Allah bu insanlara çeneyi niye vermiş
şom ağızlılık yapsınlar diye mi
neymiş efendim, burada oturan eski kiracının çocuğunun sürekli ağlama sesi gelirmiş elifinki hiç gelmiyormuş
sinirlerim zıpladı ya
sinirden ağlayacağım şimdi
elifin bir huysuzluğu tuttu ki
zaten misafir ağırlamışım bir sürü iş yapmışım ve uykusuzum
götürüp eline vermeli elifi al sesini duy diyeklava:
noldu bu kıza anlamıyorum senağlama
bızım ewde ılaclama olucak bugun 1-2 saate kayınvalıdeme gecıcem.
yogurtlu sebze corbası koydum hulyanın verdıgı tarıften bakalım ıns ıpekcık ıcer...
günaydın kızlar off sabahları bu sırtımın ağrısından teprenemiyorum bile doktora gitsem çocukla nasıl gitcem onu düşünüyorum...
teşekkür ederim ayşegülcüm..hoşgeldinnn.hayırlı olsun işinde..
hoşbuldum zeynepcim.. bebiş hızla büyüyor.. biraz kaynanayla sıkıntı yaşıyoruz.. geçen gün ağzına gazoz verdi çoçuğun.. pipisi şişmesinmiş.. kendin bakmıyorsan çocuğuna her türlü sıkıntısı daha fazla oluyor maalesef.. bulamadım ki zengin koca:roflol:gunaydın kızlar.
hosgeldın nasılsın bebiş nasıl?
Hoşgeldin canım..
hoşbuldum havvacım..
selam kızlar bebişler ve sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyi olmak isterdim yine kocişle kapıştık adam anlayışlı olacağına dahada odun oldu neler söyledi neler çok canım sıkıldı alıp başımı gidesim geldi mafoldumbenmafoldumben
vallahi biz çocuk olana kadar hiç tartışmazdık.. şimdi tartışmasız bir günümüz geçmiyor..
kızlar nasılsınız bn hala evime gelemedimya off sinirlerim bozuldu
çok fena hasta oldum..kaçgündür başımı dahi kaldıramıyodum
yolculuk çok yordu beni
yarın hastaneye yatıyorum büyük ihtimal.
sizler nasılsınız bebişler iyimi
oğluşuma annemler bakıyı kaç gündür...inanın emzirirken bile canım çıkıyodu .çok hastaysım
sularda mikrop varmış galiba ondan olmuşum..
sütüm kesilcek diye aklım çıktı ama şükür kesilmedi
bugün dahaiyiym .en azından ayağa klakıyorum.
off hasta omak ne zormuş ya böyle körpe kuzun varken
geçmiş olsun canım ya..
sağol canım
akerden aldım
öffffffffff
bıktım ya
dul kadın gibi yaşamaktan bıktım
çocuğumu tek başıma büyütmekten evin hem kadını hem erkeği olmaktan bıktım
benim hayalini kurduğum yuva bu değilsenağlama
hoşbuldum zeynepcim.. bebiş hızla büyüyor.. biraz kaynanayla sıkıntı yaşıyoruz.. geçen gün ağzına gazoz verdi çoçuğun.. pipisi şişmesinmiş.. kendin bakmıyorsan çocuğuna her türlü sıkıntısı daha fazla oluyor maalesef.. bulamadım ki zengin koca:roflol:
canım neden böyle söylediğini bilemiyorum..kaçırmışım daha evvel yazdıklarını..dün de 30 sayfa ilerlemiş okuyamadım haliyle hepsini..ama şöyle söyliyim..biz eşimle 7 sene çıktık 3 senelik de evliyiz..bursada pastane, kafe, restoran tarzı işletmelerimiz var ve eşimin eve gelmesi kışın 12 yazın 1-2 oluyor gece ve sabah da en geç 10-11 de çıkıyor evden..üstelik bende çocuklar iki tane ve ikizler..senin böyle söylemekteki nedenin ne bilemiyorum ama ben bu nedenlerden ötürü aynı dediğin gibi çocuklarımı yapayalnız büyütüyorum, evin her işini ben yapıyorum iç ve dış olmak kaydıyla..çok şükür ciddi maddi kaygılarımız yok da evde saat 5 e kadar hafta içi her gün bir yardımcım var yoksa hepten deli olurdum heralde..haa bir de benim eşimin bu bahsettiğim temposu 5 gün 6 gün değil haftanın 7 günü böyle..eve 11de gelince ya da 12-1 de evden çıkınca hasta mısın diyorum adama o kadar yani sen düşün..
