• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun canim ne güzel çinara kardes geliyor iste Herseyde bi hayir vardir
esine haber verdinmi

evet canım herşeyde vardır bir hayır bakalım eşiminde haberi var akşama durumd eğerlendirmesi yapıcaz...

Hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla sanada süpriz olmuş. Eşine falan söyledin mi ay nasıl heyecan yaptım :kedi:

evet canım bu birazda büyük bir süpriz oldu...

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Özlemmmmmmmmcimmmm hayırlı olsun,nasılsın kendini nasıl hissediyorsun ??????
hiç üzülme üzülcek bişey yok..Allah herşeyin en iyisini bilir..
Ne kadar oldu nasıl öğrendin hemen herşeyi anlat
Ne dicemi de bilemedim şimdi sen istiyodun galiba
Çalışmasam hemen yaparım demiştin diye hatırlıyorum.
Ben şahsen çok sevindimhihoyyyt

üzülmekten ziyade şoka girdim hiç beklemiyorduk hiç planlı olan birşey değildi nasıl oldu bende şaşırdım...1 hafta gecikdi adetim daha yernı basladıgım ıcın adet olmaya düzensizlikdendir diye düşünmüştüm sonra bir ara kusdum birşeyden tiksindim sonra da uykuya dayanamamla birlikte şüphelenip yok olamaz desemde bugun test yaptım ve pozitif çıktı Allah hayır etsin diyorum yapıcak birşey yok Özlemcim seni şimdi daha iyi anlıyorum ama en çok da şimdi milllete nasıl söylicez onu bilmiyorum utanıyorum yahu...

özlemcim tebrikler..!
inşallah sağlıkla ve vakitlice gelir..Allah gönlüne göre versin..
ayrıntıları ben de merak ediyorum çok..ne şekilde korunuyodunuz?nasıl öğrendin?eşin ne dedi?noldu?anlat hepsini..
üzülme ki üzülmüyosundur da çünkü bir sohbette yaş geçmeden 2.yi istediğini bu aralar neden olmasın dediğini hatırlar gibiyim..
hayırlısı olsun..oğlumun adaşına kardeş geliyo süpeeerr..inşallah kız olur bu da :))

Sağol canım benim teşekkürler çınarda çin takvimi ve hislerim erkek diyordu öyle oldu şuanda kız hissediyorum ve çin takvmide kız diyor bakalım hayırlısı...

aman yarabbim yaa. allah korusun..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
özlem inanmıyorum kendi kendime gülüyorum yanaklarım ağrıdı gülümsemekten çok güzel bi haber bu.. valla bende daha dün ömüre çok tatlısın senden bi tane daha yapmak lazım diye dalga geçiyordum..

valla ben çok sevindim..

sağol arkadaşım oldu birkere tabi bir doktora gidip teyit etmek lazım bakalım hayırlısı canım...

selam kızlar..

özlemcim hayırlı olsun canım..bize de süpriz oldu :) boşver ya güzel olur,iki kardeş büyürler işte..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

kızlar o özlem bu özlem değildi..o zeynep6672 olan özlem :) ama bu gidişle diğer özlem de planladığı gibi hamile olursa, sitedeki özlemlerin hepsi 2. kez hamile olcaklar.. özlemler hızlı yani...
QUOTE]

Sağol Yarencim bizde hayırlısı dedik artık ama bakalım ne olcak sonu...

selam kızlar..

özlemcim hayırlı olsun canım..bize de süpriz oldu :) boşver ya güzel olur,iki kardeş büyürler işte..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

kızlar o özlem bu özlem değildi..o zeynep6672 olan özlem :) ama bu gidişle diğer özlem de planladığı gibi hamile olursa, sitedeki özlemlerin hepsi 2. kez hamile olcaklar.. özlemler hızlı yani...

ebrucum eşin ne diyor iş konusunda...? hayırlısı olsun canım, ben çalış derim..duruya da dediğin gibi görümcen iş bulana kadar bakıversin, sonra bi kadın bulursun.. kaynanan da gider,gelir kontrol etmeye..

canım eşim sen bilirsin diyo çok zorlancaksın diyo kızımızı düşünüyo ama bana bıraktı ben sana çalış demem diyorum dedi bakalım pazartesine kadar karar vermem lazım ona göre görüşmeye çağırcsklar.
özlem bu arada çok sevindim yaaa insan şok olmuştur hayırlı olsun canım..

