git al hava bugün serinde birazda gezin zilli kızınla sanada iyi gelir .
herkes başka bir düzen kurma çabasında 2 gün misafir gelen bile kendine alıştırmaya çalışıyor sanki ömürlük geldi.valla direk laf söylemek en iyisi kimse kusura bakmasın gece kalkan ben onunda beraber sersemleşen ben herşeyi geç çoçuk sapıtıyor kendide ne oluyor oluyor.
yok allahtan gaz falan yapmadı bizde sen erkende vermişsin 2,5 aylıktı o zaman .gece güzelde yattı vucuttada birşey yok ama başı şeyler 1 yaşa kadar yasak acaba duydunuz mu dedim.
Bende seniiiiiiiiiiiiiii sevgilimmmmmmmmmmmmmmm.
Canım benim kızımın başı bağlı ama olmaz ki... Berkin ne der sonra..
Valla canım özellikle benim büyük görümcem yapıyo bunu. Ben de şakayla karışık gece üçte getiririm kapına ağırlığınca da altın isterim sen bakarsın diyom. Para isterim diyince hemen bırakıyo. Sözde çaktırmıyo..
Evet canım aslında burda sizinle paylaşınca da iyi geldi sanırım dolduğunu hissediyorum. bi de kociş akşam çok moral verdi. Gece gitti nerden bulduysa vita malt almış. Doğuştan anne sütü alamayanlar var. Ne yapalım rahat ol diye rahatlattı beni sağolsun
Evet canım aslında burda sizinle paylaşınca da iyi geldi sanırım dolduğunu hissediyorum. bi de kociş akşam çok moral verdi. Gece gitti nerden bulduysa vita malt almış. Doğuştan anne sütü alamayanlar var. Ne yapalım rahat ol diye rahatlattı beni sağolsun
ayşegülcüm sabah aç karnına bi soğanı dörde bölüyorum bir bardak suyla haşlıyorum...5dk falan..sonra süzüp içiyorum..ilk bir ay kilo vermiyormuşsun ikinci ay veriliyomuş...umut işte...ya ben inanıyorum vereceğime en azından kendimi inandırıyorum...tadı kötü soğan yahnisi gibi:))))
6. ayı dolduran tüm tontişlerin başta doruk olmak üzere yarım yaşları kutlu olsuuuuuun..... nice nice sağlıklı 6 aylar, yıllar doldursunlar.
kızlar şu fileler varya ben 8 liraya aldım e bebekde 11 tl yazıyoda haberiniz olsun..
Babam dün gitmiş Duru için böğürtlen almış(bir yerden çoçuklarda kan yapar diye okumuş) annemde ezip yoğurt ile vermiş 6-7 tane ezdim diyo bide bizimki durumu birde ekşi şeyleri daha çok seviyor lop lop yemiş sonra ablam gelince Burcu'dan izin aldın mı diyine annem ceyrek falan kalmış onu vermemiş kendi yemiş (hem korkuyor hem yapıyor) şimdi internetten bakıyorum bebek ve böğürtlen arası hiç birşey yazmıyor siz duydunuz mu hiç yemelimi yememelimi.
yok canım Allah razı olsun babam sırf sesli köpek bulamamış diye kalkmış Eminönüne gitmiş( yani 2 saatlik yol) havladığında gözleride yanıp sönüyor önceden görmüş buralarda bulamayıncada gitmiş -almiş gelmiş.çok düşkünler ama ne biliyim elma armut değil yani böğürtlen birde 1 kaşıkta değil yarımdan fazla yoğurta katmışlar denemekte yok.kızıncada birşey olmaz kızım beyve bu diyo lafta söylenmiyor.lmaz:
üzülme canım benim babam da bize sevgisini asla göstermez ama konu duru olunca adamın huyu suyu değişti.kaydirigubbakcemile2
canlarım herkese merhaba...
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın herkes iyidir umarım..
birde mine_sen diye birisi diş için konu açmış gördünüz mü ??
iyi yapıyorsun biraz daha sivri laflar bulmak lazım.
ne yaptın kız kışkırtıcıya boyadın mı ne yaptın sempatiksalakcinni
.hoş adam haklıda 6 aylık oldular bundan sonra sen ek besinlere destek vereceksin kendini rahat hisset daha iyi olur.
aman maşallah canım daha da çok artsın hatta taşsın inş.:Saruboceq: zaten ne kadar daha emzireceğiz alabildikleri kadar anne sütü alsınlar benim oğlanında uyku düzeni geceleri tam bir kabus bir türlü uyumuyor sürekli uyusun diye saat başı emziriyorum bende bu sabah bomboş hissettim hemde dinlensin artsın diye sabah 3-4 bebe bisküvisini yedirdim tadınıda sevdi en azından çocuk doydu bende yenice kahvaltımı yaptım daha dolu oldular sanki iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum gerçi :sm_confused:
birde mine_sen diye birisi diş için konu açmış gördünüz mü ??
evet gördüm..
ayy kötü kokuyasa ben yapamam.bulanırım..
kız zeynonunda var o gözleri yanıp sönenbmiyavlayan kedisi var.defneilk aylarında ona bakıp bakıp aglardı korkardı sanırım.şimdielinegeçirip agzına alıyo.alışmış kedecige..
