• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

hoşgeldin kız...iyi adam lafının üstüne gelirmş hehehe...

he valla baklava yiyenmi dersin tadelle yiyenmi dersin ne ararsan var...bide bunları okuyan ama yememek için direnen bnm gibi zavallı var:43:
bende bende. okuyunca canım cekıyo yaaa tutuyorum kendıımı walla...
iyi hadi bakalım.

afiyet olsun menü çok güzel.bende öglen tavuk yedim doyurucu oluyo.

afiyet olsun.tadelle benden ama küçük tadelle.olur o kaa:59:
demek akşama çörek yiyip akşama domates salatalık yiycen.wayyy çok az yaa..

çöreğin kalorisini bulamıyorum bugün 900 falan almışımdır biraz şişirip hesaplıyorum en çok o kadardır. 1200 ü geçmemeye çalışıyorum ama bakalım... yarımı ne kadar eder bilemiyorum ki. pek te yağlı. iyisimi yememek.

valla dolapta dondurma gel beni ye diye baya ısrar ediyo..gidip yicem sanırım olmayacak böyle:60::60:
delüü.sen yiyecek bahane arıyorsun..:1:

çöreğin kalorisini bulamıyorum bugün 900 falan almışımdır biraz şişirip hesaplıyorum en çok o kadardır. 1200 ü geçmemeye çalışıyorum ama bakalım... yarımı ne kadar eder bilemiyorum ki. pek te yağlı. iyisimi yememek.

çöregin yarısını yicekesne pek bişey olmaz kız..yada sin bilirsin en iyisi elleşme.

yok kızlar yemedim daha burağı yatırıym yicem 2-3 kaşıkcık..olsun o kaaa..canım tatlı bişeyler istiyo...en azından dondurma yiym.

yarım yersen bişey olmaz..çokta gönlünü öldürme ye gitsin..canın isteyipte yememek daha kötü...

delüü.sen yiyecek bahane arıyorsun..:1:

çöregin yarısını yicekesne pek bişey olmaz kız..yada sin bilirsin en iyisi elleşme.

yok kızlar yemedim daha burağı yatırıym yicem 2-3 kaşıkcık..olsun o kaaa..canım tatlı bişeyler istiyo...en azından dondurma yiym.

yarım yersen bişey olmaz..çokta gönlünü öldürme ye gitsin..canın isteyipte yememek daha kötü...
atalım kafamızdan şu tıkınma fikrini yaaaa offffffff bütün gün aklım yemekte
onumu yesem bunu mu
bu düşünceleri savmak lazım
yedik te noldu araba tekeri gibi popomuz oldu offfff istemiyorum yemek... yemenin sonu yok...

defneyi uyutayım.
zeynep bacım tamam atalım.ama sende bayagı kısıyorsun.kısma dedigim şey giti abur cubur ye demiyorum ama yedigin menü az.ha dayanıyorum diyorsun tabi kendi kararın.bizim amacımız dengeli sağlıklı beslenerek zayıflama.çok az yiyerek kaslardanda verriz onu diyorm ben.degilse elbet yedigimiz şey işe yarar olmalı.mesela sen yarım çörek yiyemi akşamada domates salakalık diyon.olmaz..senin mesela bi çorba salata.ne bileyim yada az bi sebze yemegi yada yogurt destekli yenem gerek.anlatabildimmi bilmedim bacım.anla işte seni düşünüyom:1:

defneyi uyutayım.
zeynep bacım tamam atalım.ama sende bayagı kısıyorsun.kısma dedigim şey giti abur cubur ye demiyorum ama yedigin menü az.ha dayanıyorum diyorsun tabi kendi kararın.bizim amacımız dengeli sağlıklı beslenerek zayıflama.çok az yiyerek kaslardanda verriz onu diyorm ben.degilse elbet yedigimiz şey işe yarar olmalı.mesela sen yarım çörek yiyemi akşamada domates salakalık diyon.olmaz..senin mesela bi çorba salata.ne bileyim yada az bi sebze yemegi yada yogurt destekli yenem gerek.anlatabildimmi bilmedim bacım.anla işte seni düşünüyom:1:

anladım bacım yaaa... o zaman yarım çörek yiyim akşamda beyaz peynirli tarhana çorbası içiyim 1 kepçe. oldumu :37:

Benimde canım bugün yemek istemiyo zorla yiyorum beşi bi yerde içiyim yada portakal yiyim yaa bakım ben bugün kaç kalori almışımmm

anladım bacım yaaa... o zaman yarım çörek yiyim akşamda beyaz peynirli tarhana çorbası içiyim 1 kepçe. oldumu :37:

ye kuşum yee..:1:

Benimde canım bugün yemek istemiyo zorla yiyorum beşi bi yerde içiyim yada portakal yiyim yaa bakım ben bugün kaç kalori almışımmm

830 kalori almışım bugün

zorlada olsa ye kız.direncin olsun dimi..kalori epey az.ama daha akşam var dimi.

