• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım muhallebiyi bir çay bardağı su ve süt karışımına hazırladım.bir tatlı kaşığı irmik bir tatlı kaşığıda pirinç unu.biraz koyu kıvam.çeyrekte muz.bunu bile zorla yedirdim.birde bu öüğünü 19:15gibi falan yedi.hemen ardından yattı.anlayamıyorum ya.aç olsa bile saat başı mı aıkıyo.yada süt mü yeterli gelmiyo acab.mesela senin bebeğin diğer ürünlerde ne kadar yiyo canım

su ve süt karışımı toplammı 1 çay bardağı az canım bence.gece uyanması hem açlık değildir de hem açlık hem alışkanlıktır.eğer seninki 7.30 da uyuyorsa sen enson 15.30 gibi ver sonra birşey vermeki iyice acıksın sonrada 200 cc muhallebiye alıştır sen onu.gecede uyandıkça su verkşi mama yemeye alışmasın o zamanda uykusu dahada uzar.yada 1-2 gün 1 kaşık calpol ver eğer daha uzun uyursa buna alışır uyanmadan uyumaya ama calpol sadece rahatlasın diye 2 gün ver sürekli değil tabii.Duru gece uykusu öncesi 240-250 cc yiyor.gece beslemiyorum uyandıkça su 2-3 uyanıyor geri yatıyor .ama bir derdi varsa sabah kadar oturduğumuzuda bilirim.

Son düzenleme:
kızlar bende yemek derdine düştüm. şimdide kayısı haşlıyorum yogurtlayıp blenderdan çekip yediricem. sonra banyo yaptırcam,sonra pilav yapıcam derken wakit bulursam gelirim. gelemezsem de beni özleyin anacımmm :39:

Havucu zaten sık sık yiyor çorbalarda yemeklerde bazen de yoğurtluyom..Armudu muzu ısırarak yediriyom ama nar filan yiyemiyo tabi doğal olarak sıkıp biberonda içse bol vitaminli iyi olcaktı kışın.
Burcu meyve çayı hastalıklarda yapılan bişe suyunu içirdiğin için herhaangi bi vitamin kaybı olmaz diye düşünüyorum.
Ayşecim valla düşünüyoruz isim konusu hala net değil artıkın nur cemalini görünce karar vericez gibi duruyor.
Serap hadi gözün aydın millet kilo alsa doktor kontrolünü bekliyo sen tam tersi:9:

hasta zaten ayy evet ben meyve çayı yapayım.hem sıvı alır hem meyve.iyi fikir bende deniyicem.
benimki havuçu arada çorbada arada bezelye yemeğinde yiyor.diğer meyveleride kemiriyor suyunu içmiyor ama meyveleri kemirerek yiyor.

kızlar bende yemek derdine düştüm. şimdide kayısı haşlıyorum yogurtlayıp blenderdan çekip yediricem. sonra banyo yaptırcam,sonra pilav yapıcam derken wakit bulursam gelirim. gelemezsem de beni özleyin anacımmm :39:

hatun yattı yattı saat 5 olmuş yemek yapacak kızı yıkayacak ooo.

Zeynep İpeği sabahları yıkasana yani sabah dediğim 11-12 falan akşamın soğuğundan üşütmesin sonra.ben mecbur kalmadıkça akşama bırakmıyorum.ateşi olur çok kusar falan yıkıyorum tabii de onun harici akşamları ayaza kesiyor .

çarşı pazar gezdik ve babaanneye uğradık geldik kızımla. babamızın hediyesini de aldık, çıktı aradan. şu Serap'ın bahsettiği anahtarlıklardan alayım dedim: her yer anahtarsık, her yerde fotoğraf var. (tlf, dijital çerçeve vb) o yüzden vazgeçtim. zaten kalın, fermuarlı bi cekete ihtiyacı vardı: aldım gitti.

nere gittiniz ayol kimsecikler kalmamış

doktorla konuştum şimdilik iyi beklemede kalalım dedi 15 gün sonra kontrole geldiğinizdeki kilosuyla tekrar değerlendiririz dedi..

gözün aydın bacım.

serap doruk nezle oldugunda biz nemlendirici aldık. baya rahatlattığını düşünüyorum. icinede biraz buguseptil damlattım. bide yastığına coldmix damlatmakta iyi geliyor. aklında olsun.

bende doğduğundan beri kullanıyorum nemlendirici. kendim bile daha iyi hissediyorum uyanınca.
ya bu cold mix adanada yok haa. yani merkez depoda bile yok, araştırdım. ne iş???

benim kız ekşici tatlıcı olduğu için sevdi elma havuç mandalina sıkıyorum ağlıyo daha istiyomuş

maşallah bücüre.

gızlarrr toplandınızmıı bende geldim

benim oğlanda mevye suyu içmiyo yoğurduda baydır vermiyorum yemiyo die

kız yoğurdu ihmal etme. dene sen. önemli mevzu yoğurt. sade yemiyorsa meyveli yap. çorbasını yap ama bi şekilde yesin. (bence
)

özledik bacım, gel hadii.

bu arada burcuya katılıyorum: biz bile kaşamdan banyo yapınca biyerlerimiz ağrıyarak uyanıyoruz sabah. mümkün olduğunca akşama bırakma kuşum banyo işini. öğlenleri iyi oluyor hava: ben bile adana sıcağında akşama bırakmıyorum artık o işi.

haydi kolay gele.

