• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

sabah bi bardak normal su
sonra bardağın dibindeki suya limon sıktım ve elma sirkesi koydum içtim...
sonra rutin kahvaltı..

arada light bisküvi yicem..

kızlar maviyeşilin kakao kremalı bisküvisi tatlı krizi gelince iyi bi çözüm oluyo..ben dün öyle yaptım 3 tane yedim kesti beni..beğendim..bi paket 300 kalori..

sonra rutin kahvaltı..

kızlar maviyeşilin kakao kremalı bisküvisi tatlı krizi gelince iyi bi çözüm oluyo..ben dün öyle yaptım 3 tane yedim kesti beni..beğendim..bi paket 300 kalori..

ayy bende ona dayanamıyom yaaa aldımı bıtırıyom paketı çaya banıp banıp harika oluyor ahhh ah ben bis çaya batırmayı çok severim de hele ki biskrem :52:
bunca kiloyu boşa almadık bacımmmmmmmmmmmmmm :60:

ayy bende ona dayanamıyom yaaa aldımı bıtırıyom paketı çaya banıp banıp harika oluyor ahhh ah ben bis çaya batırmayı çok severim de hele ki biskrem :52:

hadi ya paket bitiyo haaa...

kulağım ağrıyooooo:36: sol kulağım duymuyo yaaaay deli olcam hem ağrıyo elimideğdiremiyorum hem tıkalı kaşınıyo üfff
neyse sabahtan beri 1 elma yedim
akşam eşimin doğumgünüydü pasta yedim malesef,kuruyemiş meyve...çok kaçırdım yani
bugün telafi etmem lazım

ayy hele şimdi halleyli tatlı yapıyorum benden ondan olsaydı güzel olurdu beee offf bencede bu kiloları boşuna almadık yemek nasıl yenilir kilo almak isteyenlere ders verilir heeehehehe:)))))

plates yerine patates yapsak olma mı bide top lazım şimdi ona :52:

helal diyim o zaman yakıyon maş. ben yesem löp löp yağ olurdu :63:
patates olsa süper olur tabi:1:
amann o zaman yaş küçüktü e yakıyordukta .ilk kez diyet etmişim e verrdim.işmir o kadar kolay gitmiyo yaa.yaşlandık:(
4 ay değil 5 ay olsun hadi.ama gitsin ya.

sonra rutin kahvaltı..

afiyet olsun.bana çözüm olmuyo ya hepsini bitiriyorum ben.almayakta kararlıyım artıkın.

eee tabi kilocuklar brokoli yemekle olmuyo :69:

bencede hatta çok az bile oldu bence yarım dilim ufacık oda pasta 1 tane kurabiyeee

evet az bile olmuş..

hadi ya paket bitiyo haaa...
bıskuvıye dayanamam cukulatalı bıskuvıye baska sey olsa yemem dururum ama cay-bıskuvı ıkılısı soz konusu olunca fenalardayım :50: ondan almıyom ewe...
kulağım ağrıyooooo:36: sol kulağım duymuyo yaaaay deli olcam hem ağrıyo elimideğdiremiyorum hem tıkalı kaşınıyo üfff
akşam eşimin doğumgünüydü pasta yedim malesef,kuruyemiş meyve...çok kaçırdım yani
bugün telafi etmem lazım
abowww cok kacırmısın kızzz gunun kaçağı :52:
gecmıs olsun burcuyla sana noldu be boyle kulaklar iflas etmiş... tövbeeeeee....
ayy hele şimdi halleyli tatlı yapıyorum benden ondan olsaydı güzel olurdu beee offf bencede bu kiloları boşuna almadık yemek nasıl yenilir kilo almak isteyenlere ders verilir heeehehehe:)))))

bende weririm ders bende bende :60::60::60:

kızlar sabahları brokoli yiyen varmı...ben çok seviyorum yaaa..domatesle beraber..üzerine limon sıkıyorum....

bugün telafi etmem lazım

kız bacım .bu hastalıklardan kurtulamadınn.geçmiş olsun yaa..
bi elma olurmu yaa.bide kansızım duyosun senn..bacım git bişey yeee..

ayy ben halleyede bayılırdımm..:43:off artık özgür olmak istiyorum yaaa..diyet ne zormuş.

anammm burcunnudamı kulağı ağrıyo:(
kız evet çok kaçırdım ZEYNEP...
AYŞEGÜL canım hiç istemiyo yaa...bide akşamın suçluluk duygusu varyaa

selam kızlar

bu sabah
1 çorba kaşığı sirke bi çay kaşığı bal
1 çay bardağıda su koydum öle içtim ığğğ iğrenç oldu ama böyle etkili dediniz inş. işe yarar

kahvaltıda
1tane küçük salatalık
biraz peynir
biraz acıka
1dilim ekmek yedim

sonra canım 1 küçük kase dondurma yedim

üstünede yeşil çayımı içtim

2gündür çok az yedim ya
akşamları sadece salata yedim
şu tekerler bende çok işe yaradı valla 1 tane yiyorum iştah gidiyo
:27:

kız fato senin facedeki fotolara baktım ben..yüzün sarı geldi bana..kansızlık varmı sende..bacım sen çok az yiyon hasta neyin olma...bi test yaptır bakalım..

çocukları parka götürcem epey yürümüş olurum..birazda parktaki spor aletlerinden yaparım..yakarım epey kalori..ben kaçar..hepinize az kalorili günler dilerim:58:

Back
X