• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kızlar ben
ecoşumu bahceye indiricem hava çok güzel
görüşürük
az önce 2 tane kepekli gliserinle
yeşil çay içtim öptüm hepinizi

öğle yemeğimde fırında karnıbahar salata yoğurt yedim o kaaa
ara öğünde 6-7 tane fındık yedim şimdide beşibir yerde içiyorum
işin garip tarafı ilk başladığımda bağırsaklarım çok güzel çalışıyodu kabız değildim 2-3 gündür kabızım ama bugün rahatladım şükür kayısı yedim çünkü sabahhh

kızlar süpersiniz ağzım açık okudum desem yeridir. burcu,serap alkışlıyorum arkadaşlarım sizi :46: :46: :46:

sibel,fato,gülşah sizde harika vermişsiniz.

ya bu arada benim hipotiroid vardı ya o hipertiroide dönmüş. yani çalışmayan metabolizmam fazla çalışmaya başlamış. ilacın dozunu azalttık bakalım bende diyetime destek bişeyler arıyorum...
:27:

bugun sabah: yazmıstım peynırlı yumurta 2 dılım ekmek cay

ara: 2 kayısı 2 fındık 3 kuru uzum

ogle: 1 bıber dolması,2-3 kasık yogurt (dolmanın dısını yemedım sevmem sadece içini yedim)

ara: kucuk bı parca paskalya coregı ve turk kahvesı

aksam: nesfıt ıle gunu kapatıcam

tabı 4 fıncan bıtkı cayı ıctım ve bol su...

kızlar süpersiniz ağzım açık okudum desem yeridir. burcu,serap alkışlıyorum arkadaşlarım sizi :46: :46: :46:

sibel,fato,gülşah sizde harika vermişsiniz.

ya bu arada benim hipotiroid vardı ya o hipertiroide dönmüş. yani çalışmayan metabolizmam fazla çalışmaya başlamış. ilacın dozunu azalttık bakalım bende diyetime destek bişeyler arıyorum...
:27:

bugun sabah: yazmıstım peynırlı yumurta 2 dılım ekmek cay

ara: 2 kayısı 2 fındık 3 kuru uzum

ogle: 1 bıber dolması,2-3 kasık yogurt (dolmanın dısını yemedım sevmem sadece içini yedim)

ara: kucuk bı parca paskalya coregı ve turk kahvesı

aksam: nesfıt ıle gunu kapatıcam

tabı 4 fıncan bıtkı cayı ıctım ve bol su...

teşkür cicim...daha da gidicek inş...kız sende kahve tiryakisi oldun heee..
ben çok içiyodum bir ara şimdi azalttım..aslında kalkıym yapıym da içiym...iştahı azaltıyo:68:

gittik geldik hava aldık

benim hiç iştahım yok kızlar
2 gliserin daha yedim
akşamada sadece salata yicem

zeynom sağol cnm sende çok iyi verdin bu hafta maş.
aman dikkat et canım sağlık öenmli ekle bişeyler daha az yiyon baya sende

ben bugün hiç bitki çayı içmedim yaa.şimdi bi form çalyı aldım elime..
zeynep iyi işte ne ğüzel hızlı çalışsın metabolizman.nasıl destek bişey arıyon kızz..

gittik geldik hava aldık

benim hiç iştahım yok kızlar
2 gliserin daha yedim
akşamada sadece salata yicem

zeynom sağol cnm sende çok iyi verdin bu hafta maş.
aman dikkat et canım sağlık öenmli ekle bişeyler daha az yiyon baya sende

kız salatayla doyuyonmu...yavv ya siz çok az yiyosunuz yada ben fazla...az geliyo bana yedikleriniz..akşama salatayla hayatta doymam ben..doyarım da aslında ama gece midem kazınır:76:

ay canım valla canım hiç bişey istemiyo öyle iştahımı kestiki şu tekerler :60::60::60:
midem yemek almaz şimdi

güzel bi salata yaparım onu yerim eğer acıkırsam akşamda bi yeşil elma yerim oldu bitti

ohh bi koca tabak ot yedim
yanında yediğim ekmeği görseniz gülersiniz miktarda veremiyorum anlayın işte :60:

akşamı böylece kapattım
bugün çok az su içtim ya hep unutuyorum suyu

eğer acıkırsam 1 elma yirim artık

kızlar az yiyom da acıkıyorum gece hemde nasıl sadece su içiyorum ama akşam 7 den sonra bişey yememeye çalışıyorum akşam nesfit yedim yattım mesela.

