2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim nazar olmuş maşallah demiyolar bi çokmu zor demesi bilmem
bişi demeye gelmiyo bebişlere hemencecik nazara geliyolar valla

bızım ewde ılaclama olucak bugun 1-2 saate kayınvalıdeme gecıcem.
yogurtlu sebze corbası koydum hulyanın verdıgı tarıften bakalım ıns ıpekcık ıcer...

günaydın kızlar off sabahları bu sırtımın ağrısından teprenemiyorum bile doktora gitsem çocukla nasıl gitcem onu düşünüyorum...

yogurtlu sebze corbası koydum hulyanın verdıgı tarıften bakalım ıns ıpekcık ıcer...

yarın görüşürüz artık kuşum. yarasın İpeğime çorbalar..

günaydın kızlar off sabahları bu sırtımın ağrısından teprenemiyorum bile doktora gitsem çocukla nasıl gitcem onu düşünüyorum...

ihmal etme kalk git bi gün ağrısından duramayacağın güne kadar bekleme canım ya

hoşgeldinnn.hayırlı olsun işinde..
teşekkür ederim ayşegülcüm..

gunaydın kızlar.

hosgeldın nasılsın bebiş nasıl?
hoşbuldum zeynepcim.. bebiş hızla büyüyor.. biraz kaynanayla sıkıntı yaşıyoruz.. geçen gün ağzına gazoz verdi çoçuğun.. pipisi şişmesinmiş.. kendin bakmıyorsan çocuğuna her türlü sıkıntısı daha fazla oluyor maalesef.. bulamadım ki zengin koca:roflol:

canım neden böyle söylediğini bilemiyorum..kaçırmışım daha evvel yazdıklarını..dün de 30 sayfa ilerlemiş okuyamadım haliyle hepsini..ama şöyle söyliyim..biz eşimle 7 sene çıktık 3 senelik de evliyiz..bursada pastane, kafe, restoran tarzı işletmelerimiz var ve eşimin eve gelmesi kışın 12 yazın 1-2 oluyor gece ve sabah da en geç 10-11 de çıkıyor evden..üstelik bende çocuklar iki tane ve ikizler..senin böyle söylemekteki nedenin ne bilemiyorum ama ben bu nedenlerden ötürü aynı dediğin gibi çocuklarımı yapayalnız büyütüyorum, evin her işini ben yapıyorum iç ve dış olmak kaydıyla..çok şükür ciddi maddi kaygılarımız yok da evde saat 5 e kadar hafta içi her gün bir yardımcım var yoksa hepten deli olurdum heralde..haa bir de benim eşimin bu bahsettiğim temposu 5 gün 6 gün değil haftanın 7 günü böyle..eve 11de gelince ya da 12-1 de evden çıkınca hasta mısın diyorum adama o kadar yani sen düşün..
üzme kendini napalım, kısmet..inşallah herşey düzene girer..

kızlar herkese hepinize günaydın..biz pazartesiden beri korkunç haldeyiz..ben zombi gibi oldum..tüm kurduğum düzen yok oldu..dişe bağlıyorum bu durumu ve sıcaklara..çünkü çocukların vücut ısısı da çoğu zaman 37 civarı oluyor..inşallah çabuk toparlanırız yoksa kendimi hayal bile edemiyorum artık ben..

inşallah tüm cici anneler ve cici bebişleri çok iyidir..güzel bir gün olsun inşallah..

günaydınn..
analar nasılsınız..
bizde iyiz.defnecik uyuyo.kardeşim nöbetten çıktı oda uyuyo.zeynoda caillo söyrediyo.bi bakayım dedim.daha ne yemek yeptım ne ortalık topladım.off bugün yemek yapmasamm.şöyle atıştırsak diyorum.olmamı.canım arada yapmak lagzım dimi.hiç canım yemek yepmek istemiyo.benim bu sattlenre yemek olayım bitmiş oluyo.annemden kalma alışkanlık.yemeginizi erkenden yapın sonra canınz istemiz derdi.bende hep erkenden yapırdım.şimdi sanki gecikmişim gibi hissediyorum...ne etsem..