özlemcim hayırlı olsun yeni bebeişin bende cok sevindim ne güzel işte ikisini bir büyütür gidersin.

Ebrucum geçmiş olsun eşin için. İnşallah çabucak iyileşir.
Özlemcim güzünüz aydın. Allah tamamına eriştirsin inşallah... Sağlıkla kucağına al ikinci meleğini de. Bu da yaz bebeği olacak ne güzel. Biri kış biri yaz..

selam canlarım
uykusuzluktan sarhoş misaliyim
ne zamandır uğrayamadım yanınıza
eşimin çalışma sistemi de değişti
bugünlerde diş gelcek galiba
kaşıkla yedirmeye alıştırma ve uykusuzluk derdindeyim.
face e yazdım derdimi
okuyanlar beni anlar
kafam aynı çalkalanmış ayran gibi. leyla gibi geziyom.
ah canım ya allah kolaylık versin arasta uyanmıyo ama sürekli mızırdanıyo insanın sinirleri alt üst oluyo
kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:
canım göüzün aydın allahım 2. meleğinidenasip etti ha allah hayırlısıyla kucağına lalmayı nasip etsin
Herkeze merhabalar kizlar......
Teyzoslari Ecem iki gündür krese basladi tabi her gün bi saat duruyo simdilik
ilk gün çok aglamis kuzum ama ikinci gün biraz daha iyi geçmis yine aglamis ama ilk günki gibi degil.
Haftayada yine her gün bi saat gidicek ben çarsamba ise basliyorum 3 9 çalisicam
insallah çabucak alisirda benimde aklim kalmaz agladimi aglamadimi diye.
ay kıyamama ona şaşırdı tabi yavrum alışır canım napçan ama bende üzüldüm ağladı deyince
merhaba kızlar bende giriyom ama fazla okumadan çıkıyom çok özledim böyle işimi gücümü bitirip burda lak lak yapmayı eşim hala hastanede bende hastaneyle ev arasında gidip geliyom kızmada görümcem bende kalıyo o ilgileniyo ama zerre kadar olan düzenimiz şimdi hepten yok oldu ek iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum ve iyi olacaz bugunlerde geçecek diye bekliyorum..bu arada cuma günü bi iş teklifi geldi daha kesin değil ama pazartesine kadar benden haber bekliyolar kızım hala nerdeyse hep emiyo doğru düzgün bişey yediği yok bu sorunu hallaetsem çalışcam gibi ama daha görüşmedim tabi kesin bişey yok ortada dün kayınvalideme çıtlattık bu zamana kadar bakarım diyen yan çizmeye başladı annemde çalış diyo ben gelirim olmadı bi kadın bulursun bi şekilde hallederiz diyo neyapcam bilmiyorum ..aslında görümcemde yeni üniversiteden mezun oldu iş bulamıyo o kayınvalideme bıraksamda zaten bakaak olan o ama iş bulursa kayınvalidem öyle becerikli bi insan değil kafama ozamanda bi kadın bulurum benim ebvime gider gelirler ilgilenirler hiç değilse diye düşünüyorum bana akıl verin biraz yaa..işte iyi bi firmadan maaş konusunda anlaşmam lazım az para verirlerse zaten olmaz diye düşünüyom ama kafam yerinde değilki sağlıklı düşünemiyorum .kızım hala geceleri uyumuyo gecen hafta doktora götürdüm hiç beğenmedim kadını uyumuyo diyorum cevap bile vermedi çekceksin der gibi bi doktor ismi söylediler ona gidecem olmazsa bende zeynep gibi bikaç gün en azından damla felan isticem çünkü uyumamakdan kızımın gözlerinin altı morardı resmen ben zaten telef oldum aylardır dün gece 2 de zor yatırdım 4 de kalktı ve saat 7 ye kadar gene uyumadı sonrada saatt 10 kadar uyudu ve öğlen uykusunada şimdi yattı..en fazla 2 saat uyur bu uyku yetermi sizce bi çocuğa...
canım içinde bulunduğpun sıkıntılı durumdan inşallah bir an önce kurtulursun iş konuşundada hayırlısı olsun tatlım
kızlar cuma öğleden sonra hacer(prensesim38) aradı bizi, jet hızıyla buluşma ayarladık :) bugün kahvaltıya gittik hacerlere, çok güzel bi gündü..bebişler alışıyorlar artık iyice birbirlerine..burak uyanmadan resimleri atayım...

