:roflol::roflol: oyuncaklarını paylaşamayan çocuklara döndük valla kaydirigubbakcemile3
oh afiyet bal olsun şahsım adına söylüyorum yemek yemeye bayılıyorum bu kadar güzel mamalar varken rejim falan yapamam vallalmaz: hem biz iki kişilik yiyoruz emzikliyiz sonuçta yemek yemek benim için gerekli olduğu kadar zevkli bişey hani çok susarsın içtiğinde nasıl ferahlarsın yemekte benim için öyle acıktıysam veya sevdiğim bişey yediysem okadar mutlu oluyorum hobi gibi bişey anacım sonrada şişip kalıyorum ama olsun cokacimcoook :sm_cool:
beni anlattın canım yaaa...
kalkayım bi makarna yapayım da yiyeyim..cokacimcoookutku misafirliktekaydirigubbakcemile3komşuya gitti...gelmez artıkın o...
:roflol::roflol: oyuncaklarını paylaşamayan çocuklara döndük valla kaydirigubbakcemile3
oh afiyet bal olsun şahsım adına söylüyorum yemek yemeye bayılıyorum bu kadar güzel mamalar varken rejim falan yapamam vallalmaz: hem biz iki kişilik yiyoruz emzikliyiz sonuçta yemek yemek benim için gerekli olduğu kadar zevkli bişey hani çok susarsın içtiğinde nasıl ferahlarsın yemekte benim için öyle acıktıysam veya sevdiğim bişey yediysem okadar mutlu oluyorum hobi gibi bişey anacım sonrada şişip kalıyorum ama olsun cokacimcoook :sm_cool:
biri kebapmı dedi.........
Ayy kebap mı dedi biri yaa
:mymeka:klava:
cokacimcoook dedi ya hiç burda emzikliler var diyen yok hadi birisi kebapçıyı arasın topiğe ısmarlasın da yiyelimkaydirigubbakcemile3
benim oğlan minderde debelenirken uyuya kalmış gözlerime inanamadım sositosositodelikafadulden
selam güzel anneler..ya gece bıraktım gene doldurmuşunuz ne dolusunuz kızlar ya...
kocalarla paylaşamayınca birşey buraya sarıyoruz,hepimizde aynı dert..
sabahın geçmişini okuyorum biterse tabi
iş güç yattı ya sizin yüzünüzden,ne bağımlılık yaptı ya
kahvaltı sofrasının yanındayım hala masa kalkmamış bekliyor
Bahar da inat etti uyumamaya bugün zor uyudu kaç saattir
beni anlattın canım yaaa...
Beni de...
selam güzel anneler..ya gece bıraktım gene doldurmuşunuz ne dolusunuz kızlar ya...
h.g canım boşver anacım geçmişi okudukça sayfalar artıyor ben bugün hiç bakmadım direk sohbete daldım deşarj oluyorum burda herkesin derdi birbirine benziyor benim gibi olan beni anlayan arakadaşlarım var paylaşıyorum rahatlıyorum
benimde sabah bulaşıklarım duruyor ütü var çamaşırlar var katlanacak yemekte yapmıyorum bugün olanları yesinler yap yap hep aynı saldım gitti aklinialirimsmile
Ne bileyim anacım...Şuraya gelse güzel güzel paylaşsak daha iyi olmaz mmıydı diye düşündüm ben. Yoksa emeklemeye oturmaya yürümeye hep topik mi açalım di mi yani
bende gördümde tanımıyorum diye ilgilenmedim...sizin ilk sıralar arkadaşınız olabilir diye..ben sonradan katıldığım için çoğunu yeni yeni tanıyorum.......
canım sağol haftaya çekilecek ultrason...
ilaç kullandı şimdi bitti.
sonuçlarımız temiz çıkar inşallah dua edin..
ya adanadan geldigimizden bu yana gündüz uykusuna bi çare bulamadım.hala düzenimiz oturmuş degil.sadece güdüz uykusunda.yeme içmemez düzeldi şükür.gece uykumuz hiç degişmedi.ama bu gündüz uykusu deli etti beni.sibelcim bende aynı detten muzdaribim.emziriyorum.uyuyo.nasıl yatagına bırakacagım zaman ya pat diye gözlerini açıp uyanıyo.yada en ggazla 15 dk uyanıp kalkıyo.off işde yapamaz oldum.ne zaman düzelecek buu.derk derdim şu gündüz uykusu.hayırlısıyla bi düzelseydimafoldumben
annmin sağ ayağı bayadır ağrıyodu .dr a falan gitti..kireçleme lif ezilmesi diyolardı..bugünlerde ev yaptırıyolar...ayağının üzerine çok basıyo malum dolaşıyo...iyice şişti ayak geçenlerde...beraber dr a gittk..mr tomografi falan çekildi..dün sonuçları almış..dr demiş sen nasıl yürüyosun hayret hemen ameliyat demiş..lifler iyice ezilmş..kireç artmış nebilem..kafam bozuldu..anmde korkuyo nasıl olurum falan diye..inş iyi olur...
senin gerginliğin sebebini bilmiyorum ama benimkini biliyorum..
yedirme dersin yedirirler, içirme dersin içirirler... yapma dersin yaparlar...
çocuğun annesi hariç herkes herşeyin en iyisini bilir...
bu da beni delirtir.......
kafiyeli oldu be:1rolleyes:
ay ben akşam düğüne ne giyincem çıldırmak üzereyim hiç bişey olmuyo....
ay ben akşam düğüne ne giyincem çıldırmak üzereyim hiç bişey olmuyo....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3defnede uyudu.du bakalım 15 d dan uzbilmiyorumkismileun sürecekmi
doğru diyorsun tabi kendi kaşındı sempatiksalakcinniAl diypsa al Tubacımm aaa sen de yakışmazsa yakışmasın. Rahatlarsın....Sen neden karşı çıkıyon kocana al tatlım
katılıyorum canımAyşegülcğm ben her kontrolden sonra yazıyom canım.Bence sil uğramaynaları
şeftali rendeledim içine de karpuz suyu 2dilim...bikaçtanede cicibebe kattım yedireym sıpaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?