niye susuyorsunuz kız?
sibel nerde görmedim bugün hiçç?
didem ile de konuşma fırsatım olmadı, özledim...
özlem (zeyl) iyi mi ki? göbüşünün fotosunu çekse de görsek. merak ediyorum.
fatoş, arasa yemek yedirmeye mi çalışıyor acaba???
ebrunun eşi nasıl oldu ki? bayram öncesi bi toparlasa bari. allah acil şifalar versin.

ayy ne çok şeyi merak ettim öylee...

selam kızlar napıyosunuz benşm elektrik yoktu akşama kadar ayy ne zormuş be ya

hoşgeldin cnm. ben de yeni geldim sayılır. dışardaydım. elektrik olmazsa hayatta evde durmam. canım sıkılır benim. sen de alsaydın kuzuyu, çıksaydınız dışarı. miss gibi hava alırdınız.

hoşgeldin cnm. ben de yeni geldim sayılır. dışardaydım. elektrik olmazsa hayatta evde durmam. canım sıkılır benim. sen de alsaydın kuzuyu, çıksaydınız dışarı. miss gibi hava alırdınız.

hoşbuldum cnm ay bende çok sıkıldım valla benim kuzu arabasında durmuyo artık hiç sevmiyo yaygarayı basıyo koyunca kucak istiyo ee hal böle olunca bende uzun yol yapamıyorum yanlız dışarı çıkasım gelmiyo o yüzden.

niye susuyorsunuz kız?
sibel nerde görmedim bugün hiçç?
didem ile de konuşma fırsatım olmadı, özledim...
özlem (zeyl) iyi mi ki? göbüşünün fotosunu çekse de görsek. merak ediyorum.
fatoş, arasa yemek yedirmeye mi çalışıyor acaba???
ebrunun eşi nasıl oldu ki? bayram öncesi bi toparlasa bari. allah acil şifalar versin.

ayy ne çok şeyi merak ettim öylee...

hee gezin geziyon sonra merak ettim... ana kız gezginler sizi.

1.sibel geldi ama çok kalmadan çıktı sabah buralardaydı komşular bastı yine galiba.:1:

2.didemde iyi canım Ayşe rahatsızmış bugün süt alerjisimi var diye test yapmışlar sonucunu alacak bakalım.

3-özlemin göbüşü çok kıymetli çekmiyor resmini.
4-evet yemek yemek istemiyor beyfendi ağzına tıkıcanda aklına yemek gelecek gece kuşu 22-23.00 den önce yatmıyormuş paşa.
5-eşi daha iyiye gidiyor inşallah bayrama kadar çıkar. amin canım amin.

Babanızda güle güle kullansın hediyesini.Miray gibi hediye verdin ayol daha ne olsun hıııh.

Son düzenleme:
tam çamaşır toplayacaktım ki 1 saat olmadan uyandı benim cadı. ben de kolay uyyuttuum diye sevinmiştim. pehh :15:

hoşbuldum cnm ay bende çok sıkıldım valla benim kuzu arabasında durmuyo artık hiç sevmiyo yaygarayı basıyo koyunca kucak istiyo ee hal böle olunca bende uzun yol yapamıyorum yanlız dışarı çıkasım gelmiyo o yüzden.

hımm anladım cnm. ne yapacan, bebişler yönendiiyor artık bizi.

Miray sen de aldın mı babana hediye kara böcüğüm:16:

kendi hediye, ne alsın anacım.

Hülya beni de merak et beni de:52:

seni sonra merak ederim.tosbikimden haber aldım. dr la görüşünce keyfin yerindedir senin

hee gezin geziyon sonra merak ettim... ana kız gezginler sizi.

1.sibel geldi ama çok kalmadan çıktı sabah buralardaydı komşular bastı yine galiba.:1:

2.didemde iyi canım Ayşe rahatsızmış bugün süt alerjisimi var diye test yapmışlar sonucunu alacak bakalım.

3-özlemin göbüşü çok kıymetli çekmiyor resmini.
4-evet yemek yemek istemiyor beyfendi ağzına tıkıcanda aklına yemek gelecek gece kuşu 22-23.00 den önce yatmıyormuş paşa.
5-eşi daha iyiye gidiyor inşallah bayrama kadar çıkar. amin canım amin.

Babanızda güle güle kullansın hediyesini.Miray gibi hediye verdin ayol daha ne olsun hıııh.

sağol kuşum. zahmet oldu sana.

hediye konusunda diyon da, o kontenjanı gecen sene kullandım ben.

hımm anladım cnm. ne yapacan, bebişler yönendiiyor artık bizi.

sağol kuşum. zahmet oldu sana.

hediye konusunda diyon da, o kontenjanı gecen sene kullandım ben.

Sende az değilsin haa itina ile tüm fırsatlar değerlendirilir yani.

yaa Yaren hülyaa nirde özledim valla denk gelemiyoruz.
Ayşegülde yok zaten ayy onun işide zor ya 2 çoçuk ev birde yeni ev değilse toparlasanda dağınıtlık hep oluyor düzenin oturmasıda zor oluyor inşallah Adanadakiler insafa gelirde yardıma giderler.

kızlar okuyorum bişi yazamıyorum patronum burda
tıkır tıkır ne yazıyosun kimle konuşuyosun dio cvp veremiyorum :)
bursa buluşması bayramdan sonraya kalıcak baya sonraya galiba herkes olsun istanbuldaki arkadaşlarımız gibi kızlar
hulyacım artık yoğurt da tekrar başlıcam pekmezli veriyodum çok seviyodu ama artık halası yemiyo dio meyve suyu sıkıyorum döküyorum geri içmiyo dio
yoğurdu biberonla verince içiyo içine bisküvi ve pekmezden başka ne katayımya biberondan akıcak gibi

Back
X