Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba güzel annişler... Bİz geldik.. Evimizdeyiz. Anneannemizi ve dedemizi gördük geldik.. S,zleri çoook özledik... Çarşamba işe başlıyorum ben((( Annem gelip bakacak Esraya öff babam yalnız kalacak üzülüyorum. Kaynanaya da güvenemiyom çocuğu...
Herkese merhaba güzel annişler... Bİz geldik.. Evimizdeyiz. Anneannemizi ve dedemizi gördük geldik.. S,zleri çoook özledik... Çarşamba işe başlıyorum ben((( Annem gelip bakacak Esraya öff babam yalnız kalacak üzülüyorum. Kaynanaya da güvenemiyom çocuğu...
Bizde kizima hesap açtirdik gelen paralari altinlari attim hesabina bide burda devlet her ay 300 TL kadar çocuk parasi veriyo onuda hesabina yönlendirdik
Eeee artik yavrularimizin gelecegini düsünüyoruz hersey onlar için
Kokuyo canim kokuyokafamçokkarıştı
Ecemde kipir kipir elleri ayaklari hiç durmuyo yattigi yerde yer degistiriyo artik
Hadi gözün aydin kalça usg si iyi çikmis asilar da tamam bizim asimizda cuma yine agliycak bebegim yaaamafoldumben
Sibelcim insallah tez zamanda geçer canim
Kolay gelsin o zaman
Geçmis olsun canim ne güzel rahatlamis Ipekcik
Canim sikma bu kadar kendini sana yardimci olacak kimse yokmu biraz dinlenmem için
ama merak etme az daha sabir hep böyle devam etmiycek hersey bi düzene giricek elbet Sabir canim
sagolun kızlar...sana öyle geliyo hastaya hep öyle sanırız zati..
kolay gele canım.ayya gece iş görmekmi..ben bayılır düşerim vallah.uyku ne olcek..
oy kuzum çok sevindim bişey çıkmadıgına.bagırsakta bekleyip dururdur demek..peki bacım ne olcek böyle şu kaka işinden bi kurtulsa çocuk.yazık beee.üzüldüm valla.acıl şifalar olsun ipek kuzucuga..a.s.....
canım anlıyorum seni.bu düşünce kötü demek degil.her annehil bir zaman aklına gelecegi şeydir.zeynoda bende yaşadım.adam işe giderdi ben sinir olurdum .evden bi dışarı çıkıyo diye.zavallım eve gelincede bi soluk aldırazdım ben yoruluyorum sende bak diye.belirli bi zamandan sonra geçiyo.özellikle yaz geliyo artık içimiz açılacak görr..
teşekkür ederiz teyzesi.çk şükür atlattık öyle aglamadı ama ben ter döktüm valla o vurunuren..ende fobisi var o ignenin.eşimin kucagında vurundu.hep zeynoda öyleydi.bende hiç vurunmadılar dayanamıyorum ben..
sizihkide inşallah iyi geçer.ecede kurtulsun.
canım hosgeldın. baban bıraz fedakarlık yapıcak artık torunu ıcın napalım. anneannesı mısler gıbı bakar esra kuşa :lepi:Herkese merhaba güzel annişler... Bİz geldik.. Evimizdeyiz. Anneannemizi ve dedemizi gördük geldik.. S,zleri çoook özledik... Çarşamba işe başlıyorum ben((( Annem gelip bakacak Esraya öff babam yalnız kalacak üzülüyorum. Kaynanaya da güvenemiyom çocuğu...
