2010 şubat anneleri süt olsun diye neler yapıyoruz

kizlar bide PÖTIBÖR bisküvileri de süt yapiyo haberiniz olsun:icecream: yeyin kizlar yarasin yavrularimiza

evet ya bende yiyom.şu çaylarla yiyorum...

kızlar dereotu da çok süt yapıyormuş diye duydum deneyen varmı acaba...

salataya koyuyorum.sade yemedim..

Valla ben artik herseyden yiyorum sadece gazli içecekleri kestim o kadar

ben kendimi hi kısıtlamadım.herşeyden yiyorum.ben bazen nadirde olsa 15-20 güne bir bi bardak içiyom gazlı içecek.bende bi etki yapmıyo.yani kızımda yapmıyo.maşallah kızıma....

kızlar ben milupanın stell tea sınıda aldım.iyi geldi bana poşet çay.onuda içiyom.tavsiye edirim...

su en önemlisi.ben genelde boza,komposto çok tüketıyorum doyurucu ve akışkan oluyor tavsıye ederım gunde 3 fıncanda rezeneyı eksık etmıyorum

Kızlar ben günde bir kez mamaya başladım ama su vermem gerekiyor mu doktora sormayı unuttum. Mama verenler su da veriyorlar mı?

kızlar kıvırcık ve dereotu çok süt yapıyor ibrahim saraçoğlu yazmıştı ben her sabah kahvaltıda ve akşam yemeklerinde bol salata yapıp yiyorum.
yrıca kuru incir, havuç ve armut bunlar da bire bir işe yarıyor.zaten armut memeye benziyormuş dolayısıyal yemek gerekirmiş.
son olarak da sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı bal içine 2 çay kaşığı çörek otunu koyup karıştırın ve yiyin biraz zor oluyor ama süt için herşeye değer değilmi.

ben şu bahsettiginiz bala çörekotu katıp yeme işine başladımm
sonra tahin pekmezi karıştırıp yiyorum.
dereotu yiyorum.
zaten çaylarımı her gün içiyorum.
ya bende aman aman bi degişiklik yapmadı .yani bunları yemeden öncede sütüm aynıydı.ama inşallah kalitesini artırsın bana yeter...ama yemeye devam edecegim..

amaan artık akışına bırakmaya karar verdim .tatlıyı kesiyorum bakılam böyle ne olacak.bol. su akşam yatmadan süt.meyve ve meyve suyu taze tabiki.sebzem.etim tavugum.artık böyle apmaya karar verdim.ama şu ısırganotunu muhakka deneyecegim onu çok tavsiye ediyorlar...

kızlar kaliteli süt diye bişey yokmuş her kadının sütü aynı değerdeymiş
yani boşuna yiyipte fazladan kilo yapmayın en önemlisi stresten uzak durun bol su bol sıvı tüketin gerisi hikaye bence

ben şaşırdım artık ne yiyip ne içeceğimi.
olmadımı olmuyor
tamamiyle bünye meselesi.
benim sütüm az.
üzüle üzüle bi hal oldum ama artık üzülmyeceğim.
gece tek beni emiyor ama
gündüzleri çok az oluyor süt..
gündüz mama veriyorum.
onun karnı doysunda önemli olan o. valla yetmeyince mecbur. naz mama vermeye başlayınca uyumaya başladı.
demek problem bendeymiş. aç olunca uyumuyor doğru dürüst.

ben tam tersini yapıyorum.. nasılsa doymuyor sütümle bari geceleri rahat edeyim diye emzirmiyorum.. o uyurken mamasını veriyorum ağzına.. mis gibi uyuyoruz :ecrin_bebek:
hem böylece sabah ilk emzirdiğimde sütüm onu doyuruyor.. psikolojikman tatmin oluyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…