• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ben sizin kadar bitki çayı içmiyom yaa.
anca bi fincan form çayı
bi fincan yeşil çay
bitti..
evde elma sirkesi var onuda kullanmıyorm..az yaaa...

kesiyor yavrum kesiyorda tatlı başka birşey ya.hatta şöyle yapayım diyorum öğlen arası gideyim 45 dk a yürüyeyim elimede bi tane tadelle alayım.sonra saat 3-4 gibide birşeyler atıştırırım.
olur tabı super de olur tadellenın kalorısı 150 den cok degıldır yuruyus te yaparsan yenebılır bence.
ya salata gayet doyurucu aslında. yanında 1 dılım ekmekle. yagsız bol lımonlu ben doyuruyor ya ne bılıyım. mısır beyaz peynır de koyunca hele ohhh mis her ogun yerım walla...[/

QUOTE]
ayy salatada mısırı çook sevirim bende zeynepp.ahhh valla harika bi tat oluyo.

yaa vallahi belli oluyo sibell...hadi tam gaz devam.

afiyet olsun kuşum.ohh çok güzel gidiyon.

gider gider kızz.az kaldı zaten senin..

evet ya devam edersin.sen öyle iyi hissedeceksen.bide baksın durumuna hele bi şu hap bi bitsin.

olmadıı.ara ögün ye bacım.normalda sabah uyanınca kayısı veriyor zaten doktorlar..ara ögün yapmalısın.kendini sıkmaa.

kız bende korkuyom ben diyet bitsin sanırım bi gün patlayıncaya kadar yiyecegim:1:valla almayız inşallah.

kız ne edvcen evde tek değilsinya.ohh patetes kızartması olsada yisek.bende çok severim.canım çekti bak.gideyimde bi yeşil cay içeyim acılı acılı unutayım:60:
bak bakk hedefi çekecekmişşş.gaza geldin sende bakıomda kilolar süper gidiyo.ver kızz tabi verrr.
ahh ne künefesii kız ben onlada dururmuyum.ah kühefeler dondormalar.tatlılarr..ayy saymamyayım.

yaw benim mide niye küçülmüyo valla otursam bi koyun yirim yani:60:ama tutuyoz işte..
heee ama aç degılım kız neyse 1 tane daha kayısı yıyım barı ara ogun nıyetıne senı mı kırcam :52:
koyun mu kız cok alemsın

fatooo oyle mı dedı yaaa oylemı yapsak kafam karıstı bak...

aha uyandı sımdı gercekten kactım

dunde sordum şu beşi bi yerdei nerden alıyorsunzu

sirkeli suu1 yemek kaşgıı sirke 1 yemek kaşıı aze sıkılmış limon 1 emek kaşıyı su ile karışırıp içmek gerekiomuş zaıflamak için ibrahim adnan saraç olu söledi sabah bi programda...

günaydın bacım, ben beşibiryerde çayını bimden doğadan markalı olanından alıyorum, demek elma sirkesi öylemi içilmeliymiş bende öyle içim bare

gider gider kızz.az kaldı zaten senin..

Az kaldı ama boşlarsam geri alırım dikkat etmeliyim uzun süre.:27:

aldım verdim evet çizelgem aynı duruyor ama en son demiştim ya 2 kilo aldım diye 78 600 çıkmıştım nasıl oldu o ara anlamadım akşamları geç yiyordum bide şiştim sanırım şimdi 2300 verdim haftaya değiştiricem çizelgemi 76 300 üm şimdi ondan kızlarr

olur tabı super de olur tadellenın kalorısı 150 den cok degıldır yuruyus te yaparsan yenebılır bence.
heee ama aç degılım kız neyse 1 tane daha kayısı yıyım barı ara ogun nıyetıne senı mı kırcam :52:
koyun mu kız cok alemsın

fatooo oyle mı dedı yaaa oylemı yapsak kafam karıstı bak...

