2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla bizimki doğduğundan beri böyle...annm diyo bana çekmiş...annmde aynı böyle gündüz öldür allah uyumaz akşam 10gibi sızar...sabah 6deyince ayaktadır...bu kadarmı benzer inanamıyorum yani...tıpkı burakta öyle...saatleri bile aynı......

annmin sağ ayağı bayadır ağrıyodu .dr a falan gitti..kireçleme lif ezilmesi diyolardı..bugünlerde ev yaptırıyolar...ayağının üzerine çok basıyo malum dolaşıyo...iyice şişti ayak geçenlerde...beraber dr a gittk..mr tomografi falan çekildi..dün sonuçları almış..dr demiş sen nasıl yürüyosun hayret hemen ameliyat demiş..lifler iyice ezilmş..kireç artmış nebilem..kafam bozuldu..anmde korkuyo nasıl olurum falan diye..inş iyi olur...

geçmiş olsun.bişeycik olmaz kız.saglık çok önemli.

adana adana deyip durma kız, millet de adanada bişey var sanacak sempatiksalakcinni

adana adana deyip durma kız, millet de adanada bişey var sanacak sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:yok kız adanadan degil.yani dışarı çıktık düzenimiz bozuldu.kız özürra.skızma bacı.adana süperrrr.adana muhteşemmm.adanammm benimmmŞeniz

yok bizimki dogdugunban bu yana degil.4.ayında uyuyamamaya başlamıştı.1 ayda tekrar alıştırmıştım.tam alıştı derken (adana degil hülya kızıyo)izne çıktık.düzen bozuldu şimdi ugraştırıyo beni.inşallah tekrar düzeleriz(

geçmiş olsun canım ne yapacaksın sağlık önemli olan ameliyatla iyi olacaksa olsun bütün vücudun yükünü bacaklar ayaklar çekiyor onlar ağrıyınca çok zor acil şifalar dilerim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür canım ya...doğru diyosun...evin bütün yükü üzerinde...ayaklar napsın...

ay kızlar mucize gibi bişey oldu gözlerim doldu ya oğluşum çok belirgin bir şekilde ANNE dedi bir kerecik olsada nasıl duygulandımmafoldumben yavrum benim iyiki anne olmuşum Allahım yavrularımızı bize bağışlasın güzel yazılar yazsın uzun ömürler versin inş.:Saruboceq:

ayşegül sen adana maceranı anlatmadın ha hiç..naptın kayınvalideler ne dedi defneye...sana ne dediler kilolu görmemişlerdi falan diyodun....anlat hele anlat..

Ayy Tuğbacım ne güzel ya.. Yürekten anne dediği günleri de göreceksin inşallah. Bİzimki boşa çığlık atıyo sadece zilli

evetttttttt 2010şubat meleklerinden ilk anne diyen mertkan a kocaman alkış....bol bol öpücük..opuyorumnanaktan

sağol havvacım amin ağlarken falan anne benzeri şeyler söylüyorduda bu seferki bambaşkaydı içim sımsıcak oldu o kadar içten ve belirgindi
bir aralar de de falan diyordu bende kayınpederimi hiç sevmem en çok ona gıcığım bu evdekilerden benim babamda vefat etti buda haketmiyor oldu ben 9ay karnımda taşıyayım onca sıkıntı acı çekeyim doğumda geceleri uykusuzluğu ben çekeyim baktım dede diyecek her bebek gibi sık sık anne baba deyip duruyorum çocuğa dede demeyi unuttu garibim yani unutturmayı başardım kaydirigubbakcemile3 ay çok kötüyüm yaşasın kötülük sositososito

Havva bak Berkin'in haberi yok çok kıskançtır bu seferlik söylemicem heee ona görekaydirigubbakcemile3

ay ay maşallah kuzuma kıyamam ona inşallah anneeeee diye bağıracağı günler de gelecek:Saruboceq:

Ayy Tuğbacım ne güzel ya.. Yürekten anne dediği günleri de göreceksin inşallah. Bİzimki boşa çığlık atıyo sadece zilli

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizimki bubba ve ınnne diyo sayılır mısempatiksalakcinni

sağolun canlarım inşallah iyi haberler vereceğim sizlere..

inşallah canım bekliyoruz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…