üzme kendini napalım, kısmet..inşallah herşey düzene girer..
kızlar herkese hepinize günaydın..biz pazartesiden beri korkunç haldeyiz..ben zombi gibi oldum..tüm kurduğum düzen yok oldu..dişe bağlıyorum bu durumu ve sıcaklara..çünkü çocukların vücut ısısı da çoğu zaman 37 civarı oluyor..inşallah çabuk toparlanırız yoksa kendimi hayal bile edemiyorum artık ben..
inşallah tüm cici anneler ve cici bebişleri çok iyidir..güzel bir gün olsun inşallah..
günaydın kızlar off sabahları bu sırtımın ağrısından teprenemiyorum bile doktora gitsem çocukla nasıl gitcem onu düşünüyorum...
kızlar kocam geldi ve çıktı gitti arkadaşıyla bi işi varmış uyuz neolcak işte...
bugün tarhana yedirdim alaraya sevdi galiba bikaç kaşıktan fazla yedi çünkü inş devamı gelir
meyve filesini nerden aldıonız kıslar marketlerde oluyomuki
bende okadar çok yoruluyorumki benim kısçe uyuyunca benim pilde tükenmiş oluyo o yüsden gözüm koca neyim görmüyo valla bende memnun diilim şu halimden ama yapıcak bişi yok
selam kızlaaaaaar.... biz tatilden geldik biraz toparladık kendimizi. temizlik, alışveriş valla yeniden tatil yapasım geldi :) neyse bugün doktora gittik. bizde ek gıdaya başlıyoruuuuuuuz....
Doruk un herşeyi iyi masallah. biraz iri bir bebek dedi doktor. hizli büyüyoruz. bakalım. sonra yavaslıcak mutlaka.
okudugum anladğım kadarıyla burda hersey yolunda...
neymiş efendim, burada oturan eski kiracının çocuğunun sürekli ağlama sesi gelirmiş elifinki hiç gelmiyormuş
sinirlerim zıpladı ya
sağol canım
akerden aldım
öffffffffff
bıktım ya
canım neden böyle söylediğini bilemiyorum..kaçırmışım daha evvel yazdıklarını..dün de 30 sayfa ilerlemiş okuyamadım haliyle hepsini..ama şöyle söyliyim..biz eşimle 7 sene çıktık 3 senelik de evliyiz..bursada pastane, kafe, restoran tarzı işletmelerimiz var ve eşimin eve gelmesi kışın 12 yazın 1-2 oluyor gece ve sabah da en geç 10-11 de çıkıyor evden..üstelik bende çocuklar iki tane ve ikizler..senin böyle söylemekteki nedenin ne bilemiyorum ama ben bu nedenlerden ötürü aynı dediğin gibi çocuklarımı yapayalnız büyütüyorum, evin her işini ben yapıyorum iç ve dış olmak kaydıyla..çok şükür ciddi maddi kaygılarımız yok da evde saat 5 e kadar hafta içi her gün bir yardımcım var yoksa hepten deli olurdum heralde..haa bir de benim eşimin bu bahsettiğim temposu 5 gün 6 gün değil haftanın 7 günü böyle..eve 11de gelince ya da 12-1 de evden çıkınca hasta mısın diyorum adama o kadar yani sen düşün..
kızlar herkese hepinize günaydın..biz pazartesiden beri korkunç haldeyiz..ben zombi gibi oldum..tüm kurduğum düzen yok oldu..dişe bağlıyorum bu durumu ve sıcaklara..çünkü çocukların vücut ısısı da çoğu zaman 37 civarı oluyor..inşallah çabuk toparlanırız yoksa kendimi hayal bile edemiyorum artık ben..
inşallah tüm cici anneler ve cici bebişleri çok iyidir..güzel bir gün olsun inşallah..
günaydınn..
analar nasılsınız..
