2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar amma kaynatmışınız ha bide yeğenlerime huysuz derler bukadar muhabbet edecek fırsatı nasıl buldunuz.

ooooo maşallah sayfalar dolmuş okuyamadım bile valla ben giremiyom hepinizi çok özledim canlar

havacım hadi gözünüz aydın canım lohusalık bitti esracıkta koca kzı oldu.
zehracım arasında böbreğinde genişleme var antibiyotik tedavisi görüyor...

kızlar ıslak mendilleri nasıl kullanıyorsunuz.
ben vaktim varsa sıcak suyla yıkıyorum, hem kızım soğukken hoşlanmıyo ağlıyo, vaktim yoksa uykum varsa öyle kullanıyorum. önce pamuğu ıslatıp yapmaya çalıştım ama heryerine pamuk bulaştı kötü oldu

Valla canim ben islak mendil pek kullanmiyorum
alt açma minderini banyoda makinanin üstüne koydum orda altini degistiriyorum
ve sicak suyla pamuk kareleri kullaniyorum

fatoş çok gecmiş olsun.. Reyhancım keşke öle bi banyom olsaydı cok güzel düşünmüşün. Akpak bende arada pamukla çogunluk ıslk mendıl5e temız5ıyorum

günaydın kızlar siftahı ben yapıym dedim aslında 6dan beri uyanığızda yeni geldk...

gunaydın kızlar...
fatoscum cok gecmıs olsun kuzum ya bırı bıtıyo bırı baslıo bu son olur ıns :(
reyhan ne guzel benım oyle bı ımkanım yok banyoda kuvet war ama her seferınde usuturum dıye yıkamıyorum altını ıslak mendılle sılıyorum sukur sımdılık bı problem olmadı...
ıpegı gece 11 de yatırdım sabah 9 a kadar 2 kez 1 er saatlık kalkarar uyudu. bende uyudum ne ıyı geldı. her aksam 11 cıvarları yatmaya basladı yawastan bı duzen kuruyoruz sanırımmm :)

bısey sorucam ya gecelerı bebıslerın altını degısıyomusunuz? ben her kalkmaya degısıyorum ama degısırken uykusu dagılıo tekrar dalması zor oluyo. kaka olmuyo zaten maalesef cogunlukla çiş pişer dıye degısıyorum ama uykusu dagılıo :(

Ya inanmıyorum geçmişi okuyuncaya herkes gitti mi yaaohaoldumsmile Bugün döktürmüşsünüz valla hadi okumadan yazmayım dedim ama muhabbete yetişemedim. Valla topiğin eski neşesini istiyorum bundan sonra hep böyle olsun inşallahhh:Saruboceq:
Oğlumu yıkadık yatırdık 2.5 saattir uyuyor ben size yetişemedim ama o arada tembelleşmişim galiba :)Bi sürü şey yazacaktım soracaktım yazdıklarınıza cevap yazacaktım yetişemedim.

Ammaaa bugün konuştuklarınızın hepsini az önce kocişe sipariş geçtimmkaydirigubbakcemile3 Bebe bisküvisi, tane kimyon, rezene :)
Gaz problemimiz genel olarak yok ama 3 gecedir akşam 11 de kriz şeklinde ağlamaya başlıyor herhalde gazdan, bu gece kimyon rezene vereyim kuşuma. Ben muskat veriyom oğluma ebruli yazmış galiba onda gördüm. Muskat ve ve 1 kesme şekeri dövdük tülbentten geçirerek incecik yaptık sabah akşam serçe parmağımın ucuyla damağına sürüyorum. Beslermiş diyorlar annemler hep bize yaparmış.

ya valla bizde inanamıyoruz böyle kalabalık sohbet ettitbpek sevindirik olduk hepimiz.
ya bu musmat nedir.ne işe yarar.ne kadar veriyorsunuz.bi bileyim.

Canim 4 senelik evliyiz ama beraberligimiz taaaa çocukluktan kocis benim çocukluk askim ilk sevdicegim çok seviyom ben onu yaaa:asigim:
Bide su kutsalliga gelince demiyo valla bakalim bakalim aksama bi jest yaparim belkikaydirigubbakcemile3

çok saolun canlarim amin Allah hepimize nice mutlu yillar nasip etsin eslerimizle ve yavrularimizlaopuyorumnanaktan

ayy ne iromantik.sizde bizim gibi üç yıldan sonramı çocuk yaptınız.bizde üç yıldan sonra evlenit.oda benim iş arkadaşımdıaklinialirimsmile...

Evet Nurcum benim... Teşekkür ederimmma.s.

kız hava pek datlu duruyon.hiç ögretmen gibi durmuyon be.ögretmen dedigin çatık kaşlı.elinde sopa:roflol:...pek yumuş duruyon.accık çat kaşını.hımm.Çok üzgünüm çoook....kaçıncı sınıfları okutuyon...

