• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kahvaltı ve öğleni birleştirip menemen yaptım..2 dilim ekmekle yedim..
iki fincan normal çay içtim.....üstüne bi fincan güllü yeşil çay içiyorum...

Son düzenleme:
ben de öğle yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği, köfte az patates püresi ve yeşil salata ile yedim.

akşama daha az yerim diye düşünüyorum.:34:

afiyet olsun kızlar
bende ögle
2 kepce yogurt çorbası
4 köfte büyükgnde.ızgara et.
salata yedim

sonracımaa arkasındanda:59::59: bi paket çikolata kaplı eti form yedim:59::59:
ne edem .valla yedim..akşamadaha za tutarım..

kızlar bi soru size
şu form biskmüvilerinde kalori hesabına bakılyoruzya mesela 40 gr paket.40 gr paket 170-485 calori diyo.ee bunun hangisini baz alcaz.şmdi bi paketin hepsi 177 kalorimi yoksa 485 kalorim.yoksa tekimi 177 kalori paketin hepsimi 485 kalori oliyy..:26:

benim bugün reğl sancım var ya.hiç keyfim yok aslında.yıllardır hiç olmamıştı. çok değil ama yinede rahatsız edeci.

afiyet olsun kızlar
bende ögle
2 kepce yogurt çorbası
4 köfte büyükgnde.ızgara et.
salata yedim

sonracımaa arkasındanda:59::59: bi paket çikolata kaplı eti form yedim:59::59:
ne edem .valla yedim..akşamadaha za tutarım..

kızlar bi soru size
şu form biskmüvilerinde kalori hesabına bakılyoruzya mesela 40 gr paket.40 gr paket 170-485 calori diyo.ee bunun hangisini baz alcaz.şmdi bi paketin hepsi 177 kalorimi yoksa 485 kalorim.yoksa tekimi 177 kalori paketin hepsimi 485 kalori oliyy..:26:

ENERJİ 170 KALORI 485 diye biliyorum ben.1 tanesi değil 1 paketin hepsi 485 kalori yani.

ya onlar çok kalorili 485 / 4 tane mi var içinde tanesi 121 kalori oluyor.6 elmaya eş.
en iyisi meyve yemek yada ara öğün 1 domates yada 1 salata falan olmalı.içine un giren herşey sebze-meyveden çok daha fazla kolariye sahip.

evden çıkmadan ilacımı ve sirkeli suyumu içtim ama bu sabah sirkeli sudan acayip iğrendim akşamda kötü olursam ara vereceğim.
Duru yu bıraktım annemlere başım döndü 1 elma yedim yola öyle çıktım.
ofistede bu sabah kahvaltıda 5 kaşık konfleks i light süt ile yedim.

ara öğün 2 tane altınbaşak.
öğlende domates-salata-2 zeytin -peynir ve 1 dilim ama büyük dilimdi çavdar ekmeği yedim.
şimdide yeşil çay içiyorum.

Suat a yağlı gevrek aldım çekmecede pis pis gözüme takılıyor.niyeti bozmam umarım.

ımm birileri çikolata yemişşş:)))
pazartesi zafer benim olcak sanırsam :69:
ben bugün öğlen koca bi tabak salata yedimm ımmm
1.5 litreye yakın su içtim

daha da bişey yemedim tıkadılar fena

akşama çorba salata yicem gene belki birazda bulgur pilavı

kaçamak yapmayın şiiiiiii :47:

kızlar bugün nette sorun var sanırım .internet bağlantım hep gidiyo.kaç saattir yoktu net..

ben şimdi 2010 şubat annelerinden baktım tam hatırlmıyordum hamile kaldığım kiloyu.60 kiloymuşum bu ne demek oluyor 62 olan hedefi 60 kiloya çekiyorum.çektim gitti...

ÇEKEMİYORUM ŞİFREYİ YİNE ALMIYOR POFFFFFFF

Son düzenleme:
ENERJİ 170 KALORI 485 diye biliyorum ben.1 tanesi değil 1 paketin hepsi 485 kalori yani.

ya onlar çok kalorili 485 / 4 tane mi var içinde tanesi 121 kalori oluyor.6 elmaya eş.
en iyisi meyve yemek yada ara öğün 1 domates yada 1 salata falan olmalı.içine un giren herşey sebze-meyveden çok daha fazla kolariye sahip.

evden çıkmadan ilacımı ve sirkeli suyumu içtim ama bu sabah sirkeli sudan acayip iğrendim akşamda kötü olursam ara vereceğim.
Duru yu bıraktım annemlere başım döndü 1 elma yedim yola öyle çıktım.
ofistede bu sabah kahvaltıda 5 kaşık konfleks i light süt ile yedim.

ara öğün 2 tane altınbaşak.
öğlende domates-salata-2 zeytin -peynir ve 1 dilim ama büyük dilimdi çavdar ekmeği yedim.
şimdide yeşil çay içiyorum.