rüveydanın çok selamı var size..
a.s canım nerde o kayıp neden girmiyomuş

rüveyda taşındı ya yeni evinde neti yok. zaten işe de başladı, olsa da herhalde girmeyee vakti olmazdı,elif acayip hareketli olmuş,çok tatlı maşallah.

Geçmişi okumadım ama
özlem hamileymiş öylemiii
rabbim hayırlı eylesin
özlemcim ya herşeyde vardır bi hayır..
Oğluşunun yanıuna kardeş geliyor demkkki:)))
rabbim sana kolaylık versin inş.
Eşin falan nası karşıladı
hjerkez şoktamı...

merhaba kızlar bende giriyom ama fazla okumadan çıkıyom çok özledim böyle işimi gücümü bitirip burda lak lak yapmayı eşim hala hastanede bende hastaneyle ev arasında gidip geliyom kızmada görümcem bende kalıyo o ilgileniyo ama zerre kadar olan düzenimiz şimdi hepten yok oldu ek iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum ve iyi olacaz bugunlerde geçecek diye bekliyorum..bu arada cuma günü bi iş teklifi geldi daha kesin değil ama pazartesine kadar benden haber bekliyolar kızım hala nerdeyse hep emiyo doğru düzgün bişey yediği yok bu sorunu hallaetsem çalışcam gibi ama daha görüşmedim tabi kesin bişey yok ortada dün kayınvalideme çıtlattık bu zamana kadar bakarım diyen yan çizmeye başladı annemde çalış diyo ben gelirim olmadı bi kadın bulursun bi şekilde hallederiz diyo neyapcam bilmiyorum ..aslında görümcemde yeni üniversiteden mezun oldu iş bulamıyo o kayınvalideme bıraksamda zaten bakaak olan o ama iş bulursa kayınvalidem öyle becerikli bi insan değil kafama ozamanda bi kadın bulurum benim ebvime gider gelirler ilgilenirler hiç değilse diye düşünüyorum bana akıl verin biraz yaa..işte iyi bi firmadan maaş konusunda anlaşmam lazım az para verirlerse zaten olmaz diye düşünüyom ama kafam yerinde değilki sağlıklı düşünemiyorum .kızım hala geceleri uyumuyo gecen hafta doktora götürdüm hiç beğenmedim kadını uyumuyo diyorum cevap bile vermedi çekceksin der gibi bi doktor ismi söylediler ona gidecem olmazsa bende zeynep gibi bikaç gün en azından damla felan isticem çünkü uyumamakdan kızımın gözlerinin altı morardı resmen ben zaten telef oldum aylardır dün gece 2 de zor yatırdım 4 de kalktı ve saat 7 ye kadar gene uyumadı sonrada saatt 10 kadar uyudu ve öğlen uykusunada şimdi yattı..en fazla 2 saat uyur bu uyku yetermi sizce bi çocuğa...

