2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hülya canım tebrik ederim inşallah sağ salim ailenizdeki yerinizi alır minik fasülye.
0 canım emzik.Ama hanımefendimizzin yüzü kaşık kadar olduğu için:69:

Ben emzik severim hemende veririm:52:
Bence emzik en çok bu dönemde iş görüyor.Çok almıyor midesi kalkıyor hanımın:51: ama alınca da emiyor :nazar:

Ay kızlar bu kıs çok kikirdek ayolll işmiz var bizim bunla:52:Annem kızlar öle olur diyo.Kız anaları öle midir deyiverin bakem? Toprakta gülüyodu felan uyurken neyin ama bu kız kikir kikir yaaaa:9::nazar:

Görüşürüz didemcim
sorma zeynepcim derin el hep başbaşta takılı valla dışarı çıkalım eve dönüyoruz girmek istemiyomuş eve...varmı böyle bişey yaa..geçende balon almadım diye ağlıyo çarşıda tutturmada olucak galiba ki hiç sevmem ben kınamıyımda ne yapcam bilmiyorummm

Hülya canım tebrik ederim inşallah sağ salim ailenizdeki yerinizi alır minik fasülye.

Bence emzik en çok bu dönemde iş görüyor.Çok almıyor midesi kalkıyor hanımın:51: ama alınca da emiyor :nazar:

Ay kızlar bu kıs çok kikirdek ayolll işmiz var bizim bunla:52:Annem kızlar öle olur diyo.Kız anaları öle midir deyiverin bakem? Toprakta gülüyodu felan uyurken neyin ama bu kız kikir kikir yaaaa:9::nazar:

zeynep çok çatıktı sonradan başladı gülmeye,hep böylemi olacak gülmeyi bilmiyor diyodum bende :1:

cıkarır cıkarır
sonra senı bı ısırır
görürsün :52:

:60: :60: :60:

aynen...
mutfakta iş yapıyorum gelıp bacaklarımdan tutup kalkıyo bacaklarıma dolanıyo çocuk :53:

he bi de o var. beni ısırmasa bile mememi garanti ısırır miray :1:

çalışan annelerinde çocukları böylemi acaba
huuuuuuuuuuuu
çalışan anneler sizde durumlar nasıl?
bende mecbur kalınca bırakıyorum bırıne hulyacım,duruyorda,benı gorunce mı aşkı depreşiyor anlamadım ki.

sürekli bizi görüyorlar ya ben ona bağlıyorum.
ama 2 gün önce eline küçük çaydanlık verdim. onla oynamaktan odadan çıktığımıfalan farketmedi. bişeye konsantre olması gerek herhalde. :9:
mutfaktaysak eline elma falan dilimleyip veriyorum. bacağıma tırmanmıyor o zaman. :))

yigit var.sibel58 in oglu.

Zeynep Toprak için şimdiden eğlenceli olmaya başladı.Banyo yaparken filan çok eğleniyor,gülme krizine giriyor.Onun bi canlı olduğunu çok iyi biliyor.Ellerini tutuyor görseniz kibar kibar:16:
;Tabi bazende gözüne parmağını sokmak istiyor:33:

oyyy maşallahhh. çok hoş bi görüntüü :43: :nazar:

özlem sana ne desek az bende çocukları çok severim ama ayşenin yanında şimdi bir tane daha düşünemiyorum

valla bana düşünüyormuşsun gibi geldi nedense didem. yanılıyor muyum ??? :52:

Gidiyorum ben evime. Haftasonu giremem herhalde. Pazartesi de yine okula kayıtsız çocukları gezeceğim ama az kaldı belki gezmeye çıkmadan uğrarım. Öpüyorum kuzuları ve sizi. Byyyy:58:

güle güle cnm. görüşürüz.

özlem kızım olmadığı için bilemicem:43::43::43:
inş olurda bende izlerim onun kikirdediğini:33:..

ıkı salladım gerı uyudu
neyse 10-15 dk yatsında 1.5 saate tamamlayalım bari
uykusunu alamadımı diken gibi oluyor...

özlemcim ipek dogdu dogalı güleryüzlü ve fingirdek :32:

kesınlıkle merak
göz bende
bide çok komik ağzıma bi lokma bişey koysam hemen gözünü dikiyo lokma bogazıma takılıyor resmen :) herseyı denetlıyo yok boyle bısey :)

kız zeynep koptum resmen..denetliyo haa..cadı kısss bu valla cadı..bücür cadı...

kesınlıkle merak
göz bende
bide çok komik ağzıma bi lokma bişey koysam hemen gözünü dikiyo lokma bogazıma takılıyor resmen :) herseyı denetlıyo yok boyle bısey :)

kız zeynep koptum resmen..denetliyo haa..cadı kısss bu valla cadı..bücür cadı...

kız tam cadı
fena kaynana olur bu kızdan kaş göz durmuyo :60:

bizimki çorbayı yemedi..memeyi tercih etti..hemde kıtlıktan çıkmışcasına..
ardından mandalina portakal ve elmayı elinden suları aka aka yedi:60::60:
üzerini değiştirdm ve yattı..

mesela mutfaktan tıkırtı duysun
hele ekmek poşeti sesini
koşarak gelir bakar hemen ne yıyorum dıye
es kaza agzımda bısey warsa we ona wermedıysem bas bas bagırıyo
:37:

uyandı pıtırcık
görüşürüz canciğerler...

byy.
diyecektim ama sen geri gelmişsin:1:

yaa özlem benim iki kızımda öyle valla.dahu dur iki büyüsün sen gör işyveyi cilveyi:1:

İnşallah gönlüne göre verir Allah Sibelcim.
Lokma konusunda Toprakta öyle Hülya.Ondan ayrı boğazımdan bişe geççek diye ödü kopuyor:1:
Hee karıştırmacı kişilik diyoduk şimdiye kadar.Artık denetlemeci karıştırmacı kişilik oldu bunlar:37:

Görüşürüz didemcim
sorma zeynepcim derin el hep başbaşta takılı valla dışarı çıkalım eve dönüyoruz girmek istemiyomuş eve...varmı böyle bişey yaa..geçende balon almadım diye ağlıyo çarşıda tutturmada olucak galiba ki hiç sevmem ben kınamıyımda ne yapcam bilmiyorummm
tutturan cocuk bende sevmem
aman demıyelım sımdı basımıza gelır
:53:
bizimki çorbayı yemedi..memeyi tercih etti..hemde kıtlıktan çıkmışcasına..
ardından mandalina portakal ve elmayı elinden suları aka aka yedi:60::60:
üzerini değiştirdm ve yattı..
alemler yaaa
sevdikleri sogan sevmedıklerı sarımsak
neyse yesınde meyve yesın haspam :1:

:60::60::60::60:
valla iyi kaynanalık yapar..gelinin lokmalarını sayar:60::60::60:
direktifler verir şöyle yap böyle yap..oğluna yapışır oturur..gelini yaklaştırmaz:60:
:1: :1: :1: guldurdun kız akşam akşam

İnşallah gönlüne göre verir Allah Sibelcim.
Lokma konusunda Toprakta öyle Hülya.Ondan ayrı boğazımdan bişe geççek diye ödü kopuyor:1:
Hee karıştırmacı kişilik diyoduk şimdiye kadar.Artık denetlemeci karıştırmacı kişilik oldu bunlar:37:
aynen
ondan habersız bısey yerım mazallah
:27:

Back
X