Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cumartesi günüm var benim kızlar bayram sonrası olsun hepimiz için daha iyi
meltemcim bir kaç güne düzelir bebeğin o zaman
canım muhallebiyi bir çay bardağı su ve süt karışımına hazırladım.bir tatlı kaşığı irmik bir tatlı kaşığıda pirinç unu.biraz koyu kıvam.çeyrekte muz.bunu bile zorla yedirdim.birde bu öüğünü 19:15gibi falan yedi.hemen ardından yattı.anlayamıyorum ya.aç olsa bile saat başı mı aıkıyo.yada süt mü yeterli gelmiyo acab.mesela senin bebeğin diğer ürünlerde ne kadar yiyo canım
Havucu zaten sık sık yiyor çorbalarda yemeklerde bazen de yoğurtluyom..Armudu muzu ısırarak yediriyom ama nar filan yiyemiyo tabi doğal olarak sıkıp biberonda içse bol vitaminli iyi olcaktı kışın.
Burcu meyve çayı hastalıklarda yapılan bişe suyunu içirdiğin için herhaangi bi vitamin kaybı olmaz diye düşünüyorum.
Ayşecim valla düşünüyoruz isim konusu hala net değil artıkın nur cemalini görünce karar vericez gibi duruyor.
Serap hadi gözün aydın millet kilo alsa doktor kontrolünü bekliyo sen tam tersi![]()
kızlar bende yemek derdine düştüm. şimdide kayısı haşlıyorum yogurtlayıp blenderdan çekip yediricem. sonra banyo yaptırcam,sonra pilav yapıcam derken wakit bulursam gelirim. gelemezsem de beni özleyin anacımmm![]()
nere gittiniz ayol kimsecikler kalmamış
doktorla konuştum şimdilik iyi beklemede kalalım dedi 15 gün sonra kontrole geldiğinizdeki kilosuyla tekrar değerlendiririz dedi..
serap doruk nezle oldugunda biz nemlendirici aldık. baya rahatlattığını düşünüyorum. icinede biraz buguseptil damlattım. bide yastığına coldmix damlatmakta iyi geliyor. aklında olsun.
benim kız ekşici tatlıcı olduğu için sevdi elma havuç mandalina sıkıyorum ağlıyo daha istiyomuş
gızlarrr toplandınızmıı bende geldim
benim oğlanda mevye suyu içmiyo yoğurduda baydır vermiyorum yemiyo die
kızlar bende yemek derdine düştüm. şimdide kayısı haşlıyorum yogurtlayıp blenderdan çekip yediricem. sonra banyo yaptırcam,sonra pilav yapıcam derken wakit bulursam gelirim. gelemezsem de beni özleyin anacımmm![]()
selam kızlar napıyosunuz benşm elektrik yoktu akşama kadar ayy ne zormuş be ya
hoşgeldin cnm. ben de yeni geldim sayılır. dışardaydım. elektrik olmazsa hayatta evde durmam. canım sıkılır benim. sen de alsaydın kuzuyu, çıksaydınız dışarı. miss gibi hava alırdınız.
niye susuyorsunuz kız?
sibel nerde görmedim bugün hiçç?
didem ile de konuşma fırsatım olmadı, özledim...
özlem (zeyl) iyi mi ki? göbüşünün fotosunu çekse de görsek. merak ediyorum.
fatoş, arasa yemek yedirmeye mi çalışıyor acaba???
ebrunun eşi nasıl oldu ki? bayram öncesi bi toparlasa bari. allah acil şifalar versin.
ayy ne çok şeyi merak ettim öylee...
hoşbuldum cnm ay bende çok sıkıldım valla benim kuzu arabasında durmuyo artık hiç sevmiyo yaygarayı basıyo koyunca kucak istiyo ee hal böle olunca bende uzun yol yapamıyorum yanlız dışarı çıkasım gelmiyo o yüzden.
Miray sen de aldın mı babana hediye kara böcüğüm![]()
Hülya beni de merak et beni de![]()
hee gezin geziyon sonra merak ettim... ana kız gezginler sizi.
1.sibel geldi ama çok kalmadan çıktı sabah buralardaydı komşular bastı yine galiba.
2.didemde iyi canım Ayşe rahatsızmış bugün süt alerjisimi var diye test yapmışlar sonucunu alacak bakalım.
3-özlemin göbüşü çok kıymetli çekmiyor resmini.
4-evet yemek yemek istemiyor beyfendi ağzına tıkıcanda aklına yemek gelecek gece kuşu 22-23.00 den önce yatmıyormuş paşa.
5-eşi daha iyiye gidiyor inşallah bayrama kadar çıkar. amin canım amin.
Babanızda güle güle kullansın hediyesini.Miray gibi hediye verdin ayol daha ne olsun hıııh.
hımm anladım cnm. ne yapacan, bebişler yönendiiyor artık bizi.
sağol kuşum. zahmet oldu sana.
hediye konusunda diyon da, o kontenjanı gecen sene kullandım ben.