ya adanadan geldigimizden bu yana gündüz uykusuna bi çare bulamadım.hala düzenimiz oturmuş degil.sadece güdüz uykusunda.yeme içmemez düzeldi şükür.gece uykumuz hiç degişmedi.ama bu gündüz uykusu deli etti beni.sibelcim bende aynı detten muzdaribim.emziriyorum.uyuyo.nasıl yatagına bırakacagım zaman ya pat diye gözlerini açıp uyanıyo.yada en ggazla 15 dk uyanıp kalkıyo.off işde yapamaz oldum.ne zaman düzelecek buu.derk derdim şu gündüz uykusu.hayırlısıyla bi düzelseydimafoldumben
valla bizimki doğduğundan beri böyle...annm diyo bana çekmiş...annmde aynı böyle gündüz öldür allah uyumaz akşam 10gibi sızar...sabah 6deyince ayaktadır...bu kadarmı benzer inanamıyorum yani...tıpkı burakta öyle...saatleri bile aynı......
annmin sağ ayağı bayadır ağrıyodu .dr a falan gitti..kireçleme lif ezilmesi diyolardı..bugünlerde ev yaptırıyolar...ayağının üzerine çok basıyo malum dolaşıyo...iyice şişti ayak geçenlerde...beraber dr a gittk..mr tomografi falan çekildi..dün sonuçları almış..dr demiş sen nasıl yürüyosun hayret hemen ameliyat demiş..lifler iyice ezilmş..kireç artmış nebilem..kafam bozuldu..anmde korkuyo nasıl olurum falan diye..inş iyi olur...
ya adanadan geldigimizden bu yana gündüz uykusuna bi çare bulamadım.hala düzenimiz oturmuş degil.sadece güdüz uykusunda.yeme içmemez düzeldi şükür.gece uykumuz hiç degişmedi.ama bu gündüz uykusu deli etti beni.sibelcim bende aynı detten muzdaribim.emziriyorum.uyuyo.nasıl yatagına bırakacagım zaman ya pat diye gözlerini açıp uyanıyo.yada en ggazla 15 dk uyanıp kalkıyo.off işde yapamaz oldum.ne zaman düzelecek buu.derk derdim şu gündüz uykusu.hayırlısıyla bi düzelseydimafoldumben
adana adana deyip durma kız, millet de adanada bişey var sanacak sempatiksalakcinni
valla bizimki doğduğundan beri böyle...annm diyo bana çekmiş...annmde aynı böyle gündüz öldür allah uyumaz akşam 10gibi sızar...sabah 6deyince ayaktadır...bu kadarmı benzer inanamıyorum yani...tıpkı burakta öyle...saatleri bile aynı......
geçmiş olsun canım ne yapacaksın sağlık önemli olan ameliyatla iyi olacaksa olsun bütün vücudun yükünü bacaklar ayaklar çekiyor onlar ağrıyınca çok zor acil şifalar dilerimannmin sağ ayağı bayadır ağrıyodu .dr a falan gitti..kireçleme lif ezilmesi diyolardı..bugünlerde ev yaptırıyolar...ayağının üzerine çok basıyo malum dolaşıyo...iyice şişti ayak geçenlerde...beraber dr a gittk..mr tomografi falan çekildi..dün sonuçları almış..dr demiş sen nasıl yürüyosun hayret hemen ameliyat demiş..lifler iyice ezilmş..kireç artmış nebilem..kafam bozuldu..anmde korkuyo nasıl olurum falan diye..inş iyi olur...
adana adana deyip durma kız, millet de adanada bişey var sanacak sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun Sibelcim. Daha kötü olmasın da ameliyat olsun. Allah acil şşifalar versin
geçmiş olsun.bişeycik olmaz kız.saglık çok önemli.
geçmiş olsun canım ne yapacaksın sağlık önemli olan ameliyatla iyi olacaksa olsun bütün vücudun yükünü bacaklar ayaklar çekiyor onlar ağrıyınca çok zor acil şifalar dilerim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kızlar mucize gibi bişey oldu gözlerim doldu ya oğluşum çok belirgin bir şekilde ANNE dedi bir kerecik olsada nasıl duygulandımmafoldumben yavrum benim iyiki anne olmuşum Allahım yavrularımızı bize bağışlasın güzel yazılar yazsın uzun ömürler versin inş.:Saruboceq:
Canım hep soracağım unutuyorum inşallah biş aksilik çıkmaz
aman inşallah secili.bi sorun olmaz..dualarımız ömürleopuyorumnanaktan
evetttttttt 2010şubat meleklerinden ilk anne diyen mertkan a kocaman alkış....bol bol öpücük..opuyorumnanaktan
mertkan gel ömüre de öğret teyzem...
benim ki babacı biraz...
ay kızlar mucize gibi bişey oldu gözlerim doldu ya oğluşum çok belirgin bir şekilde ANNE dedi bir kerecik olsada nasıl duygulandımmafoldumben yavrum benim iyiki anne olmuşum Allahım yavrularımızı bize bağışlasın güzel yazılar yazsın uzun ömürler versin inş.:Saruboceq:
Ayy Tuğbacım ne güzel ya.. Yürekten anne dediği günleri de göreceksin inşallah. Bİzimki boşa çığlık atıyo sadece zilli
sağolun canlarım inşallah iyi haberler vereceğim sizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?