2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa.rabbim hepsine nasıp etsin .ne güzel bi dua..

ayşegül sen adana maceranı anlatmadın ha hiç..naptın kayınvalideler ne dedi defneye...sana ne dediler kilolu görmemişlerdi falan diyodun....anlat hele anlat..

kız ne olsun herkes çok şasırdı.kimi iyileşmişsin dedi:roflol:kimi bune hal dedimafoldumben.dedim ebru şallımıyım ben iki ayda eski kiloma gelecek..bekleyin anacım seneye incecik gelem dedim.sen verirsin biz inanııyoruz dediler.defneye bayıldılar.ama gözler yine zeynepteydi..defneye zayıf dedi herkes malumm.bi ara eşimin teyzesi ekmek vermiş defnenin agzına benim kızda yalınıp duruyo.ya ne ettin bogazına taçar eddim.bişey olmaz bak bu aç nasıl aldı ekmegi agzına dedi.eşimdie bi kızda o demiri versende agzına alır teyze.aç oldugundan degil.agızlarıyla tadıyorlar reri.neyse bir iki agzında gevelidi.baktık kocaman bi parça kopardı.bu yutamadı baktır ögürüyo.benim adam bi kızda teyzesine.ben verme demedimmi.ya bişey olsaydı bu yükü nasıl taşıyacaksın dedi.kadın bu yuttu.kimse bana danışmadan bişey yapmadı..ilk iki gün defne bakıp bakıp agladı herkesi yabancı gördü.sonra lalıştı gülüp durdu.genel olarak iyiydi.zeynep bize hiç yük olmadı.hep onlar ilgilendi oynudılar.anca ben uykuya götürdüm.defneylede doyurması benden gezmesi onlardandı.iyiydi yani.ama çok üzüldüm beni böyle kilolu gördülür.senide böyle görecekmiydik diyolar.ya ben hayatımda 52 kiloyu görmemiş biriydim.zeyneptede.10 aylıktı zeyno bütün kilomu verip yeni 50 kilo almuştum.bunda ramazan ibitsindi diete başlayacagım.bu kadar durduk yeter.dimi.7-8 saylık olmuş oluyar iti.ben 56 ayla başladam.annemi kaybedince ben staresten 5 kilo aldım.daha vermeden hamile kalmıştım.yani giyselirem bacagımdan geçmiyo.hepsi S oldugundan.yani üzülüyorum ama deger evlat için.bana karşı iyelenr şükür.bi sorun yaşamam onlarla iyi anlaşırız.zaten bide uzaktayız.gelence hasret gideriyonlar,.tabi yiyip içtik.ıyy eve geldim tam 3 kilo amışım...neyse anlat anlat bitmez valla.

bendede bi gerginliktir gidiyo herkese sarıyorum bu aralar farkındayım ufacık bi olay oluyo büyütüyorumda büyütüyorum nedendir bilmiyorum(

senin gerginliğin sebebini bilmiyorum ama benimkini biliyorum..
yedirme dersin yedirirler, içirme dersin içirirler... yapma dersin yaparlar...
çocuğun annesi hariç herkes herşeyin en iyisini bilir...
bu da beni delirtir.......

kafiyeli oldu be:1rolleyes:

:roflol::roflol:kötükedihüso

Ayy Tuğbacım ne güzel ya.. Yürekten anne dediği günleri de göreceksin inşallah. Bİzimki boşa çığlık atıyo sadece zilli

benimkide arada anne diyo.ama kızınca genelde:roflol:

:roflol:alemsin kızz.iyi ediyon.ahatta en son dede desin...hatta hiç bilmesin:roflol:

mertkan gel ömüre de öğret teyzem...
benim ki babacı biraz...

benimki de felaket babacı.. gece uyanıyor aramıza yatırıyorum uyusun diye.. yüzü bana dönük yan yatırıyorum.. beni itiyor babasını tepe tepe uyandırıyor :)))

bir alkış da benden alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ama çok alemsin sen sırnaşık şey de de yi unutturdun haa sırnaşık şey sırnaşık şey

iyi geçmiş anlaşılan...ama en iyisi uzak olmak aslında...bizde uzak olsaydık ne olurdu sanki..eşim diyo bazen alıp başını gideceksin bunlardan(ailesinden)kafanı dinliceksin...bende diyorum rahatsız etmek isteyen illa eder..telefon diye bişey var..arar moralimizi bozar..amacına yine ulaşır.......

dogru telegon var dimii.ozaman benimkiler iyi kızz...hımm..

