Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyandı pıtırcık
görüşürüz canciğerler...
Hülya canım tebrik ederim inşallah sağ salim ailenizdeki yerinizi alır minik fasülye.
0 canım emzik.Ama hanımefendimizzin yüzü kaşık kadar olduğu için
Ben emzik severim hemende veririm
Bence emzik en çok bu dönemde iş görüyor.Çok almıyor midesi kalkıyor hanımınama alınca da emiyor
Ay kızlar bu kıs çok kikirdek ayolll işmiz var bizim bunlaAnnem kızlar öle olur diyo.Kız anaları öle midir deyiverin bakem? Toprakta gülüyodu felan uyurken neyin ama bu kız kikir kikir yaaaa
![]()
cıkarır cıkarır
sonra senı bı ısırır
görürsün
![]()
![]()
aynen...
mutfakta iş yapıyorum gelıp bacaklarımdan tutup kalkıyo bacaklarıma dolanıyo çocuk![]()
çalışan annelerinde çocukları böylemi acaba
huuuuuuuuuuuu
çalışan anneler sizde durumlar nasıl?
bende mecbur kalınca bırakıyorum bırıne hulyacım,duruyorda,benı gorunce mı aşkı depreşiyor anlamadım ki.
yigit var.sibel58 in oglu.
özlem sana ne desek az bende çocukları çok severim ama ayşenin yanında şimdi bir tane daha düşünemiyorum
Gidiyorum ben evime. Haftasonu giremem herhalde. Pazartesi de yine okula kayıtsız çocukları gezeceğim ama az kaldı belki gezmeye çıkmadan uğrarım. Öpüyorum kuzuları ve sizi. Byyyy![]()
kesınlıkle merak
göz bende
bide çok komik ağzıma bi lokma bişey koysam hemen gözünü dikiyo lokma bogazıma takılıyor resmen :) herseyı denetlıyo yok boyle bısey :)
kız zeynep koptum resmen..denetliyo haa..cadı kısss bu valla cadı..bücür cadı...
özlem kızım olmadığı için bilemicem
inş olurda bende izlerim onun kikirdediğini..
özlem kızım olmadığı için bilemicem
inş olurda bende izlerim onun kikirdediğini..
kesınlıkle merak
göz bende
bide çok komik ağzıma bi lokma bişey koysam hemen gözünü dikiyo lokma bogazıma takılıyor resmen :) herseyı denetlıyo yok boyle bısey :)
kız zeynep koptum resmen..denetliyo haa..cadı kısss bu valla cadı..bücür cadı...
kız tam cadı
fena kaynana olur bu kızdan kaş göz durmuyo![]()
kız tam cadı
fena kaynana olur bu kızdan kaş göz durmuyo![]()
valla iyi kaynanalık yapar..gelinin lokmalarını sayar
direktifler verir şöyle yap böyle yap..oğluna yapışır oturur..gelini yaklaştırmaz![]()
uyandı pıtırcık
görüşürüz canciğerler...
Hülya canım tebrik ederim inşallah sağ salim ailenizdeki yerinizi alır minik fasülye.
0 canım emzik.Ama hanımefendimizzin yüzü kaşık kadar olduğu için
Ben emzik severim hemende veririm
Bence emzik en çok bu dönemde iş görüyor.Çok almıyor midesi kalkıyor hanımınama alınca da emiyor
Ay kızlar bu kıs çok kikirdek ayolll işmiz var bizim bunlaAnnem kızlar öle olur diyo.Kız anaları öle midir deyiverin bakem? Toprakta gülüyodu felan uyurken neyin ama bu kız kikir kikir yaaaa
![]()
tutturan cocuk bende sevmemGörüşürüz didemcim
sorma zeynepcim derin el hep başbaşta takılı valla dışarı çıkalım eve dönüyoruz girmek istemiyomuş eve...varmı böyle bişey yaa..geçende balon almadım diye ağlıyo çarşıda tutturmada olucak galiba ki hiç sevmem ben kınamıyımda ne yapcam bilmiyorummm
alemler yaaabizimki çorbayı yemedi..memeyi tercih etti..hemde kıtlıktan çıkmışcasına..
ardından mandalina portakal ve elmayı elinden suları aka aka yedi
üzerini değiştirdm ve yattı..
mesela mutfaktan tıkırtı duysun
hele ekmek poşeti sesini
koşarak gelir bakar hemen ne yıyorum dıye
es kaza agzımda bısey warsa we ona wermedıysem bas bas bagırıyo
![]()
valla iyi kaynanalık yapar..gelinin lokmalarını sayar
direktifler verir şöyle yap böyle yap..oğluna yapışır oturur..gelini yaklaştırmaz![]()
![]()
![]()
guldurdun kız akşam akşam
aynenİnşallah gönlüne göre verir Allah Sibelcim.
Lokma konusunda Toprakta öyle Hülya.Ondan ayrı boğazımdan bişe geççek diye ödü kopuyor
Hee karıştırmacı kişilik diyoduk şimdiye kadar.Artık denetlemeci karıştırmacı kişilik oldu bunlar![]()
ondan habersız bısey yerım mazallah
![]()