Hosgeldin Havvacim nasilsin Esra nasil
Senin için zor olucaktir ise baslamak ama bi yandan için rahat nede olsa Annecigin bakicak yavruna
hoşgeldin canım ayy allah yardım etsin zor olacak sanırım kızını bırakmak ama yinede şükret annen bakacak yaa bakıcıya bırakmak zorunda kalsaydın...
hoşgeldin canım.hasret gidermişsin ohh negüzel.annenin bakmasıda bence en büyük avantaj.valla ben başkasına güvenemiyorum..
sagolun kızlar...
walla aysegul bılmıyorum cmt cerraha gıdıcez kontrole ıns ıyı bıseyler der adam :gitme:
canım hosgeldın. baban bıraz fedakarlık yapıcak artık torunu ıcın napalım. anneannesı mısler gıbı bakar esra kuşa :lepi:
slm canlarım benim çok özledim siziii
kaç gündür misafirim vardı vallla
bugün dişciye gidiom
inş.sıpam durur yoksam yandım valla
offf ya öyle bi ilçede oturuom ki hastane bişiy yok
ile gitcem bi saat bi dön al sana iki saat yolda bitio
gitmişken bnde muayene olcam kadın doğuma
akıntım yoğun biraz..bide bebekin aylık kntrolü var
hepsi üst üste geldi offfffffffff
yavrum çok bunalacak bi oraya bi buraya.
bide dişcide bekle tam rezillik ya
bırakacağım kimse yokki
kızlar kabızlık için yaptığınız ve fayda gördüğünüz bişey varmı? mesela akpak gibi dut kurusunu kaynatıp suyunu verdim diyodu bi ara.
burak'ın bugün 3. günü,bugün müdahele etmesem, 5 güne kadar yapmıyo ve huzursuzlanıyo. gazını iyi çıkartıyor ama kabızlık problemi var. ne yapmalıyım?
kayısı falan kaynatıp suyundan versem olur mu acaba? üff küçücük daha, anne sütü haricinde bişey vermek istemiyorum ama düşününce ilaç veriyoruz, o neden olmasın diyorum..
gecmıs olsun canım. hava alır bıraz bebısınde ıyı tarafından bak. nerde oturuyosun kı sen?slm canlarım benim çok özledim siziii
kaç gündür misafirim vardı vallla
bugün dişciye gidiom
inş.sıpam durur yoksam yandım valla
offf ya öyle bi ilçede oturuom ki hastane bişiy yok
ile gitcem bi saat bi dön al sana iki saat yolda bitio
gitmişken bnde muayene olcam kadın doğuma
akıntım yoğun biraz..bide bebekin aylık kntrolü var
hepsi üst üste geldi offfffffffff
yavrum çok bunalacak bi oraya bi buraya.
bide dişcide bekle tam rezillik ya
bırakacağım kimse yokki
amin canım sagolasın...bu arada dr.a gidenlere geçmiş olsun
hasta bebiklere şifa versin alllah
bizlerede sabır versin
ayşegülcüm başınsağolsun
allahım annene gani gani rahmet eylesin
senin annenede zeynepcim
çlaışmaya başlayacak olanlar
allah yardım etsin
sagol tatlım rahatladı ewet gece cok guzel uyudu.günaydın kızlar.
zeynep'cim oh ne güzel, ipek rahatlamış. yazık bu bebeklere ne olacak halleri..biz de uğraşıp duruyoruz gazıydı,kakasıydı.
canım ben zeytınyagı vazelın falanla yaptırmaya calısıyorum bıde dilator kullanıuyorum popoyu acmak ıcın genelde onu sokunca yapıyo zaten. fıtıl dıcem ama oda nereye kadar...kızlar kabızlık için yaptığınız ve fayda gördüğünüz bişey varmı? mesela akpak gibi dut kurusunu kaynatıp suyunu verdim diyodu bi ara.
burak'ın bugün 3. günü,bugün müdahele etmesem, 5 güne kadar yapmıyo ve huzursuzlanıyo. gazını iyi çıkartıyor ama kabızlık problemi var. ne yapmalıyım?
kayısı falan kaynatıp suyundan versem olur mu acaba? üff küçücük daha, anne sütü haricinde bişey vermek istemiyorum ama düşününce ilaç veriyoruz, o neden olmasın diyorum..
kızlar kabızlık için yaptığınız ve fayda gördüğünüz bişey varmı? mesela akpak gibi dut kurusunu kaynatıp suyunu verdim diyodu bi ara.
