslıcak mutlaka.
okudugum anladğım kadarıyla burda hersey yolunda...
valla taktik çok kızlar bi ara toplu yapalımda uzun uzun konuşalım bu konuyu
ya bende alıyım şu filelerden ecroş herşeyi kemirmek istiyo bari kemirdiği yarasın kuzuya
selaml kızlar nasılsınız valla burası çok sıcak derinde uyuyamıyor yavrucak, bizde bugün doktora gittik herşeyimiz güzel gidiyor kiloda güzel almış kızım boyuda uzamış aşılarımızda olduk 4 tane öle işre
bende aldım o filelerden fatoşcum
tatilden gelenler hoşgeldi ne güzel bu sene bizde yapamıycaz tatil hastalıklardan ama ben patlıycam yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?