Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar bende hala hastalanmadım benimkide çok düzensiz geliyo geldimi 15 gün sürüyo bekliyorum halaaa
abowww yoksa sen de miiiiiiiiiiiiii????![]()
Ya kızlar bende hala hastalanmadım benimkide çok düzensiz geliyo geldimi 15 gün sürüyo bekliyorum halaaa
canım donem donem oluyor. uzerlerıne gıtme bence.acıkınca nasılsa yıyecekler. ac durucak halleri yok ya...mızır mızırlar canım, kucak istiyolar durmadan..
çınara hep yoğun kıvamlı şeyler vermek durumundayım reflüden ötürü canım..ayşenur canı isterse herşeyi yer ama şu ara ne biberonla ne kaşıkla veremiyorum..çınar o kadar iştahlıydı ki öbeziteye dönüşür mü diye korkudan doktora gitmiştim hatta..obeziteye dönüşmedi ama reflü oldu yavrum..şöyle diyim 3 kase çorba yediğini biliyorum..ama bu değil kriterim hep 180-200 cc yi baz aldım doktorumun tavsiyesiyle..bu aylarda 150-200 cc yenmeliymiş her öğün..ama biz anca 60 cc yiyoruz ve onu da çoğu öğünde kusuyoruz..napıcamı bilemez haldeyim..grip geçmek üzere mesela dün ikisine de ilaç vs vermedim yani..herşeyi dişe bağlayıp kendimi kandırmaktan da çok yoruldum artık..galiba gücüm bitiyo benim napıcam yaa off(((((((((
ben onu yapuyorum zeynep... gülüyo benım agladıgımı gorunce. oyun yapıyorum sanıyo cadı.evet yaaa ne bulsa agzına götürüyor. korkuyorum valla hep zararlı şeyler. kitaplar, gözlük kapları, kumanda, cep telefonu, poşet, kablo.... vs. bide elinde alınca bagra bagra aglıyor bücür.
artık dün ama karar verdim. o aglayınca bende aglıcam bagra bagra bakalım nolucak o zaman :2:
hadi hayırlı olsun 7. dişiniz canım...Doruk paşanın 7. dişi çıktı. Benim 3 gün boyunca tabiri caizse totom yer görmedi. halada yapamadığım bir sürü şey var evde. Doruk artık durdurulamıyor. Emekliyor ve oyuncakları dışında herşeyle oynamak istiyor. Gündüz uykularını uyumamak için direniyor beni delirtiyor kendide agresifleşiyor. İşe geldiğim için biraz rahatladım valla.... ama şimdiden özledim yinede oglumu...
canım ıyıyım ben sagolasın. evde ustalar gıdıp gelıyor sureklı. camasır makınemız bozuldu sabahtan ona geldıler.Hoşgeldin zeynepcim ipek nasıl sen nasıl oldun
canım benım sagolasın varolasınKız zeynep dün taksimde olan olayları duyunca aklıma sen geldin.allah korusun yaa
aynen benimdeKız zeynep dün taksimde olan olayları duyunca aklıma sen geldin.allah korusun yaa
günaydın kızlar...
nasılsınız ne var ne yok???
geçmişe şöyle bi göz attım da
ÖZLEMCİM hayırlı olsun canım... bunda utanılacak sıkılınacak bişey yok. Allah vermiş,sağlıkla güle güle büyüt... buda kız olsun bari,bir kerede hem kızın hem oğlun olur. çınar abi oluyor ne güzel işte...
EBRUCUM zor zamanlardan geçiyorsunuz. allah sana güç kuvvet versin. bakıcı konusundada genc bırıne bırakma taraftarı bende degılım. keske annen bakabılse...
aha sansürlemişler yazdıgımı...
o şer....siz demiştim
ya bu haftada gelmezse evet bende sanırınn(((( diyorum ya çok düzensizzzz offff
günaydın kızlar...
nasılsınız ne var ne yok???
geçmişe şöyle bi göz attım da
ÖZLEMCİM hayırlı olsun canım... bunda utanılacak sıkılınacak bişey yok. Allah vermiş,sağlıkla güle güle büyüt... buda kız olsun bari,bir kerede hem kızın hem oğlun olur. çınar abi oluyor ne güzel işte...
EBRUCUM zor zamanlardan geçiyorsunuz. allah sana güç kuvvet versin. bakıcı konusundada genc bırıne bırakma taraftarı bende degılım. keske annen bakabılse...
Serap hayırdır bacım bi güzel haber de senden mi yoksa
ay dün akşam benim tostosa tarhana yaptım.. çoğunlukla 1 -1.5 kepçe kadar yiyo.. içine bi parça ekmek te doğradım. bi güzel yiyodu.. ay ne güzel itiraz da etmedi diyodum 2-3 kaşık kalmıştı.. biraz çıkardı ağzını sileyim dedim nefes alamıyo gibi durdu ama gözleri de sabitlendi foşur foşur bi kusmaya başladı.. fışkırıyo hortum gibi elim ayağıma dolandı.. annemler bizdeydi anne koş diye bağırıyorum ödüm koptu kaldırdım önü doğru eğdim içtiğinin kat kat fazlasını çıkardı.. midesini mi üşüttü, yoksa yutamadı mı genzine mi kaçtı anlamadım bir aydır falan kusmamız kesilmişti bi de ama çok korktum ya.
