2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız
birkaç gündür yatılı misafirlerim vardı giremedim bende.gerçi yabancı değil görümcemler vardı ama yine de yemekdir şudur budur giremiyor insan işte
ama aklımda burda yani
hep sohbetlerden uzak kalıyorum sinir oluyorum ya
bari biraz geçmişi okuyayım da haberdar olayım sizden

Sedacım hoşgeldin canım... Seni her gördüğümde soruyom ama cevap vermiyon.. Slaytın son hali ben de yok msn e de eklememişsin beni

alsanaalsanasmile bu kadıncağızı düşünen yok
ayakkabı aldım dolgu topuk çoooooookkk rahat ve çoooooooook sade bilmiyorumkismile
abiyenin boyunu alırken kız "ama bu düz ayakkabı" dedi delikafadulden ama napıyım abiye ayakkabılarla bebek taşıyamam ki :mymeka:
ama tuvaletin içinde emzirmiyoruz ki lavaboda emziriyoruz. yine de araştırmak lazım
tatlım çok şık taşlı pullu babetler var şimdi, hatta çok hafif dolgu topuklu ya da az topuklular var..günlük kotla falan bile giyersin sonra..

topuklu bulamadım canım ya babetler de düz oluyor zaten boyum yok yerden bitme gibi olmayım dedim

internet ne güzel şey. market alışverişi yaptım sanal eşim yorgun oluyo gidemiyo markete ben de bebkle gidemiyorum. bi deneyim dedim gerçi meyve sebze almadım ama yine de ayağıma kadar gelmesi iyi aklinialirimsmile

selam kızlaaaaaar.... biz tatilden geldik biraz toparladık kendimizi. temizlik, alışveriş valla yeniden tatil yapasım geldi :) neyse bugün doktora gittik. bizde ek gıdaya başlıyoruuuuuuuz....
Doruk un herşeyi iyi masallah. biraz iri bir bebek dedi doktor. hizli büyüyoruz. bakalım. sonra yavaslıcak mutlaka.
okudugum anladğım kadarıyla burda hersey yolunda...

hoşgeldin zeynepcim,tatil gibisi var mı..
ben geçen sene gidemedim bu sene de düğünler yüzünden gidemedim
eşim seni göndereyim diyor ama onsuz gitmem ben

tatil sonrasını sevmiyorum ben.
ev perişan oluyor,temizlik bir yandan,bitmeyen çamaşırlar bir yandan
ama her güzel şeyin sonu oluyor tabi

hoşgeldin cnm

valla taktik çok kızlar bi ara toplu yapalımda uzun uzun konuşalım bu konuyu

ya bende alıyım şu filelerden ecroş herşeyi kemirmek istiyo bari kemirdiği yarasın kuzuya

selaml kızlar nasılsınız valla burası çok sıcak derinde uyuyamıyor yavrucak, bizde bugün doktora gittik herşeyimiz güzel gidiyor kiloda güzel almış kızım boyuda uzamış aşılarımızda olduk 4 tane öle işre
bende aldım o filelerden fatoşcum
tatilden gelenler hoşgeldi ne güzel bu sene bizde yapamıycaz tatil hastalıklardan ama ben patlıycam yaniii

valla taktik çok kızlar bi ara toplu yapalımda uzun uzun konuşalım bu konuyu

ya bende alıyım şu filelerden ecroş herşeyi kemirmek istiyo bari kemirdiği yarasın kuzuya

cnm o fileler çok iyi ya gerçekten hem dişini kaşır hem vitaminini alır hem oyununu oynar

selam cnmburasıda çok sıcak ben uyuana kadar biraz klimayı açıyorum sonra dalınca kapıyorum.bizde gidemedik tatile neyim burda denize bile gidemedik doğru dürüst. seneye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…