Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havvacım ben fisher price mutlu düşler dönencesini alıcam hem ninni söylüyor hem müzikli hemde ışık saçıyor fiyatı biraz pahalı ama bizimki hiç durmuyor hep kucakta gezmek istiyor belki bu oyalar bende rahat ederim biraz
merhaba bende 2 şubat annesiyim..benimde oğlum oldu .))
merhaba bende 2 şubat annesiyim..benimde oğlum oldu .))
ayşegülcüm ben jokerden alıcam ama internet üzerinden değil mağazasından jokerin internet sitesinde bulamadım başka yerde buldum
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebe...utlu-Dusler-Turkce-Konusan-Donence-YENI-.aspx
ayy fiyatı çok yaa.ama hep paha:1no2: lı böyle şeyler
kızlar accık ozel bısey sorucam ya...
sezeryandan sonra cınsel ılıskıde agrı olurmu ya? 45 gun oldu cok afedersınız zaten ılk aylarda dusuk tehlıkem oldugundan cok uzun suredır ara vermıstık bılen bılır... resmen ılıskıden sogudum cok fazla canım yandı cok korktum bu duzelırmı? acaba dogumla sezeryanla ılgılımı yoksa cok uzun sure ara verıldıgı ıcın mı? aklım cıkıyo sımdı esım tekrar yanıma yaklasıcak dıye :sinifsinif:
bu arada ozellıkle tecrubelı annelere bı sorum olucak.
bebeklerınızı yuz ustu yatırıyomusunuz?
doktorumuz anı besık olumlerının buyuk sebebının bu oldugunu kesınlıkle yatırmamam gerektıgını soyledı. kafa kaslarının gelısmesı ıcın senın gozetımınde sabah aksam 10 ar dakıka yatır dedı. gerısı yok...
ama oyle cok rahat uyuyor. karnının uzerıne yattıgı ıcın gazını da cıkarıyor. sız nasıl yapıyorsunuz?
kızlar ilişki esnasında acı olmaması için doktorum bana fitil verdi
dün kontrolüm vardı çok canım yandı muayene sırasında 3 4 gün kullan sonra ilişki canın yanar dedi
bu arada bana 8 ay sonra korunmayı bırakın 2. çocuk için çalışmalara başlayın dedi:))
40 ımız çıktığında yaptı smear testini dr .. sana neden 2-3 ay dedi ki :uhm:aman banada doktor 2-3 ay sonra gel smeer testi yapalım dedi.uff şimdi kim çatala çıkaca ya.insanın canı acıyo.onuda yaptırmazsak olmaz.
hoşgeldin analı babalı büyüsün inşmerhaba bende 2 şubat annesiyim..benimde oğlum oldu .))
offff kızlar ya...
yaklaşık 10 gün önce kasık fıtığı olduğunu öğrendik oğluşumun.. çok direndim ameliyat olmasın diye ama arık çok acı çekmeye başladı.. sanırım haftaya ameliyat olacak senağlama
wallahı ne ıyı olur...kızlar istanbul buluşması yapmıştınız daha önce 40 larımız çıktı baharda geliyor bebeklerimiz büyüdü biraz yeniden düzenlesek buluşsak?
merhaba Allah analı babalı buyutsun :lepi:merhaba bende 2 şubat annesiyim..benimde oğlum oldu .))
kız bu ne acele kaydirigubbakcemile3valla benim 13. gün kanamam kesildi.. 20. gün beraber olduk.. oldukça ağrılıydı.. hatta sonrasında idrara çıkarken sezeryan sonraı gibi ağrı oldu ama ikincisinde ağrı geçiyor.. durmak yok yola devam :))
ben sürekli yüzüstü yatırıyorum.. yanında olmasam da.. iki çocuk annesi arkadaşım tavsiye etti.. üstünü de açmaz, kusarsa boğazına da kaçmaz.. gönül rahatlığıyla yatır demişti..
ben de ikinciyi hemen düşünüyorum.. bize dr 6 ay sonra çalışmaya başlayın dedi..
hadi bakalım 6 ay mı 8 ay mı bilmiyorumkismile
40 ımız çıktığında yaptı smear testini dr .. sana neden 2-3 ay dedi ki :uhm:
hoşgeldin analı babalı büyüsün inş
ah canım ya cok gecmıs olsun bebegın daha cok kucuk cabucak toparlar ıyıkı erken farketmıssınız bızlerıde haberdar et.offff kızlar ya...
yaklaşık 10 gün önce kasık fıtığı olduğunu öğrendik oğluşumun.. çok direndim ameliyat olmasın diye ama arık çok acı çekmeye başladı.. sanırım haftaya ameliyat olacak senağlama
offff kızlar ya...
oy kıyamam ya :ecrin_bebek:bizde dr.dan geldiiiiiik
aşımızı olduk ve çok ağladık.
neredeyse bnde ağlayacaktım ya çok bağırdı miniğim.
şimdi iyi uytmaya çalışıyorum
asıl onemlı olanda o zaten şekerim kaydirigubbakcemile2buluşma yapılırsa bizde manen yanınızda oluruz.
eee ne yapalım gönüller bir olsun diğilmiii