Ebrucum sana cok sabır ve güç diliyorum. Zor bi döemde geçiyorsun. Ben olsam kayınvalidenin bakamıcana eminsen annemi çağırırdım. sonrada iyi bir bakıcı bulurdum. Genç bi kıza bırakmayı ben tercih etmem açıkcası. İş içinde insallah hayırlısıysa olsun diyorum. çalışmak sana iyi gelecektir.bu arada benim doktoruma içki içebilirmiyim diye sormuştum. abartmadan bir kadeh şarap bir bira içebilirsin. ama doruk cok uyuyabilir demişti. içki içebilenler bu yöntemide deneyebilir. emzireler tabi...

ben de geldim
Hülyacım ben varım olur mu :)

Özlem inanmıyorum şok oldum tabii çoook ta sevindim.. Allah her şeyin hayırlısını versin.. Eşin nasıl karşıladı ya çok şaşırmıştır..

iyi geceler
kardeşimin düğünü olsun ve kış gelsin de dışarı çıkamayayım yaaa: çok yorgunummm :bbo:

iş ile alakalı umutlarım bir kez daha suya düştü. ama sorun işe kabul edilmemem değil. ptesi işe başlayacaktım kabul edersem ama Miray hn taş koydu yoluma. kayınvalidem şu dönemde tek başına baş edemeyeceğini söyledi. haklı da: çok hareketli 1 sn durmuyor ve kucak istiyor hep. maşallah ağır da. ve memede uyuyor. akannehir ve çıkış saati 19:00. eve gel, yemek faslı vs vs çocuğa ne zaman vakit ayıracam???
bu nedenlerden dolayı işi kabul edemedim. (ama neyseki açık kapı bıraktık ve 3-4 ay sonra da istersem başlayabileceğim.) yani daha makul bi iş bulamazsam başlarım gibi geliyor. yani uzun vadede düşünmek durumundayım.

kızlar selammmmmm size birşey söylicem halen şoktayımmmm HAMİLEYİMMMMMMMMM :gitme:

bugün aldığım 2. hamile haberi...
kuzenim de 2. bebeğine hamilymiş.
gözün aydın tatlım, allah tamamına erdirsin.
ben de 9 aylıkken annem kardeşime hamile kalmış... iyiki de olmuş.
2 si birden büyür allahın izniyle. tekrar gözün aydın cnm. çok mutlu oldum ve şaşrıdımmm.

eşine geçmiş olsun.
işle ilgili hakkında hayırlısı cnm.

özlemcim cok sevindim yaa süper haber. istiyomuydunuz bari.... darısı hayırla birlikte bana olsun :)

aminnnn özlemcim. opuyorumnanaktan

Kızlar çok güzel bi site buldum. Çocuklarımız için internetten kitap alabiliyoruz. Bir inceleyin.

Anasayfa :: Çocuk Kitapçısı: Kipitap.com - Çocuk Kitapları, Çocuk Kitabı, Her Yaş Çocuk Kitaplar

sağol cnm paylaşım için.

hulennn görümcemi oluyon yoksa canımcım
yoksa yengemi
düğününüz hayırlı olsuuun
ne zamn düğün:)))

Günaydın kızlar...
Zeynep teşekkürler site için..Benim gibi bir kitap kurduna yapılamayacak şeyi yapmışsın. Ev şimdiden Bir sürü kitapla doldu Esra için
Gocagül bacım n,rdesin sen ne zamandır. Nasılsın. Oğluşun nasıl

günaydın iyi pazarlar.....

özlemcim hayırlı olsun canım çok sevindim, allah gönlünüze göre versin inş.sağlıkla kavuşursun bebişine canım..
ebrucum geçmiş olsun canım iş içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun.....
hülyacım (yaren) bebişlerin hepside çok tatlı allah nazarlardan korusun, burak paşa tek kalmış kızlar çoğunlukta yine ......
hülyacım (hulen) hayırlı olsun düğününüz ne zaman kısmetse,iş içinde hakkında hayırlısı canım....

Back
X