bu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...
Fatocum Burcuya katılıyorum. Keşke ben de senin gibi olabilseydim kaynanayla. bak pala Remzi oldu bıyıklar aldırmaya gidemiyorum. Esra yı götüremem. Bırakayım desen kaynana uzak.Hakkınızda hayırlısı şekeereim
merhaba arkadaşlar benimde kızım bir hafta sonra 6 aylık olacak ama ben hala regli olmadım aranızdada olmayan varmı?ne yapmam lazım sizce
arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bu dönemde sütümde koruyor demi...
selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyi olmak isterdim yine kocişle kapıştık adam anlayışlı olacağına dahada odun oldu neler söyledi neler çok canım sıkıldı alıp başımı gidesim geldi mafoldumbenmafoldumben
noldu canım hayırdır yahu kafasına güneşmi geçmiş
bazeb ay başları tutuyo bu erkekerin sıkma sen canını
3.4 gün mü nerde ogünler yahu
kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
çok fena hasta oldum..kaçgündür başımı dahi kaldıramıyodum
yolculuk çok yordu beni
yarın hastaneye yatıyorum büyük ihtimal.
sizler nasılsınız bebişler iyimi
oğluşuma annemler bakıyı kaç gündür...inanın emzirirken bile canım çıkıyodu .çok hastaysım
sularda mikrop varmış galiba ondan olmuşum..
sütüm kesilcek diye aklım çıktı ama şükür kesilmedi
bugün dahaiyiym .en azından ayağa klakıyorum.
off hasta omak ne zormuş ya böyle körpe kuzun varken
aynen bende kavga edemiyom birde küs kalamıyom yaa kendi suçlu olsa bile öyle şeyler söylerki ben kendimi suçlu hissederim bi özür dilemediğim kalır...
Aha valla aynı ben... Miyop dışında hepsi uyuyo. 1. sınıftan beri devamlı gözlük takıyom ben canım. Göz kapaklarımda alerji olduğu için lens de takamıyorum.
Seninkiyle benimkini koycan çuvala vurcan duvara Tuğbacım...
Valla ben de öyle diyom... Kız şaka maka Biz bu çocukları büyüyünce tanıştıralım haaa
Canım çok geçmiş olsun...
Canım hormonaldir belki.
Aha aynı Serkan...
sıcaktandır canım ya. Terliyodur. o yapmıştır. Esra da da oluyo kendiliğinden sönüyo. Ben pudra koyuyorum koltuk altı be boynuna.. hele Berkin tombiş daha da etkilenir.
Anacım şeytan diyo ki bırak çocuğu başına kaç. Öğrensin nasıl oluyo. Ama şeytana uymamak lazım..
Bu arada kızlar.. Esrayı sağlık ocağına götürdüm. 7450 olmuş. 68 de boyu. Yaa ebeler bu kilo 9 aylık bebek kilosu. Çok çok iyi dediler. Boyu da normalden uzun dediler. Ya onlar abartıyo gibime geldi. O zaman bizim topiğin yarısından çoğu 10 ayın üstünde kilosu...
Gittim tral oldum kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana.İlk defa bikini bölgesine ağdacıda ağda yaptırdım. Keşke daha önce yaptırsaymışım salak kafam. Maşallah kız da hiç acıtmadı... Kısaca tüy döktüm geldim kızlar...
Burcu alıntı yapçaktım atlamışım... Kışkırtıcı kahve ne gıııı. Hangi markanın o.Ben de istiyom.. Belkim bizim herif accık kışkırır...aklinialirimsmile
HAVVA bana da hemsıreler oyle dedı bugun. kılosu normalden çok muş daha ne istiyomuşum falan...
anam bızımkıler coksa tombık bebeklerımız ne ya :)
bende mı kışkırtsam su saçları... dogumdan sonra bı haller oldu bize... eskısı gıbı degılız eşimle. ne bilim yorgunluktan heralde anladınız sız onu... kafama cok takılıyo bu konu ya hadı bakalım...
Valla kızlar kadın olarak işimiz zor. Evin yükü bebeğin yükü, kaynana görümce yükü. Çalışıyosan iş yükü. Maddi yükler vs vs.. Kadınlar erkeklere nazaran daha çok etkileniyo bütün bunlardan. Ben de çok kurarım ama işimi daha da zorlaştırmaktan başka işe yaramıyo bu. Sonuçta bakımsızlıktan almadık kiloları falan doğum nedeniyle. Koyverin gitsin
ay allam ya..kzı nediyon sen...gül gül öldüm yazamadım gülmekten ne muhabbetlere girmişsiniz....onun canı bişeye sıkılıyodur kurma sen boşver...
aynen valla....heryer et boğum boğum...
katılıyorum sana..onlara evlat verdik...hepimiz doğumdan önce dal gibiydik....o halimizide biliyolar...akşama kadar yoruluyoruz üstüne...amaninnn boşverin beyenmeyene buldurmasın....
valla bende paldır küldürüm evde akşama kadar....bazen arada bi makyaj yapıyorum adam gelmeye yakın....vayyy diyooo....kız bizde bacı kardeş gibiyiz akşam olunca gözüm kapanıyo....ben istemiyorum ama....bana bazen geliyo napıyon kardeş diyo.......
Valla ben kendime bakıp accık süslenince çok iyi geliyo bana...Kendimi çok iyi hissediyorum
evet valla kızlar iyiki varsınız...bu arada arkadaşlarım bana hep küsüyolar...diyolar gözükmüyosun hiç...sizden ayrılıpta görüşemiyorum....burdaki sohbet iyi geliyo bana.....
alsanaalsanasmile bu kadıncağızı düşünen yok
ayakkabı aldım dolgu topuk çoooooookkk rahat ve çoooooooook sade bilmiyorumkismile
abiyenin boyunu alırken kız "ama bu düz ayakkabı" dedi delikafadulden ama napıyım abiye ayakkabılarla bebek taşıyamam ki :mymeka:
ama tuvaletin içinde emzirmiyoruz ki lavaboda emziriyoruz. yine de araştırmak lazım
topuklu bulamadım canım ya babetler de düz oluyor zaten boyum yok yerden bitme gibi olmayım dedim
internet ne güzel şey. market alışverişi yaptım sanaleşim yorgun oluyo gidemiyo markete ben de bebkle gidemiyorum. bi deneyim dedim gerçi meyve sebze almadım ama yine de ayağıma kadar gelmesi iyi aklinialirimsmile
ohhh güle güle giy canım... birde abiyeni falan nerden alışveriş yaptığını da söylesende banada fikir olsa...
gunaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?