• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kanguru diyolar ya canım onun daha gelişmişi diyelim
http://1.bp.blogspot.com/_4yvEIZmiN...05l6r51h4nI/s1600/SlingoHUG_inst3-252x300.jpg

Bak bu tarz şeyler canım..
Bebeği kendine bağlıyosun kısacası büyüklerimizin hep yaptığı şey

Reyhancım Allah sabır ve kolaylıklar versin yavrum:59:
Saol canim benim

reyhancım hayırlı olsun..işinde ilk günün ...
kısa sürede alışırsınız inş..
az önce aklımdan geçtin..
reyhan işe başladımı acaba dedim..
hergünmü 3-9 çalışcaksın yoksa vardiyelimi..
Insallah Sibelcim alisicaz
benim saatlerim hergün degisiyo canim yarin sabahta 8 den 2 ye kadar çalisicam

hadi hayırlısı olsun inşallah ikinizde hemencik alışırsınız
Saol canim insallah
ay maaşşallah maşşallah.. valla ilklerin efendisi oldu :)
tay tayı da iyi oldu öğrendiğim hep duyardım..

kolay gelsin.. bu konuda çok yaralıyım.. konu aralıkta hayatıma girecek düşünmek istemiyorum.. en azından 3 e kadar berar,ber olucaksınız devredersin ebebişini gidersin..biz ne yapıcaz bilmiyorum..bütün gün emişiyoruz ben ne yapacam??:(
Seninde az kalmis canim ya bizde hala emisiyoruz benim yine saatlerim iyi gitmeden emzirsem bide gelince tamam ama ayri kalmasi zor geliyo

reyhancım inşallah kısa zaman da alışır prenses işinde hayırlı olsun canım
didem sonuçları aldın mı

Saol fatoscum alisir insallah sen nasilsin Aaras nasil oldu son durum ne simdi

Evet iste ilk günü atlattim
Ecem yine kresde aglamis bugün sonra ciciananesi aldi bakti o zaman hiç aglamamis
banyosunu yapmis mamasini yemis
aksam geldigimde uyuyodu kuzum kapidan girdim sesimi duydu galiba hemen uyandi üzgün üzgün bi bakti sonra kafasini çevirdi küsmüs bana yavrum kucagima aldim sarildi ama yüzüme bakmadi hiç
içim parçalandi resmen dayanamadim...

iste böyle alisicaz insallah alisicaz..........

günaydın kızlar
burçin sıkma kendini bu kadar kendine biraz vakit ayırısan bunları atlatacağına inanıyorum
kızlae dün sütten konuştuk ya allah hayır etsin rüyamda süt fışkırıyordu sağmaya yetiştiremiyordum çok etkilenmişim

günaydın kızlar..

reyhancım inş hemen alışır dicem ama bundan sonra bizi zor günler bekliyor..burak daha 2 aylıkken bırakıp işe başlamıştım ben.. bugüne kadar gayet rahattı. ama artık sabahları ağlıyor arkamdan..kucağımdan gitmiyor anneme..:43:

kızlar günaydın,

Reyhan bence biraz bakış açını değiştirmelisin. Bu şekilde bakarsan hergün acı çekersin ve Ecem de bunu hisseder oda acı çeker. bence bunu artık normal bir süreç gibi algılayıp normal herşey normalmiş gibi davranmalısın. Ecem de o zaman bu konuda güçlenir. acıma duygusunu falan at içinden ve geldiginde aferin benim kızıma. bugün kimlerle oynadın gibi sohbetler yap. Herşeyi anlıyorlar bu bücürler biliyorsun.

Burçin cim ben yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ki, insan gercekten yanlız biseyler yapmak istiyor. bu cocugumuzu daha az sevdigimizi göstermiyor bence. dedigin gibi bir bagımlılık olmaya başladığında çıkmaza girmiş gibi hissediyorsun. Ben senin yerinde olsam şu dönemde ya çok çok kitap okurdum, ya resim yapardım, ya yazı yazardım. Yazı yazmakta insanı cok rahatlatan birşey emin ol.... Aradada bi gün birini bi gün birini alıp ya yürüyüş ya alışverişe gidebilirsin. eger ikisinide bırakabiliyorsan 2-3 saat bırakıp bir cafeye git elinede kadın moda dergilerini al orda zaman geçir çok iyi gelecektir. Bilmiyorum işte yardımcı olmaya calışıyorum ama cok ta iyi anlıyorum seni. tatillerde bile ben işe gelirken resmen daha motive oluyorum. cünkü bir süre sonra artık Dorukla ugrasmaktan kendim olmaktan cıkıyorum. bu noktada calısmak iyi geliyor işte. neyse geçicek bu dönemler en azından bunu düşün derim.

