2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

İlk için biraz çok olmuş Seçilcim ama yemiş maşallah. Reddetmemiş

tüh yaa ama aklıma geldi biliyor musun bu çok mu acaba diye.. yemek isteyince verdim bende ne bileyim..
bi de kıvamı koyuoldu nasıl açayım kıvamını su mu kaynatayım..
haslama suyu yetmedi..

ak gıda topiği özür dilerim sana haksızlık oldu ama bütün teyzelerimizi burada yakalamışken sormak istedim.

hemen deniyorum...zeytinyağı koyucaksın değilmi.....

kız yok bişey olmaz ver gitsn..doyunca istemez zaten...evet burda yakalayınca iyi oluyo..hemen soruyoruz......

bizim dr amcamız geçen ayımızdaki kontorolde ek gıdaya geçeceğin zamanı sen bilirsin yani doyup doymadığıını dedi ben herşeyden azıcıkda olsa tattırıyorum ama meyve olarak şeftali veriyorum cam rendeden geçirip iki günde bir falan birde bugünlerde cici bebe verdim bunların bir sakıncası olmaz dimi yakında çorbayada yoğurdada geçeyim diyorum bilmiyorumkismile
benim kayınvalidenin sütçüsü var her çarşamba geliyor mahallenin hemen hemen hepsi ondan alıyor e kaynanam işe gittiği için yoğurdu ben mayalıyorum evde olduğum için yani elim yatkın oğluma da yaparım diyorum günlük yesin taze taze biz hazır arada alıyoruz sütçü gelene kadar

Tuğbacığım ne sakıncası olacak ki ben o dediklerini 4. ayından ebri veriyorum birşey verirken korkmayın sonra çoçuklarda yemek yerken çekinerek yiyecekler yemeyen çoçuk zor bırakın yesinler az az herşeydende ver.

çorbayı ocağa koydum ama uykum geldi ya...
burak uyumuşken uyusammı...
çorba yanar ozmanda...
.bekliyem bari

valla yapın kızlar kırmızı et şu anda yasak onun yerini telafi ediyor yeşil mercimek.haftada bir yada iki kere yapıyorum ben.geçen gün
yeşil mercimek
havuç ve
bir küçük soğanı haşladım bir çay kaşığı de zeytinyağ ekledim
bahar ham diye diye yedi valla.

bu da değişik tarif

doktor bana çocuk yiyorsa kısma ver dedi aslında doğru diyor artık doyduklarını anlıyorlar ve kaşığı itiyorlar doyunca.
ilk veriyorsan azar azar başlamak iyi, sütten sonra sindirime alışsınlar diye..yani 3. gün normal ölçüde verebilirsin

oh tüm kuzucuklar yesinde büyüsünler mamalarını güzel güzel uyusunlar karınları doyunca üzmesinler anneciklerini opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçayımm..adam gelcek.salatayı yapmadım.defne maşallah uyudu hatta daha uyanmadı.ne kadar olduuu...yaklaşak bir saattir uyuyo.oh oh..hadi minikleri öpüyorum..by.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…