2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım mercimeği hazmedecek kadar gelişmidir sindirim sistemleri koca insanlara gaz yapıyo. Ne bilem kafama takıldı... Yarasın yavruma..

oh tüm kuzucuklar yesinde büyüsünler mamalarını güzel güzel uyusunlar karınları doyunca üzmesinler anneciklerini opuyorumnanaktan

Aminn

amanın saat kaç olmuş daha evde yapılacak bir dünya iş var minder yaradı kuzuma mışıl mışıl uyuyor hala bende gideyimde azıcık işlerden yapayım yarın görüşürüz inş. zemuszemus

Tuğbacığım Havvaya katılıyorum pastorise olan sütler yüksek sıcaklıkta kaynatılıp aynı yüksek ısıda soğutulunca mikroplar ölüyor ama vitamini kalıyor.pastorize olanların raf ömrü uzun olduğu içinde şişe günlük pastorize sütü öneriyorlar.ama bi yandanda NELERDE EK KATKI YOKKİ DİYORUZ AMAN KARMAŞIK İŞLER VALLA.

kızlar kırmızı mercimek evet gaz yapıyor ama yeşili denedim ben öyle bir sorunumuz olmadı yine de en iyi anneler bilir elbette ben veriyorum şahsen

Canım yoğurdu sıcak mayalıyor olabilirsin serçe parmağını daldır içine 7 ye kadr say. Dayanabiliyosan bir tatlı kaşığı mamayı önce fincan içinde az sütle sulandır. koyu bi ayran kıvamı alsın. Süte daha kolay karışır. Sonra iyice karıştır süte. Kapa kapağını. Sar sarmala evin sıcak bi yerine mümkünse güneş alan bi yeerine koy. 4 saatte yooğurt hazır.

hee ben mama ile yapmıyorum yoğurtla mayalıyorum.

Ahu sen mama ile mi yapmaya çalışıyorsun.

Hava mamada nasıl oluyor bende mi denesem acaba yoğurt gibi oluyormu yani (lafa bak diyorsun şimdi) bizimki alıştı seviyorda bunu bide mamadan mı denesem .

kızlar benim kızım şuan 5,5 aylık (10 şubat) ben henüz anne sütü dışında birşey vermedim..başlamayı düşünüyorum..siz ilk etapta ne önerirsiniz?

DOKTORUN VERDİĞİ TARİF
ILIMIŞ SUYA 6 KAŞIK MAMA (mamanın içindeki kaşık)
sonra 2 kaşık al içinden (çorba kaşığı), ayrı kapta 1 çorba kaşığı yogurt ekle
ez iyice sonra diğer süte karıştır
sar 4 saat bekle
olunca çok gğzel oluyor ama ben herzaman tutturamıyorum akannehir

Meyve püresi ve yoğurtla başlattı bizi dr canımSabak 11 gibi püre. ikindi üstü yoğurt

teşekkür ederim canım..tatlı betüşüm doymuyor sanırım..elimizdekilere saldırıyor..deneyelim bakalım yarın..
benim 2 yaşında bir oğlum var, tecrübeliyim ancak insan zamanla unutabiliyor..teyit etmekte fayda var..yakın bir zamanda kontrolümüz de var..

canım çok güzel bir tarif..ballı irmikli bir mama var hali hazırda..Onu kullanabil miyim aceba..daha önce hiç denememiştim

havvacım ,ben anneler derken sizleri kastettim çünkü ben zaten denedim bi zararını görmedim.
yani içimize sinmez aklımıza yatmazsa birbirimize söylediklerimiz vermeyelim tabi ki demek istedim.

Son düzenleme:
merhabalar...biz bugün doktordaydık oğlumun böbrek kontrolu vardı..aynı devamediyomuş 6 mm taş oluşmuş genişleme olan böbreğinde çok canım sıkıldı...11 ağustosta ilaçlı filim çekilecek dms diye böbreğin işlevine bakacaklar idrar kaçırıp kaçırmadığına 2 ay sonraya kontrol verdi..konsey toplanacak oğlunuz için dediler böbrek neden genişleme yapıyor ne yapılması gerekecek diye haber vereceklermiş ameliyata kara vermeseler bari çok korkuyorum taşta böbrek genişleme yapınca idra sıkışmasıda olabilir dedi bilmiyorum arkadaşlar ya yavrumkurtulsun istiyorum aalahım nerde sıkıntılı bebeiş varsa şifa versin..dua edin teyzeleri benim güçlü oğlum atlatsın şu böbrek sorununu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…