Olsun canim ne güzel çinara kardes geliyor iste Herseyde bi hayir vardir
esine haber verdinmi
evet canım herşeyde vardır bir hayır bakalım eşiminde haberi var akşama durumd eğerlendirmesi yapıcaz...
Hayırlı olsun canım anladığım kadarıyla sanada süpriz olmuş. Eşine falan söyledin mi ay nasıl heyecan yaptım :kedi:
evet canım bu birazda büyük bir süpriz oldu...
AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Özlemmmmmmmmcimmmm hayırlı olsun,nasılsın kendini nasıl hissediyorsun ??????
hiç üzülme üzülcek bişey yok..Allah herşeyin en iyisini bilir..
Ne kadar oldu nasıl öğrendin hemen herşeyi anlat
Ne dicemi de bilemedim şimdi sen istiyodun galiba
Çalışmasam hemen yaparım demiştin diye hatırlıyorum.
Ben şahsen çok sevindimhihoyyyt
üzülmekten ziyade şoka girdim hiç beklemiyorduk hiç planlı olan birşey değildi nasıl oldu bende şaşırdım...1 hafta gecikdi adetim daha yernı basladıgım ıcın adet olmaya düzensizlikdendir diye düşünmüştüm sonra bir ara kusdum birşeyden tiksindim sonra da uykuya dayanamamla birlikte şüphelenip yok olamaz desemde bugun test yaptım ve pozitif çıktı Allah hayır etsin diyorum yapıcak birşey yok Özlemcim seni şimdi daha iyi anlıyorum ama en çok da şimdi milllete nasıl söylicez onu bilmiyorum utanıyorum yahu...
özlemcim tebrikler..!
inşallah sağlıkla ve vakitlice gelir..Allah gönlüne göre versin..
ayrıntıları ben de merak ediyorum çok..ne şekilde korunuyodunuz?nasıl öğrendin?eşin ne dedi?noldu?anlat hepsini..
üzülme ki üzülmüyosundur da çünkü bir sohbette yaş geçmeden 2.yi istediğini bu aralar neden olmasın dediğini hatırlar gibiyim..
hayırlısı olsun..oğlumun adaşına kardeş geliyo süpeeerr..inşallah kız olur bu da :))
Sağol canım benim teşekkürler çınarda çin takvimi ve hislerim erkek diyordu öyle oldu şuanda kız hissediyorum ve çin takvmide kız diyor bakalım hayırlısı...
aman yarabbim yaa. allah korusun..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
özlem inanmıyorum kendi kendime gülüyorum yanaklarım ağrıdı gülümsemekten çok güzel bi haber bu.. valla bende daha dün ömüre çok tatlısın senden bi tane daha yapmak lazım diye dalga geçiyordum..
valla ben çok sevindim..
sağol arkadaşım oldu birkere tabi bir doktora gidip teyit etmek lazım bakalım hayırlısı canım...
selam kızlar..
özlemcim hayırlı olsun canım..bize de süpriz oldu :) boşver ya güzel olur,iki kardeş büyürler işte..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
kızlar o özlem bu özlem değildi..o zeynep6672 olan özlem :) ama bu gidişle diğer özlem de planladığı gibi hamile olursa, sitedeki özlemlerin hepsi 2. kez hamile olcaklar.. özlemler hızlı yani...
QUOTE]
Sağol Yarencim bizde hayırlısı dedik artık ama bakalım ne olcak sonu...