2010 şubat anneleri süt olsun diye neler yapıyoruz

benımkıde ucu tutamıyor yaaa bı 10 dk kavga edıyor memeyle zor tutturuyoruz sınırlenıyo kızarıyo homurdanıyo mafoldumben
zeyno aynen öle benimkide kavga savaş tutuyo sonrada saatlerce uyuyo emiyo keyfine göre anlamıyom ne zaman doyduğunu bi düzene sokamadım beslenmesini saatli emse gazıda az olurmuş...

kızlar maya yı kim sölemişti süper işe yarıyo iğrenç olsada kaydirigubbakcemile3

ben sölemiştim..işe yaramasına sevindim..bol sütlü günleriniz olsun....

sen denedinmi mayayı.iyi diyorsan bak sana güvenerek bende içecegim ona göre..şu kuru mayalar varya onlardanmı oluyo....

ayol benim kız gögsün ucunu görünce mıknatıs gibi daha yakınını gelirken çekmeye çalışıyo...kaydirigubbakcemile3

denedim canım günde 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı sulandırdım kuru mayayı içtim bende işe yaradı hergün içicem.......ooyyy maşallaaahh

ay bende ıceyım yaaaaaaaaaaaaaa
şimdi 1 saattır pompayla sut cektım ıkı gogsumden sadece 20 ml sut cıktı doyarmı bu cocuk sımdı bu kadarcık sutle
offfffff cok az sutum kafayı yıcem ya

kkızlar bebişler emerken göğüsünüzün uçları kopçak gibi acıyomu sizinde? benim sol daha hassas, bakımını yapıyorum zeytinyağı ve gülsuyu kullanıyorum iyi geliyor ama tutunca memeyi ayyy diye bağırasım geliyor. 5 dk emince geçiyor. ya sizinki?

ılk 1 hafta oldu ama sımdı gectı hılalcım alıstı heralde benım gogusler kaydirigubbakcemile2

kızlar dıger topıgınızde de yazdım ama buraya da yazayım. günde bi şişe soda da cok süt yapıyor. mıneral kaybınız oldugu ıcın de sıze de gereklı yani.

benimde başta öyledi.önce meme ucunu tutuyorlar yakalayınca diger kenarlarında emince acı geçiyo.bendede başta öyleydi artık geçti..

soda mı maden suyu mu?
gaz yapmasın yaw kafamçokkarıştı

bunu bende duymuştum ama denemedim.ayy yapmadıgımız şey kalmayacak gibi...kaydirigubbakcemile3

maden suyu kızlar gaz yapmıyo.tahın ya da helvası kılo problemı olmayanlar tabı. onlar da cok sut yapıyor. ben kendım 50 kıloyla cıktım hastaneden.kesın dedım benım sutum falan olmz. halen emıyor oğlum. yasımızı gectık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…