aha uyandı sımdı gercekten kactım

hee ye bari bacımm.
tabi koyun kız oh ateşte evipi çeviricen o kızaracak sen yiycen.off acım sanırım ben yemekleri yazıp duruyom.

günaydın bacım, ben beşibiryerde çayını bimden doğadan markalı olanından alıyorum, demek elma sirkesi öylemi içilmeliymiş bende öyle içim bare

Az kaldı ama boşlarsam geri alırım dikkat etmeliyim uzun süre.:27:
hepimizde aynı sorun fatma geri alabiliriz tabi dikkat etmek gerek.

aldım verdim evet çizelgem aynı duruyor ama en son demiştim ya 2 kilo aldım diye 78 600 çıkmıştım nasıl oldu o ara anlamadım akşamları geç yiyordum bide şiştim sanırım şimdi 2300 verdim haftaya değiştiricem çizelgemi 76 300 üm şimdi ondan kızlarr

değişecet elbet kız..gitmiş zaten 2 kilo.valla süper.

şimdi yeşil çay içtim.az fazla koyldum acı olsun iştahımı kapasın diye.öyle etti .iyi oldu.gözüm dönüyodu değilse.bu aralar tatlı krızim çok tutuyo kızlar yaa..bende şu lıgt çikolatalardanmı alsam.günde bi tanee.evdekini yiyip çok kalori alcamaa.hımm..
zaten hedefe 5 kilo kalınca cikolata dahil edecektim diyetime.ama daha var off unutmalıyımm.:(

bende saat 13 te ögle lemeygimi yerim
1,5 kepçe kabak yemegi
salata
yogurt
1 dilim ekmek yiycem..

off hedime çok var yaa daha çizelgeye bakıncaaa

serap dur kız öyle deme.şimdi hapıla bi en az 6 kilo daha versen.9 kilo kalıyo.e oda akpunkturla gider yavaş yavaş.sen hapla iyi vermeye bakk.elinden geleni ediyon biliyorum.kaç kilodan başladım hedef kilon kaçç önce ona bi bak.epey yol etmişsin zaten.bunu ettin digerinimi edemeyeceksin..hadi padi burda hep beraber vercez işte..

eğer iyi kilo verimim olursa bende hedefi 50 kiloya düşünmeyi düşünüyorum.heli bi o günlere gelelimde 53 olsam canıma minnet valla çok sevinirim.ama egerki 2 ay içinde 53 olursam ki çok zor gibii.olursam ama diyete devam edecegim.egerki hazırandan sonraya kayarsa yeter 53 kilo.
benim koca 50 ol diyo yaa.bende bi 53 göreyim sonra düşünürüz dedim.bakalım..

eşimin iş arkadaşlaı görmüştü geçen beni bayan.eşiniz ne kadar zayıflamış demişler.ne ediyo bizide desin demişler.benim koca pek memnun oldum öyle söyleyince diyo.:) bak bak demekki kocalarda fizige önem veriyo işte bacım..bakacaz kendimize.diyet yaptığın demedim yediklerine dikkat ediyo öyle dedim diyo.e zatan doğru be adam yedigime dikkat ediyorum okadar dedim.çok iyi oldun diyo bana.tabi insan siviniyo.

eşimin iş arkadaşlaı görmüştü geçen beni bayan.eşiniz ne kadar zayıflamış demişler.ne ediyo bizide desin demişler.benim koca pek memnun oldum öyle söyleyince diyo.:) bak bak demekki kocalarda fizige önem veriyo işte bacım..bakacaz kendimize.diyet yaptığın demedim yediklerine dikkat ediyo öyle dedim diyo.e zatan doğru be adam yedigime dikkat ediyorum okadar dedim.çok iyi oldun diyo bana.tabi insan siviniyo.

ay evet zayıflayınca insan kendini bi iyi hisediyo sorma bende bikaç gündür dikkat ediyom kızlar hiç bişey yapamasam az yiyorum yeni hastalandım şimdi şişlik var ama haftaya tartırlcam inşallah kilo vermiş olurumda biraz gaza gelirim yaa vermöedikçe hevesim kaçıyo valla..