Kızlar bu arada bugün kırkımız çıktı..Ana kız yıkandık paklandık ama hava soğuk ve yağmurlu olduğu için çıkmadık evden. Yarın inşallah...

hadi hayırlı olsun.sizin kutsal ana işleride yıkılmak üzere deseneŞeniz....

kızlar şü çörek otunu nasıll yiyonuz ve ölçüsü endir...

fatoşum çok geçmiş olsun.allah dermansız dert vermesin.tek ilaçla geçen şeyler olsun..rabbim tekrar bi sorun vermesin abimizea.s.......

ben vaktim varsa sıcak suyla yıkıyorum, hem kızım soğukken hoşlanmıyo ağlıyo, vaktim yoksa uykum varsa öyle kullanıyorum. önce pamuğu ıslatıp yapmaya çalıştım ama heryerine pamuk bulaştı kötü oldu

kuzum hava sogukken pamuklu su ile temizledim..ılık su yapıyom.küçük küçük pamukları alıp ıslatıp acckta sıkıyom sonra siliyom.hiç kalmıyodu.ardındanda kuruluyorum.bu kadar.şimdi havalar iyi ıslak mendile geçtim bende.mendille sildikten sonra tabi yine kuruluyup bezliyorum..

günaydın kızlar siftahı ben yapıym dedim aslında 6dan beri uyanığızda yeni geldk...

günaydın canım..senin büyük oglan kaç yaşında.benimki 3,5 demiştim.

gunaydın kızlar...
reyhan ne guzel benım oyle bı ımkanım yok banyoda kuvet war ama her seferınde usuturum dıye yıkamıyorum altını ıslak mendılle sılıyorum sukur sımdılık bı problem olmadı...
ıpegı gece 11 de yatırdım sabah 9 a kadar 2 kez 1 er saatlık kalkarar uyudu. bende uyudum ne ıyı geldı. her aksam 11 cıvarları yatmaya basladı yawastan bı duzen kuruyoruz sanırımmm :)

ayy dün huysuzdu pek uyumamıştım.ama bugün benimkide ikik kez kalktı kalktıgı gibi yattı.ohh 8 gibi kalktı çok iyi uyumuşum valla.

bısey sorucam ya gecelerı bebıslerın altını degısıyomusunuz? ben her kalkmaya degısıyorum ama degısırken uykusu dagılıo tekrar dalması zor oluyo. kaka olmuyo zaten maalesef cogunlukla çiş pişer dıye degısıyorum ama uykusu dagılıo :(

ben emzidmeden önce bi bakıyom şöyle kenardan.poklamadıysa.bide çiş miktarı çok durluyorsa degiştirmiyorm.ya çişi bez emiyo pişik olmazlar merak etme.ben yapmıyorum.çok sık kakıyosa çok çiş yaptıgı için degşiyo bez.ama iki kez alkmakla pekte dolmuyo.o yüzden bizde yok..

ya dün defne grip olacak belirtisi veriyodu bugün bişey yok.çok şükür.zelnoda artık geçti diyebiliriz.ev eski halini alıyo şükür.iyide uyudum.daha ne olsun.yarın iki aylık oluyyoz şükür.şubat 28 çektiya.yarın iki aylık oluyoz.doktora söyleyecegim çok şey var.gelem sizede söylerim..
doktara dememi istediginiz bişey varsa deyin diyem.

bu arada akşam un kurabiyelirimi yedim yattam vallah kaltımki çok güzel dolular.bende tescillendi bu kurabiyenin işe yaradıgı.tabi bu arada bir kilo almışım.offf cınam sıkıloy ama ne edem yarasın..

ya dün defne grip olacak belirtisi veriyodu bugün bişey yok.çok şükür.zelnoda artık geçti diyebiliriz.ev eski halini alıyo şükür.iyide uyudum.daha ne olsun.yarın iki aylık oluyyoz şükür.şubat 28 çektiya.yarın iki aylık oluyoz.doktora söyleyecegim çok şey var.gelem sizede söylerim..

bu arada akşam un kurabiyelirimi yedim yattam vallah kaltımki çok güzel dolular.bende tescillendi bu kurabiyenin işe yaradıgı.tabi bu arada bir kilo almışım.offf cınam sıkıloy ama ne edem yarasın..

amannn buyumus ya defne hanımmm masallah :lepi:
dogdular buyuyolar bıle baksana ya... dogan buyuyo derler dogruymus bak meger Şeniz
aman ıyı ıyı hasta olmadan atlattı defnecık hadı gecmıs ola. toktordan gelınce haberdar et bızıde...
hımmm dusunuyorum sımdılık bı soru gelmıyo aklıma gelınce yazarım ama ayıpsın sempatiksalakcinni

gunaydın kızlar...
Oh ne güzel yavas yavas düzenini kuruyo Ipek gerçektende her aksam hep ayni saatte uyutunca alisiyolar ne güzel

Valla bende emzirmeden bi bakiyorum kaka yapmamissa ellemiyorum zaten yatakta emziriyorum emerken uyuyup kaliyo tombigim

AYŞEGÜLCÜM muskat küçük hindistan cevizi gibi birşey bazı et yemeklerindede kullanılıyor onu bıçakla çentıp sütle karıştırıyorum ağzına atınca hemen emzirmeye başlıyorum yutabilsin diye gaza birebir valla dene bak faydası süper..

havvacım hayırlı olsun

Teşekkür ederim canlarım...
Fatoşçum geçmişmolsun...

Canım ben havalar soğukken ıslak pamuk yapıp temizliyodum. Pamuğu tamamen ıslattığında bulaşmıyo. Şimdi her kaka yapışında ılık suyla belden aşağı yıkıyom. Üşeniirsem de ıslak mendil kullanıyom.

Çok zorunlu olmadıkça değiştirmiyorum ben Zeynep. Dediğin gibi uykusu dağılıyo. Ama kaka yaptıysa zaten durmuyo bizim küçük hanım. Kakasını hiç istemiyo altında...

Oh hadi gözün aydın canım. Geçmiş olsun. Maşallah koca kız oldu Defnecik...

Back
X