• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Bende cok kilo aldım 4 kilo birden aldım. Hemen göbegim cıktı olan göbek dahada cıktı dogrusu :) kendime dur diyemiyorum.Canım ha bire tatlı cekiyor .Bende katılsam size hiç fena olmaz.

ayşegül nasılsın defne nasıl ? Verdinizmi kiloları ne yaparak veriyorsunuz bi deyin bende yapayım.

iyi kuşum.uyuyo:))
az yiyerik ama herşeyden yiyorek.ekmegi 2 dilimden çok yememek,yogurt tüketiyorum.akşam yemegini öne çektim.sonra yersem onca meycve yiyorumdahada yemiyorum.yeşil çay içiyoruz.bitki çayları form çayları.zamanın varsa spor..kaçç kilyo aldun sen.göbek varmışş.pehh.kesin 50 olmuşsundur sen:9:

iyi kuşum.uyuyo:))
az yiyerik ama herşeyden yiyorek.ekmegi 2 dilimden çok yememek,yogurt tüketiyorum.akşam yemegini öne çektim.sonra yersem onca meycve yiyorumdahada yemiyorum.yeşil çay içiyoruz.bitki çayları form çayları.zamanın varsa spor..kaçç kilyo aldun sen.göbek varmışş.pehh.kesin 50 olmuşsundur sen:9:

Yok 49 :) kız aslında memnunum kkilomdan bi bayan gibi oldum ama göbegim cok cıktı sanki 4 aylık hamile gibi :)

Gecen gün tvde duydum elma da cok seker varmış ve yedikten sonrada daha da bi iç kıyılması söz konusu oluyor denildi. Daha cok sekersiz seyler yemek gerek ama bende bu ara tatlı merakı var.

Yok 49 :) kız aslında memnunum kkilomdan bi bayan gibi oldum ama göbegim cok cıktı sanki 4 aylık hamile gibi :)

Gecen gün tvde duydum elma da cok seker varmış ve yedikten sonrada daha da bi iç kıyılması söz konusu oluyor denildi. Daha cok sekersiz seyler yemek gerek ama bende bu ara tatlı merakı var.

allahım yaa yolcam saçlarını şimdi:4: kız 45 kilomu olcan.allah seni...senin tek derdin sporrr...1 ay hiç ihmal etme sopuruu göbgein gider kızzz:41:

allahım yaa yolcam saçlarını şimdi:4: kız 45 kilomu olcan.allah seni...senin tek derdin sporrr...1 ay hiç ihmal etme sopuruu göbgein gider kızzz:41:

canm benin dedimya aslında memnunum ama göbek cok cıktı . Ee birde boy kısa olunca kötü duruyor :) neyse canm ben kacar ahmet uyandı yemek yedirecegim.cok selam söyle kızlara öpüyorum hepinizi haberdar ederim sizi.

slmmm buraya gelin kızlar...kilo bildirimi verin önce sonra yediklerinizi yazın..haydeeee haydeeeee..

sabah 1 dilim ekmek..
1 haşlanmış yumurta...
domates yeşillik..
biraz kaşar biraz normal peynir:)
iki fincan çayyy..vazgeçilmezim:(

bende geldim tekrar benim diyetisyen devam 67,4 oldum
bugün sabah
1 dilim ekmek
1 karper kadar peynir
5 zeytin
3 kuru kaysı vardı
ara
1 çorba kaşığı sarı leblebi
öğlen
1 sb pişmemiş makarnayı evde yaptım getirdim koca bir tas oldu valla sos serbestti bende ketçaplı yedim
1 karper kadar peynir
domates salatalık

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba ben de subat 2010 annesıyım sızler gıbı..hamıle kalmadan oncec 60 kıloydumm 75le dogum yaptım suan 57 kıloyum.gecen aydan ıtıbaren dıyetısyene gıtmeye basladım.sızlere bırkac bılgı vermek ısterım..
sabah ac karnına elma suyu ıcıyorum
bır saat sonra bol yesıllık domates salatalık(kabuklu) peynır ve lıght sut,yanında brdılım kepek ekmegı yıyorum
ara meyve ve lıght yogurt(lıght yogurtt ınanılmaz yag yakıyo)
ogle yemegı 5 kasık susuz sebze yemegı yannda yogurt ve yesıllık
ara yıne meyve
aksam yemegı sebze yemegı veya ızgara kofte tavuk veya balık yanında bol yesıllık
aralarda yesıl caaaaaay soda veya elma suyu ıcebıırsınınz
ve gunde 2 3 lıtre su bu cok onemlı

Back
X