devıt verıyorum oglen tok karna 5 damla canım... baska bısey vermıyorum. bıde gaz ılacları...günaydın kızlar
fazla giremedim misafirim vardı yatılı geçmiş çok birikmiş okuyamicam inşallah herkes iyidir
ayşegül biz d3 vitamininden başka bişey kullanmıyoruz doktor bişey vermedi aşıları bu ayın 15inde acaba bu sefermi verir yoksa geçmi kaldık kullanmaya başlamak için
kızlar d3 vitaminden başka neler kullaıyorsunuz
birde d vitainini ne zaman veriyorsunuz aç tok farkediyormu ben sabah veriyorum ama bekleyemediği için emdikten bir süre sonra eriyorum
gecmıs olsun canım hadı atlattınız bunuda... walla bende kırk takla ıle ılac ıcırıyorum. ama sırınganın ıgnesını cıkar ıcıne ılacı koy agzına bosalt dedı bı tanıdık cok mantıklı geldı...günaydın...biz aşımızı olup gündüz çok güzel geçirmiştik hatta vurunmamış gbi duruyordu.geldiginde etaş düşürücü vermeme ragmen saat 8 de ateşi çıktı kuzumun.aslında çok degi.37.5 oldu.ama ben düşürmek istedim ve ilaç verdim.şükür bi saate kadar düştü.tabi ne olur ne olmaz diye kısa kollu bady ile gece yanıma getirdim beraber uyuduk.takip ediyim dedi..böyleyce atlatmış olduk şükür.aman dikkat edin ateş çok önemli.7 yaşına kadar yüksek ateş çok önemli oluyo havale geçiriryer allah korsun.şimdi uyuyo..
kızlar biz ACD damla vitmini kullanmıyoruz.doktor kilosu iyi bundan sonra şurup vitamine geçecegiz dedi.supravit kullanıyoruz.ama kokusu çok kötü.ıyy çocuk igrenerek içiyo kafasını dagıtyoldikkatini başka yöne çekerek içirtiyom ama bende ter içinde kalıyom onu iciri aman kuzxsmasın diye taklalar atıp duruyom.kullanan varsa nasıl içiriyorsunuz bi deyi belkim bende yapırım sizin yaptıklarınız..
günaydın...biz aşımızı olup gündüz çok güzel geçirmiştik hatta vurunmamış gbi duruyordu.geldiginde etaş düşürücü vermeme ragmen saat 8 de ateşi çıktı kuzumun.aslında çok degi.37.5 oldu.ama ben düşürmek istedim ve ilaç verdim.şükür bi saate kadar düştü.tabi ne olur ne olmaz diye kısa kollu bady ile gece yanıma getirdim beraber uyuduk.takip ediyim dedi..böyleyce atlatmış olduk şükür.aman dikkat edin ateş çok önemli.7 yaşına kadar yüksek ateş çok önemli oluyo havale geçiriryer allah korsun.şimdi uyuyo..
kızlar biz ACD damla vitmini kullanmıyoruz.doktor kilosu iyi bundan sonra şurup vitamine geçecegiz dedi.supravit kullanıyoruz.ama kokusu çok kötü.ıyy çocuk igrenerek içiyo kafasını dagıtyoldikkatini başka yöne çekerek içirtiyom ama bende ter içinde kalıyom onu iciri aman kuzxsmasın diye taklalar atıp duruyom.kullanan varsa nasıl içiriyorsunuz bi deyi belkim bende yapırım sizin yaptıklarınız..
günaydın kızlar
fazla giremedim misafirim vardı yatılı geçmiş çok birikmiş okuyamicam inşallah herkes iyidir
ayşegül biz d3 vitamininden başka bişey kullanmıyoruz doktor bişey vermedi aşıları bu ayın 15inde acaba bu sefermi verir yoksa geçmi kaldık kullanmaya başlamak için
kızlar d3 vitaminden başka neler kullaıyorsunuz
birde d vitainini ne zaman veriyorsunuz aç tok farkediyormu ben sabah veriyorum ama bekleyemediği için emdikten bir süre sonra eriyorum