• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Valla Özlemin göbüşünü görünce hepimiz özendik ama ben çok korkuyorum .Çocuk bakmak değilde ilki sezeryanya en azından 2 sene beklemek iyiymiş. Hem benim sezeryanım baya ağır geçti çok ağrım oldu tabisi annem doğumdan sonra 1 hafta kalmıştı.Ogittikten sonra tam dinlenemedim ondan oldu yüksek ihtimalle.:5:
Yoksa bende çok istiyorum oğluma kardeş gelsin zamanında hayırlısıyla nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere :29:

ilkler öyle oluyor tuğba ben nevada 40 gün yatmıştım resmen ama revnada 2. gün fişek gibi ayaktaydım hastane çıkışı eşyaklarımı bile kendim topladım kimse yoktu yanımda

kızlar bende dün adım adım a üye olup sipariş vermiştim kitaplarım bugün geldi arkadaşlarla baktık güzele benziyor evde AYRINTILI İNCELeyip sizi haberdar ederim

Etraftan öyle bi baskı var ki ikinci olsun diye. Ben asla istemiyordum ilk baştan ama şimdi kafam karışmaya başladı. Hazır annemler de bakıyorken ikinciyi yapıvereyim diyorum. Yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Neyse düşünmek için çok erkenmiş daha. İki yıl geçsin hele bi sonra düşünürüz.

Etraftan öyle bi baskı var ki ikinci olsun diye. Ben asla istemiyordum ilk baştan ama şimdi kafam karışmaya başladı. Hazır annemler de bakıyorken ikinciyi yapıvereyim diyorum. Yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Neyse düşünmek için çok erkenmiş daha. İki yıl geçsin hele bi sonra düşünürüz.

bence bakan insanın varsa hemen yap ikisi beraber büyür şahsen ben 5 yıl ara verince hem hamilelik zor geldi hem çocuğa bakmak bide yaş ilerleyince insanın sabrıdaq azalıyor

Verdim kız ben telimi havvaya ne sorun olcak ayıpsınız
mail adresimi verim acar-ozlem@hotmail.com
Bacım annemde doğurmucam annem çalışıyo bakamaz bana..Toprakıda istanbulda pendikte doğurdum burda normal doğum yaptıracak bi babayiğit doktor bulamadığım için ama hemen geldim evime doğumdan sonra..Bunu burda devlet hastanesinde yapıcam bize yakın hastane uzaklara gidemem oğlum var malum..Hem şimdi bilinçliyim,o zaman çok korkuyodum nolcak ne bitcek diye.

Buraya gelin bacım toplaşında valla orjinal bi buluşma olur:52:

Kocaelinden çok arkadaşımız var bizde burdan 2- araba yola çıkarsak Bursadakilerde gelirse sen bizi ağarlarmısın bu bebekelrle yaka paça dışarı atarmısın bilmem.ayy keşke olsa güzel olur valla.

ilkler öyle oluyor tuğba ben nevada 40 gün yatmıştım resmen ama revnada 2. gün fişek gibi ayaktaydım hastane çıkışı eşyaklarımı bile kendim topladım kimse yoktu yanımda

sen Neva ya yağmurluk aldın mı ? yemeğe çıkmıştımda tcibo da gördüm çok güzel hemde 23 tl ayy duruya alsammı 2 yaş için 1 yaşı yoktu 2 yaş ve üstü vardı ama 3 farklı desen var çok beğendim.internettende baktım şimdi ama daha pahalı ve farklı modeller gösteriyor mağzalarında ki daha uygun ve çok güzel.

Kocaelinden çok arkadaşımız var bizde burdan 2- araba yola çıkarsak Bursadakilerde gelirse sen bizi ağarlarmısın bu bebekelrle yaka paça dışarı atarmısın bilmem.ayy keşke olsa güzel olur valla.

sen Neva ya yağmurluk aldın mı ? yemeğe çıkmıştımda tcibo da gördüm çok güzel hemde 23 tl ayy duruya alsammı 2 yaş için 1 yaşı yoktu 2 yaş ve üstü vardı ama 3 farklı desen var çok beğendim.internettende baktım şimdi ama daha pahalı ve farklı modeller gösteriyor mağzalarında ki daha uygun ve çok güzel.

nevanın yağmurluğu var revnaya arıyordum onada nasılsa az giyecek deyip peros geçenler çok cicili yağmurluklar gelmişti ordan aldım

ay nasıl güzel olur buluşsak valla kocaeli burdan 2 saat valla süper olur heee hadi kızlar buluşalım hafta sonu olsun eşlerle

akşama ne yapsak yemek ya..
hergn aynı dert..
valla ne yapacağımı bulunca dünyalar benm oluyo..
yapmış gibi oluyorum..
sizde ne var bugün...

aslında bugün pazar var..
gitsem pırasa brokoli falan alsam iyi olcakta...
burağın hiç tadı yok..
huysuzlanır kesin ağlar...
zaten pazarı hiç sevmiyo ağlıyo hemen...

yıkadım pakladım uyuttum kuzuyu
çamaşılarımı da astım
şimdi şu yazlık kışlık olayına bi el atayım daha yemek yapılcak evi yarın siler süpürürüm artık
Sibecim tavuk mantar sote + yayla çorbası + pilav + salata yapıcam
kuzu kalktığında da bi yürüyüş yapar ekmeğimizi de alır geliriz

hava mükemmel evde oturasım yok ama şu kışlıklara el atmak art oldu tabi
bi de gürültü var sokakta camları kapattım bu güzel havada
tam da Berkinin penceresinin orda devasa büyüklükteki ağacı kesiyorlar inşaat başlayacak
diğer sokakta da yolları kazıyorlar taş döşemek için anaaam kafam şişti

Back
X