2010 şubat anneleri süt olsun diye neler yapıyoruz

kızlar bıde medela sut pompası aldım ben elektrıklı. kız emmedıgı zaman goguslerım tas gıbı oluyo rahatsız oluyorum canım yanıyo sagıyorum sutu. sagdıgım sutu de zıyan etmek ıstemıyorum dr browns dogal akıs bıberonu aldım. gunde 6 kere meme verıyosam 1-2 kerede sagdıgımı verıyorum onla zıyan olmasın dıye... sut pompası cok guzel ve cok ısıme yaradı cektıkce kanallar acılıyo gogustekı sut uretımıne yardımcı...

sağolun kızlar teselliiçin bugün daha iyi çok şükür ayva yiyin canlarım

bende günde bir ayva yemeye çalışıyorum....dahada düzelir sütün annesi..

aysegul ayva yapmadık canım kayısı yaptı kayınvalıdem yıne daha ıyı dıye ondan veremedım tarıfı :sinifsinif:

olsun canım yinede sagol.yarasın sanada...

bende arada bir pomyapla sagıp kaşıkla veriyordum.ama dündoktor amcamız gerek yok.kilosu iyi dedi.bende vermemeye başladım.yaa geçen benimde gögüsler taş gibi oldu birde agrı kıvrandım resmen.hemen sagdımda sütleri biraz rahatladım.bazılarını içirdim bazılarını dökmek zorunda kaldım.biberona alıytırmak istemiyorum.sagdıgımıda kaşakla verdim zati..

ben sabahları kahvaltıda çam fıstığı, çörekotu, 3 badem, pekmez, tahin helvası yiyorum. günde 4 bardak humana steel tea içiyorum. sıcak su torbasıyla kompres yapmaya çalışıyorum eğer halim kalırsa. bir de 1.5 lt lik sulardan iki tane bitirmeye çalışıyorum.

kızlar çikolata gas ypıyo diyolar öylemiki..
bide şu kefir varya oda süt yapıyormuş...

Allah hepinize bol bol süt nasip etsin diileklerimi sunup .Kendime geçiyorum .1 yaşında nerdeyse kızım 11 ay boyunca emdi hala sütüm var .
MORAL çok önemli .Bol sıvı .AYVA kompastosu yerine ayva yedim ben kilolarca şimdi tam zamanı heryerde var .Tatlı hiç sevmem ama evimden 9 ay boyunca un kurabiyesi eksik olmadı TARıFı :250 gr. tereyağ yada margarin karışıkta kullanabilirsiniz .yarım su bardağı sıvıyağ 4 s.b. un ,1 s.b. pudra şekeri 175 derecede 20 dakika yumuşak bir hamur olucak.Gece büyük bir bardak sütle beraber yedim 3-4 tane .
HUMANA still tea hiç eksik olmadı yine evimden aklıma geldikçe içtim.
SAĞDINIZ SÜTLERı lütfen atmayın buzlukta 6 ay boyunca duruyor aman kızlar ilk zamanlar süt bol diye hep öyle olucak gibisine geliyor .Bir damlası altın değerinde kullanmadığınızı sağdınız zaman hemen buzluğa atın .Süt poşetlerine de gerek yok küçük kavanozlar edinin onlara doldurun . Bulduğunuz her fırsatta 10 dakika bile olsa uyuyun .ve en önemlisi bu sanırım emzirmeyi sevin .Ablam ve kuzenim hiç sevmedi emzirmeyi 3 ay ancak emzirebildiler .aklıma gelenler bunlar sütünüz bol gazınız az olsun

bende ayva yiyorum.akşamları yiyorum gnelde..ben ilk kızımda süt saklıyordum.ama bunda istemiyorum artık yoruldum.hem ne kadar emerse okadarda süt devamı gelir.elbette ilk zamanlar gibi olmaz süt.hem olamazda.dört ay yada aytı ay sadece süt verilip nede olsa ek gıdaya geçilecek o aralarda yeter zaten.ilk kızımda çok rahat yetti.bende 7 ay emzindim.bir ayda biberonla verip içirdim.yani 8 ay emzirdim.yeterli bir süre yinede.bunda daha umutluyum.hep pozitif bakıyorum sanki daha uzun olacak gibi.)))))inşallah...

kızlar biraz iğrenç ama 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı maya katıp için..bende epey arttırmıştı...tabi soğanı da unutmayalım..hem yeşili hem kurusu..üzerine de bol su...ama işin özü kesinlikle beyin...benim oğlum hiç emmedi sağolsun..ama bu yöntemlerle işte 5 ay anne sütü alabildi sağarak yavrucak...

valla kızlar çok zormuş anne olmak benimde sütüm geldi şşimdide kızım zorla emiyo.. dua edin düzelsin tutamıyo sinirleniyo bu sefer meme ucumda iyi var yani.. niye öle zorla tutuyo aanlamıyom

bu maya olayını bende duymuştum.ayyy denemedgimiz şey kalmayacık bu gidişlekaydirigubbakcemile3
ya bu malt içecegi ne kızlar.valla bilmiyorum ben.nerde satılır nasıl bişey.ayy çok cahilim..:kedi:

valla kızlar çok zormuş anne olmak benimde sütüm geldi şşimdide kızım zorla emiyo.. dua edin düzelsin tutamıyo sinirleniyo bu sefer meme ucumda iyi var yani.. niye öle zorla tutuyo aanlamıyom

annesi zamanla alışacak alacak..bebek durukları küçük haliyle kocaman açmıyorlar agızlarını sıgdır sıgdırabilirsen ucukaydirigubbakcemile3 .sen iyice büz ver ucu.bide kibarsa küçük hanım armut piş agzıma düşmü diyorhihoyyyt

he valla aynen öle bekliyo bazen ben sıkıyom oda yutuyo kaydirigubbakcemile3

vitamalt bebek mağazalarında satılıyor...e-bebek te var mesela...gazlı pekmez gibi bir tadı var...çok şahane desem yalan olur ama işe yarıyor...yalnız ucuz bişi değil haberiniz olsun...hergün 1 şişe içeceğiniz düşünülürse...

Ayva ahmet maranki tarafındanda tavsiye edilen meyve kesinlikle bol bol yiyin ...bende kayısı suyu artırıyordu ama zayıflama derdindeydim az yıyordum yani olay beyinde ..emzırmeyi cok cok istiyeceksiniz dikkat edin mutlu oldugunuz zamanlarda sütünüz nasıl artıyor..

1 yemek kasıgı rezene
1 yem kas ısırgan
1 yem kas ıhlamur
1 tatlı kasıgı anason
1 tatlı kasıgıda kımyon
bunların hesını sabah kalkınca orselen demlıge koyun agzına kadar sıcak suyla doldurun ve 10 dk demlendırın gun boyu ıcın,benım demlıkten zaten 3 bardak cıkıyo ıcıyorum,

ınsallah faydası olur

benımkıde ucu tutamıyor yaaa bı 10 dk kavga edıyor memeyle zor tutturuyoruz sınırlenıyo kızarıyo homurdanıyo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…