sağolun kızlar teselliiçin bugün daha iyi çok şükür ayva yiyin canlarım
aysegul ayva yapmadık canım kayısı yaptı kayınvalıdem yıne daha ıyı dıye ondan veremedım tarıfı :sinifsinif:
kızlar bıde medela sut pompası aldım ben elektrıklı. kız emmedıgı zaman goguslerım tas gıbı oluyo rahatsız oluyorum canım yanıyo sagıyorum sutu. sagdıgım sutu de zıyan etmek ıstemıyorum dr browns dogal akıs bıberonu aldım. gunde 6 kere meme verıyosam 1-2 kerede sagdıgımı verıyorum onla zıyan olmasın dıye... sut pompası cok guzel ve cok ısıme yaradı cektıkce kanallar acılıyo gogustekı sut uretımıne yardımcı...
bendemı kaşıkla versem ki... o kadar süt de kaşıkla verilmez ki anacım :1shok:
bende birazını veriyom.birazını döktüm.ne yapayım alışmasın.kendim iyi bakarsam nede olsa mandıralıga devam.daha olur inşalla sütüm.
kızlar biraz iğrenç ama 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı maya katıp için..bende epey arttırmıştı...tabi soğanı da unutmayalım..hem yeşili hem kurusu..üzerine de bol su...ama işin özü kesinlikle beyin...benim oğlum hiç emmedi sağolsun..ama bu yöntemlerle işte 5 ay anne sütü alabildi sağarak yavrucak...
valla kızlar çok zormuş anne olmak benimde sütüm geldi şşimdide kızım zorla emiyo.. dua edin düzelsin tutamıyo sinirleniyo bu sefer meme ucumda iyi var yani.. niye öle zorla tutuyo aanlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?