• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohh ohhh zeynep eski haline dönmüş :) sütünü sağ at dolaba bence. sonra kahvaltıda falan kullanırsın..ipek zillisine bak sen, demekki babaanneyi istiyormuş uyumak için :9:
:49: özlem karnın kocaman olmuş, maşallah..bizde mi böyleydik ya, unuttum ben hamileliğimin coğu kısmını..

Daha 1 sene olmadı be ne ara unuttun ohh doğur sonra 0 dan başla nirde kaldı hamilelik anıların ağrıların sızıların uykusuzlukalrın güzelim.

Zeynep valla kız 1 bira seni kendine getirdi :)

Sen ilaçların kullandığını bitir ve uyku için ilaç kullanmayı kes Zeynep.alışkanlık yapmasın duru bakar sonra diğerine başlarsın olmazsa.bize verilende alerjik öksürüğü engellemek için ama uykuda yapıyor işte hepsinin içeriği aynı demekki.

babaannesi sık sık kalsın o zaman kıyamadı kadıncağıza demekki.uyku sende süt yapmıştır senin makinende bozuk elle sağda bi ara verirsin içer.

Özlem 41 kere maşallah Alahım nazarlardan korusun.bi avazda kurtarsın inşallah...

ayy ben 37 haftadada doğurdum .kız zamanından önce gelirmiş hoş 41. haftaya bekleyenizimde oldu ama sen temkinli davran.
1 gece veriyorum,5 gece vermiyorum mesela. verdiğim gece 3 kere kalkıyor,vermedıgım gece saat başı ayakta. nasıl davranıcagımı sasırdım. bugun şu neslihan hanımla bunuda enıne boyuna bi konuşayım. vermek ıstemıyorum,cok zorlanmadıkca. bıcak kemıge dayanınca ıcırıyorum. ama boyle nereye kadar? yapılcak baska bısey yokmu yanı?

1 gece veriyorum,5 gece vermiyorum mesela. verdiğim gece 3 kere kalkıyor,vermedıgım gece saat başı ayakta. nasıl davranıcagımı sasırdım. bugun şu neslihan hanımla bunuda enıne boyuna bi konuşayım. vermek ıstemıyorum,cok zorlanmadıkca. bıcak kemıge dayanınca ıcırıyorum. ama boyle nereye kadar? yapılcak baska bısey yokmu yanı?

gündüz çok yorsan bizimkini cicianne gündüz deli gibi oynatıyor akşam pestili çıkıyor 8 i zor buluyor 1 hafta böyle dene birde

gündüz çok yorsan bizimkini cicianne gündüz deli gibi oynatıyor akşam pestili çıkıyor 8 i zor buluyor 1 hafta böyle dene birde
denedim canım ama maalesef ters tepti. özellikle uykudan 1-2 saat önce çok uyarılınca o gece daha çok kalktı. tecrubeyle sabit :2:
ooooooooo maşallah herkes burada günaydııııııın.......

günaydın canım.

hee oda kötü arada verirsende bağışıklık kazanır ve ilaç etkileşim göstermez sen soracaklarını yaz bak unutma.

Zeynep kuruyemişide sorsana fındık-badem falan ezsem muhallebi ile versek mi diye
badem beyin gelişimi için çok önemliymiş hazır gitmişken herşeyi sor kız madem bu kadar iyi söylediklerini değerlendirelim.
Ferrum uda sor bak dün unuttum ben .Selda yazmışya ferrumun faydası yokmuş ferro sanal iyiymiş yanlışmı yapıyoruzn birde o dr a sor bakalım ne diyecek.

ya benim öyle çok ağrım sızım bulantım falan olmadı ki.. :) genel olarak hatırladığım sürekli bir endişe içindeydim,acaba bişey oldu mu? şöyle yaparsam bişey olur mu? bir de karın ağrılarımı hiç unutamam..başka da ne vardı ki :P haa bir de çatlaklar...:)

oh oh maşallah, kaynatınn...

zeynep, özlem gezin bacım, iyi gelir. bak tecrübe konuşuyor. :77:
yarın akşam da biz çıkacaz kocişle. en son 7 aylık hamileydim sinemaya gittiğimde. babaaneye bırakıcaz biz de Miray'ı.

bu arada mirayın bacağının popoya yakın kısmında nohut kadar bi kabartılı kızarıklık oluşmuş. temre denir bilirmisiniz: öyle bişey gibi geldi bana. ama üst kattaki komşumun kızı aile hekimi: akşam ona gösterdim tahriş olmuş dedi. bi de merhem verdi. umarım artmaz.

