Bende de süt problemi var. Göğüslerim küçük diye mi acaba? Göğsüm taş gibi oluyor ve acıyor sızlıyor. Bebek onu almak istemiyo sert geliyor. Diğerini alıyor bu sefer öbürü kendi kendine akıyor biraz rahatlar gibi oluyor.Maşallah deyim nazar değmesin ama sanki bu da problem olacak gibi. Ağrısı şiddetli oluyor çünkü. Ama belki de dediğim gibi göğüsler küçük kaldırmıyor. İnşallah bebeğim tam beslenebiliyordur. Bir de aksi gibi zorla veriyoruz memeyi. Her an uyanıp ağzına meme alan bir çocuk da değil.
Bende de süt problemi var. Göğüslerim küçük diye mi acaba? Göğsüm taş gibi oluyor ve acıyor sızlıyor. Bebek onu almak istemiyo sert geliyor. Diğerini alıyor bu sefer öbürü kendi kendine akıyor biraz rahatlar gibi oluyor.Maşallah deyim nazar değmesin ama sanki bu da problem olacak gibi. Ağrısı şiddetli oluyor çünkü. Ama belki de dediğim gibi göğüsler küçük kaldırmıyor. İnşallah bebeğim tam beslenebiliyordur. Bir de aksi gibi zorla veriyoruz memeyi. Her an uyanıp ağzına meme alan bir çocuk da değil.
biz 17 günlük olduk artık ve yaklaşık 4 gündür memede asılı kalıyor benim oğluşum.. hatta dün sabah 8 de emmeye başladı bıraktığında gece 10 du.. doymadığını düşünüp arada mama da veriyorum ama memeden ayırmak mümkün olmuyor.. ne bir iş yapabiliyorum ne de memeler dinlenebiliyor.. çok yorucu oluyor.. var mı böle bir sorun yaşayan??
canım onda artık refleks olmuş bence emzik ververeliniortak melisin şart gibi gözüküyo degilse sen emzik olursun diyecegim ama sen zaten olmuşsun.bir an önce degiştir degilse huy edinir çok zorlanırsın ilerde...
desene ben mahvolmuşum.. emzik için uğraşıyorum ama atıyor hemen.. off offff.. meme uçlarım isyanda artık.. dün gece de saat 4:30 a kadar emzik görevindeydim :))
bende fünde üç litre su içiyorum tahin helvası tüketiyorum soğanda yiyorum bide bulgur pilavı:)
kızlar valla kardeşimin tavsiyesi işe yarıyo yarım saatte bir bebiş emiyomuş gibi oynayın göğüs ucunuzla memeler otamatik olarak süt doluyo akarsa başına bastırın.
anammmmm ne yontemler warmış kız bunuda deneyek barim kaydirigubbakcemile3
ben mayayı bilem içtim valla.içtinmi sen
bende sise sise su içiyorum bulgur pilavi (acayip süt yapiyo) helva yiyorum bol yesillik ve sogan yemeklere salatalara bol bol koyuyorum masallah sütüm çok iyi öyleki geceleri sirilsiklam oldugum bile oluyo
bende sise sise su içiyorum bulgur pilavi (acayip süt yapiyo) helva yiyorum bol yesillik ve sogan yemeklere salatalara bol bol koyuyorum masallah sütüm çok iyi öyleki geceleri sirilsiklam oldugum bile oluyo
aynen reyhancım hatta yatağa bile geçiyo sırılsıklam oluyo yan yatınca..:)) aman maşallah hep öyle olsun inş
bu ece ler aynı galiba kilolarıda yakın birbirine isimleride aynı :)) baksana annelerinin sütleride aynıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?