QUOTE]
babamda veriyor elini karşısınada geçiyor hadi bakalım kim kimi yiyecek diye tabii Duru köpeğin kuyruğundan bi tutuyor ağzına götürüyor .babamında pek hoşuna gidiyor afferim benim kzıım yedi diye.Duru korkmadı bak köpek yüriyerek geliyor yanına pilli birşey bizimki elinin tersi ile itiyor tam komedi bu veletler.
Daha sivrileerini tükettim be canımaklinialirimsmile
.Evet gördüüm
anam gördünüzde bizden birimi hani hiç karşılaşmadım ondan sordum bunlarda yazmış evet gördüm .
konu açınca puan falan mı kazanıyorlar niye bu konu merakı merak ettim.
anam gördünüzde bizden birimi hani hiç karşılaşmadım ondan sordum bunlarda yazmış evet gördüm .
Ne bileyim anacım...Şuraya gelse güzel güzel paylaşsak daha iyi olmaz mmıydı diye düşündüm ben. Yoksa emeklemeye oturmaya yürümeye hep topik mi açalım di mi yani
yok canım zaten geceleri uyumuyor mecburen ayağımda falan sallamam gerekiyor bazen emerken uyuya kalıyor oda en fazla 1 saat alıp yatağına koyuyorum gündüzde çoğunlukla uykusu gelince hemen emziriyorumki yoruluyor daha kolay uyuyor sallamaktan bin kat iyi benim çocuk cins uykusu gelince uyumaz illa ağlar gündüz gece farketmiyor ohaoldumsmileDaha sivrileerini tükettim be canımaklinialirimsmile
Eveet ya maksat alabildiği kadar alsın anne sütü...Memede uyumaya alıştırmasana kız. Zor olmuyo mu?
.Evet gördüüm
slam canımm.ömür nasıl.ya ben okudum ama bi türlü yazamadım.sonralı usg mi çekilecekti.çok geçmiş olsun.son durum nedir şimdi.valla ben bilmiyorum..
q2fth gfcft7 unyrfrft7vfbgggggggggggggggggggggggggggggg
benim oğlumda size mesaj yazacakmış arkadaşlarından özenmiş
canım sağol haftaya çekilecek ultrason...
ilaç kullandı şimdi bitti.
sonuçlarımız temiz çıkar inşallah dua edin..
ayy kötü kokuyasa ben yapamam.bulanırım..
kız zeynonunda var o gözleri yanıp sönenbmiyavlayan kedisi var.defneilk aylarında ona bakıp bakıp aglardı korkardı sanırım.şimdielinegeçirip agzına alıyo.alışmış kedecige..
QUOTE]
babamda veriyor elini karşısınada geçiyor hadi bakalım kim kimi yiyecek diye tabii Duru köpeğin kuyruğundan bi tutuyor ağzına götürüyor .babamında pek hoşuna gidiyor afferim benim kzıım yedi diye.Duru korkmadı bak köpek yüriyerek geliyor yanına pilli birşey bizimki elinin tersi ile itiyor tam komedi bu veletler.
KIZ İLK AYLARIYDI AGYAMALIR.HELE BİDE MİYAV SESİNİ DUYUNCA KIZ İYİCE AAGLIYORDU.BİZDE ZEYNOYA KALDIRTTMIŞTIK OZAMANLAR.şimdi cadı canım.alıp yemedigi yer kalmıyo..
:roflol:kız baktım.bişey yazmadan kapadım bende..
burak ı uyutmak tam bir kabus oldu ya...1saat sallıyorum ağlaya ağlaya uyuyo...en fazla yarım saat sonra uyanıyo...deliriyorum tabi bende...şimdi uyudu gidiym işlerime bakıym malum benm oğlan..........
ahh aynı benim defne..
Ne bileyim anacım...Şuraya gelse güzel güzel paylaşsak daha iyi olmaz mmıydı diye düşündüm ben. Yoksa emeklemeye oturmaya yürümeye hep topik mi açalım di mi yani
dimi yaa.çok topik iyi olmii.zor yetişiyykk..
q2fth gfcft7 unyrfrft7vfbgggggggggggggggggggggggggggggg
benim oğlumda size mesaj yazacakmış arkadaşlarından özenmiş
bizde onu öptük..benim ızda çok seviyo klavyeleri.
canım sağol haftaya çekilecek ultrason...
ilaç kullandı şimdi bitti.
sonuçlarımız temiz çıkar inşallah dua edin..
aman inşallah secili.bi sorun olmaz..dualarımız ömürleopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?