• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

TÜM BU YAZILANLARA BAKINCA HEM ÇALIŞANLAR VAR HEM BAYRAM ÖNÜ KARGAŞA MELTEM DE BAYRAM SONU BİRAZ YOKMUŞ..BEN DE HEP BERABER OLALIM İSTİYORUM..İZNİNİZLE BAYRAM SONU HERKESİN UYGUN OLDUĞU İLK CUMARTESİ DİYELİM, MESELA MELTEM GELDİĞİNDE..NE DERSİNİZ?

bursa buluşmasına bende gelmek istiyorum ama bayramdan sonra yaklaşık 1 hafta 10 gün memlektte olacağım ben.. he bide geçmişi okuyamadım çocukları getirmiyor muyuz???

gız burcu toprak durmuyo sana laf yetiştiremiom bi türlü yazıyom siliyo filan
koydum ya kız göbemi toprak uyyodu üstünde anaaaaa
Hülya iyiyim canım top gibiyim maşallah :) sorduğunn için çok teşekkür ederim ay şunu yazıp yolliyim bu sefeeeeeeeeeeer

merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime 5 gün var.12 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.meme uçları çok acıyo.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 1haftadır ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsın lütfen!!!!!!

canım hamilelik belirtisi ama saydığın bi çok şey için söyledin tarih erken..Adet belirtileri de böyledir üç aşağı beş yukarı..hamile olmak istiyorsun galiba Allah gönlüne göre versin inş.

canım hamilelik belirtisi ama saydığın bi çok şey için söyledin tarih erken..Adet belirtileri de böyledir üç aşağı beş yukarı..hamile olmak istiyorsun galiba Allah gönlüne göre versin inş.

tşk canm.evet çok istiyorum.diğer belirtiler neysede ağız acılığını ilk defa yaşıyorum.1ay önce hsg çekimi yaptırmıştım.doktor şansın biraz arttı dedi.7sinde adet görmüştüm.beklyrm işte.inş umut ettiğim gibi olur...........

Burcu ve Hülya ben genelde gece yatmadan yıkarım ipeği,azcık rahat uyusun diye. ev sıcak oluyor yıkayıp yatırıyorum bugün erken bile yıkadım hatta :44:

Havva hoşgeldin canım,ne zamandır görünmüyorsun kaçak üye seni :33:

Selma,maşallah zeynoma. bende pınarın 6-12 ilk adım sütünü veriyorum. 10 kg olmuş neredeyse tombikim,yesin yarasın kuzuya. bi an öncede iyileşir umarım...

sağol zeynepcim, burun aspiratörünü hiç sevmedi çok ağlıyor ama çokta rahatlattı neden daha önce almadımki sanki, düzelecek inş.teyzesi.....

TÜM BU YAZILANLARA BAKINCA HEM ÇALIŞANLAR VAR HEM BAYRAM ÖNÜ KARGAŞA MELTEM DE BAYRAM SONU BİRAZ YOKMUŞ..BEN DE HEP BERABER OLALIM İSTİYORUM..İZNİNİZLE BAYRAM SONU HERKESİN UYGUN OLDUĞU İLK CUMARTESİ DİYELİM, MESELA MELTEM GELDİĞİNDE..NE DERSİNİZ?

iyiyim canım..kuduruyolar çok fena..ayşenur viyak ciyak..sanırım dişi çıkıyo..on saniye rahat yok..bi de bugün bi arkadaşa gittim..ceza veriyo sanki bana..surat beş karış..çok fena çokk..!!!!

bu kızlar böyle canım çok cadılar valla allah yardımcımız olsun....

neyse bacılar ben kaçtım,yarın görüşürüz...

görüşürüz canım iyi akşamlar.....

Sağol Hülyacım sen nasılsın. Miray nasıl

iyiyim ben de cnm sağol. Miray da fena değil. çok yaramaz. 1 sn durmuyor. aşırı yormaya başladı. allah sonumuzu hayır etsin.

Maşallah zeynoma aman masum olsun rahatsızlığı ama oda olmasın

kızlar nasılsınız*?

biz iyiyiz bacım, sağlığına duacıyız. aras iyi mi? yedi mi yemeklerini???

slm cicişler naber....
ben bugün kuzenime gittm..
gelin görmeye yeni geldm anacım...

hoşgeldin canım. ben de merak ettim göremeyince seni.
gelin görmeye mi? kime gıı?

Burcu ve Hülya ben genelde gece yatmadan yıkarım ipeği,azcık rahat uyusun diye. ev sıcak oluyor yıkayıp yatırıyorum bugün erken bile yıkadım hatta :44:

Havva hoşgeldin canım,ne zamandır görünmüyorsun kaçak üye seni :33:

Selma,maşallah zeynoma. bende pınarın 6-12 ilk adım sütünü veriyorum. 10 kg olmuş neredeyse tombikim,yesin yarasın kuzuya. bi an öncede iyileşir umarım...

hımmm, evinin sıcak olduğunu düşünemedim pardon. sıhhatler olsun miniğime.

gız burcu toprak durmuyo sana laf yetiştiremiom bi türlü yazıyom siliyo filan
koydum ya kız göbemi toprak uyyodu üstünde anaaaaa
Hülya iyiyim canım top gibiyim maşallah :) sorduğunn için çok teşekkür ederim ay şunu yazıp yolliyim bu sefeeeeeeeeeeer

maşallah maşallah. hep iyi ol böyle. allah bi seste kurtarsın cnm.

