ah sıbel bana fenalık gelıyor artık.aynen bizde öyleyiz..sürekli dibimde mutfakta yanımda çekmeceleri karıştırıyo..wc de bana bakıyo yanımda sürekli..pc başında görünce delleniyo..absiyle oynardı önce şimdi yüzüne bile bakmıyo..odada oynarken dönüp dönüp bana bakıyo içerdemiyim diye..şu an bile kucağımda hiç yalnız kalmak istemiyo..bana düştü...önceden babayı görünce çıldırırdı..şimdi ona bile pas vermiyo..ıh ıhh diye bana atlıyo...
cep telefonuyla konustugumu gorunce bas bas bagırıyo
laptopu almak mucıze dırek tepemde homurdanmaya baslıyo
babası gelınce ona gıdıyo ama yıne de odadan cıkınca soylenmeye baslıyo bıdı bıdı bla bla bagırıyo kendı kendıne.
HHülya dün geceye kadar çok uykusuz geçiyordu dakikalarla ölçülüyordu gece uykum öle diyim yani.Toprak efendinin derdi burun tıkanıklığı esasen.Doğumdu,misafirdi, kalabalıktı derken kaos geceler geçirdik.Burnu açıldı mümükler akmaya başladı uykumuzda rahatladı.Dün gece uyudu çok şükür.Bende kıza kalktım sadece iki saatte bi.Gündüzleri iyiyiz bi sıkıntımız yok.Günden güne alışıyor Toprak Zeynebe.Zeynepte dünyaya alışıyor sanırsam.Gündüzleri uyanık kalmaya başladı.
Eeee başkaaa
Zeynep hanım kusuyor bu bizim için problem sürekli üst baş değiştiriyoruz onun dışında bi sıkıntısı yok gibi gözüküyor sarılık düzeldi nerdeyse.
Şu an ikisi de uyuyor büyük saadet![]()

zeynep hanımın narin totosunu
toprak beyinde minik burnunu
yirim