bizde iyiz.defnecik uyuyo.kardeşim nöbetten çıktı oda uyuyo.zeynoda caillo söyrediyo.bi bakayım dedim.daha ne yemek yeptım ne ortalık topladım.off bugün yemek yapmasamm.şöyle atıştırsak diyorum.olmamı.canım arada yapmak lagzım dimi.hiç canım yemek yepmek istemiyo.benim bu sattlenre yemek olayım bitmiş oluyo.annemden kalma alışkanlık.yemeginizi erkenden yapın sonra canınz istemiz derdi.bende hep erkenden yapırdım.şimdi sanki gecikmişim gibi hissediyorum...ne etsem..
ay canım Allah sabır versin aklın evde kalıyordur kafasına göre davranıyorsa.. eşine söyle o söylesin dinlemez mi onu..
kaynanam uzakta ya geçen ay gittiğimizde kalsın burda mama veririm diyoakannehir kociş te benim oğluma annesi de dahil kimse mama veremez dedi sustu.. bi de baktım yoklar ikisi bi gittim banyoda parfüm sıkıyo çocuğa:1shok: nasıl aldım çocuğu çıkardım ordan gözüm döndü anne napıyosun dedim çocuğa parfüm sıkıldığı nerde görülmüş neden diyo bi dealsanaalsanasmile
gelceklermiş buraya sözde kocişe dedim annene güvenmiyorum çocuk konusunda sen de izin al o hafta otur onlarla:umursamaz:
ben annemi bile 50 kere tembihliyorum bak sakın bişey tattırma sadece süt içecek başka bişey yok sadece biraz şeftali ver şimdilik diye. günde 3 kere en az arıyorum..
ay canım inş. geçer hemen sıkıntıları Allah kolaylık versin.
sağol canım
akerden aldım
öffffffffff
bıktım ya
yogurtlu sebze corbası koydum hulyanın verdıgı tarıften bakalım ıns ıpekcık ıcer...
günaydınn..
analar nasılsınız..
bizde iyiz.defnecik uyuyo.kardeşim nöbetten çıktı oda uyuyo.zeynoda caillo söyrediyo.bi bakayım dedim.daha ne yemek yeptım ne ortalık topladım.off bugün yemek yapmasamm.şöyle atıştırsak diyorum.olmamı.canım arada yapmak lagzım dimi.hiç canım yemek yepmek istemiyo.benim bu sattlenre yemek olayım bitmiş oluyo.annemden kalma alışkanlık.yemeginizi erkenden yapın sonra canınz istemiz derdi.bende hep erkenden yapırdım.şimdi sanki gecikmişim gibi hissediyorum...ne etsem..
günaydınn..
analar nasılsınız..
ahh canım ahh sorma..ben gittim doktora..dizlerimdeki kıkırdaklarda sıvı azalması, belimde bertilme, omuzlarımda kulunç, boyun kemiğimde ters dönüş varmış..yani boyun kemiği "C" şeklinde olurmuş benimki "D" şeklinde şu an..doktor büyük bir trafik kazasına vs bağlı travma geçirmiş olmalısın dedi..ikiz hamilelik geçirdiğimi, 20 kilo aldığımı, şimdi de ikiz bebek baktığımı söyledim..kadın bana daha büyük travma mı olurmuş dedi :))
5 tane ilaç verdi rahatlattı ama acayip uyku yaptı ilaçlar o yüzden bıraktım ve ağrılarımla başbaşa yaşamaya çalışıyorum(
selam kızlaaaaaar.... biz tatilden geldik biraz toparladık kendimizi. temizlik, alışveriş valla yeniden tatil yapasım geldi :) neyse bugün doktora gittik. bizde ek gıdaya başlıyoruuuuuuuz....
