• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özel hastane cnm santral garajda osmangazi tıp muyane üc. 19 lira
dosya açıyolar ilk götürdüğünden beri bütün kayıtları var bahardada yapıyolardır tabi öle
cnm hamilelikte tetanoz olduk ya tekdoz olmuştum aşı kartı verdiler tekrar 1 yıl içinde gel die ikinci doz için sadece ben bu şekilde oldum galiba

aslınada bi dr bulamadık.başlarada jimere gittik.ama diğer drlardan bi farkı olmadığı gibi özel muayene gibi 75istediler.bidaha gitmedik.sona buna başladık.mecburen deva ettik.bu saatten sonrada değiştirmek istemiyorum artık.bakalım belli de olmaz.tetenoz için banada bişey demediler...

Bacım sancılanmak sabah rutinimden oldu benim:52:
Ben Toprakta doğum haftasına kadar sancı nedir bilmedim ağlayıp duruyodum doğuramıcam sancım yok diye..Bunda da 7.aydan beri özellikle sabahları çekiyoz bakalım..Tabi çocukla uğraşmanın çok etkisi var.Bi de ikincilerde sancılar daha çok hissediliyormuş..
He bi de karnım çok büyüdü Toprak doğduğundakinden bile büyük şu an büyürken de çok sancı olurmuş du bakın size son halimi koyyim da gülün:52:

birşey daha.......
Burcu ayrus şuruptan bahsetmişsin. 2 doktor gezdım ıpegın uykusuzlugu ıcın. biri zyrtec diğeri ayrus vermişti. ben zyrtec i kullandım,hala veriyorum zaman zaman. ıkısıde alerji için. hatta sipraktin de alerji için. bu alerji suruplarında ne warsa uykuya vuruyor cocugu...
ayrus duruyor ewde,zyrtec bıtmek uzere,ona mı geçsem bılmıyorum... hoş pek ıse yaramıyor ya,45 dk da bı kalkacagına 1-1.30 saatte bı kalkıyor. düşün...

bu arada bızde balkabagı tatlısı war,ben onu ezdım ve yedırdım dun. kucucuk bı parca yedı,cok sekerlı oldugundan sevmedı yemedı daha...

ay benım cenem dustu... benım her gece en az 10 kere kalkan kızım dun sadece 1 kere kalktı. kayınvalıdem de dıyor bu cocuk cok guzel uyuyor kız,hanı uyumuyordu dedı bana... bızde kaldı ya kadın dun,ipeğin uyuyacagı tuttu... şoklardayım
9 da uyumuş
4.30 da kalktı
5 te geri yattı 7 de komple kalktı
yok boyle bısey ya,resmen yalancı cıkardı zilli beni :)

özlem koy kız resmini görelim valla benimde kocamandaı karnım aklıma geldi şimdi herkes ikizmi diyodu o derece iriydim yani ee acıları şimdi çıkıyo ufaltmaya çalışıyoruzzz bide normal doğursaydık daha iyi toparlancaktık ama cadı kız dönmek bilmedi arkadaşlar hatırlar iş yerinde doğurcaktım

aslınada bi dr bulamadık.başlarada jimere gittik.ama diğer drlardan bi farkı olmadığı gibi özel muayene gibi 75istediler.bidaha gitmedik.sona buna başladık.mecburen deva ettik.bu saatten sonrada değiştirmek istemiyorum artık.bakalım belli de olmaz.tetenoz için banada bişey demediler...
anladım cnm

birşey daha.......
Burcu ayrus şuruptan bahsetmişsin. 2 doktor gezdım ıpegın uykusuzlugu ıcın. biri zyrtec diğeri ayrus vermişti. ben zyrtec i kullandım,hala veriyorum zaman zaman. ıkısıde alerji için. hatta sipraktin de alerji için. bu alerji suruplarında ne warsa uykuya vuruyor cocugu...
ayrus duruyor ewde,zyrtec bıtmek uzere,ona mı geçsem bılmıyorum... hoş pek ıse yaramıyor ya,45 dk da bı kalkacagına 1-1.30 saatte bı kalkıyor. düşün...

bu arada bızde balkabagı tatlısı war,ben onu ezdım ve yedırdım dun. kucucuk bı parca yedı,cok sekerlı oldugundan sevmedı yemedı daha...
dikkat et kendine
resim görelin hadi koyda

:81: :81: :81: :96: :96: alkış ipek e tay tay duruyomuş böcük maşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar.yine çok kötü bi gece geçirdik.iki gündür birlikt yatıyoru artık kuzucukla.satta bir hatta daha erken uyanıyo.çığlık çığlığa ağlıyo.emerken bile başını çekip ağlıyo.zor sakinleştirdik bi ara.ağrı kesici verdik biraz rahatladı sanki.bakalım bugün dr götürcez.inşallah bi sorun yoktur.adece dişlerdendir.bebişlerinizi öpüyorum kızlar.biraz geçmişi okuyayım sıpa uyuyoken...