16.30ta ecrinle 2kepçe tarhana içtik

18.00 da bi tabak bulgur pilavıyla
1 kase yoğurt yedim
şiştim ya çokmu kaçtıki pofff

ben çok fenayım çok çok çokkkkk :50:
çayın yanına 2 çörek koydular 2sinide yedim offfffffffff tutamadım kendimi 1.5 aydır onca şeyi geri çevirdim çörekleri çeviremedim :50:
3 tane de burçak bis. yedim hadi o bişey değil ama çörekler
tabi yemek memek yok bunun üstüne onca emeğim boşa gitti bugün. yarın ve hfsonu çok çok dikkat etmem lazım ki kilo olarak geri dönmesin. ilk ciddi kaçamağımdı bu :(
pişman oldum sonradanda...

kzılar tartıldım en son 2 hafta önce tartılmıştım yani 14 gün olmuştu tartılmayalı ve 14 günde tam 7 kilo vermişim
ben şubat 21 de başladım 28 çekti ordan 7 gün bu aydan 14 gün toplamda 24 günde 10 kilo vermişim nasıl bacılar süper dimi insan verdikçe daha çok vermek istiyo ama bundan sonra yavaşlar biraz vermem baştaki gibi olamz yani olsun geç olsun güç olmasın dimi canlarım öpüldünzü hadi tebrik ve öpücükleri alayım motiveleride...
DİJİTAL TARTIDA ALDIM AMA SÖZ VERDİM CUMADAN CUMAYA TARTILCAM HER GÜN OLMAZ İNSANIN MOTİVASYONU DÜŞÜYO TECRÜBEYLE SABİTTİR..TEFALİN 40 TLYE ALDIM İNŞALLA İYİ ÇIKAR...

YEMEKTEN KONUŞMAYALIM TATLULARUM LÜTFENNNNN

Son düzenleme:
:64::64::64::64::64::64::66::66::66::65::65::65::52::52::52::57::57::57::21::21::21::81::81::81::82::82::82::81::81::81::79::79::79::80::80::80::16::16::16::62::62::62::37:

Ya gitçek bu kilolar ya gitçek aynen böle zorlada olsa gitçekkkk

:4::4::4::4::4:

Son düzenleme:
ben çok fenayım çok çok çokkkkk :50:
çayın yanına 2 çörek koydular 2sinide yedim offfffffffff tutamadım kendimi 1.5 aydır onca şeyi geri çevirdim çörekleri çeviremedim :50:
3 tane de burçak bis. yedim hadi o bişey değil ama çörekler
tabi yemek memek yok bunun üstüne onca emeğim boşa gitti bugün. yarın ve hfsonu çok çok dikkat etmem lazım ki kilo olarak geri dönmesin. ilk ciddi kaçamağımdı bu :(
pişman oldum sonradanda...
zeynep bi yere gidince öyle oluyo maalesef bende bu yüzden hiç adanaya gitmek istemiyorumya.yiyorsun ya canının istedigin yapıyorlar tutayım diyorum ama valla ne yapacagım bende merak ediyorum..
üzülme bacı 1,5 ayın acısı bi günde gidermi kız hiç.bugün dengelersin bişey olmaz.pazartesiye çok var daha düzelirsin.çorba salata az yogurt desteklersin.akşamda bi nesfit tamamdır.hadi üzülme bizde arada kaçırıyoz.

kzılar tartıldım en son 2 hafta önce tartılmıştım yani 14 gün olmuştu tartılmayalı ve 14 günde tam 7 kilo vermişim
ben şubat 21 de başladım 28 çekti ordan 7 gün bu aydan 14 gün toplamda 24 günde 10 kilo vermişim nasıl bacılar süper dimi insan verdikçe daha çok vermek istiyo ama bundan sonra yavaşlar biraz vermem baştaki gibi olamz yani olsun geç olsun güç olmasın dimi canlarım öpüldünzü hadi tebrik ve öpücükleri alayım motiveleride...
DİJİTAL TARTIDA ALDIM AMA SÖZ VERDİM CUMADAN CUMAYA TARTILCAM HER GÜN OLMAZ İNSANIN MOTİVASYONU DÜŞÜYO TECRÜBEYLE SABİTTİR..TEFALİN 40 TLYE ALDIM İNŞALLA İYİ ÇIKAR...

YEMEKTEN KONUŞMAYALIM TATLULARUM LÜTFENNNNN

tebrik ederimmm:46::46::46::65::65::65::66:
çok güzel vermişsin fatoş.azimlesin tabi verelir kızz..şimdi senin bir aylık kilonu ögrenirsek seni listeye kaç kilo ile bitirdin ekleyeyim.ilk sırada biliyorsun listemiz var ay ay ekliyoruz.sende ayın 21 de tartıl kaç kiloysan senide ekleyelim.tartı alarak iyi etmişsin.biz her pazartesi tartılıp bildirim veriyoruz sende yap istersen.pazartesi olunca bi haftada kaç kilo vermişiz onu yazıyoruz.tickerimizi değiştiriyoruz sende cumadan tartılacagına pazartesi tartıl hem bizlerede eşlik etmiş olursun.tickerin olsaydı daha güzel verdigin anlardık neyse .ee şimdi 10 kilomu verdin 7 kilomuu..

sabah rutin tahvatımı yaptım.
ekmek
peynir
az domates salatalık
ve çay
benim çayla alakam kalmadı ya.sadece sabahları içiyordum işmdi onuda pek canım istemiyo anca bi bardak içiyorum bazen yarım bile kalıyo.şu bitki çaylarındanmı oluyo ne.iyi iyi...
dün defneyi uyuturken bende uyumuş kalmayım bi uyandım gece 12 olmuş.mate içecektim sözde.:1:

Günaydın bayanlar

dün akşam benim için tam bir felaketti, su böreklerini götürdüm resmen:17::43:

bu gün çok çok az yemem lazım,

sabah elma sirkesi limon su karışımımı içtim
sonra ılık su
ardından bir dilim ekmek üzerine labne sürdüm
1 domates, yarım salatalık biber
3 adet yeşil zeytin yedim

şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum.

1 adet hurma yemeyi planlıyorum ayrıca

Back
X