Doruk un herşeyi iyi masallah. biraz iri bir bebek dedi doktor. hizli büyüyoruz. bakalım. sonra yavaslıcak mutlaka.
okudugum anladğım kadarıyla burda hersey yolunda...
selaml kızlar nasılsınız valla burası çok sıcak derinde uyuyamıyor yavrucak, bizde bugün doktora gittik herşeyimiz güzel gidiyor kiloda güzel almış kızım boyuda uzamış aşılarımızda olduk 4 tane öle işre
bende aldım o filelerden fatoşcum
tatilden gelenler hoşgeldi ne güzel bu sene bizde yapamıycaz tatil hastalıklardan ama ben patlıycam yaniii
al al valla pek iyi onlar ne bulsa ağıza atıyolar en azından vitamin alır
valla candy canım bu sıcaklarla ne yapcaz bakalımmm klimadan korkuyorum ben
herkese iyi geceler, oku oku bitiremedim yaa... ev toplamaktan ne muhabbetler kaçırmışım ben yaa... ama napıyım tek başıma kaldım küçük bi çocukla taşınmaya çalışıyom. insanın tam ihtiyacı olduğu zamanda kimse olmuyor yanında... akşama kadar mahvoluyorum valla... hem melisle uğraş hem yemek yap hem evi toplamaya çalış... bazen çıldıracak gibi oluyorum en çok ihtiyacım olduğu zamanda kimsecikler yok.. lafa gelince de herkes var.... ablam ameliyat olduğu için kardeşlerimden fayda yok onlar onunla ilgileniyorlar.. kayınvalideciğimde tatilde...!!!!
kızlar ben size söylemeyi unuttum regl oldum ben çok şükür ama şu kiloları ne yapıcaz bilmiyorum aynaya bakmak istemiyorum sokağa bile çıkasım gelmiyoo çııldırıcam yaniiii kızlarrr ooooooofffffff
doğru söylüyo kızlar eskilerden ne kaldıki kocişlerle ilgili herkes aynı sanırım doğum sonrası düzeliriz inşallah kızlar
sinirlerim zıpladı ya
sağol canım
akerden aldım
öffffffffff
bıktım ya
günaydın canım
boşver sen de bugün pratik bişeyler yap ya da hazır birleyler
arada insanın bişey yapmak istemediği oluyo
Ah canım ya.. Bİ anlatmıyon ki derdine derman olmaya çalışalım.
Yarasın kuşuma benimmm
Canım bebek arabanız yok mu koy git.
Amin canımm. Çalışma saatleri uzun olunca zor be canım... Neyseki kendi işinizmiş.
Canım makarna yap bi de nugetlar var ya al onlardan ısıt. tamamdır..bi de çorba miss
akşama bi menemen yap birde yanına kahvaltılık demle çayıda ohh tamam işte hergün yemek gerçekten sıkıyor yapmak değil yemeği yemekte sıkıyor.
iki bebek 20 kilo mu maşallahın var ben 1 tanede 26 kilo aldım.demek ikiz yapsam +60 falan alırdım
günaydınn..
analar nasılsınız..
ay canım Allah sabır versin aklın evde kalıyordur kafasına göre davranıyorsa.. eşine söyle o söylesin dinlemez mi onu..
kaynanam uzakta ya geçen ay gittiğimizde kalsın burda mama veririm diyoakannehir kociş te benim oğluma annesi de dahil kimse mama veremez dedi sustu.. bi de baktım yoklar ikisi bi gittim banyoda parfüm sıkıyo çocuğa:1shok: nasıl aldım çocuğu çıkardım ordan gözüm döndü anne napıyosun dedim çocuğa parfüm sıkıldığı nerde görülmüş neden diyo bi dealsanaalsanasmile
gelceklermiş buraya sözde kocişe dedim annene güvenmiyorum çocuk konusunda sen de izin al o hafta otur onlarla:umursamaz:
ben annemi bile 50 kere tembihliyorum bak sakın bişey tattırma sadece süt içecek başka bişey yok sadece biraz şeftali ver şimdilik diye. günde 3 kere en az arıyorum..
benim kaynana felaket bu konuda.. verme dersin bişii olmaz der hemen.. bişii olur ya da olmaz verme dersin.. tamam vermem der.. eminim ki veriyordur.. dün kociş doktorların eski insanlardan (yaşlılardan yani) daha iyi bilemeyeceğini, doktorların hepsinin sahtekar olduğunu söyledi.. bi de bana cahil cahil konuşma dedi iyi miklava:
annesine kıyamadı herhalde
ahh ahh bi izin verseler sadece kendimiz bakmamıza daha bi güzel olacak..gerçi ben uyara uyara başardım karıştırtmamayı kendime sanırım..
ah nerdeeee.. karışmıyor ayakları yapıyor ama hiç inanmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?