2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

git al hava bugün serinde birazda gezin zilli kızınla sanada iyi gelir .

Evet canım aslında burda sizinle paylaşınca da iyi geldi sanırım dolduğunu hissediyorum. bi de kociş akşam çok moral verdi. Gece gitti nerden bulduysa vita malt almış. Doğuştan anne sütü alamayanlar var. Ne yapalım rahat ol diye rahatlattı beni sağolsun

evet biraz erken oldu aslında: bi tattırayım demiştim: ballandıra ballandıra somurunca hoşuma gitti. ama çok faydalıymış: meyvesine 1-2 tane karıştırılabilir. ama ben seneye kadar ağzına sürmem daha ohaoldumsmile

iyi yapıyorsun biraz daha sivri laflar bulmak lazım.

ne yaptın kız kışkırtıcıya boyadın mı ne yaptın sempatiksalakcinni

.hoş adam haklıda 6 aylık oldular bundan sonra sen ek besinlere destek vereceksin kendini rahat hisset daha iyi olur.

aman maşallah canım daha da çok artsın hatta taşsın inş.:Saruboceq: zaten ne kadar daha emzireceğiz alabildikleri kadar anne sütü alsınlar benim oğlanında uyku düzeni geceleri tam bir kabus bir türlü uyumuyor sürekli uyusun diye saat başı emziriyorum bende bu sabah bomboş hissettim hemde dinlensin artsın diye sabah 3-4 bebe bisküvisini yedirdim tadınıda sevdi en azından çocuk doydu bende yenice kahvaltımı yaptım daha dolu oldular sanki iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum gerçi :sm_confused:

ayy kötü kokuyasa ben yapamam.bulanırım..

6. ayı dolduran tüm tontişlerin başta doruk olmak üzere yarım yaşları kutlu olsuuuuuun..... nice nice sağlıklı 6 aylar, yıllar doldursunlar.

teşekkür ederi.bütün 6.ayı dolduran ebişlerin..

kızlar şu fileler varya ben 8 liraya aldım e bebekde 11 tl yazıyoda haberiniz olsun..

sen nerden aldın..

ben hiç vermedim.bilemiyorum..

kız zeynonunda var o gözleri yanıp sönenbmiyavlayan kedisi var.defneilk aylarında ona bakıp bakıp aglardı korkardı sanırım.şimdielinegeçirip agzına alıyo.alışmış kedecige..

canlarım herkese merhaba...
geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın herkes iyidir umarım..

slam canımm.ömür nasıl.ya ben okudum ama bi türlü yazamadım.sonralı usg mi çekilecekti.çok geçmiş olsun.son durum nedir şimdi.valla ben bilmiyorum..

Daha sivrileerini tükettim be canımaklinialirimsmile

Eveet ya maksat alabildiği kadar alsın anne sütü...Memede uyumaya alıştırmasana kız. Zor olmuyo mu?

birde mine_sen diye birisi diş için konu açmış gördünüz mü ??

.Evet gördüüm

burak ı uyutmak tam bir kabus oldu ya...1saat sallıyorum ağlaya ağlaya uyuyo...en fazla yarım saat sonra uyanıyo...deliriyorum tabi bende...şimdi uyudu gidiym işlerime bakıym malum benm oğlan..........

anam gördünüzde bizden birimi hani hiç karşılaşmadım ondan sordum bunlarda yazmış evet gördüm .

konu açınca puan falan mı kazanıyorlar niye bu konu merakı merak ettim.

Ne bileyim anacım...Şuraya gelse güzel güzel paylaşsak daha iyi olmaz mmıydı diye düşündüm ben. Yoksa emeklemeye oturmaya yürümeye hep topik mi açalım di mi yani

anam gördünüzde bizden birimi hani hiç karşılaşmadım ondan sordum bunlarda yazmış evet gördüm .

bende gördümde tanımıyorum diye ilgilenmedim...sizin ilk sıralar arkadaşınız olabilir diye..ben sonradan katıldığım için çoğunu yeni yeni tanıyorum.......

Ne bileyim anacım...Şuraya gelse güzel güzel paylaşsak daha iyi olmaz mmıydı diye düşündüm ben. Yoksa emeklemeye oturmaya yürümeye hep topik mi açalım di mi yani

bende başka yerleri fazla takip edemiyom ancak hafta sonu bakabilirsem okadar o yüzden çok konu açmamak lazım...

Daha sivrileerini tükettim be canımaklinialirimsmile

Eveet ya maksat alabildiği kadar alsın anne sütü...Memede uyumaya alıştırmasana kız. Zor olmuyo mu?

.Evet gördüüm
yok canım zaten geceleri uyumuyor mecburen ayağımda falan sallamam gerekiyor bazen emerken uyuya kalıyor oda en fazla 1 saat alıp yatağına koyuyorum gündüzde çoğunlukla uykusu gelince hemen emziriyorumki yoruluyor daha kolay uyuyor sallamaktan bin kat iyi benim çocuk cins uykusu gelince uyumaz illa ağlar gündüz gece farketmiyor ohaoldumsmile

:roflol::roflol: alemsin valla burcu birde döveydin kız kaydirigubbakcemile3
ben içinde şubat anneleri yazmayan çoğu konuya bakmıyorum bile buraya zor yetişiyorum burdaki sohbetleri bırakmakta istemiyorum hiç görmedim ben

q2fth gfcft7 unyrfrft7vfbgggggggggggggggggggggggggggggg

benim oğlumda size mesaj yazacakmış arkadaşlarından özenmiş

slam canımm.ömür nasıl.ya ben okudum ama bi türlü yazamadım.sonralı usg mi çekilecekti.çok geçmiş olsun.son durum nedir şimdi.valla ben bilmiyorum..

canım sağol haftaya çekilecek ultrason...
ilaç kullandı şimdi bitti.
sonuçlarımız temiz çıkar inşallah dua edin..

q2fth gfcft7 unyrfrft7vfbgggggggggggggggggggggggggggggg

benim oğlumda size mesaj yazacakmış arkadaşlarından özenmiş

Ben de seni yerim şirin sosiisss

canım sağol haftaya çekilecek ultrason...
ilaç kullandı şimdi bitti.
sonuçlarımız temiz çıkar inşallah dua edin..

Canım hep soracağım unutuyorum inşallah biş aksilik çıkmaz

ya adanadan geldigimizden bu yana gündüz uykusuna bi çare bulamadım.hala düzenimiz oturmuş degil.sadece güdüz uykusunda.yeme içmemez düzeldi şükür.gece uykumuz hiç degişmedi.ama bu gündüz uykusu deli etti beni.sibelcim bende aynı detten muzdaribim.emziriyorum.uyuyo.nasıl yatagına bırakacagım zaman ya pat diye gözlerini açıp uyanıyo.yada en ggazla 15 dk uyanıp kalkıyo.off işde yapamaz oldum.ne zaman düzelecek buu.derk derdim şu gündüz uykusu.hayırlısıyla bi düzelseydimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…