Benimde aklıma malesef kulak geldi.inşallah diştirde patlatınca rahatlar.

kızlar bişiy sorcam.gündüzleri tv niz açık mı?benim cadı tam tv hastası.ona açıp koysam bana hiç eziyeti olmıcak nerdeyse.ama genlde radyo açık artık.ama çok sıkılıyorum bazen açıyorum onuda başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.bide bizim tv ünitesi alcak.çıkıyo oraya tv ye yapışıyo öyle izlemek sitiyo.delirtiyo beni ya.hele reklam çıktı mı zaten hemen radyo açıyoruz.siz nasıl yapıyosunuz...

annemlerde hemen hemen tüm gün açık ama pek oralı olmuyor reklamlar çıkınca pıtır pıtır geliyor onun haricinde başla şeylerle ilgileniyor.
ama halamın oğlu 4 yaşında ve tv delisi ama annesi öğretmiş uzaktan izliyor.halam zararı olmaz diyor ki kuzenim zehir gibi maşallah zeka küpü.sen yinede uzaktan izlet.

kızlar bişey diycem bebişleriniz kahvaltıyı nasıl yapıyor benimki biberonda içiyo hala tek tek yemiyo ne yapsamkiii

arada biberonla bulamaz arada kaşıkla bulamaz.sabah 7 de ben evde bulamaç veriyorum.ama saat 10.00 gibi annemlede az kahvaltı yapıyor orda ekmekli labne ve sade ekmek kemiriyor.

Aaaa Zeynep kıs bizde dün akşam tocamla dışarı çıktık:53::52:
Sinema kafe var orda film izledik benim kız arkadaşlarımda vardı körlük diye bi film izledik kızlar çok ilginç bi filmdi tavsiye ederim..
Gündüz de bizim kızlarla gezdik valla benimde eski günlerim aklıma geldi her ne kadar karnım burnumda da olsa:52:

Özlem ya sen dikkat et bak hem 32 haftalıksın 33 mü oldun yoksa hani bu normal birşey hasta değil hamilesin tamam ama e toprak var sürekli onu indir kaldır sancılarını teteikler bu ara dikkat ette zamanında gelsin bu ara senin sancılarda sık yokluyor.

ay benım cenem dustu... benım her gece en az 10 kere kalkan kızım dun sadece 1 kere kalktı. kayınvalıdem de dıyor bu cocuk cok guzel uyuyor kız,hanı uyumuyordu dedı bana... bızde kaldı ya kadın dun,ipeğin uyuyacagı tuttu... şoklardayım
9 da uyumuş
4.30 da kalktı

bak sen ipek e
artık gece babannesi baksın uyumuş o bakınca:37:

evet zeynep neslihan hanıma cmt randevu almak çok zor bilseydim önceden gitmek istediğini ben bu cmt randevuma seni yazdırıdım iptal ederken 15 gün önceden almak gerekiyor ben öyle yaptım bu sefer bende haftaya gidicem inşallah sende memnun kalırsın

Benimde aklıma malesef kulak geldi.inşallah diştirde patlatınca rahatlar.

annemlerde hemen hemen tüm gün açık ama pek oralı olmuyor reklamlar çıkınca pıtır pıtır geliyor onun haricinde başla şeylerle ilgileniyor.
ama halamın oğlu 4 yaşında ve tv delisi ama annesi öğretmiş uzaktan izliyor.halam zararı olmaz diyor ki kuzenim zehir gibi maşallah zeka küpü.sen yinede uzaktan izlet.

arada biberonla bulamaz arada kaşıkla bulamaz.sabah 7 de ben evde bulamaç veriyorum.ama saat 10.00 gibi annemlede az kahvaltı yapıyor orda ekmekli labne ve sade ekmek kemiriyor.

Özlem ya sen dikkat et bak hem 32 haftalıksın 33 mü oldun yoksa hani bu normal birşey hasta değil hamilesin tamam ama e toprak var sürekli onu indir kaldır sancılarını teteikler bu ara dikkat ette zamanında gelsin bu ara senin sancılarda sık yokluyor.

anammmmm o kadar oldumu özlemin hamileliği daha dün gibi oysa

essemayit, dineva, hulen, meltemsahin+, mydarling, selmakerem, sibelce0, srpp+, tugba64, XSIDE, yaren_h+, ZeyL, ZEYNEP6672+, zeynepb :kkk:

yarasın berkinime

:7:

Sibel bacım dün castır castır gezdim:21: Acısı çıktı sabah:52:

aferim sana karnı burnunda gezersen heh bööle olur:86:

Aaaa Zeynep kıs bizde dün akşam tocamla dışarı çıktık:53::52:
Sinema kafe var orda film izledik benim kız arkadaşlarımda vardı körlük diye bi film izledik kızlar çok ilginç bi filmdi tavsiye ederim..
Gündüz de bizim kızlarla gezdik valla benimde eski günlerim aklıma geldi her ne kadar karnım burnumda da olsa:52:

hangi eski günlerin aklına geldi geçen seneki mi:83::9:

9 da uyumuş
4.30 da kalktı

bilmiyor musun çocuklar yalancı çıkarır insanı
yemez dersin birinin yanında yer uyumaz dersin birinin yanında uyur

Back
X