özlem sen merak ediyordun aklıma gelmişken yazayım bizim spesifik ıge (-) çıktı ama güvenirliği %10 muş ıge de yüksek çıktığından çocuk allerji uzmanına sevketti bizi bebeklerde de allerji testi yapılıyormuş acıbadem fulyada gülnaz hanım varmış ondan çarşambaya randevu alıp gidicem bakalım ne diyecek

günaydın kızlar herkese güzel birt gün diliyorum
burçin canım sıkma kendini bak ne zaman istersen bişeyler yapabiliriz hepimiz kendimizi unuttuk zaten hayat bi koşuşturmadır gidiyor ve insan bunalıyo çok haklısın

günaydınlarr....

reyhancım,
alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. eminim kısa bi süre sonra ikinizde alışacaksınız bu duruma. ve eminim ikinize de iyi gelecek. onu özlemek de çok güzle bi duygu. çünkü 1 saatliğine kayınvalideme bırakınca bile çok özlüyorum kızımı ve bu duyguyu yaşadığım için bile iyi hissediyorum kendimi.

aras paşam, nasılsın kuzumm? anneni üzmüyorsun değil mi: akıllı akıllı yiyorsun mamalarını..!

didemcim, rüyan hayır olsun cnm. inş sütün çoğalır. (çoğalması için yaptığın bişey var mı? maden suyu tüketiyor musun mesela?)

adaşım Hülyam, artık büyüdü ve anlıyor Burak paşam. bi arkadaşım kızı arkasına ağladığında işe gitmesi gerektiğini, para kazanacağını anlatırdı. hem de hergün. belli bi süre sonra kızına : " annen nerde" diye sorduğumuzda :" ise ditti" cevabını alır olduk ve arkasından alamıyordu artık. vesselam bu bücürler herşeyi anlıyor anacım, sen de anlat kuzuma da gözyaşlarına boğulmasın yavrum. yoksa hoşuna mı gitti kızz???

bak bugün de burcu, serapp, zeynepb gelmemiş. nerdesiniz hu huuu? bak serap seni de merak ettim kuzum. :9:

ayşegül ne yaptı acaba? bi arasam mı bugün? meşgul eder miyim ki, onca işinin arasında????

hülyaaaa hazırlıklar nasıl gidiyor merak ediyorum arada sırada bilgi ver :)

:3: canım benim sağol. bugün kardeşimin nişanlısı ve annem gelecek adanaya ve alışverişe çıkacaz. bu arada poster olayını da araştırmaya başlicam bugün. internette araştırdım: süper şeyler yapmışlar. ama ben daha profesyonel olsun diye kendim yapmicam. (millet kendi yapıp duvarına asıyormuş.)

video işinde eşimle hemfikir olamadık. benim için zor olacağını düşünüyor. çünkü ailem ve tüm arkadaşlar tarsusta ve ben adanada oturuyorum. haklı da maa bu fikir çok hoşuma gitmişti. ve bayramda yapabilirim diye düşünüyorum hala.

bir de nikah günü kardeşimin evine gidip 2 kadeh ve bi şampanya şişesi bırakıcaz eşimle :66: bu hep vardı aklımda. şekilleniyor yavaş yavaş.

miray hn kıyafeti hazır ama ben daha e giyeceğimi bilmiyorum. hazır çarşıya çıkmışken bi o kısma da göz atmam gerek.

yoğunluk başlıyor anlayacağın.

ne hazırlığı yapıyor ben kaçırmışım

kardeşim evleniyor tatlım. onun hazırlığı.

günaydın kızlar herkese güzel birt gün diliyorum
burçin canım sıkma kendini bak ne zaman istersen bişeyler yapabiliriz hepimiz kendimizi unuttuk zaten hayat bi koşuşturmadır gidiyor ve insan bunalıyo çok haklısın

günaydın cnm. senin de günün güzel geçsin. iyi çalışmalar.

şu çamaşırı asıp geleyim Miray uyurken. malum öğlene çarşıya çıkarız.

günaydınlarr....

reyhancım,
alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Eminim kısa bi süre sonra ikinizde alışacaksınız bu duruma. Ve eminim ikinize de iyi gelecek. Onu özlemek de çok güzle bi duygu. çünkü 1 saatliğine kayınvalideme bırakınca bile çok özlüyorum kızımı ve bu duyguyu yaşadığım için bile iyi hissediyorum kendimi.

aras paşam, nasılsın kuzumm? Anneni üzmüyorsun değil mi: Akıllı akıllı yiyorsun mamalarını..!

didemcim, rüyan hayır olsun cnm. Inş sütün çoğalır. (çoğalması için yaptığın bişey var mı? Maden suyu tüketiyor musun mesela?)

adaşım hülyam, artık büyüdü ve anlıyor burak paşam. Bi arkadaşım kızı arkasına ağladığında işe gitmesi gerektiğini, para kazanacağını anlatırdı. Hem de hergün. Belli bi süre sonra kızına : " annen nerde" diye sorduğumuzda :" ise ditti" cevabını alır olduk ve arkasından alamıyordu artık. Vesselam bu bücürler herşeyi anlıyor anacım, sen de anlat kuzuma da gözyaşlarına boğulmasın yavrum. Yoksa hoşuna mı gitti kızz???

Bak bugün de burcu, serapp, zeynepb gelmemiş. Nerdesiniz hu huuu? Bak serap seni de merak ettim kuzum. :9:

Ayşegül ne yaptı acaba? Bi arasam mı bugün? Meşgul eder miyim ki, onca işinin arasında????

günaydın hoşgeldin canımm miray kuş nasıl

Back
X