Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TÜM BU YAZILANLARA BAKINCA HEM ÇALIŞANLAR VAR HEM BAYRAM ÖNÜ KARGAŞA MELTEM DE BAYRAM SONU BİRAZ YOKMUŞ..BEN DE HEP BERABER OLALIM İSTİYORUM..İZNİNİZLE BAYRAM SONU HERKESİN UYGUN OLDUĞU İLK CUMARTESİ DİYELİM, MESELA MELTEM GELDİĞİNDE..NE DERSİNİZ?
geldm yemeğim yok..
pc başına geçtm..
kahvaltı ederiz bugünde napalım...
canım hamilelik belirtisi ama saydığın bi çok şey için söyledin tarih erken..Adet belirtileri de böyledir üç aşağı beş yukarı..hamile olmak istiyorsun galiba Allah gönlüne göre versin inş.
Burcu ve Hülya ben genelde gece yatmadan yıkarım ipeği,azcık rahat uyusun diye. ev sıcak oluyor yıkayıp yatırıyorum bugün erken bile yıkadım hatta :44:
Havva hoşgeldin canım,ne zamandır görünmüyorsun kaçak üye seni
Selma,maşallah zeynoma. bende pınarın 6-12 ilk adım sütünü veriyorum. 10 kg olmuş neredeyse tombikim,yesin yarasın kuzuya. bi an öncede iyileşir umarım...
TÜM BU YAZILANLARA BAKINCA HEM ÇALIŞANLAR VAR HEM BAYRAM ÖNÜ KARGAŞA MELTEM DE BAYRAM SONU BİRAZ YOKMUŞ..BEN DE HEP BERABER OLALIM İSTİYORUM..İZNİNİZLE BAYRAM SONU HERKESİN UYGUN OLDUĞU İLK CUMARTESİ DİYELİM, MESELA MELTEM GELDİĞİNDE..NE DERSİNİZ?
iyiyim canım..kuduruyolar çok fena..ayşenur viyak ciyak..sanırım dişi çıkıyo..on saniye rahat yok..bi de bugün bi arkadaşa gittim..ceza veriyo sanki bana..surat beş karış..çok fena çokk..!!!!
neyse bacılar ben kaçtım,yarın görüşürüz...
Sağol Hülyacım sen nasılsın. Miray nasıl
Maşallah zeynoma aman masum olsun rahatsızlığı ama oda olmasın
kızlar nasılsınız*?
slm cicişler naber....
ben bugün kuzenime gittm..
gelin görmeye yeni geldm anacım...
Burcu ve Hülya ben genelde gece yatmadan yıkarım ipeği,azcık rahat uyusun diye. ev sıcak oluyor yıkayıp yatırıyorum bugün erken bile yıkadım hatta :44:
Havva hoşgeldin canım,ne zamandır görünmüyorsun kaçak üye seni
Selma,maşallah zeynoma. bende pınarın 6-12 ilk adım sütünü veriyorum. 10 kg olmuş neredeyse tombikim,yesin yarasın kuzuya. bi an öncede iyileşir umarım...
gız burcu toprak durmuyo sana laf yetiştiremiom bi türlü yazıyom siliyo filan
koydum ya kız göbemi toprak uyyodu üstünde anaaaaa
Hülya iyiyim canım top gibiyim maşallah :) sorduğunn için çok teşekkür ederim ay şunu yazıp yolliyim bu sefeeeeeeeeeeer
tşk canm.evet çok istiyorum.diğer belirtiler neysede ağız acılığını ilk defa yaşıyorum.1ay önce hsg çekimi yaptırmıştım.doktor şansın biraz arttı dedi.7sinde adet görmüştüm.beklyrm işte.inş umut ettiğim gibi olur...........
canım uygun olursanız ben ağırlamak istiyorum sizi çünkü benim iki bebekle çıkmam bi yerlere gitmem imkansız yalnız başıma..şu bayramı atlatalım telaşelerimiz ziyaretleri seyahatler falan bitsin konuşalım tekrar..herkes kabul ederse bende toplanırız bebekli bebksiz fark etmez ayarlarız hepsini bi şekilde.. :)))bursa buluşmasına bende gelmek istiyorum ama bayramdan sonra yaklaşık 1 hafta 10 gün memlektte olacağım ben.. he bide geçmişi okuyamadım çocukları getirmiyor muyuz???
:))))edin tabi her gün yemek her gün yemek nere kadar
HUUUUUU İSTANBULLULAR... BURSADA BİZDEN DAHA ÇOK KİŞİ TOPLANIYOR BAKIN. GÖYA BÜYÜK ŞEHİRDEYİZ HEEE![]()
öyle canım öyle hakkaten cadılar..hatta benimki tam bir cadaloz..sağol zeynepcim, burun aspiratörünü hiç sevmedi çok ağlıyor ama çokta rahatlattı neden daha önce almadımki sanki, düzelecek inş.teyzesi.....
bu kızlar böyle canım çok cadılar valla allah yardımcımız olsun....
görüşürüz canım iyi akşamlar.....