Suat a yağlı gevrek aldım çekmecede pis pis gözüme takılıyor.niyeti bozmam umarım.

aboo bi paket 485 kalorimi..uyy yahdım ben ozaman..hakketende çokmuş yaa.
of bin pişmanım bu lıgh bizzvükelir aldığıma .dahada 5-6 tane var onlarda hayırlısıyla bi bitse.yese kocama satacagımda .yemez o asla..::(
yaglı gevrek hengisi oluyo yaa..benimki yağlımı acabee.ben öyle ayrıma hiç girmedim.:(

ımm birileri çikolata yemişşş:)))
pazartesi zafer benim olcak sanırsam :69:
ben bugün öğlen koca bi tabak salata yedimm ımmm
1.5 litreye yakın su içtim

daha da bişey yemedim tıkadılar fena

akşama çorba salata yicem gene belki birazda bulgur pilavı

kaçamak yapmayın şiiiiiii :47:

bacım birinci belli zatiii..sen ikinciye bak:1:
kız hiçyemiyorsun hakketen fato sadece gün böoyu salata olurmu kız..:47:

ben şimdi 2010 şubat annelerinden baktım tam hatırlmıyordum hamile kaldığım kiloyu.60 kiloymuşum bu ne demek oluyor 62 olan hedefi 60 kiloya çekiyorum.çektim gitti...

oo iyi iyi .60 ile sen çok çok iyi durursun.zaten boyunda var.incecik olursun valla.
az kaldı zaten senin kiloya..

net yeni gledi ama şimdide işlerdim var.akşama çorba
salata.az ekmek.bi tane dolma yiyecegim.

kızlar anca gırebılıyorum
bugun sacma sapan duzensız yedım hep dısardaydım
hastane sonrası alısverıse cıktık eltımle degısıklık olsun dıye vs derken anca gırebıldım

sabah 1 sımıt yedım hastanede yanında cay

ara ogun falan takıp edemedım sonrasında yarım sımıt daha yedım oglene dogru
3 tane form kraker
turk kahvesı

sımdıde ewe geldım 2 kepce yayla corbası ıctım yanında yarım dılım ekmek
bol tarcınlı 1 elma

aksam da kuru fasulye ve salata yıcem o kaaa... bugun de bıter boylece.

ÇEKEMİYORUM ŞİFREYİ YİNE ALMIYOR POFFFFFFF

az kalmış 62 ye valla burcu senin de, süpersin.

hep hedeflediğimizde kalmalıyız aslında, ay darısı benim başıma yahuu :)

Bende bugün yiyemedim doğru dürüst canım istemiyor
burcu az kalmış hedefine canım yaa tebriklerr

az kalmış 62 ye valla burcu senin de, süpersin.

hep hedeflediğimizde kalmalıyız aslında, ay darısı benim başıma yahuu :)

Bende bugün yiyemedim doğru dürüst canım istemiyor
burcu az kalmış hedefine canım yaa tebriklerr

AMA 62 den 60 a çektim ve ilaçı bu hafta bırakıyorum bitiyor yani bakalım ne kadar sürede vereceğim.

günaydın cicişler...

sabah kalktım 1 bardak su içtim...
üstüne bir incir ve 5 adet üzüm yedim..sonra 2 bardak aha su içtim..

yarım saat sonra kahvaltımı yapicim..
kahvaltı rutin..

kahvaltıda bi dlim ekmek..
haşlanmış yumurta..
biraz peynir 3 zeytin..
yarım demet maydanoz..
küçük domat...

dün seda sayana a konuk gelen diyetisyenden duyduklarımı yazam..
galeta grissini deki kalori kepek ekmekten çok onu yemeyin meyve yiyin...
acıkınca greyfurt armut veya ananas yiyin..(akşam yemeğimi erken yedim.ahali yemek yerkende bi greyfurt yedim eşlik etmek babında..şiştim beya hakkaten doyurucu..ve de bağırsak çalıştırıyo)
form çayları haftada en fazla 3 fincan olacak şekilde için...vucüt alışıyo daha sonra onları içmeden wc ye gitmek zorlaşıyo..
mercimek çorası yayla çorbası çok sık içmeyin kalorisi çok..
der bilirkişi:)

Son düzenleme:
şu form çayı doğru içmedimi gidemiyorum ben artık offffff nolucak peki böyle bol bol kuru kayısı yemem laım sanırım metabolıma cayı ıcıcem ya

bu arada sabah tost ve 3 zeytın yedım.

Back
X