ay evet ayşegül zayıflamak çok güzel bişey valla ben 60 diyodum ama 55 e düşsem keşke ama zor erkekler önem verimiyoruz deselrde fiziğe kesinlikle önem veriyorlar bencee vericez hep beraber inş....

birdaha öğle yemeğine dişarı çıkmıycam :50: gittim 15 dk yürüdüm dönüştede gittim döner yedim hemide pilavda vardı yani porsiyondu işte.
pilav azdı ama döneri boldu ya.iştahımda yoktu ama öğlenleri çok geçiştiriyorum diye gittim yedim.çikolata için pazarlık yaparken kendimi döner tabağının başında buldum :50:.
akşama birşey yemem daha.1-2 grisini ile günü bitiricem.ne zamandırda az az yiyorum ya rahatsızda etti valla.

nördünüz bacılar,
yemeğimi yedim geldim, daha doğrusu kahvaltı yaptım, yeşillikle falan
şimdi mate çayımı bol limonla içiyorum.
azıcıkta bitter çikolata yemeyi düşünüyorum ne dersiniz

Bende öğeln yemeğimde ıspanak yedim ve bol salata şimdide 1 ltre su içtim yeşil çay içicem az sonra meyve yemiyorum kaç gündür onu farkettim canım istemiyor bugün yiyimde değişiklik olsunnn

bizde dışarı çıktık gezdik.güzel bi hava vardı.ben bi tane yine simit yedim.ögle yemedem çıktım.o olsun artık.merak ettirdiniz bende mate aldım.100 gr ma 4 lida verdim.kuru nane gibi az büyüfü işte.sizinkilerdemi öyle.bi kupaya bi çay kaşıgı yeter dedi adam.bide yeşil çay aldım.az vardı ama gene aldım işte..
bende şu araba tekerinden aldım:1:mısır patlağı.hım fena değilmiş tadı.şimcik onu yiyom ama 4 tane yedim bile:1:anacım benle lıgh yiyecek olmuyo.daha bi sürü lıgh abur cubur aldım inşallah iki günde bitirmem..valla bi hevesim geçsin diye aldım değilse bi daha almayacagım.benim gözüme batar şimdi bunlarr..akşamada bi corn flakes yerim bitti.

fatma bacım ye kız bitterden ne olcek
burcu gene dayanamıdın öylemi.neyse afiyet olsun bari
serap bende meyveleri bu aralar unutuyom yaa..bu abur bucuru yiyecegime aslında bi meyve yesem hiç fena olmayacak.neyse akşam yiyeyim bende.

birdaha öğle yemeğine dişarı çıkmıycam :50: gittim 15 dk yürüdüm dönüştede gittim döner yedim hemide pilavda vardı yani porsiyondu işte.
pilav azdı ama döneri boldu ya.iştahımda yoktu ama öğlenleri çok geçiştiriyorum diye gittim yedim.çikolata için pazarlık yaparken kendimi döner tabağının başında buldum :50:.
akşama birşey yemem daha.1-2 grisini ile günü bitiricem.ne zamandırda az az yiyorum ya rahatsızda etti valla.

Canım ben diyetisyenime sormuştum bunu. Az ekmekli tavuk dürüm ve yanında bir büyük ya da iki küçük ayran. Öğlen bunu yediğimde akşam iki tabak ekmeksiz etsiz sebze yemeği yanında bol salata(yağsız) ve yoğurt. Menümün biri buydu. Pek tercih etme ama yemek durumunda kalırsan böyle yap demişti.

ama ben bu mısır patlagını hiç sevmedim.4-5 taede amıştım.evde yağsız tuzsuz mısır patlatıp yesem daha az kalori olur.bunlar mısırı birbirine yapıştırmışlar işte al sana abur cubur.hıh:63:

Back
X