2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegülcğm ben her kontrolden sonra yazıyom canım.Bence sil uğramaynaları

canım işte sizler varsınız düzenli giren.siliyorum bu seferde beni nedren sildin diyolar.geri ekledim.bu sefer yine yoklar.valla hevesim kaçıyoo..

şeftali rendeledim içine de karpuz suyu 2dilim...bikaçtanede cicibebe kattım yedireym sıpaya...

iyyimiş yaa.ben daha hiç karpuz suyu vermedim bide ben deneyeyim.

havuç.patates.pirinç.yanına dönüşümlü sebze ile .(önce kabakla başla bence hazmı daha kolay) haşlıyorum.suyunu biraz fazla koyuyorum.çünkü suyunu dökmüyorum ben.onunlada bi güzel blendırdan geçirip içiriyordum ilk zamanlar.biraz sulu yaptım yani koyu kıvamlı degi.di.sevdi.şimdi kıvamını koyu yapıyorum.öylede seviyo.ama benim kız brokoli sevmidi.dün resmen döktük çorbayı agzına sürmedi..bence ver bi sorun olmaz..

Hülyanın çorbasından yaptım. mAkşamlık da olsun diye çok yaptım. Yağsız tuzsuz ayırdım Esra ya şimdi tadına baktım da çok güzel olmuş. Sağol Hülyacım. Üstüne de nane yakacağım akşama

allah iyiliğini ersin kız senin biri diğerinden büyük diyo...valla bende bıraktım kıyafet almayı..deniyorum bişeye benzemiyorum...bırakıp olay yerinden uzaklaşıyorum hemensempatiksalakcinni
burcu doğru bakacak kimse yok...bi bekar kızkardeşim var evlendi ayrıldı..oda çalışıyo zaten ben bakarım büyük ihtimal..napalım benm başım ağrısa onlar yetişiyo...

Ben baştan ilk patates ğüresi yapıp verdim sütle ve zeytinyağıyla karıştırdım. Sonra havuç ekledim. Pirinç ve iki gündür de kabak.Pek sevdi. Bugün de yoğurt ekledik çorbaya. Ama ne olursa olsun zeytinyağı da ekliyorum ben.Seçilcim başla bence yavaştan..

bende zeytinyagı kullanıyorum.iyi oluyo.benim kız kabaklı çorbayı çok sevdi.bdün brokoli denedim.ben verdim o pürr diye tükürdü.bi daha vereyim dedim.agzını kenetledi.aglamaa başladı.sevmediklerindie hemen belli ediyolar.taze fasulye.sevdi ne bilem..yogurt en sevdigmiz şey.illaki elmalı olacakk.asla degştirmiyorum.elma püresi ve elma suyu.ne kadar verirsem yiyo.ama tabi ölçü degşmiyor bende.meyvede çok sevdi ama gün içinde sanki ffazla veriyorum gbi ..meyveleri zaltsam iyi olcak..

AAA diyorsa al sende hamile kıyafeti gibi olanlardan al lcw hamile kreaksiyonu çok hoş bence bi bakın:

ben onlar kadar kol bacak oynatsam 3 gün deliksiz uyurumm.

yap tabii canım geç bile kalmışsın .kızlar tarif vermiş.

ya 1 dk bende alabilirmiyim bu tarifi bebek çorbasına mı nane yakıyorsunuz? ee ben bu kadar sıkı takip ediyorum hangi hülya hangi tarif ..tarifi rica edeyim.

senin halen ölçün 1 kahve fincanımı .az değilmi valla biberona göre söylersem duru yoğurtu 1 kerede 150 cc falan yiyordur .bizde engel olmuyoruz kemik gelişimi için önemli birde sebze yemiyor bu kız ya dün akşam yoğurt çorbası yaptım daha yedirmemiş annem.olmadı tarhana ile yada kırmızı mercimek ile patates 2. gün kırmızı mercimek ve kabak yapıcam öyle olmaz böyle olur bakalım onlara ne diyecek hasbam.

CanımHulen vermişti tarifi. Ben nasıl yaptığımı yazayım.
patates havuç kabak rendeledim. pirinç koydum. Haşladım. Tel süzgeçten geçirdim( Keşke rondoda ya da blendırdan geçirseydim zor oldu) Sonra az daha kaynattım içine yoğurt karıştırıp biraz da yoğurtla kaynattım. Ben kendimize kadar yapıp esra nınkini ayırdım akşama tuzlayıp yağda nane yakıp az daha kaynatçam canım güzel oldu..

yok yok.o izinden geence düzen degişti demiştimya.ozamları tekrar azar azar veriyordumya.öyle şimdi türk kahve gfincanın bıraktık canım.nescafe fincanına geçtik:roflol:

sağol Sibelcim bende kaçırmışım bu tarifi kaydettim yakında lazım olacak nasıl olsa yaparım birgün

kızlar ben şimdi Bahar'ıma bir çorba yaptım.her gün değişik şeyler yedirmeye çalışıyorum tekdüze gitmesin tiksinmesin diye
bir çorba kaşığı yeşil mercimek
1 patates ince dilimlenmiş
yaklaşık 2 su bardağı suda haşladım
pişmeye yakınbir kaşık irmik koydum iki dak sonra kapattım.
blendırden geçirip yediricem uyanınca.

Son düzenleme:
yeşil mercimekte et proteini var biliyosunuz.irmik zaten zeka yapıyor.yani olduğu gibi vitamin...
ayrıca yeşil mercimek ağır gelmiyor ben daha önce de yedirdim kızıma.
bence deneyin

oh afiyet olsun..

kızlar şimdi patates havuç ve pirinç haşlayıp verdim zeytin yağı koydum 1 çay kaşığı..
biraz koyu oldu kıvamı ama yedi ömür.. 1 nescafe fincanının yarısını verdim..
çok mu verdim sizce hani kez ilk yiyor ya..

yok yaa.kocaman oldular artıkk.ne kadar yerse izin ver annesi.afiyet olsunn.bende koyu kıvamlı yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…