2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çarşıya indim mi alıyıım bari kızlar herkes memnun görünüyo benim kız hıyar güzeli oldu hıyarı düşürmüyo elinden ehehe

merhaba kızlar nasılsınız tatılden geenlere hos geldınız

ek gıda bızde yıyozda corba veya yaglı unlu seyler cok vermıyorum ben kızlar ya hem cok sısırır hemde ıyı dıl da 5 aylık cocuga dıye dusunuyom ben

al al valla pek iyi onlar ne bulsa ağıza atıyolar en azından vitamin alır
valla candy canım bu sıcaklarla ne yapcaz bakalımmm klimadan korkuyorum ben

meleksen hoşgeldin canım bizde çok yağlı vermiyoruzki yemesi gereken şeyleri veriyoruz bide 5 aylık olmuş kuzucun artık yavaştan başla sonra alışmaları geç oluyo tabi gene karar senin canım

peki kızlar suyunu damlatmıyo mu file nasıl bişeydir yahu bi anlatın hele

melekcim aynen bende vermiyorum unlu yağlı şeyler kop şişmanlık yapmasın diye

mydarlıng cnm bız ek gıdaya 3 ayda basladık cnm hergun meyve sebze puremız bebe yogurtumuz falan var allaha sukurde ıstahla yıyo prensesım benım dedıgım yaglı corba un corbası tereyagla bılmem ne ver dıyo kaynana verırmıyım ben salakmıyım vala kımseyle cocugumun kılosunu yarıstırmıyorum dedım kaynanaya hem cocugumun kılosu cok ıyı onu dıyodum cnm corba verenlere falan dedım bısı yok herkez ıstedıgını verır

unlu tereyağlı bende vermiyorum canım sebze meyve yoğurt şimdilik bencede herkes istediğini verir kime ne kilolu çocuk sağlıklı demek değildir ki kof şişmalıkta iyi değil sağlıklı olsunlar yeter

herkese iyi geceler, oku oku bitiremedim yaa... ev toplamaktan ne muhabbetler kaçırmışım ben yaa... ama napıyım tek başıma kaldım küçük bi çocukla taşınmaya çalışıyom. insanın tam ihtiyacı olduğu zamanda kimse olmuyor yanında... akşama kadar mahvoluyorum valla... hem melisle uğraş hem yemek yap hem evi toplamaya çalış... bazen çıldıracak gibi oluyorum en çok ihtiyacım olduğu zamanda kimsecikler yok.. lafa gelince de herkes var.... ablam ameliyat olduğu için kardeşlerimden fayda yok onlar onunla ilgileniyorlar.. kayınvalideciğimde tatilde...!!!!

prensesim allah kolaylık versin canım dediğin gibi tam lasım olunca kimse kalmıyo ortada valla işin baş elin kuş olsun inşallah her zaman işe öle başla bittiğini anlamazsın valla

bu arada saglık ocagında tarttılar kızım 7.700 gr olmus 20 gunde 400 gr almış...

ohhh maşallah ipeğime....

götür kız götür esrayı o da alışsınnn kaydirigubbakcemile3 nasılsa ilerde işine yarar bu tecrübeler kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar benimde kızım bir hafta sonra 6 aylık olacak ama ben hala regli olmadım aranızdada olmayan varmı?ne yapmam lazım sizce

valla bende oldum sayılmaz... birkere çok az birşey geldi... ama anlamadım regl mi değil mi.....

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bu dönemde sütümde koruyor demi...

aman kız dikkat et sen önlemini al sonra bir bebiş daha gelir....

aman tuğbacım yaa takmayacaksın bu erkekleri... onlar nasıl düşünceli değilse sende olmayacaksın... onlara ince düşünce yaramıyor anacım....

noldu canım hayırdır yahu kafasına güneşmi geçmiş
bazeb ay başları tutuyo bu erkekerin sıkma sen canını

3.4 gün mü nerde ogünler yahu

süpperr yorummm.......

çok geçmiş olsun canım. umarım önemli birşey değildir....

aynen bende kavga edemiyom birde küs kalamıyom yaa kendi suçlu olsa bile öyle şeyler söylerki ben kendimi suçlu hissederim bi özür dilemediğim kalır...

nası yaa. birde üstemi çıkıyorlar... hayret birşey ya....

berbere gitmişsin sıhhatler ola...kaydirigubbakcemile3

ahhh zeynep eskilerden ne kaldı ki.... bir doğum yaptık herşeyimiz değişti... bende birtek biz böyleyiz sanıyordum...

aynen yaa ne zormuş kadın olmak... erkek olsan birtek işe git çalış başka birşey düşünme....

koptum yaaa "naber kardeş" hıı... kaydirigubbakcemile3

Valla ben kendime bakıp accık süslenince çok iyi geliyo bana...Kendimi çok iyi hissediyorum

aynennn aynada kendimi bakımlı görünce moralim düzeliyor....

evet valla kızlar iyiki varsınız...bu arada arkadaşlarım bana hep küsüyolar...diyolar gözükmüyosun hiç...sizden ayrılıpta görüşemiyorum....burdaki sohbet iyi geliyo bana.....

kızlar gerçekten burdaki sohbetin tadı bir başka... burdaki sohbetleri birçok arkadaşımla yapamıyorum bile...

ohhh güle güle giy canım... birde abiyeni falan nerden alışveriş yaptığını da söylesende banada fikir olsa...

kızlar ben size söylemeyi unuttum regl oldum ben çok şükür ama şu kiloları ne yapıcaz bilmiyorum aynaya bakmak istemiyorum sokağa bile çıkasım gelmiyoo çııldırıcam yaniiii kızlarrr ooooooofffffff
doğru söylüyo kızlar eskilerden ne kaldıki kocişlerle ilgili herkes aynı sanırım doğum sonrası düzeliriz inşallah kızlar

ohh yani nihayet bitirdim okumayı.ne muhabbetlerr kaçırmışız yine.çok sıcak konuşmalar geçmiş.okurken bile sıkılmadım valla.
Havvacım,seni bir açılmış gördüm canım,espriler süper valla...
Ebrucum senin giyinmen güme mi gitti şimdi??
Burcucum sana katılıyorum kendin için yap konusuna ve toto görünecek konusuna.
Zeynepcim konuyu açmış,maşallah herkes dökülmüş ama iyi olmuş konuşup rahatlamak önemli

Allah bu insanlara çeneyi niye vermiş
şom ağızlılık yapsınlar diye mi
neymiş efendim, burada oturan eski kiracının çocuğunun sürekli ağlama sesi gelirmiş elifinki hiç gelmiyormuş
sinirlerim zıpladı ya
sinirden ağlayacağım şimdi
elifin bir huysuzluğu tuttu ki
zaten misafir ağırlamışım bir sürü iş yapmışım ve uykusuzum
götürüp eline vermeli elifi al sesini duy diye klava:
noldu bu kıza anlamıyorum senağlama

ohhh güle güle giy canım... birde abiyeni falan nerden alışveriş yaptığını da söylesende banada fikir olsa...

sağol canım
akerden aldım

öffffffffff
bıktım ya
dul kadın gibi yaşamaktan bıktım
çocuğumu tek başıma büyütmekten evin hem kadını hem erkeği olmaktan bıktım

benim hayalini kurduğum yuva bu değilsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…