canım bende su ıcıyorum bol bol...
humana stıll tea gunde 2 kez ıcıyorum.
bol kayısı hoşafı.yarın ayva kompostosu yapılcak evde tarifini veririm sana gerçi googla dan da arat.
yesıllık ye ustune su ıc ıse yarıyor. marul gobek falan. yıka koy masaya gıt gel agzına at ustune su ıc...
bunlar dısında dengelı duzenlı beslenmeye calısıyorum. her gıdadan olculu almaya calısıyorum.
ben de bol su ve hoşaf içiyorum, tahin helvası, tahin pekmez karışımı yiyorum kahvaltıda. milupa still tee sallama çay içiyorum hergün iki fincan.humanaya göre daha hesaplı ve işe yarıyor tavsiye ederim. fırsat bulduğum her zaman 15 dk da olsa uyumaya çalışıyorum. uyku süt yapımını artırıyor çünkü.gece emzirmeye kalktığımdaysa büyük bir bardak laktozsuz süt içiyorum.allaha şükür sütüm oldukça fazla, inşallah böyle devam eder.
Evet kızlar işe yarıyor YALNIZ Petibör bisküvi ile yenmesi gerekbu milupanın humana still tea çayı işe yarıyomu acaba bende yeni aldım fazla sütüm yok gibi işaalah işe yarar
ya bende tahın helvası ve tahin pekmez yiyecektim.yeni 2 aylık bebegi olan arkadaşım var doktu ona bunları yeme bunlar sana kilo yapar.okadarda süt yapmaz onlar bol su iç hafi sütlü tatlılardan ye yeter demiş.bana sakın başlama dedi.bende yememeye karar vermiştim.demek işe yarıyo.ne kadar yiyorsun sadece sabahmı yiyorsun.bi kaşık falanmı..benim uyuma gibi lüksüm yok bazen ögle vakti.öyle uykum geliyoki gözlerimi zor açıyorum.zeynepte uyusa öglen ne güzel olurdu.ne yapalım biz anca akşamı bekliyoruz uyumak için.tabi defne izin verirse oda..
bu milupanın humana still tea çayı işe yarıyomu acaba bende yeni aldım fazla sütüm yok gibi işaalah işe yarar
yaa kızlar benim canım sıkkın ama sıkmıyım bi göğsümde süt var ötekinden zorla geliyo senağlamasenağlama
öncelikle bol su içiyorum bende kızlar dr'um günde 4 litre iç dedi.ama ne kadar zorlasamda kendimi henüz 4 lt ye ulaşamadım.
ayva ve kayısı kompostosu, hurma, tahin helvası, fındık ezmesi, humana stil tea çay günde 3 4 bardak yazıyor üstünde geceleri süt vermeye kalkdıktan sonra bile içiyorum.
tahin helvası ve fındık ezmesi için de iyi diyorlar ama kilo olarak geri dönmese bari.
birde bugün dr kontrolümüz vardı spinal sezeryan oldum bende çok sıkmayan korse giy karnını toparlasın dedi aklınızda bulunsun kızlar.
papatyacım ben her sabah kahvaltıda kibrit kutusu kadar tahin helvası ve iki-üç tatlı kaşığı tahin pekmez yiyorum üstünede su içiyorum bolca. çok faydasını gördüm açıkçası.tavsiye ederim başka yiyeceklerden porsiyonunu biraz küçülterek dengeleyebilirsin aldığın kaloriyi.
ben milupa stil tee içiyorum humanaya göre daha hesaplı ve işe yarıyor.
birde hergün banyo yapmanızı tavsiye ediyorum, göğüslerinize bolca sıcak su tutup hafif bastırarak masaj yapın duştan sonra sütün göğsünüzden aktığını göreceksiniz.
yaa kızlar benim canım sıkkın ama sıkmıyım bi göğsümde süt var ötekinden zorla geliyo senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?