zeyno aynen öle benimkide kavga savaş tutuyo sonrada saatlerce uyuyo emiyo keyfine göre anlamıyom ne zaman doyduğunu bi düzene sokamadım beslenmesini saatli emse gazıda az olurmuş...benımkıde ucu tutamıyor yaaa bı 10 dk kavga edıyor memeyle zor tutturuyoruz sınırlenıyo kızarıyo homurdanıyo mafoldumben
zeyno aynen öle benimkide kavga savaş tutuyo sonrada saatlerce uyuyo emiyo keyfine göre anlamıyom ne zaman doyduğunu bi düzene sokamadım beslenmesini saatli emse gazıda az olurmuş...
kızlar maya yı kim sölemişti süper işe yarıyo iğrenç olsada kaydirigubbakcemile3
sen denedinmi mayayı.iyi diyorsan bak sana güvenerek bende içecegim ona göre..şu kuru mayalar varya onlardanmı oluyo....zeyno aynen öle benimkide kavga savaş tutuyo sonrada saatlerce uyuyo emiyo keyfine göre anlamıyom ne zaman doyduğunu bi düzene sokamadım beslenmesini saatli emse gazıda az olurmuş...
kızlar maya yı kim sölemişti süper işe yarıyo iğrenç olsada kaydirigubbakcemile3
denedim canım günde 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı sulandırdım kuru mayayı içtim bende işe yaradı hergün içicem.......ooyyy maşallaaahhsen denedinmi mayayı.iyi diyorsan bak sana güvenerek bende içecegim ona göre..şu kuru mayalar varya onlardanmı oluyo....
ayol benim kız gögsün ucunu görünce mıknatıs gibi daha yakınını gelirken çekmeye çalışıyo...kaydirigubbakcemile3
kkızlar bebişler emerken göğüsünüzün uçları kopçak gibi acıyomu sizinde? benim sol daha hassas, bakımını yapıyorum zeytinyağı ve gülsuyu kullanıyorum iyi geliyor ama tutunca memeyi ayyy diye bağırasım geliyor. 5 dk emince geçiyor. ya sizinki?
denedim canım günde 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı sulandırdım kuru mayayı içtim bende işe yaradı hergün içicem.......ooyyy maşallaaahh
kızlar dıger topıgınızde de yazdım ama buraya da yazayım. günde bi şişe soda da cok süt yapıyor. mıneral kaybınız oldugu ıcın de sıze de gereklı yani.
kkızlar bebişler emerken göğüsünüzün uçları kopçak gibi acıyomu sizinde? benim sol daha hassas, bakımını yapıyorum zeytinyağı ve gülsuyu kullanıyorum iyi geliyor ama tutunca memeyi ayyy diye bağırasım geliyor. 5 dk emince geçiyor. ya sizinki?
soda mı maden suyu mu?
gaz yapmasın yaw kafamçokkarıştı
mayayı deneyin kızlar faydasını göreceksişniz...ben hiç emmeyen bebeği 5 ay sağarak doyurdum mayayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?