2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohh herkesler gelmiş tekrar günaydın güzeller
burcucum sağol cnm akşamüstü çıkıp alıcam inş fileyi
benim eşimde çok çalışıyo malesef ek iş yapıo normal işinin yanında e ben çalışamayınca mecbur.geceniin bi köründe geliyo çoğu zaman o yüzden bende hep yanlızım bide burda benim kimimkimsemde yok napalım Allah sağlık versinde bugünlerde geçer
ben daha kahvaltı yapamadım bişiler atıştırem gelem

günaydın canım...ee insaf yani bunu bile laf ediyolar ha....nazar etmş işte çocuğa.......
gunaydın kızlar...
günaydın...
günaydınnnnnnn şekerler
günaydın sanada....
Günaydın en güzel Şubat anneleri

Allah neşemizi muhabbetimizi bozmasına.s.
günaydın......
nirdesin tembeller hadi kalkın gariii
kız benm kalktığıma şöyle böyle 5saat oldu...ne yatması:çok üzgünüm:
günaydın kızlar off sabahları bu sırtımın ağrısından teprenemiyorum bile doktora gitsem çocukla nasıl gitcem onu düşünüyorum...
günaydın...ihmal etme canım..annm ihmal etti...fıtık çıktı kadında ameliyat olcak..
Allah yardımcın olsun canım...ikiz bebeği hep istemişimdir ama seni okuyunca iyice tırsttım...
günaydın....peynir ekmek karpuz...
eee yuh yaniiiiiiii parfümmü sıkmışş.ya onun teninin kokusundan daha iyi parfüm kokusumu olur...kendine sıksın kokoş kadın...
ooh herkeşler de burdaymış sabah sabahkaydirigubbakcemile2

evet evet burdayız ama benm sıpa uyandı..10dk önce yatmıştıda kendileri......

amaan geldigim gibi ben gideyim.defne uyandı.bir iki iş yapayım.zaten daha el atmadım.şu makarnayadı koyayım.bide domates çorbası yapayım.bide salata.ayy yine yemekmi oldu nekaydirigubbakcemile3

kızlar hiç kalkasım gelmiyo bilgisayara bişey oldu deminden beri açılmıyo onla uğraşıyom ben bi evi toplıyım gelcem zaten sinir oldum dün akşam benimkine dün geldikden sonra buzdolabını açmış salatalıkları görmüş çürümek üzereymişlerde bende önüne getirip koymuyomuşum orda çürüyomuş diyo bana bende zaten uyuzum bi açtım ağzımı saydım durdum ama o altda kalırmı neler dedi bana bu akşamda iş arkadaşının düğünü var oraya gidecez küs küs otururuz artık...kızımada kayınvalidem ben bakarım dedi şimdi emzirsem çıksak birde mama bıraksam 3 saat idare edermi sütde sağsammı kızlar ?bende şu sağma işini beceremiyom yaa el pompası var gerçi çok fonksiyonlu bişey değil neyapsamki?

cahilmiş:mymeka: al anasını vur oğluna

bizim oğlanlar erkenci horozlardan önce kalkıyorlar biz de altıda kalktık bugünsempatiksalakcinni

kız okuyunca cahillik geçse benim kaynana adam olurmuş emekli ilkokul öğretmeni bi de:umursamaz:

eder kız ne olcak emzir çık bırak mamayı da madem 3 sat ne olacak..
zaten 3 saatte bir beslenebilirler artık küçük değiller

selam kızlar. geçmişi okumak ne mümkün. 2 defadır denedim ama bitiremedim. maşallah. hep böyle devam edin canlar.
dün Tarsus'a gittim.babaannemi göreyim dedim. çok olmadı ama Miray'ı özlüyorlar.
bugün detemizliğe giriştim yine. bi ton çamaşır. gelirim ara ara. şu geçmişi ne yaparım bilmiyorum ama CADIARZU

ben de öğle arası koşa koşa bi kemeraltı yapim de şu benim sıpaya bi mama sandalyesi değilde şu sandalye üstü olanlardan bakim.. yatmıyor da artık ana kucağından kalkıyor korkuyorum.. yanlara dayıyor kollarını bi de hoop ayaklarına kadar eğiliyo..

evet canım 20 kilo 300 gramla girdim doğuma ama çok dikkatli beslendim..kanamalarım olduğundan 38 haftanın 35inde falan yatmam gerekti..daha hareketli olabilseydim daha az alırdım eminim..bir kere bile aşermedim, midem bulanmadı biliyo musun..şu kanamalar olmasaydı süper hamilelik geçirirdim heralde..şükür bitti o günler..şimdiki halimden daha sıkıcı ama daha kolaydı belki ama ben halimden memnunum yine de çok şükür..ikisi de sağlıkla ve vakitlice geldi ya..Allah'a çok şükür..

kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya

kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya

canım hemen süt yapan bişeyler ye kuru incir bebe bisküvisi bide milupanın çayları varya ondan olabilir birde ben bugunlerde çok karpuz yiyom oda sulu bişey ya süt oluyomuş gibi geliyo bana canını sıkma iyi şeyler düşün...motive et kendini..

amaan geldigim gibi ben gideyim.defne uyandı.bir iki iş yapayım.zaten daha el atmadım.şu makarnayadı koyayım.bide domates çorbası yapayım.bide salata.ayy yine yemekmi oldu nekaydirigubbakcemile3

hamarat hatunun hali başka oluyooo canımmm...zemuszemus

sen yine iyisin benim 4.5 aylıkken bitti..

günaydın şekerler daha kahvaltı bilem yapmadan size bakıyorum bu aralar yemek yiyesim bile yok her geçen gün daha çok geriliyorum valla kendi kendimi gaza getiriyorum bu gidişe bir dur demek lazımyasakkelime

kızlar bizde bugün 6.ayığmızı doldurdukkzemuszemus kontrol cumaya..
hayrılı olsun canım...nice 6lara inşşşşşşşş.
Ayy işe yarar mı ki

semizotu yersende sütün artıyo...hemde kalitesi yükseliyomuş..bende pek sevmem ama eşim işyerinin bahçesinden toplatmış getiriyo 2günde bi....yiyorum bende...dene bak..iyi oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…