ay canım Allah sabır versin aklın evde kalıyordur kafasına göre davranıyorsa.. eşine söyle o söylesin dinlemez mi onu..
kaynanam uzakta ya geçen ay gittiğimizde kalsın burda mama veririm diyoakannehir kociş te benim oğluma annesi de dahil kimse mama veremez dedi sustu.. bi de baktım yoklar ikisi bi gittim banyoda parfüm sıkıyo çocuğa:1shok: nasıl aldım çocuğu çıkardım ordan gözüm döndü anne napıyosun dedim çocuğa parfüm sıkıldığı nerde görülmüş neden diyo bi dealsanaalsanasmile
gelceklermiş buraya sözde kocişe dedim annene güvenmiyorum çocuk konusunda sen de izin al o hafta otur onlarla:umursamaz:
ben annemi bile 50 kere tembihliyorum bak sakın bişey tattırma sadece süt içecek başka bişey yok sadece biraz şeftali ver şimdilik diye. günde 3 kere en az arıyorum..

ay canım inş. geçer hemen sıkıntıları Allah kolaylık versin.

ahh canım ahh sorma..ben gittim doktora..dizlerimdeki kıkırdaklarda sıvı azalması, belimde bertilme, omuzlarımda kulunç, boyun kemiğimde ters dönüş varmış..yani boyun kemiği "C" şeklinde olurmuş benimki "D" şeklinde şu an..doktor büyük bir trafik kazasına vs bağlı travma geçirmiş olmalısın dedi..ikiz hamilelik geçirdiğimi, 20 kilo aldığımı, şimdi de ikiz bebek baktığımı söyledim..kadın bana daha büyük travma mı olurmuş dedi :))
5 tane ilaç verdi rahatlattı ama acayip uyku yaptı ilaçlar o yüzden bıraktım ve ağrılarımla başbaşa yaşamaya çalışıyorum (

Günaydıın.

kızlar kocam geldi ve çıktı gitti arkadaşıyla bi işi varmış uyuz neolcak işte...

bak şimdi bende uyuz oldum.

ben buyuk bi marketten aldım canım carrefourlarda bulabilirsin yada bebek biberon satan mağzalarda bile vardır sanırım.

ben dün aldım fato sormuştu galiba nasıl birşey diye dün nededim kavun koyduk içine üstü boynu battı ama çoook sevdi elinden alınca ağladı .

Bebedor Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

böyle birşey canım.

hoşgeldinnnn.

Nazara gelmiştir canım .sende abart biraz olurmu çok ağlıyor gece saat başı uyanıyor söyleydi böyleydi sayda say.bi maşallah demezler .

Deryacığım WC içinde hoca benim evdeki wc yi dedi canım tuvalet lavobo bir bizde ayrı değil valla.

alll bi vakka daha bende dün kapıştım hemde sırf kavga edeyim diye gece 12.00 ye kadar gelmesini bekledim takıştık gittim yattım.

maleseff maddi imkanlar için bunlara katlanmak zorundasın herkesin 9-18 çalışma sansı olmuyor yada 600 tl yi kabul et gel çalış diyorlar.

Burcin Duru'da geçen hafta öyleydi kendisi saat başı kalktı uyurkende mız mız lanıyordu uykusunda haliyle bende uyumadım hiç uyumadan 2 gün işe geldim diş falanda yok görünürde.ama 2 gündür normale döndü bence dönemsel birşey 1-2 gün sabret normale döner inşallah.

günaydın canım
boşver sen de bugün pratik bişeyler yap ya da hazır birleyler
arada insanın bişey yapmak istemediği oluyo

ahh ahh bi izin verseler sadece kendimiz bakmamıza daha bi güzel olacak..gerçi ben uyara uyara başardım karıştırtmamayı kendime sanırım..

inşallah canım inşallah hemen geçer yoksa ben benden geçicem (

Ah canım ya.. Bİ anlatmıyon ki derdine derman olmaya çalışalım.