tşk canm.evet çok istiyorum.diğer belirtiler neysede ağız acılığını ilk defa yaşıyorum.1ay önce hsg çekimi yaptırmıştım.doktor şansın biraz arttı dedi.7sinde adet görmüştüm.beklyrm işte.inş umut ettiğim gibi olur...........

hayırlısı hakkında. allah gönlüne göre versin. durumunu bilmiyorum ama çok üstüne düşme bence. aslında rahat olabilsen, hamile kalma şansın artar. stres malesef olumsuz etkiliyor.

haa yazmayı unuttum. miray 15 dk ağlamadan (sadece mızırdandı biraz) uyudu. çok şükür yarabbim.
ve anladım ki karanlıkta daha kolay uyuyor.
oley allahımmmm.

Son düzenleme:
yahuuuu ben bu mehmete sut ıcıremıyorum mama veremıyorum yemıyor sıpa yaaaa ufff bıberonu almıyor agzına yumuyor ıyıce agzını offf offf

kızlar napıyonuz huuuuuuu
giremiyorum pek
ay özlüyorum yazışmayı valla
nazoyla ilgileniyorum, gerçi şimdi diceksiniz bizde ilgileniyoruz bebişlerle ama, napayım birazda benim tembelliğim sanırım,bilgisayarı sonraki plana atıyorum rahat olduğumda.
gene uykuda zırt pırt kalkıyoruz gece. yazmama gerek yok sanırım. şuanlık aynıyız.. uykusuzum of!

iyi geceler herkese
kimse yok muuu?
bebeişler uyumadılar mı yoksa.... nihayet uyudu bizimkiii yine mamasını yemeden! şu diş de çıksa bir an önce keşkeeee sabrımın son sınırındayım :18:

bursa buluşmasına bende gelmek istiyorum ama bayramdan sonra yaklaşık 1 hafta 10 gün memlektte olacağım ben.. he bide geçmişi okuyamadım çocukları getirmiyor muyuz???
canım uygun olursanız ben ağırlamak istiyorum sizi çünkü benim iki bebekle çıkmam bi yerlere gitmem imkansız yalnız başıma..şu bayramı atlatalım telaşelerimiz ziyaretleri seyahatler falan bitsin konuşalım tekrar..herkes kabul ederse bende toplanırız bebekli bebksiz fark etmez ayarlarız hepsini bi şekilde.. :)))
edin tabi her gün yemek her gün yemek nere kadar :32:

HUUUUUU İSTANBULLULAR... BURSADA BİZDEN DAHA ÇOK KİŞİ TOPLANIYOR BAKIN. GÖYA BÜYÜK ŞEHİRDEYİZ HEEE :47:
:))))
sağol zeynepcim, burun aspiratörünü hiç sevmedi çok ağlıyor ama çokta rahatlattı neden daha önce almadımki sanki, düzelecek inş.teyzesi.....

bu kızlar böyle canım çok cadılar valla allah yardımcımız olsun....

görüşürüz canım iyi akşamlar.....
öyle canım öyle hakkaten cadılar..hatta benimki tam bir cadaloz..

kızlar ayşenurun alttan bir dişi geliyor sanırım..yarık gibi bi çizgi oluşmuş ve orası pütür pütür..inşallah diştir de azıcık yatışır ve geceleri bari o birazcık uyur..ama çok heyecanlandım..o kadar sevindim ki kimi arayacağımı şaşırdım..bizde patlayan dişi ilk gören bebeğe altın takar ama kızımın şanssızlığı ilk evdeki yardımcı abla görmüş..kadıncağızın altın takması tabiki de imkansız :)) sağlıklı dişleri olsun da ben alırım kızımın diş altınını napalım..ayy çok heyecanlandım ama hakkaten..diş buğdayı istiyodum ya çok bayram sonrası yaparım artık inşallah..yuppiiiii cadı kızımın dişi geliyooooorrrr..darısı sıpacık tembel oğlumun başına :))

Son düzenleme:
günaydınlar...

Hülya hadi maşallah kız... inşallah böyle devam eder.

Burçin canım evet diş geliyor cadı kızına :) hadi bakalım darısı sıpacığına

Günaydın kızlar moralim çok bozuk:14: Topitopumun çişi geçmiş bütün yatağa yorgana her yer batmış buz gibi olmuş bütün vücudu:43: Neden böyle oldu ki ya üşüttü galiba çocukcazım:50: Herhangi bi rahatsızlığı da gözükmüyor ama..
Bezli bezli bu kadar geçirmesine hayret ettim doğrusu:28:
Meyve çayı içti ekstra iki kere tabi sıvı fazla tüketmiş oldu..Ama benim tahminim çayın kaka ve idrar söktürücü etkisi var..
Dün yazcaktım size hatta..Kabızlık çeken çocuklara deneyin diye.Dün ve evvelsi gün öğle uykusuna yatmadan vermiştim kalkınca geçircek kadar kaka yapmıştı.Ki yataktan kakalı uyanmazdı Toprak en az 5 dk. sonra ya da yemeğini yerken pırtlatırdı..Neyseeee işte oldu bişiler
Sizler nasılsınız geceniz nasıl geçti yavrular

Back
X