• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende bi sarkma olmayacak gibi ama evet sıkılaşmak lagzım.onuda diyete az bi zaman kala başlasam olmamı.şimdi yine verecegim kilo e yine sıkılaşmak gerekecek..yani ben accık daha bekleyeyim.

ama mızlar maalesef hamilelikte kaçınılmaz bişey var oda gögüs deformasyonu.maalesef doktorlar bile diyo illaki ugruyormuş gögüs yaa.ne etsek cadılar halada emiyo.iyice cacıını çıkaracaklar:60:
tekrar eski haline gelmesi için bişeyler yapmak lagzım bende oraya bi kremmi alsam diyodum:77:

evet yumuşuyor orasıda:)Seninde fazla değil ama kilon ayşegülcüm.ben göğüsler için bir hareket var hergün onu yapıyorum kızlar tavsiye ederim işe yaradı.iki elinizi duvara yaslayıp bacaklarınızı arkaya uzatın sonra duvara doğru gidin gelin kolarınızı bükerek.anlatabildimmi bilmiyorum:)

birde neden korkuyorum kızlar biliomusunuz.Ben doğum sonrası hep hastaneledeydim sürekli serum yedim.kan ilacıda içtim şişe.hemşire bir arkadaşım var kilo olarak dönücek sana bunlar dedi.inşallah dönmez.

döseydi şmdiye kadar dönerdi.korkma kız..

evet yumuşuyor orasıda:)Seninde fazla değil ama kilon ayşegülcüm.ben göğüsler için bir hareket var hergün onu yapıyorum kızlar tavsiye ederim işe yaradı.iki elinizi duvara yaslayıp bacaklarınızı arkaya uzatın sonra duvara doğru gidin gelin kolarınızı bükerek.anlatabildimmi bilmiyorum:)

evet fazla degil şükür ama ben zayıf olmayı seviyorum:77:
daha vermek istiyorum.yaş geçtikçe kilo verimi zaten zor oluyo.şimdiden zayaf olalımda ilerde nede olsa daha zor veririz..
anladım dedigini yapayım bakaım.ee kaç k kere yapcam.

bende öğle yemegim hazırlayayım.bugün bende menemen yapcam.çorbada var yeter.bide salata yaparım..
haydi sizide afiyet olsun.

seçilcim derin emiyomu hala bırkatımı
evet ayşegül göğüs deformasyonu kaçınılmaz ve hala azda olsa emiyolar sonuçta illa sarkıyor bende sabah diyorum kendi kendime olan hep bize oluyo bu erkekler ne rahat diye

seçilcim derin emiyomu hala bırkatımı
evet ayşegül göğüs deformasyonu kaçınılmaz ve hala azda olsa emiyolar sonuçta illa sarkıyor bende sabah diyorum kendi kendime olan hep bize oluyo bu erkekler ne rahat diye
sorma serap yaa kilo almazlar ki alıyorlarsada keyiflerinden.vucutları degişmez.off kadın olmaz çok zor.dogurursun bide kendine çeki düzen vermeye çalışırsın.valla çok zor çokk..kız bide emme bitinci gör sen fıss diye iniyo gögüsler.şimdi az da olsa dolgun sütten dolayı.emme işi bitince iyi durmuyo.bende bekınacagım artık şu gögüs işini hallatmem gerek.

:64: :64::64: :64: :64:
1 ay oldu başladı diyete şuan ki kilom 73.900 süper valla demi kızlar

ekledim ilk sırada listeye.maşallah daha ne olsun kız şükür.keşke her ay böyle versek.

bende öyle bi güzel menemen yapmışımkii.ay tadı damağımda kaldı valla.bide aceyle ettim.ee özenilmeyen yemek daha güzel olur derlerya.öyle oldu benimkide..

emiyor arkadaşım halen ama günde 3-4 kez çok değil.oda 2 dk.yutkunma seside az gelio ne emiyor bilmiyorum.ayşegülcüm yapabildiğin kadar yap.ev sporu hiç yoktan iyidir aslında mekik çekmem lazım.ama hayattan bezmiş gibiyim çok halsizim.

aynen her ay böyle gitse süper valla

BEN HEDEF GÜNÜMÜDE BELİRLEDİM 8 HAZİRANDA 65 OLUCAM DOĞUM GÜNÜME ESKİ GÜNLERİMDEKİ GİBİ FİT GİRMEYİ ÜMİT EDİYORUM HADİ HAYIRLISI

aynen her ay böyle gitse süper valla

BEN HEDEF GÜNÜMÜDE BELİRLEDİM 8 HAZİRANDA 65 OLUCAM DOĞUM GÜNÜME ESKİ GÜNLERİMDEKİ GİBİ FİT GİRMEYİ ÜMİT EDİYORUM HADİ HAYIRLISI

Bişey kalmamış canım ALLAH sağlık versinde dönersin inşallah.insan verdikçe moral buluyor değilmi:)

Bende 2 gün evdeydim iyide gidiyordum ama dün akşam dayanamadım resmen gözümün önünden tatlılar pastalar geçti.kalktım kek yaptım 3 dilim falanda yedim valla ne yapayım acayip canım çekti.ama bugün ve haftasonu dikkat edeceğim.

bu sabah
1 küçük poğaça.1 bardak yeşil çay

ara öğün 1 küçük armut.

Öğlende b.peynirli tost -domates ve salatalık yedim.

ama canım hiç su istemiyor .sudan ve yeşil çaydan miğdem bulanıyor benim ya.

