kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya
günaydın şekerler daha kahvaltı bilem yapmadan size bakıyorum bu aralar yemek yiyesim bile yok her geçen gün daha çok geriliyorum valla kendi kendimi gaza getiriyorum bu gidişe bir dur demek lazımyasakkelime
günaydın şekerler daha kahvaltı bilem yapmadan size bakıyorum bu aralar yemek yiyesim bile yok her geçen gün daha çok geriliyorum valla kendi kendimi gaza getiriyorum bu gidişe bir dur demek lazımyasakkelime
kızlar hiç kalkasım gelmiyo bilgisayara bişey oldu deminden beri açılmıyo onla uğraşıyom ben bi evi toplıyım gelcem zaten sinir oldum dün akşam benimkine dün geldikden sonra buzdolabını açmış salatalıkları görmüş çürümek üzereymişlerde bende önüne getirip koymuyomuşum orda çürüyomuş diyo bana bende zaten uyuzum bi açtım ağzımı saydım durdum ama o altda kalırmı neler dedi bana bu akşamda iş arkadaşının düğünü var oraya gidecez küs küs otururuz artık...kızımada kayınvalidem ben bakarım dedi şimdi emzirsem çıksak birde mama bıraksam 3 saat idare edermi sütde sağsammı kızlar ?bende şu sağma işini beceremiyom yaa el pompası var gerçi çok fonksiyonlu bişey değil neyapsamki?
selam kızlar. geçmişi okumak ne mümkün. 2 defadır denedim ama bitiremedim. maşallah. hep böyle devam edin canlar.
dün Tarsus'a gittim.babaannemi göreyim dedim. çok olmadı ama Miray'ı özlüyorlar.
bugün detemizliğe giriştim yine. bi ton çamaşır. gelirim ara ara. şu geçmişi ne yaparım bilmiyorum ama CADIARZU
ben de öğle arası koşa koşa bi kemeraltı yapim de şu benim sıpaya bi mama sandalyesi değilde şu sandalye üstü olanlardan bakim.. yatmıyor da artık ana kucağından kalkıyor korkuyorum.. yanlara dayıyor kollarını bi de hoop ayaklarına kadar eğiliyo..
evet canım 20 kilo 300 gramla girdim doğuma ama çok dikkatli beslendim..kanamalarım olduğundan 38 haftanın 35inde falan yatmam gerekti..daha hareketli olabilseydim daha az alırdım eminim..bir kere bile aşermedim, midem bulanmadı biliyo musun..şu kanamalar olmasaydı süper hamilelik geçirirdim heralde..şükür bitti o günler..şimdiki halimden daha sıkıcı ama daha kolaydı belki ama ben halimden memnunum yine de çok şükür..ikisi de sağlıkla ve vakitlice geldi ya..Allah'a çok şükür..
kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya
kızlar bizde bugün 6.ayığmızı doldurdukkzemuszemus kontrol cumaya..
günaydınnn millett ne var ne yok :)))
hep aynı girişten sıkıldım değişik şeyler arıyorum
Maşallah Defne ye.. Allah daha nice 6 ayları 6 yaşları göstersin inşallah 6. ayını dolduran tüm bebişlerimize
hamarat hatunun hali başka oluyooo canımmm...zemuszemus
sen yine iyisin benim 4.5 aylıkken bitti..
hayırlı uğurlu olsun bizimde hafatya salı günü kontrolümüz aşımız...
hayrılı olsun canım...nice 6lara inşşşşşşşş.
semizotu yersende sütün artıyo...hemde kalitesi yükseliyomuş..bende pek sevmem ama eşim işyerinin bahçesinden toplatmış getiriyo 2günde bi....yiyorum bende...dene bak..iyi oluyo...
havvacım bide zayıflamak için soğan suyu içiyorum demiştim hani...sanki oda arttırdı be sütü...belki bana öyle geliyo yok yok arttırdı arttırdı...
canım hemen sıvı alımını arttır sadece su değil komposto iç, Milupa çay ben de öneririm.
ayrıca karbonhidrat al biraz da.. aslında gün içinde herşeyden yemeye özen göstermek lazım..
Havvacım bi de sen ikisini de sağarkentatil de tek göğüs sağmaya başladın hatırladığım kadarıyla.. 3 saatte bir ikisini de sağmaya başla yeniden bence..
oy kuzuma maşallah
farketmez kız gir de nasıl girersen girsempatiksalakcinni
canım konuşmayı dene, konuşamıyorsanız veya konuşmak çözüm olmuyorsa onu kendine getirecek birşeyler yapmaya çalış.. sen de yıpratma kendini bu kadar bari..
maşallah defneye nice 6 aylar görürüz inşallah yaşı yarıladılar bütün kuşlara maşallah bizim 3 günümüz var daha
günaydın kızlar. mutlu bebek yetiştirmenin yollarıymış bunlar. okuyun istedim. ben yinede her annenin kendi sezgilerine güvenerek bebegini yetiştirmesi taraftarıyım.
Ya aslında her şeyden yiyorum günde en az 3 lt su içiyorum. Birdenbire azalması canımı sıktı. Yaaş yavaş azalsa neyse..
kızlar hiç kalkasım gelmiyo bilgisayara bişey oldu deminden beri açılmıyo onla uğraşıyom ben bi evi toplıyım gelcem zaten sinir oldum dün akşam benimkine dün geldikden sonra buzdolabını açmış salatalıkları görmüş çürümek üzereymişlerde bende önüne getirip koymuyomuşum orda çürüyomuş diyo bana bende zaten uyuzum bi açtım ağzımı saydım durdum ama o altda kalırmı neler dedi bana bu akşamda iş arkadaşının düğünü var oraya gidecez küs küs otururuz artık...kızımada kayınvalidem ben bakarım dedi şimdi emzirsem çıksak birde mama bıraksam 3 saat idare edermi sütde sağsammı kızlar ?bende şu sağma işini beceremiyom yaa el pompası var gerçi çok fonksiyonlu bişey değil neyapsamki?
kızlar bizde bugün 6.ayığmızı doldurdukkzemuszemus kontrol cumaya..
günaydın kızlar. mutlu bebek yetiştirmenin yollarıymış bunlar. okuyun istedim. ben yinede her annenin kendi sezgilerine güvenerek bebegini yetiştirmesi taraftarıyım.
geçen hafta gazetede okumuştum ben de canım sağol..
kesinlikle katılıyorum her anne her bebek farklıdır ve bence kurallar koyulması yanlıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?