günaydın kızlarrr...
hf sonu bana bişeyler oluyo hala cuma günkü kilodayım hemde dikkat etmeme rağmen. diyeti bozan bi döner oldu oda 300 kaloriydi abartı bişey değildi onun dışında herşey çok normaldi. ama hf sonları çok az gidiyor benden nedense

1.100 gr vermişim bu hafta 77.600 gr ım bugün itibariyle
ayşegülll tebrik ederim seni süper vermişsin buna ihtiyacın vardı. metabolizman hızlandı tekrar sanırım. süper... bu gazla verirsin sen. maşallah bacım
oo süperr..maşallah kız haftada en az bi kilo veriyorsun daha ne olsun.dönerin yaptığını sanmıyorum cünkü arada oulur dedigin gibi kalorisis yüksek değil..tebriklerr..
Günaydın ,
sabah 1 bardak su ile ilacımı içtim ,1 bardak sirkeli suyumu içtim.
şimdi 1/2 tahıllı simit.2 zeytin ve beyaz peynir yedim.su içtim.
asıl mesele kilomu yazmayı unutmuşum 67.500.
aslında daha çok verirdim ama pazar günü dana gibi çikolata-bal kaymak ile kahvaltı yaptım.ayy ne biliyim bi ailemle pazar kahvaltı keyfimiz var ıhh mıhh yapmadım yedim
1 haftada 1400 gr iyi yine.
wayy burcu maşallahhh bu 5 kilo 2 haftada gitti dimi.yada daha az bi zamandaa..maşallah geçtin gittin bizi..süperr.insan verince daha bi hoşuna gidiyo.hadi bakalım. sen bir ayı doldur çıta gibi olursunn.
Bende 500 gr vermişim bu hafta ama hiç dikkat etmedim desem yeridir.
okadar dikkat etmedim dedin.daha ne olsun fatmacım.maşallahh..
kızlar bendende bildirim gelsin yarın tartılıcaktım ama dayamandım söylüyorum 2 300 gr gitmiş 6 günde hafta sonu bozmadım aynen devam ettim dün akşamda salata yedim saat 17:30 das yemiştim acıktım sonrada nesfit yiyip yattım benden böle kızlarrr
ayy kuşumm tartıldınmıı:))
harikaa harikaa harikaaa...

serap çok güzel vermişsin tebrik ederimmm.devamı gelsin inşallahh..dökülsün kilolarr.
oh oh maşallah kilolar verilmiş herkesin keyfi yerinde süper

tebrik ederim kızlar
bende hastalıktı koşturmacaydı e birazda diyet derken 2,5-3 kilo vermişim...
ticker için tam kilomu söylerim ayşegülcüm...benim dijital baskülüm yok teyzemde tartılıcam:))
en kısa zamandada dijital baskül almam lazım...
valla şunu yedim bunu içtim diyemicem 1 haftadır hiç iştahım yok...sabak iki grissini yedim o kadar...
tamam tatlımm sen düzel iyicee..o zaman belli olur zaten.hastalıkla 3 kilomuu.ayy.çok gitmişş..iyi hasta olmuşsun sen.
kızlarrr süpersiniz hepiniz valla ayrı ayrı tebrik ediyorum hepinizi
bende bu hafta 73.400 olmuşum ee Allah bereket versin okadar tatlı kaçmaklarımda oldu gene iyi gitmiş 800 ama bu hafta bende dikkat edicem ve akşam yemeklerini azaltıcam hatta bu hafta salata yiyim akşamları bi bakalım ne olucak
maşallahh daha ne olsunn.o kadar kaçamaktan sonraa öpüp başımıza koyurız böyle giden kiloyu..
valla ben akşamları az yedim sonucu gördümm.çok sevindimm.
sadece salatada az olur kız..neyse dene bakalım.
ben mesela bi kepçe çorba bi dilim ekmek ve sayata..
yada bi dilim ekmek biraz tavuk salata.öyle yedim..
Benim diyet bozuldu. Kilo bile aldım muhtemelen. Tartılamadım da. Zira haftasonu temizlik yaparken ayağını kırdım tartının. Nasıl oldu anlamadım. Çektim kırıldı. Eksik tartıyor tek ayak olmayınca. Eşim yapıştırdı ama sabah çıkmadım ne derece olur bilemiyorum artık. Hiç iyi etmedim ben diyetisyeni bırakmakla hiççç..
ee sen bilmiyon öylemi ne ettigini.bvermişsindin kızdurr..
tartının ayagını dengeye koyacak bişey yokmu.bene bi gazete kağıdı koy epek top gibi yap o kırılan yere koy denge gelirse tartıda iyi sornuç verir.
diyetisyen deme.iş sende bitiyo.tabi ona kortudan yemeyecektin dimi
bende yazamasamda dikkat diyorum ama sonunda şeytanın bacağını kırdım 71,5 oldum sanırsam bundan sonrası çok çabuk giedecek
oo bacım ya nirdesin..ohh gitmiş yarım kilo hadi iyi iyiii..gerisi gelecek tabikiii...ticker lirkini verde düzelteyim benn.
slm kızlar..bende 4 günde 600 gr vermişim baya sevindim..ben kaçamak yapıyorum malum..yoksa d
daha çok giderdi..neyse sağlık olsun acelem yok...
şu anda 65.600 üm..
65 i gördm ya oda yeter..ama gidecek başka yolu yok..
oo sibell çok güzelll...maşallahh daha ne olsunn..
bende o zamanlarda 65 görünce pek sevinmiştim:))
gidecek zaanla inşallah.
aman kızlar bırakmayın diyeti ya
bi anlık yiyosunuz sonra diyeti bozdum diyosunuz kaldığınız yerden devam edin
gitsin kilolar yakışmıyo hiç helede bayanlara valla bende ilerki yaşlarımı
kilolu geçirmek hiç istemiyorum
kızımın yanında balası gibi durmak istiyorum 50me gelsemde
bunun içinde artık yediklerime dikkat etmem lazım
bu sabah yarım simit
şekersiz çay
salatalık
domates bi kaç dilim
2.3 tanede patates kızartması aldım eşimin tabağından
arada bi avuç fındık yedim
sonra 1 tane mısır patlağı yidim (acayip tok tutuyo yahu süper bişey canım hiç bişey istiyo)
afiyet olsun.
ya bu mısır hatlağı ne kızlar ya ben yemiyom.lıghmı.hangi marka..bende hepsini yerim diye almıyorum yaaa.ama doyuruysa alarım tabi,.