kızlar şu fileler varya ben 8 liraya aldım e bebekde 11 tl yazıyoda haberiniz olsun..
canım hemen sıvı alımını arttır sadece su değil komposto iç,
farketmez kız gir de nasıl girersen girsempatiksalakcinni
sagol teyzesi.
ayy boşver kızz gir sen..
ayy inşalllahhhh..bugün ilk ayını tamamlama gününü babası kutladı.kızım 6 aylık olmuş bile.kocaman kız olmuş dedi.öptü sevdi.kutlamalar devam:))
heee girdim gittti walazemuszemus
bendede bi gerginliktir gidiyo herkese sarıyorum bu aralar farkındayım ufacık bi olay oluyo büyütüyorumda büyütüyorum nedendir bilmiyorum(
Teşekkürler Ayşegülcüm. evet en azından göstermiyorum... minyon tipli olmanın avantajı işte..... insallah hep böyle göstermem guclubacismile
kızlar şu fileler varya ben 8 liraya aldım e bebekde 11 tl yazıyoda haberiniz olsun..
kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya
kızlar bizde bugün 6.ayığmızı doldurdukkzemuszemus kontrol cumaya..
günaydın şekerler daha kahvaltı bilem yapmadan size bakıyorum bu aralar yemek yiyesim bile yok her geçen gün daha çok geriliyorum valla kendi kendimi gaza getiriyorum bu gidişe bir dur demek lazımyasakkelime
günaydın kızlar. mutlu bebek yetiştirmenin yollarıymış bunlar. okuyun istedim. ben yinede her annenin kendi sezgilerine güvenerek bebegini yetiştirmesi taraftarıyım.
Babam dün gitmiş Duru için böğürtlen almış(bir yerden çoçuklarda kan yapar diye okumuş) annemde ezip yoğurt ile vermiş 6-7 tane ezdim diyo bide bizimki durumu birde ekşi şeyleri daha çok seviyor lop lop yemiş sonra ablam gelince Burcu'dan izin aldın mı diyine annem ceyrek falan kalmış onu vermemiş kendi yemiş (hem korkuyor hem yapıyor) şimdi internetten bakıyorum bebek ve böğürtlen arası hiç birşey yazmıyor siz duydunuz mu hiç yemelimi yememelimi.
Babam dün gitmiş Duru için böğürtlen almış(bir yerden çoçuklarda kan yapar diye okumuş) annemde ezip yoğurt ile vermiş 6-7 tane ezdim diyo bide bizimki durumu birde ekşi şeyleri daha çok seviyor lop lop yemiş sonra ablam gelince Burcu'dan izin aldın mı diyine annem ceyrek falan kalmış onu vermemiş kendi yemiş (hem korkuyor hem yapıyor) şimdi internetten bakıyorum bebek ve böğürtlen arası hiç birşey yazmıyor siz duydunuz mu hiç yemelimi yememelimi.
fcgcfrcgffföloçö.lcv c öc ç.öc xpişxxlxxxx . X
canım onu bilmem de: kayınbabamın bahçesinde de var böğürtlen. 2 ay falan oldu ama: Miray'a 1 tanesini yedirdim. yedirdim derken suyunu somurdu işte. bikaç saat sonra saatlerce süren gaz sancıları başladı. o kadar kötüydü ki onla beraber ben de ağladım. anladığım kadarıyla hazmı pek kolay değil.
aferin kız annene ve babana böğürtleni ben hiç duymadım ama sonuçta ne zararı olabilirki ki birde yoğurtla vermiş zaten en fazla kabız yapar bebeğe yan etki olarak onuda muzda yapıyo ama tadını alın dengelesin diye azıcıkta olsa veriyoruz bence düşünüp böyle bi girişimde bulunmaları bile süper benim babam hayatta böyle bişey yapmaz ne aklına gelir nede gider alır((
şu insanların kafasına göre iş yapmasından nefret ediyorum: kim olursa olsun..klava: Miray'ı gelen ayağında sallamak istiyor, giden ayağında sallamak istiyor. birine olmaz desem diğerine diyemiyorum. çocuk kendi kendine uymaz olmuştu. annem de olsa izin vermiyorum artık: bi düzen kurmaya çalışıyoruz şurda.
çok şükür kendi kendine uyudu kuzum bugün. ohh beee rahatladım heee
canım onu bilmem de: kayınbabamın bahçesinde de var böğürtlen. 2 ay falan oldu ama: Miray'a 1 tanesini yedirdim. yedirdim derken suyunu somurdu işte. bikaç saat sonra saatlerce süren gaz sancıları başladı. o kadar kötüydü ki onla beraber ben de ağladım. anladığım kadarıyla hazmı pek kolay değil.
Fcgcfrcgffföloçö.lcv c öc ç.öc xpişxxlxxxx . X
Mevsim meyvvesiyse bi şey olmaz bence diyeektim ki bak gaz yapmış.Ama gaz yapan şeyler de bebekten bebeğe değişiyo...
Birazdan çıkıp süt arttırıcı çay alacağım. Bi de 3 saatte bir sağacağım.
gencerden size mesaj var :))
herkes başka bir düzen kurma çabasında 2 gün misafir gelen bile kendine alıştırmaya çalışıyor sanki ömürlük geldi.valla direk laf söylemek en iyisi kimse kusura bakmasın gece kalkan ben onunda beraber sersemleşen ben herşeyi geç çoçuk sapıtıyor kendide ne oluyor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?