Yarasın kuşuma benimmm

Canım bebek arabanız yok mu koy git.

Amin canımm. Çalışma saatleri uzun olunca zor be canım... Neyseki kendi işinizmiş.

Canım makarna yap bi de nugetlar var ya al onlardan ısıt. tamamdır..bi de çorba miss

akşama bi menemen yap birde yanına kahvaltılık demle çayıda ohh tamam işte hergün yemek gerçekten sıkıyor yapmak değil yemeği yemekte sıkıyor.

iki bebek 20 kilo mu maşallahın var ben 1 tanede 26 kilo aldım.demek ikiz yapsam +60 falan alırdım

hoşgeldin zeynep.maşallah doruk paşaya.seninde dogum günün kutlu olsun.diger topikte gezerken gördüm....yaşını ne diyon ız maşallah aynı yaşta gbiiyiz senle..

oh oh maşallah derin hanıma..ya kilo boy topignde çok eksik var serap bi ekle istersen.epeydir yazmıyorsun..

al al valla pek iyi onlar ne bulsa ağıza atıyolar en azından vitamin alır
valla candy canım bu sıcaklarla ne yapcaz bakalımmm klimadan korkuyorum ben

benim iki kızımda klimayla büyüyorlar diyebilirim.zeynep dogdugundan bu yana klimayla büyüyor.defned öyle.burası çok sıcak duramazsın yani.ee kızışnda soba kalorifr gibi şeyler yok burda.yine klima.ben memnunum ya üzstüne üfürmesin yeter.oda ısısısın kendin biliyorsun zaten.

canım ya evet herkes kendine yetsin yeter.benimde ablam var burda bunaldıgım zaman ablana bırak diyolar.kızcagız alacacak bakacak ama benim kızlar.defneyi saymıyorum oa daha küçük ama zelnep asla baba yada anneden biri olmazsa o evde kalamıyo.yani sözde varlar ama bi türlü kullmadım bu fırsatımı.

evet yaa banada diyo ne zaman vereceksin kilo diyo.bende sen önce kendi kilonu ver diyorum.allah nasip ederse ramazamdan sonra sıkı bi diyete girmeyi düşünüyorum.

ya bazen oluyorlar benim kızda çok usludur.aama bazen öyle bi agrıyorku diger aprtman ne oldu defneye diyo.normal canını sıkma böyle salak salak konuşanlarada aldırma..

haklısın rüvüş.ama senin adam degişmeyecek belli.üzülme ne olur.bazılaran huyu suyu farklı oluyo.kendini yıpratmaktan başka bi işe yaramaz.bence onu böyle kabul et.yada bilemiyorum.üzülüyorum ama degişmiyorsada kendini yıpratmanı istemiyorum..
hep unutuyorumm.ya sen ne sakan işe başlıyorsun..

evet yaa iki tane bebe.valla senin işin çok zor allah kolaylık versin.iyi bari birileri yardım ediyorsa.yine azda olsa dahatlarsın.

günaydın canım
boşver sen de bugün pratik bişeyler yap ya da hazır birleyler
arada insanın bişey yapmak istemediği oluyo

evet yaa bugün yapmayacagım.eşimi aradım.yemek yok dedim.atamam olsun dedi.iyi salladım gitti:))

hdi bakalım iyi olursa bende deneyeyim.ama benim kız yogurdu zaten seviyo.sebza çorbasınıda içer.ama yinede akılda kalsın.

eşinle gitsen.yada ailenden biriyle.olmamı.yada orda hemşireler bakıyıo,bir iki dakka kucaklasınlar ne olacakki.

evet evet öyle şeyler düşünüyorum..sagol canım.

burcum aynen yaa.bezan yemek yeyek ciddi sıkıyo.eşimde der.ya bi karpuz peynir yesek olmamı der.ademın bazen öyle canı çekermiş meger.bende canıma minnet dedim.

karpuz peynir ekmek süper olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…