karpuz peynir ekmek süper olur..
ay canım Allah sabır versin aklın evde kalıyordur kafasına göre davranıyorsa.. eşine söyle o söylesin dinlemez mi onu..
kaynanam uzakta ya geçen ay gittiğimizde kalsın burda mama veririm diyoakannehir kociş te benim oğluma annesi de dahil kimse mama veremez dedi sustu.. bi de baktım yoklar ikisi bi gittim banyoda parfüm sıkıyo çocuğa:1shok: nasıl aldım çocuğu çıkardım ordan gözüm döndü anne napıyosun dedim çocuğa parfüm sıkıldığı nerde görülmüş neden diyo bi dealsanaalsanasmile
gelceklermiş buraya sözde kocişe dedim annene güvenmiyorum çocuk konusunda sen de izin al o hafta otur onlarla:umursamaz:
ben annemi bile 50 kere tembihliyorum bak sakın bişey tattırma sadece süt içecek başka bişey yok sadece biraz şeftali ver şimdilik diye. günde 3 kere en az arıyorum..
benim kaynana felaket bu konuda.. verme dersin bişii olmaz der hemen.. bişii olur ya da olmaz verme dersin.. tamam vermem der.. eminim ki veriyordur.. dün kociş doktorların eski insanlardan (yaşlılardan yani) daha iyi bilemeyeceğini, doktorların hepsinin sahtekar olduğunu söyledi.. bi de bana cahil cahil konuşma dedi iyi miklava:
annesine kıyamadı herhalde
ahh ahh bi izin verseler sadece kendimiz bakmamıza daha bi güzel olacak..gerçi ben uyara uyara başardım karıştırtmamayı kendime sanırım..
ah nerdeeee.. karışmıyor ayakları yapıyor ama hiç inanmam..
ah bu kaynanalar:bbo:kafamçokkarıştı
evet karpuz peynirde olur.yazın seçenek çok oluyo:))
günaydın canım...ee insaf yani bunu bile laf ediyolar ha....nazar etmş işte çocuğa.......Allah bu insanlara çeneyi niye vermiş
şom ağızlılık yapsınlar diye mi
neymiş efendim, burada oturan eski kiracının çocuğunun sürekli ağlama sesi gelirmiş elifinki hiç gelmiyormuş
sinirlerim zıpladı ya
sinirden ağlayacağım şimdi
elifin bir huysuzluğu tuttu ki
zaten misafir ağırlamışım bir sürü iş yapmışım ve uykusuzum
götürüp eline vermeli elifi al sesini duy diyeklava:
noldu bu kıza anlamıyorum senağlama
günaydın...gunaydın kızlar...
günaydın sanada....günaydınnnnnnn şekerler
günaydın......Günaydın en güzel Şubat anneleri
Allah neşemizi muhabbetimizi bozmasına.s.
kız benm kalktığıma şöyle böyle 5saat oldu...ne yatması:çok üzgünüm:nirdesin tembeller hadi kalkın gariii
günaydın...ihmal etme canım..annm ihmal etti...fıtık çıktı kadında ameliyat olcak..günaydın kızlar off sabahları bu sırtımın ağrısından teprenemiyorum bile doktora gitsem çocukla nasıl gitcem onu düşünüyorum...
Allah yardımcın olsun canım...ikiz bebeği hep istemişimdir ama seni okuyunca iyice tırsttım...canım neden böyle söylediğini bilemiyorum..kaçırmışım daha evvel yazdıklarını..dün de 30 sayfa ilerlemiş okuyamadım haliyle hepsini..ama şöyle söyliyim..biz eşimle 7 sene çıktık 3 senelik de evliyiz..bursada pastane, kafe, restoran tarzı işletmelerimiz var ve eşimin eve gelmesi kışın 12 yazın 1-2 oluyor gece ve sabah da en geç 10-11 de çıkıyor evden..üstelik bende çocuklar iki tane ve ikizler..senin böyle söylemekteki nedenin ne bilemiyorum ama ben bu nedenlerden ötürü aynı dediğin gibi çocuklarımı yapayalnız büyütüyorum, evin her işini ben yapıyorum iç ve dış olmak kaydıyla..çok şükür ciddi maddi kaygılarımız yok da evde saat 5 e kadar hafta içi her gün bir yardımcım var yoksa hepten deli olurdum heralde..haa bir de benim eşimin bu bahsettiğim temposu 5 gün 6 gün değil haftanın 7 günü böyle..eve 11de gelince ya da 12-1 de evden çıkınca hasta mısın diyorum adama o kadar yani sen düşün..
