merhabalar...biz bugün doktordaydık oğlumun böbrek kontrolu vardı..aynı devamediyomuş 6 mm taş oluşmuş genişleme olan böbreğinde çok canım sıkıldı...11 ağustosta ilaçlı filim çekilecek dms diye böbreğin işlevine bakacaklar idrar kaçırıp kaçırmadığına 2 ay sonraya kontrol verdi..konsey toplanacak oğlunuz için dediler böbrek neden genişleme yapıyor ne yapılması gerekecek diye haber vereceklermiş ameliyata kara vermeseler bari çok korkuyorum taşta böbrek genişleme yapınca idra sıkışmasıda olabilir dedi bilmiyorum arkadaşlar ya yavrumkurtulsun istiyorum aalahım nerde sıkıntılı bebeiş varsa şifa versin..dua edin teyzeleri benim güçlü oğlum atlatsın şu böbrek sorununu...
canım enim seni çok iyi anlıyorum..
bizim de ilaçlı film çekilecek ömür 2 kez idrar yolu enf oldu idrar geri kaçıyorlar mı bakacaklar..
aras ın idrarında bakteri çıkmadıysa korkma idrarı geri kaçmıyordur..
bizim 3 kez bakteri çıktı..
allah yardımcımız olsun...
ayy maya yazacağıma mama yazmışım. Karıştırdım yine ortalığı
DOKTORUN VERDİĞİ TARİF
ILIMIŞ SUYA 6 KAŞIK MAMA (mamanın içindeki kaşık)
sonra 2 kaşık al içinden (çorba kaşığı), ayrı kapta 1 çorba kaşığı yogurt ekle
ez iyice sonra diğer süte karıştır
sar 4 saat bekle
olunca çok gğzel oluyor ama ben herzaman tutturamıyorum akannehir
tek avuntum karnım iner belki biraz
merhabalar...biz bugün doktordaydık oğlumun böbrek kontrolu vardı..aynı devamediyomuş 6 mm taş oluşmuş genişleme olan böbreğinde çok canım sıkıldı...11 ağustosta ilaçlı filim çekilecek dms diye böbreğin işlevine bakacaklar idrar kaçırıp kaçırmadığına 2 ay sonraya kontrol verdi..konsey toplanacak oğlunuz için dediler böbrek neden genişleme yapıyor ne yapılması gerekecek diye haber vereceklermiş ameliyata kara vermeseler bari çok korkuyorum taşta böbrek genişleme yapınca idra sıkışmasıda olabilir dedi bilmiyorum arkadaşlar ya yavrumkurtulsun istiyorum aalahım nerde sıkıntılı bebeiş varsa şifa versin..dua edin teyzeleri benim güçlü oğlum atlatsın şu böbrek sorununu...
bizim de ilaçlı film çekilecek ömür 2 kez idrar yolu enf oldu idrar geri kaçıyorlar mı bakacaklar..
Şimdi benden bir soru ben Duru'ya mama yedirdikten sonra kucağıma aldığımda salladığımda yada yastığa koyup pış pış diye salladığım zaman karnından ses geliyor hani balona su koyarsın bi o tarafa bi bu tarafa sallarsın ya bidon daki gibi ses gelir ne zamandır aklımda oluyormu sizinkilerede bazen korkuyorum ama birşey yoktur normaldir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?