2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler..ya gece bıraktım gene doldurmuşunuz ne dolusunuz kızlar ya...
kocalarla paylaşamayınca birşey buraya sarıyoruz,hepimizde aynı dert..
sabahın geçmişini okuyorum biterse tabi
iş güç yattı ya sizin yüzünüzden,ne bağımlılık yaptı ya
kahvaltı sofrasının yanındayım hala masa kalkmamış bekliyor
Bahar da inat etti uyumamaya bugün zor uyudu kaç saattir

beni anlattın canım yaaa...

kalkayım bi makarna yapayım da yiyeyim..cokacimcoookutku misafirliktekaydirigubbakcemile3komşuya gitti...gelmez artıkın o...

ayyne güzel ya.zeynonun hiç dengi yok komşu olarak.nede güzelo lurdu.şöyle accık komşuya gitseydi.tabi güvenilr.

kızz bende öyleyimm.çok severim yemek yemeyi...ben yirdimde kilo almazdım.şimdi maşallahım var her yedigim belli..

biri kebapmı dedi.........

Ayy kebap mı dedi biri yaa

kızlar ben yidimm.adanaya gidilirde kibap yenmezmi yaa..

:mymeka:klava:

cokacimcoook dedi ya hiç burda emzikliler var diyen yok hadi birisi kebapçıyı arasın topiğe ısmarlasın da yiyelim kaydirigubbakcemile3

he valla şööylee 500 adet çok kişiyiz yaa anca..

benim oğlan minderde debelenirken uyuya kalmış gözlerime inanamadım sositosositodelikafadulden

ayy bikaç kez bizdede oldu insan sevindirik olii..

ay valla bagımlılık ediyo.bigün bakmasam ne ettilirki diye düşünüyorum:))

beni anlattın canım yaaa...

benideee...cokacimcoook

h.g canım boşver anacım geçmişi okudukça sayfalar artıyor ben bugün hiç bakmadım direk sohbete daldım deşarj oluyorum burda herkesin derdi birbirine benziyor benim gibi olan beni anlayan arakadaşlarım var paylaşıyorum rahatlıyorum
benimde sabah bulaşıklarım duruyor ütü var çamaşırlar var katlanacak yemekte yapmıyorum bugün olanları yesinler yap yap hep aynı saldım gitti aklinialirimsmile

aman sal gitsin arada tembellik iyi geliyo insana

Ne bileyim anacım...Şuraya gelse güzel güzel paylaşsak daha iyi olmaz mmıydı diye düşündüm ben. Yoksa emeklemeye oturmaya yürümeye hep topik mi açalım di mi yani

kesinlikle ben tümüne bakamıyorum zaten yetişcem diye paralanıyorum.

bende gördümde tanımıyorum diye ilgilenmedim...sizin ilk sıralar arkadaşınız olabilir diye..ben sonradan katıldığım için çoğunu yeni yeni tanıyorum.......

yok bizde tanımıyoruz.

canım sağol haftaya çekilecek ultrason...
ilaç kullandı şimdi bitti.
sonuçlarımız temiz çıkar inşallah dua edin..

inşallah ttemiz çıkar içini ferah tut Allah yardımcınız olsun.

adana ile değil yada dışarı çıkmanızla değil bence bizimki dün 10 dk bile uyumamış Zombiliğe özeniyor galiba.

geçmiş olsun canım umarım ameliyat ile daha iyi olur çabuk atlatır.
evde bekar kardeşin falan yoksa iş başa düştü sen biraz destek olursun git gel ee hem hastalar hem aman evim işim kalmasın diye üstüne üstlük zorlayınca malesef daha zor bi sonuç çıkıyor.

bi carla belki işe yarar.

Dün burda konuştuk konuştuk eve gittim eşime bi patladım pir patladım.adamda anlamadı ne oluyor diye offffff kocişten değil ama anasından ve kardeşlerinden bıktımmm.

ay ben akşam düğüne ne giyincem çıldırmak üzereyim hiç bişey olmuyo....

ayyy bizimde bi akrabanın kınası var hafta şiçin düğün kına olurmu ya ne garip biz hep haftasonu yaparız.iş günü yani şinsanlar hep izin almak zorundamı..

ay ben akşam düğüne ne giyincem çıldırmak üzereyim hiç bişey olmuyo....

bizimde bu aralar düğünler sünnetler arttı altlar uyuyorda üstüme bişey yok bir ineğinki kadar büyük memişlerim var hatta biri diğerinden sanki daha büyük :1shok:
öyle olunca ne giysem dar biçimsiz iğrenç duruyor bende bir kıyafetim vardı hamişken almıştım hafif bol dökümlü bir bluz onu giyiyorum geçen düğüne gittik kociş beğenmedi neymiş rengi pembeymiş ne edem herşey dar kıyafetim yok dedim oda al diyor alsam ne olacak yakışmıyorki :sinifsinif:

defnede uyudu.du bakalım 15 d dan uzbilmiyorumkismileun sürecekmi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm canım..aynen adamlarla olmayınca dökülüyoz buraya..boşver canım işi gücü ya takıl bize...burak hergün öyle kukumav kuşu gibi uyanık bana bakıyo..sempatiksalakcinni

burcum yok yaa.iyi bidüzen vardı.uykusu geldimi emiyodu.memede uyuyyo benim kız.sonra kucakta beşigne koyuyordum.uyuyodu.şimdi bırakıyorum gözleri bi açıyo hemen uyanıyo.bide uyandıgında sanki saatlerce yatmış gibi bi dinç uyanıyo nasılbilmiyorumkismile

şeftali rendeledim içine de karpuz suyu 2dilim...bikaçtanede cicibebe kattım yedireym sıpaya...

kızlar kusura bakmayın ara ara giriyorum ben kafama birşeyler takılıyor sormak için
neyse ömüre sebze çorbası yapsam mı acaba diye düşünüyorum..
1 hafta sonra girecek 6. ayına siz ne dersiniz tattırayım mı biraz?
bi de nasıl yapacağım böyle çorba gibi mi olacak püre mi?

Al diypsa al Tubacımm aaa sen de yakışmazsa yakışmasın. Rahatlarsın....Sen neden karşı çıkıyon kocana al tatlım
doğru diyorsun tabi kendi kaşındı sempatiksalakcinni
Ayşegülcğm ben her kontrolden sonra yazıyom canım.Bence sil uğramaynaları
katılıyorum canım
şeftali rendeledim içine de karpuz suyu 2dilim...bikaçtanede cicibebe kattım yedireym sıpaya...

afiyet olsun kuzuya yarasın mamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…