ya 2 gündür afedersiniz wc ye çıkamıyodum dün aktara gittim dedim kabızlığa karşı bişey varmı. rezeneyle sinameki karıştırdı. sinameki rezeneyle karıştırdığın zaman bağışıklık yapmıyormuş. akşam 1 br iç dedi. 100 gr robotta öğüttüm iyice demledim içtim sabah kalktım wc ye zor gittim :27:

ayşegül ne bileyim böyle daha da hızlandırıcak bişey arıyorum ama bulamıyorum yaw

kızlar bu hafta mecburiyetten yeni birşey deniyorum. ben ewde 9 da yiyodum ama malum burda sofraya oturulması 10-10.30 u buluyor. 7 de kalkıp o saate kadar aç kalmak da olmaz. bende önden 2 kuru kayısı yiyip 1 br su içiyorum. şöyleki

sabah kalktım 1 br su ıctım elma sırkesı ıctım ustune
sonrada 2 kayısı yedım 1 br daha su ıctım

10.30 gibi kahvaltı yapılıcak 1.30 gıbıde yemek bu hf boyle olucak. ara ogunu erkene aldık. belkı sabahtan yıyılen kuru kayısı wc ye cıkmaya kolaylık olur...

günaydın.sabah rutin kahvaltımı ettim.
akşam biraz kaçırdım yemekleri sözde az yiyecektim .4 kaşık pilav 1,5 kepçede nohut lyedim.ve salata.pilav yemeseyldim iyiydi.neyse olsun bakalım..
zeynepcim bulursun metaboluzmayı canlandırıcak bi yöntem haber ver şekerim benimde ihtiyacım var.ama diyet hap haricinde tabi.ben kullanamam.valla 5 ayımıda alsa diyet yapamam..

bi yere gittimi düzen değişiyo elbet..

kızlar akşam lemegi az enecekkii e mucbuder dolmuyorsun.eşim bana diyo şimdi sen bunla doyyurmusun ..ya doyulurmu hiçç.doymuyorum ama akşam az yenince mide eritme işini daha kolay yapıyo.çok aç bırakmam eblat dayanabiliyorum öyle diyeyim.eğerki hafif bi acıkma yada kendimi kötü hissedersem meyve yiyorum belki bir belki iki..ama akşam az yemek çom haifilteyio insanı.öğle ve aralarda ben biraz fazla yiyorum dengeleniyo.

bi yere gittimi düzen değişiyo elbet..

kızlar akşam lemegi az enecekkii e mucbuder dolmuyorsun.eşim bana diyo şimdi sen bunla doyyurmusun ..ya doyulurmu hiçç.doymuyorum ama akşam az yenince mide eritme işini daha kolay yapıyo.çok aç bırakmam eblat dayanabiliyorum öyle diyeyim.eğerki hafif bi acıkma yada kendimi kötü hissedersem meyve yiyorum belki bir belki iki..ama akşam az yemek çom haifilteyio insanı.öğle ve aralarda ben biraz fazla yiyorum dengeleniyo.

ya ben ogle ve sabahta az yıyorum aksam da az yıyınce gece kolumu kaldıramıyorum ustelık hep aynı gıdıyor. sanırım haklısın. sabah ve oglenı desteklemek en mantıklısı...

bak kuzum yaa.verecek çok kilo var daha.pofff..askerlik gibi oldu valla. bitermi bu diyet..şafak sayalım:27:

ya ben ogle ve sabahta az yıyorum aksam da az yıyınce gece kolumu kaldıramıyorum ustelık hep aynı gıdıyor. sanırım haklısın. sabah ve oglenı desteklemek en mantıklısı...

zeynep ben sabah ve öglenide aynı yaparsam kusarım.başım döner.cocuklara dönemem bile.benim öyle olur.yürümeye halim kalmaz.akşam az yiyorum çünkü çocuklar uyumuş oluyı kendemle kalıyorum olmadı gidep yatıyorum rahat oluyo.ama evet bünyeyi çokta aç bırakammak gerek.

Back
X