2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler Ayşegülcüm. evet en azından göstermiyorum... minyon tipli olmanın avantajı işte..... insallah hep böyle göstermem guclubacismile

6. ayı dolduran tüm tontişlerin başta doruk olmak üzere yarım yaşları kutlu olsuuuuuun..... nice nice sağlıklı 6 aylar, yıllar doldursunlar.

bendede bi gerginliktir gidiyo herkese sarıyorum bu aralar farkındayım ufacık bi olay oluyo büyütüyorumda büyütüyorum nedendir bilmiyorum(

lohusayız hala olur o kaaasempatiksalakcinni

Teşekkürler Ayşegülcüm. evet en azından göstermiyorum... minyon tipli olmanın avantajı işte..... insallah hep böyle göstermem guclubacismile

ay maşallah totonu kaşı

kızlar şu fileler varya ben 8 liraya aldım e bebekde 11 tl yazıyoda haberiniz olsun..

ben 12 ye aldım ama bebedor değil başka bi markaydı

Babam dün gitmiş Duru için böğürtlen almış(bir yerden çoçuklarda kan yapar diye okumuş) annemde ezip yoğurt ile vermiş 6-7 tane ezdim diyo bide bizimki durumu birde ekşi şeyleri daha çok seviyor lop lop yemiş sonra ablam gelince Burcu'dan izin aldın mı diyine annem ceyrek falan kalmış onu vermemiş kendi yemiş (hem korkuyor hem yapıyor) şimdi internetten bakıyorum bebek ve böğürtlen arası hiç birşey yazmıyor siz duydunuz mu hiç yemelimi yememelimi.

şu insanların kafasına göre iş yapmasından nefret ediyorum: kim olursa olsun.. klava: Miray'ı gelen ayağında sallamak istiyor, giden ayağında sallamak istiyor. birine olmaz desem diğerine diyemiyorum. çocuk kendi kendine uymaz olmuştu. annem de olsa izin vermiyorum artık: bi düzen kurmaya çalışıyoruz şurda.
çok şükür kendi kendine uyudu kuzum bugün. ohh beee rahatladım heee

kızlar ya benim sütüm azaldı iyice. Öyle yavaş yavaş değil birden azaldı. Tek memedem 180 cc çıkarırken şimdi ikisini toplasam 120 zor ediyo. Kafayı yiycem durup dururken ne oldu ya

cnm geçenlerde benim de oldu: memeler birden bire sündü. senağlama (süt tamamen bitince estetik operasyona ihtiyacım olabilir. amanınn) ama 2-3 gün sonra nrmale döndü. yani azalıyor ama kademeli en azından. yediğin şeylerden yada psikolojik olabilir. kafana takma, olumsuz düşünme.

kızlar bizde bugün 6.ayığmızı doldurdukkzemuszemus kontrol cumaya..

defneye ve diğer 6. ayı dolduran bebişlere maşallah. nice 6.- 60. yaşlara inşallah.

günaydın şekerler daha kahvaltı bilem yapmadan size bakıyorum bu aralar yemek yiyesim bile yok her geçen gün daha çok geriliyorum valla kendi kendimi gaza getiriyorum bu gidişe bir dur demek lazımyasakkelime

aynen yaa: sıcakta bişey yiyesim gelmiyor. ama midem gurulduyor artık. bişeyler yesem iyi olacak.
amaaan takma kafana yaw: takınca ne değişiyor. salla gitsin.

günaydın kızlar. mutlu bebek yetiştirmenin yollarıymış bunlar. okuyun istedim. ben yinede her annenin kendi sezgilerine güvenerek bebegini yetiştirmesi taraftarıyım.

sağol cnm paylaşım için. haklısın, fiziksel gelişiminin yanı sıra mutlu ve hayattan zevk alan bir birey yetiştirmek de çok önemli. gülücüklerle uyanmaları gübüsü yok..!
bu arada doğum gününmüş galiba. nice nice yıllara. bebeğin ve eşinle sağlıklı, mutlu, uzun ve güzel bi ömür diliyorum.

kızlar şu fileler varya ben 8 liraya aldım e bebekde 11 tl yazıyoda haberiniz olsun..

yarın ben de alacam. yedek filesi var ( 3 adet- 7.50 tl ) aparatı yok kaydirigubbakcemile3

hadi ben bişeyler atıştırayım. işler var daha yapılacak. aslında hiç yapasım yok ama fisfisfis

aferin kız annene ve babana böğürtleni ben hiç duymadım ama sonuçta ne zararı olabilirki ki birde yoğurtla vermiş zaten en fazla kabız yapar bebeğe yan etki olarak onuda muzda yapıyo ama tadını alın dengelesin diye azıcıkta olsa veriyoruz bence düşünüp böyle bi girişimde bulunmaları bile süper benim babam hayatta böyle bişey yapmaz ne aklına gelir nede gider alır((

canım onu bilmem de: kayınbabamın bahçesinde de var böğürtlen. 2 ay falan oldu ama: Miray'a 1 tanesini yedirdim. yedirdim derken suyunu somurdu işte. bikaç saat sonra saatlerce süren gaz sancıları başladı. o kadar kötüydü ki onla beraber ben de ağladım. anladığım kadarıyla hazmı pek kolay değil.

Mevsim meyvvesiyse bi şey olmaz bence diyeektim ki bak gaz yapmış.Ama gaz yapan şeyler de bebekten bebeğe değişiyo...

Birazdan çıkıp süt arttırıcı çay alacağım. Bi de 3 saatte bir sağacağım.

yok canım Allah razı olsun babam sırf sesli köpek bulamamış diye kalkmış Eminönüne gitmiş( yani 2 saatlik yol) havladığında gözleride yanıp sönüyor önceden görmüş buralarda bulamayıncada gitmiş -almiş gelmiş.çok düşkünler ama ne biliyim elma armut değil yani böğürtlen birde 1 kaşıkta değil yarımdan fazla yoğurta katmışlar denemekte yok.kızıncada birşey olmaz kızım beyve bu diyo lafta söylenmiyor.lmaz:

üzülme canım benim babam da bize sevgisini asla göstermez ama konu duru olunca adamın huyu suyu değişti.kaydirigubbakcemile2

herkes başka bir düzen kurma çabasında 2 gün misafir gelen bile kendine alıştırmaya çalışıyor sanki ömürlük geldi.valla direk laf söylemek en iyisi kimse kusura bakmasın gece kalkan ben onunda beraber sersemleşen ben herşeyi geç çoçuk sapıtıyor kendide ne oluyor oluyor.

yok allahtan gaz falan yapmadı bizde sen erkende vermişsin 2,5 aylıktı o zaman .gece güzelde yattı vucuttada birşey yok ama başı şeyler 1 yaşa kadar yasak acaba duydunuz mu dedim.

Fcgcfrcgffföloçö.lcv c öc ç.öc xpişxxlxxxx . X

Bende seniiiiiiiiiiiiiii sevgilimmmmmmmmmmmmmmm.

git al hava bugün serinde birazda gezin zilli kızınla sanada iyi gelir .

gencerden size mesaj var :))

Canım benim kızımın başı bağlı ama olmaz ki... Berkin ne der sonra..

Valla canım özellikle benim büyük görümcem yapıyo bunu. Ben de şakayla karışık gece üçte getiririm kapına ağırlığınca da altın isterim sen bakarsın diyom. Para isterim diyince hemen bırakıyo. Sözde çaktırmıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…