Zeynep ve fato sizede bravo valla.isteyince 1-2-3 er gidiyor valla.fato 3 aya kesin verirsin sen o kiloları.

bişey kalmamış canım allah sağlık versinde dönersin inşallah.insan verdikçe moral buluyor değilmi:)

sorma cnm hemde nasıl moral oluyo ya
bu zamana kadar boşuna beklemişim diyorum hatta
keşke daha önce başlasaymışım
az kaldı her ay 4kilo versem tamamdır hadi hayırlısı

bende 2 gün evdeydim iyide gidiyordum ama dün akşam dayanamadım resmen gözümün önünden tatlılar pastalar geçti.kalktım kek yaptım 3 dilim falanda yedim valla ne yapayım acayip canım çekti.ama bugün ve haftasonu dikkat edeceğim.

Bu sabah

ara öğün 1 küçük armut.

öğlende b.peynirli tost -domates ve salatalık yedim.

Ama canım hiç su istemiyor .sudan ve yeşil çaydan miğdem bulanıyor benim ya.

Zeynep ve fato sizede bravo valla.isteyince 1-2-3 er gidiyor valla.fato 3 aya kesin verirsin sen o kiloları.

sağol canım inş. Ya çok istiyorum şimdiden bile fark ediyo olmak çok güzel
herkes anlıyo kilo verdiğimi tartıda 73ü gördüm sonunda doğumdan beri bu gazla aynen devam
aman canım valla bi zamandan sonra canın istememeye başlıyo
hele ben frenlemeyi öğrendim kendimi 5 yiceksem 2 yiyorum artık
akşam yerine sabah yiyorum tatlı istiyosamda onuda yakarım diyorum gün boyu

Bu hafta ne spor yapıyorum ne de elma sirkeli su içiyorum dolayısı ile fazla beklentim yok,

sabah yarım simit yedim
1 adet form plus çay içtim
1 adet mate çayı içtim
500 ml su içtim

öglen
küçük tost
bol yeşillik domates salatalık yedim
şimdi 500 ml daha su içicem.

Bende 2 gün evdeydim iyide gidiyordum ama dün akşam dayanamadım resmen gözümün önünden tatlılar pastalar geçti.kalktım kek yaptım 3 dilim falanda yedim valla ne yapayım acayip canım çekti.ama bugün ve haftasonu dikkat edeceğim.

bu sabah

ara öğün 1 küçük armut.

Öğlende b.peynirli tost -domates ve salatalık yedim.

ama canım hiç su istemiyor .sudan ve yeşil çaydan miğdem bulanıyor benim ya.

sorma burcu yaa bende bu aralar cayip kaçamak yapıyom:((

sorma cnm hemde nasıl moral oluyo ya
bu zamana kadar boşuna beklemişim diyorum hatta
keşke daha önce başlasaymışım
az kaldı her ay 4kilo versem tamamdır hadi hayırlısı
hazirana kadar verirsin kız.hedef az kaldı nede olsa.

Bu hafta ne spor yapıyorum ne de elma sirkeli su içiyorum dolayısı ile fazla beklentim yok,

sabah yarım simit yedim
1 adet form plus çay içtim
1 adet mate çayı içtim
500 ml su içtim

öglen
küçük tost
bol yeşillik domates salatalık yedim
şimdi 500 ml daha su içicem.

dur kız öyle demee.bende bu hafta çok kaçamak yaptım.hemde çok tutamıyorum bu arlar kendimi..:((
allah büyük.

bende siz gibi bi form bisküvi alayam dedim.ama paketi bitirdim kızlar.bi daha almamaya karar verdimben açınca içinden üç beş yiyyemi diyemiyorum.hepsi bitti.onlada kalmadım ekmegin üstüne bal sürdüm yedim.canım çok tatı istiyo bu aralar.en azından bal olsun dedim.onuda yedim.muzun3/1 ini yedim.10 adete yakın cips yedim.üstünede form çayımı içtem:60:.deliyim ben yaaaa...okadar ye bişeşy olmamış gibi rejime devam ediyom:43:

heyyy bacım napıyon sen çöpluğe çekirmiş kendini ya
hemen frenle kendii biraz verdim diyim güvenme kendini bi salarkan ipin ucunu alır başını gider bide sayfanın kaptanısın he bumudur örnek oluşun
kendini topla hemen geç aynanın karşısına kendine söz ver başta hadi bakalım sana güveniyorum ben

Bende bugün ölen canım yemek yemek istemedi mısır patlağı yedim 2tane bide su içtim
şimdide peynirli tost yiyorum bide ayran içiyorum halsiz kalmıyım diye ara öğün yemiycem yersemde bi portakal o kadar

heyyy bacım napıyon sen çöpluğe çekirmiş kendini ya
hemen frenle kendii biraz verdim diyim güvenme kendini bi salarkan ipin ucunu alır başını gider bide sayfanın kaptanısın he bumudur örnek oluşun
kendini topla hemen geç aynanın karşısına kendine söz ver başta hadi bakalım sana güveniyorum ben

kız fato ne yaptıysam frenleyemiyorum bu aralar kendimi.ama akşamları nerdeyse çok hafif yapıyorum menüyü.allıhım sen kuvvet ver daha verecek çok kilom var.hadi şöyle bi 5 kilo kalsa listeme tatlı ekleyecegim zaten.ama gayret deyip duruyorum..sıkıcm dişimi.off

Back
X