önce dilimi ısırayım: miray 9:40 tan beri uyuyor. hayrettt :66:

serap,sen süt izninde misin kuşum???

ya evet bu ferrum benim de kafamı karıştırdı..

hıım bademi de öğrenmiş olduk..verilir canım niye verilmesin ki,kocaman oldular artık..cevizi ezip veriyoruz ya, bademi de verelim. ama tabi önce gidip almak lazım :P

yarın akşam da biz çıkacaz kocişle. en son 7 aylık hamileydim sinemaya gittiğimde. babaaneye bırakıcaz biz de Miray'ı.

bu arada mirayın bacağının popoya yakın kısmında nohut kadar bi kabartılı kızarıklık oluşmuş. temre denir bilirmisiniz: öyle bişey gibi geldi bana. ama üst kattaki komşumun kızı aile hekimi: akşam ona gösterdim tahriş olmuş dedi. bi de merhem verdi. umarım artmaz.

maşallahhhhhhhhhhhhhhh uyusun yaaa... bizimkide 10.30 da yattı 12 gibi kalkar zillican :64:

tahriş olmuştur canım merhem iyi gelir endişelenme,sizede iyi eğlenceler ben sinemaya geçen seneden beri gidemiyorum en son hamileyken gitmiştik çocuklarımla,eşimle şimdi çocuklar babalarıyla erkek erkeğe takılıyorlar ....

Sıkı durun:52:
32.haftamız bitti 33teyiz daha ona göre bakın yani

ayyyy ne güzelll... maşallah yaaa. allah tamamına erdirsin cm. iki meleğinle mutluluğunuz daim olsun.
çok zorlu da geçmiş olsa özlemişim hamileliğimi :5:
ne özel zamannlardı beee..

Günaydın,hayırlı cumalar herkese....

geçmiş olsun canım

gittiniz demek senin içinde değişiklik olmuştur eğlenmenize sevindim ipekte babaannesini üzmemiş akıllı bıdık.....

günaydın canım sanada hayırlı cumalar....

günaydın serapcım bende seni seviyorum canım ....

gördüm canım maşallah ikiside çok tatlılar.....

günaydın hülyacım tatlı yorgunluklar bunlar allah tamamına erdirsin canım....

oyyy kıyamam oğluşuma çok geçmiş olsun sibelcim.....

günaydın canım dişlerdendir bizim kızda çok huysuz bu aralar şu dişler bir çıksada rahatlasak artık....

günaydın tubacım...

afiyet olsun canım.....

hoşgeldin cnm. evet yaa, yorucu ama zevkli. amin cnm sağol.

ya benim öyle çok ağrım sızım bulantım falan olmadı ki.. :) genel olarak hatırladığım sürekli bir endişe içindeydim,acaba bişey oldu mu? şöyle yaparsam bişey olur mu? bir de karın ağrılarımı hiç unutamam..başka da ne vardı ki :P haa bir de çatlaklar...:)

:26: amaaan bu kadar mı hatırladığınn????
ben bi anlatmaya kalksam akşam olur... pehh

Ay Özlem maşallah maşallah Allahım sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin

herkesi özendiriyon valla

bak uykusuz haliyle Zeynep bile özendi:82:

Kızlar valla asıl siz beni gaza getiriyosunuz bi hevesleniyom ki sormayın:1:
Ya kız Hülya benim karnım Toprakta bu kadar yoktu bu niye böyle oldu anlamadım valla:1:
Toprakı emziriyom beslenemez diye vitamin filan kullanıyom ondan mıdır nedir devasa bişe oldu şimdiden:1:

Ay Özlem çok kastı film beni ama önermeleri süperdi..Kitabını okumuş olmayı isterdim filmi izlemeden..Kadının adalet timsalliği beni çok etkiledi..Gören kişi erkek olsa neler olurdu bi düşün..O doktorda pis gitti yattı fahi..yle:47:
Daha geçmiş meçmiş okuyamadım çok hızlısın haaa bugün
İpekböcükü de tay dururmuş maşallah kızıma..:54:

Back
X