2 gundur ıpekte yapıyo onu serap. cok kusuyo. sankı bı kaseyı agız dolusu kusuyo gıbı. bende mıdesını usuttu dıye dusunuyorum... olmadı cmt kontrolumuz var sorarım...Serap hayırdır bacım bi güzel haber de senden mi yoksa
ay dün akşam benim tostosa tarhana yaptım.. çoğunlukla 1 -1.5 kepçe kadar yiyo.. içine bi parça ekmek te doğradım. bi güzel yiyodu.. ay ne güzel itiraz da etmedi diyodum 2-3 kaşık kalmıştı.. biraz çıkardı ağzını sileyim dedim nefes alamıyo gibi durdu ama gözleri de sabitlendi foşur foşur bi kusmaya başladı.. fışkırıyo hortum gibi elim ayağıma dolandı.. annemler bizdeydi anne koş diye bağırıyorum ödüm koptu kaldırdım önü doğru eğdim içtiğinin kat kat fazlasını çıkardı.. midesini mi üşüttü, yoksa yutamadı mı genzine mi kaçtı anlamadım bir aydır falan kusmamız kesilmişti bi de ama çok korktum ya.
katılıyorum Zeynepçim
kime yazdığını bilmeden sansürlendi yoksa çok yerinde bi kelime
canım olduğuna şükret. ben davul gibi bi karınla dolaşıyorum. kilo yok ama şiş bi karnım var. dr a gittim ya, emzirdiğin müddetçe hiç olmayadabilirsin dedi. ama korunma konusunda çok hassas davranmalıymışız. annneee
bence normal ama rahatlamak istiyorsan bi dr görün.
hoşgeldin cnm.
ne olsun yaa, bücürkle uğraş dur. başka işimiz mi var.
sabah oyun oynarken tepsiyi kafama koyup " simitçiii" diye bağırdım. hoşuna gitti güldü ve sonra tepsiyi eline alıp kafasına götürmeye çalıştı... hergün yeni bişey.. çok mutlu oluyorum yaa... allah acılarını göstermesin. tüm dünyamız onlar işte...
canım ne güzel sözler teşekkür ederim..inşallah dediğin gibi olur..ütü mü???bana bööö geldi ondan. yığılı duruyor valla. ne zaman biter ben de bilmiyorum. lazım oldukça yapıyorum bu ara.
diş, bizde de yok hala. bizimki varmış izlenmi veriyor ama... galeta bile yiyor
bizde de diş yok lala ve mızır mızır durumları, sürekli kucakta olma isteği var. iştah yarı yarıya diyebilirim. öyle 3 kase yedirmedim ben hiç ( sık ve az az yediriyorum.) ama iştahı iyiydi. belli bi dönem böyle olabiliyormuş. normale dönerler yakında merak etme. büyük ihtimal dişle alakalı bence de: haftala önce başlıyor sıkıntıları.
sen gayet güzel bakıyorsın bebeklerine: biçok 1 bebek annesi tanıyorum çevremden eline su dökemez. gücüm bitiyor falan da deme. kısa sürede eski düzeninize kavuşursunuz: öyle düşün öyle ollsun.
ilk dozu niye olldun o zaman. git yaptır aşını bence. ne olur ne olmaz. ben olmuştum. diğeri de 1 sene sonra.
bizde de öyle bol iştahlı bir geçiş dönemiydi bu..sonra yavaş yavaş azaldı ve 180-200 cc de mutabık olduk çocuklar ve doktorumuzla..ama 180 cc de ne demek 60 cc anca ve onu da kusuyolar..3 kase çorba hakkaten iyi yiyormuş ben 1 kaseyi yese göbek atıcam nerdeyse maşallah subanallah nazar değmesin sende haklısın biz bi taneyle uğraşırken sen iki taneyle uğraşıyosun daha zor tabiii
ara sor esmacımm
inşallah böyle geçici bir dönemdir dediğin gibi tatlım..canım donem donem oluyor. uzerlerıne gıtme bence.acıkınca nasılsa yıyecekler. ac durucak halleri yok ya...
ben onu yapuyorum zeynep... gülüyo benım agladıgımı gorunce. oyun yapıyorum sanıyo cadı.
[
hadi hayırlı olsun 7. dişiniz canım...
bizimkide aynı durumda.
jet hızıyla emeklıyo. koltuklara tutunup kalkmaya calısıyo. sürekli biyerleri kurcalıyo. arkamı ne zaman donsem banyoda buluyorum.![]()
ahh işte aynı tarif ettiğin biçimde ve günde 3-4 defa kusuyor çınar malesef..ne kadar zor değil mi?ne kadar ürkütücü..inşallah tekrarı olmaz zira bizimki reflüden ötürü olduğundan müzminleşti malesef..Serap hayırdır bacım bi güzel haber de senden mi yoksa