üzme kendini napalım, kısmet..inşallah herşey düzene girer..
kızlar herkese hepinize günaydın..biz pazartesiden beri korkunç haldeyiz..ben zombi gibi oldum..tüm kurduğum düzen yok oldu..dişe bağlıyorum bu durumu ve sıcaklara..çünkü çocukların vücut ısısı da çoğu zaman 37 civarı oluyor..inşallah çabuk toparlanırız yoksa kendimi hayal bile edemiyorum artık ben..
inşallah tüm cici anneler ve cici bebişleri çok iyidir..güzel bir gün olsun inşallah..
günaydın....peynir ekmek karpuz...günaydınn..
analar nasılsınız..
bizde iyiz.defnecik uyuyo.kardeşim nöbetten çıktı oda uyuyo.zeynoda caillo söyrediyo.bi bakayım dedim.daha ne yemek yeptım ne ortalık topladım.off bugün yemek yapmasamm.şöyle atıştırsak diyorum.olmamı.canım arada yapmak lagzım dimi.hiç canım yemek yepmek istemiyo.benim bu sattlenre yemek olayım bitmiş oluyo.annemden kalma alışkanlık.yemeginizi erkenden yapın sonra canınz istemiz derdi.bende hep erkenden yapırdım.şimdi sanki gecikmişim gibi hissediyorum...ne etsem..
eee yuh yaniiiiiiii parfümmü sıkmışş.ya onun teninin kokusundan daha iyi parfüm kokusumu olur...kendine sıksın kokoş kadın...ay canım Allah sabır versin aklın evde kalıyordur kafasına göre davranıyorsa.. eşine söyle o söylesin dinlemez mi onu..
kaynanam uzakta ya geçen ay gittiğimizde kalsın burda mama veririm diyoakannehir kociş te benim oğluma annesi de dahil kimse mama veremez dedi sustu.. bi de baktım yoklar ikisi bi gittim banyoda parfüm sıkıyo çocuğa:1shok: nasıl aldım çocuğu çıkardım ordan gözüm döndü anne napıyosun dedim çocuğa parfüm sıkıldığı nerde görülmüş neden diyo bi dealsanaalsanasmile
gelceklermiş buraya sözde kocişe dedim annene güvenmiyorum çocuk konusunda sen de izin al o hafta otur onlarla:umursamaz:
ben annemi bile 50 kere tembihliyorum bak sakın bişey tattırma sadece süt içecek başka bişey yok sadece biraz şeftali ver şimdilik diye. günde 3 kere en az arıyorum..
ay canım inş. geçer hemen sıkıntıları Allah kolaylık versin.
ooh herkeşler de burdaymış sabah sabahkaydirigubbakcemile2
benim kaynana felaket bu konuda.. verme dersin bişii olmaz der hemen.. bişii olur ya da olmaz verme dersin.. tamam vermem der.. eminim ki veriyordur.. dün kociş doktorların eski insanlardan (yaşlılardan yani) daha iyi bilemeyeceğini, doktorların hepsinin sahtekar olduğunu söyledi.. bi de bana cahil cahil konuşma dedi iyi miklava:
annesine kıyamadı herhalde
kız benm kalktığıma şöyle böyle 5saat oldu...ne yatması:çok üzgünüm:
eee yuh yaniiiiiiii parfümmü sıkmışş.ya onun teninin kokusundan daha iyi parfüm kokusumu olur...kendine sıksın kokoş kadın...
kızlar hiç kalkasım gelmiyo bilgisayara bişey oldu deminden beri açılmıyo onla uğraşıyom ben bi evi toplıyım gelcem zaten sinir oldum dün akşam benimkine dün geldikden sonra buzdolabını açmış salatalıkları görmüş çürümek üzereymişlerde bende önüne getirip koymuyomuşum orda çürüyomuş diyo bana bende zaten uyuzum bi açtım ağzımı saydım durdum ama o altda kalırmı neler dedi bana bu akşamda iş arkadaşının düğünü var oraya gidecez küs küs otururuz artık...kızımada kayınvalidem ben bakarım dedi şimdi emzirsem çıksak birde mama bıraksam 3 saat idare edermi sütde sağsammı kızlar ?bende şu sağma işini beceremiyom yaa el pompası var gerçi çok fonksiyonlu bişey değil neyapsamki?
akşama bi menemen yap birde yanına kahvaltılık demle çayıda ohh tamam işte hergün yemek gerçekten sıkıyor yapmak değil yemeği yemekte sıkıyor.
iki bebek 20 kilo mu maşallahın var ben 1 tanede 26 kilo aldım.demek ikiz yapsam +60 falan alırdım
kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya
amaan geldigim gibi ben gideyim.defne uyandı.bir iki iş yapayım.zaten daha el atmadım.şu makarnayadı koyayım.bide domates çorbası yapayım.bide salata.ayy yine yemekmi oldu nekaydirigubbakcemile3
kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya
hayırlı uğurlu olsun bizimde hafatya salı günü kontrolümüz aşımız...kızlar bizde bugün 6.ayığmızı doldurdukkzemuszemus kontrol cumaya..
canım hemen süt yapan bişeyler ye kuru incir bebe bisküvisi bide milupanın çayları varya ondan olabilir birde ben bugunlerde çok karpuz yiyom oda sulu bişey ya süt oluyomuş gibi geliyo bana canını sıkma iyi şeyler düşün...motive et kendini..
hayrılı olsun canım...nice 6lara inşşşşşşşş.kızlar bizde bugün 6.ayığmızı doldurdukkzemuszemus kontrol cumaya..
Ayy işe yarar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?