2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkes iyimi geçmiş okadar birikmişki okuyamadım okusamda moralim bozuk kafa almıyo...iyi dimi herkes sorun yoktur inşallah...

Fatoşçum canım yaaa üzüldüm şimdi. Allah acil şifalar versin canım. İnşallah film sonuçları iyi olur. Sonuçta onun iyiliği için değil mi bunlar. Kıyamma ben kuzuma ya.. AMa güçlüdür Aras. Neler atlattı o bunu da atlatır inşallah

inşallah havacım hayırlııs elimden bişe gelmemesi çok zor ya bilmiyorum karmakarışığım çok küçük onun acı çekmesi üzüyo beni...

canım enim seni çok iyi anlıyorum..
bizim de ilaçlı film çekilecek ömür 2 kez idrar yolu enf oldu idrar geri kaçıyorlar mı bakacaklar..
aras ın idrarında bakteri çıkmadıysa korkma idrarı geri kaçmıyordur..
bizim 3 kez bakteri çıktı..
allah yardımcımız olsun...

selamlar kızlar herkese iyi akşamlar çok yoruldum valla öldüm temizlik vrdı bugün el değmedik yer bırakmadık ama ben şuan kalkamıyorum
AYŞEGÜLCÜM CANIM VALLA BEN BOZDUM İYİCE KAFAYI DİYETİSYENE BAŞLIYORUM HAFTAYA SİNİRLERİM İYİCE GERİLİYO HİÇ Bİ KIYAFETE GİREMİYORUM EE TATLI TALI YEMELERİN ACI ACI GEYİRMELERİ SANIRIM BENİMNKİ ÖHÜ ÖHÜÜÜÜÜÜÜ
hepinici öpüyorummm

merhaba kızlar nasılsınız ay ozge uyudu bende az bakım dedım ama eskı bıtmıyo vala

fatpostum allah arasla olsun herseyı hemen ılesın hıc bır kotu durum kalmasın dılerım guclu pasadır aras hersey gecer cnm allah acıl sıfa versın yakısıklıya

ya su kılo dedınız kızlar ya benımde karnım cok kaldı 5 aylık hamıle gıbıyım esıme cok sıkılıyorum su gobekten dıyom ne guzel dıyo vuruyoda sevıyo gobeyı ben sevmıyorum her aksam yuruyus yapıyorumda bı ıse yaramıyo 5 kılo fazlam kalmıs tek ama su gobeklerı nasıl erıtıcez ne zocum bulsam bende

canım beniim sizde çok geçmiş olsun inşallah çabucacaık atlatırsınız sizde canım arasın bakteri çıkmıyoda sağ böbreği 15-16 mm büyük normalden böbreği korumak için antibiyotik içiyo şuan tedavisi yok sadece böbrek hasar görmesin diye 1 yaşına kadar geçebiliyomuş ama 6 aydır hiç azalma yok eğer geçmezse cerrahi operasyon yapılıyomuş bu gün gittik ultrason idrar tahlili yapıldı yine büyüme devam ediyo böbrekte genişlemeden dolayı kaçaklık yapıyomu diye bakıyolar bide aynı böbreğinde taş oluşmuş 6 mm aras daha öncede çekildi sondalı ultrason ilaçlı bi böbrek işlevi filmi daha 11 ağustosta tekrar bilmiyorum seçilcim evlata olunca insan daha bi başka oluyo allah yardım cımız olsun acil şifalar versin yavrularımıza ve tüm darda olanlara

Melekçim saol inşallah okadar kötüyüm ki anlatamam dokunsalar ağlayacam ki ağlıyom zaten amaallaha emanet ettim ben yavrumu baştan beri allahın izniyle diyoruz diyom allahım beterin beteri var allah dermansız dert vermesin böle avutuyom ama ne kadar olsada olmuyo işte...

