2010 şubat anneleri süt olsun diye neler yapıyoruz

gögsünün ta gibi olmasının sebebi süt dolması.çok dolu oldugu için sızlatır.onu ya emzireceksin yada sagacaksın degilse iyice agrı yapar.sütler boşalacakki yerine yenisi gelecekzemuszemus .gögüsler taşgibi olnuca dogru almakta zorlanabilirler ama emse iyi olur.daha yeni hepimiz zorla uyandırıp besledik.küçükler...maşallah bol sütün olsun.gögüsün küçüklügü problem degil o çektikçe büyütür kızkaydirigubbakcemile3

canım aynı sorun bendede var. şıp şıp damlıyor emmedıgı zaman. bende sagıyorum. ıyı bı makıne ıle sagabılırsın. gogusler bosaldıkca yenısını uretıyor cunku. tas gıbı olması gogsun dolulugundandır... aman masallah nazar degmesın sutun bol olsun canım

selam kızlar bizim süt problemimiz yok çok şükür güzel emiyor Çınarımız hatta öyle alıştıkı sürekli memede olmak istiyor yapışıp kalıyoruz birbirimize...ben sabahları kahvaltıda 1 kase tahin pekmez yapıp yiyorum öğlenleri ayva komposlusu , kimyonlu rezene çayı aralarda yemekleri bol soğanlı yiyorum ve salatalarıda yine bol soğanlı akşamları meyve olarak yine ayvanın kendisini yiyorum boza içiyorum ve hergün bol bol su tüketiyorum bunlar gerçektende çok işe yarıyor tavsiye diyorum deneyin kızlar ...

banada humana emzirme çayı iyi geldi ayrıca milupanın rezene çayınıda içiyorum hem bebeğin gazını önlüyo hemde süt yapıyo

biz 17 günlük olduk artık ve yaklaşık 4 gündür memede asılı kalıyor benim oğluşum.. hatta dün sabah 8 de emmeye başladı bıraktığında gece 10 du.. doymadığını düşünüp arada mama da veriyorum ama memeden ayırmak mümkün olmuyor.. ne bir iş yapabiliyorum ne de memeler dinlenebiliyor.. çok yorucu oluyor.. var mı böle bir sorun yaşayan??

canım onda artık refleks olmuş bence emzik ververeliniortak melisin şart gibi gözüküyo degilse sen emzik olursun diyecegim ama sen zaten olmuşsun.bir an önce degiştir degilse huy edinir çok zorlanırsın ilerde...

desene ben mahvolmuşum.. emzik için uğraşıyorum ama atıyor hemen.. off offff.. meme uçlarım isyanda artık.. dün gece de saat 4:30 a kadar emzik görevindeydim :))

bende fünde üç litre su içiyorum tahin helvası tüketiyorum soğanda yiyorum bide bulgur pilavı:)

desene ben mahvolmuşum.. emzik için uğraşıyorum ama atıyor hemen.. off offff.. meme uçlarım isyanda artık.. dün gece de saat 4:30 a kadar emzik görevindeydim :))

kaydirigubbakcemile3 öyle gibi gözüküyo.valla allah yardımcın olsun...

bende fünde üç litre su içiyorum tahin helvası tüketiyorum soğanda yiyorum bide bulgur pilavı:)

ya şu süt olayını ben bir türlü halledemiyorum.bi bakmışım günde 2.5 litre içiyorum bi baksanız ancı 1.litre tüketiyorum.....off zorlamalıyım kendimi....

kızlar valla kardeşimin tavsiyesi işe yarıyo yarım saatte bir bebiş emiyomuş gibi oynayın göğüs ucunuzla memeler otamatik olarak süt doluyo akarsa başına bastırın.

kızlar valla kardeşimin tavsiyesi işe yarıyo yarım saatte bir bebiş emiyomuş gibi oynayın göğüs ucunuzla memeler otamatik olarak süt doluyo akarsa başına bastırın.

anammmmm ne yontemler warmış kız bunuda deneyek barim kaydirigubbakcemile3

bende sise sise su içiyorum bulgur pilavi (acayip süt yapiyo) helva yiyorum bol yesillik ve sogan yemeklere salatalara bol bol koyuyorum masallah sütüm çok iyi öyleki geceleri sirilsiklam oldugum bile oluyo

bende sise sise su içiyorum bulgur pilavi (acayip süt yapiyo) helva yiyorum bol yesillik ve sogan yemeklere salatalara bol bol koyuyorum masallah sütüm çok iyi öyleki geceleri sirilsiklam oldugum bile oluyo

aynen reyhancım hatta yatağa bile geçiyo sırılsıklam oluyo yan yatınca..:)) aman maşallah hep öyle olsun inş
bu ece ler aynı galiba kilolarıda yakın birbirine isimleride aynı :)) baksana annelerinin sütleride aynıkaydirigubbakcemile5

aman süt olsunda varsin aksin
evet canim kanka olcaklar olumunekankayizsmile

aman bende bulgur falan pek işe yaramıyo.yani öyle aman aman bol süt yapmıyo.ben kendmi çödüm.tatlı yapıyo bende.günlük yemezsem olmuyo.tatlı üztüne su..ha bide hala şu stel tea ları içiyorum hi ihmal etmedim.yani tatlı.su.çay.benim üçlüm bu...laelaelaelaelae

kızlar selam
ben burda yazılan yazılmayan herseyi denedim ama olmuyor olmuyor
3.gunden beri mama destekli gidiyoruz
emziriyorum sagıyorum ve mama veriyorum
ufak dogdugu icin ve sarılık oldu hemen mamaya baslamak zorunda kaldık
sutum hic yoktu simdi var ama az
yani sagıyorum 30 cc fln iki gogusten geliyo
bide 3 satte 1 dolmuyo hemen
cok uzuluyorum ama elimden de bisey gelmiyor :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…