Havva bak Berkin'in haberi yok çok kıskançtır bu seferlik söylemicem heee ona görekaydirigubbakcemile3

Kız ne dedik ki, olmaz dedik işte Allah Allahkaydirigubbakcemile3

klava:klava:

anam tam benim durumumu tarif etmişsin canımalsanaalsanasmile
bende bunlara delleniyorum birde üstüne kocişin vurdumduymazlığı ekleniyor dahada uyuz oluyorum ha klava:klava:

benimkide arada anne diyo.ama kızınca genelde:roflol:

:roflol:alemsin kızz.iyi ediyon.ahatta en son dede desin...hatta hiç bilmesin:roflol:

:lepi::lepi:buyrunnnnnnnnn

bu bebekler çocuklar niye bu kadan yaramaz ya önüne oyuncakları resmen kule yaptım çocuk bilgisayarın şarj kablosuyla oynuyor illa yaramazlık yapacak elinden alıncada ağlıyor zararlı olmasa oynasın dicemde hey Allahım vermiyor hala bir çekiyor şarjım bitecek şimdi sempatiksalakcinni

iyi olmuş eşinin söylemesi sana kalmamış.
kebapları yidin yidin geldin oh olcek o kaddarkaydirigubbakcemile3

şiir gibi olmuş kızkaydirigubbakcemile3
sopa önce senin kocaya lazımklava:
bak kocişin hakkını yemeyeyim sen bildiğini yap doktorla sen konuşuyorsun kimseyi dinleme herkese de söyle kimse kafasına göre bişey yapmasın diyo. biz de kocişin zoruyla herşeyi ama herşeyi doktora soruyok arıyom soruyom yetmiyo adama keşke bi görseydi doktor diyo:mymeka:

kaydirigubbakcemile3

yidim vallasempatiksalakcinni:CüvCüv::asigim:cokacimcoook

tuğba anlıyorum seni...benmde hayatta en nefret ettiğim kişi kayınpederdir....uyuzzzzz oluyom resmen..her halta karışır kocam sanki kendi.....Allahtan adam kafama göre arada bir onların sözüne uyar ama yinede benm kafadan........

kalkayım bi makarna yapayım da yiyeyim..cokacimcoookutku misafirliktekaydirigubbakcemile3komşuya gitti...gelmez artıkın o...

len Mertkan bırak annenin oyuncağını kendi oyuncaklarınla oynakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: oyuncaklarını paylaşamayan çocuklara döndük valla kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

yidim vallasempatiksalakcinni:CüvCüv::asigim:cokacimcoook

oh afiyet bal olsun şahsım adına söylüyorum yemek yemeye bayılıyorum bu kadar güzel mamalar varken rejim falan yapamam vallalmaz: hem biz iki kişilik yiyoruz emzikliyiz sonuçta yemek yemek benim için gerekli olduğu kadar zevkli bişey hani çok susarsın içtiğinde nasıl ferahlarsın yemekte benim için öyle acıktıysam veya sevdiğim bişey yediysem okadar mutlu oluyorum hobi gibi bişey anacım sonrada şişip kalıyorum ama olsun cokacimcoook :sm_cool:

:mymeka:klava:
biri kebapmı dedi.........

cokacimcoook dedi ya hiç burda emzikliler var diyen yok hadi birisi kebapçıyı arasın topiğe ısmarlasın da yiyelim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…