fatoşçum seçilcm sıkıntılarınızı okuyunca çok üzüldüm Allahım bebişlerinize tez zamanda şifalar versin, bütün dertlerden korusun..

haklısın fatocum allah dermansız dert hıc bırımıze vermesın dusmanımıza bıle goz yasıla aglasa ınan ıcım acıyo annelık bu olsa gerek dıyorum esıme annelık ogretılmez ogrenılır dıyorum allahım hepımızle olsun kendını hıc uzme guzelım hepımzıın farklı farklı derdı var sorunu allah hepımızın yuzunu hep guldursun dılerım hep kara gun yasamıcaz ya ak gunlerıde gorucez kaydirigubbakcemile5

Fatoşcum canım geçmiş olsun aras bebek güçlüdür buda geçicek sıkma canını güçlü ol emi canım

Berrincim serapçım çok saolun kızlar...inşallah tez zamanda atlatır minik erkeğim...
Melekçim amin canıminşallah...

iyi geceleler bi bakim dedim yine giremedim gündüz kayananam geldi nası olduysa 2 ay felan olduyduda gelmeyeli.biz zaten hiç gitmiyoruz onlrada ayda yılda bi geliyolar.ne güsel demi
fatoşcum cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin çarçabuk iyileşssin arasımız dualarım sizinle cnm

günaydın güzel anneler

Fatoşçum Allah yardımcınız olsun.. Aras abi çoook kuvvetli hepsini atlatacaktır.. ameliyatsa çözüm iyi olması için varsın olsun da bir an evvel iyileşsin kuzucum. Allah'ım acil şifalar versin. tüm hasta bebişlere..

ayy maya yazacağıma mama yazmışım. Karıştırdım yine ortalığı

akşam yoğurt mayaladım 2 kavanozuda yoğurtla mayaladım sonrada aa keşke mama koysaydım tüh dedim iyiki denememişim .

kimya deneyi gibi tarif mubarek.

tek avuntum karnım iner belki biraz

hee heee sen kendini avutmaya devam et 40 çıktı 1 hafta sonra reng oldum ve aynen devam ediyor ama göbek aynen duruyor.

Canım çok geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin çözüm neyse hayırlısı neyse o olsun canım.üzülmemek elde değil tabii seni çok iyi anlıyorum Aras nelerin üstünden geldi bunuda aşacaktır.

Amin.Rabbim tüm hastalar şifa versin.

Şimdi benden bir soru ben Duru'ya mama yedirdikten sonra kucağıma aldığımda salladığımda yada yastığa koyup pış pış diye salladığım zaman karnından ses geliyor hani balona su koyarsın bi o tarafa bi bu tarafa sallarsın ya bidon daki gibi ses gelir ne zamandır aklımda oluyormu sizinkilerede bazen korkuyorum ama birşey yoktur normaldir diyorum.

He bizim de oluyor bi de sadece sıvı beslendiğimiz için daha da çok oluyor, hiç kafaya takmadım bunu ben ama. hatta o da rahatsız olmasın diye yavaş sallıyorum

canım yaa.üzülme annesi sen iyi olcasın elbet.ona neşe saçacaksınki o dahada iyi olacak.aras paşa neler atlatmadıkii.buda geçecik üzülmee.inşallah iyi olacak sonu.umarım cerrahi bi işlem olmaz.ama olsa bile arasın saglıgı için olacaksa varsın olsun tabii.allah evlatlarımıza saglık sıhat versin.onlar iyiyse bizde iyi oluyoruz..aras çok güçlü emin ol herşey geçecek....

seçilcim fatoşada dedim.genç insanlardan bile bebekler daha güçlü olur.ne nazları olur ne edaları.ateşli bile olsalar yine gülerler yine oynarlar.bizler böyle hasta olsak .ne nazımızdan gecilir.bide yerimizden ımıldamayız.ama onlar öylemiii...üzülme seçilim sende.geçecek eblett.sen güüll.ömürümde gülsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…