2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

şu form çayı doğru içmedimi gidemiyorum ben artık offffff nolucak peki böyle bol bol kuru kayısı yemem laım sanırım metabolıma cayı ıcıcem ya

bu arada sabah tost ve 3 zeytın yedım.

aynen canım bende öyleyim..onun için kalkınca ilk iş üzüm ve incir yedim..
işimiz zor böyle...

günaydın kızlar ya her diyetisyen farklı söylüyor kime inanacaz şimdi biz
akşam mercimek çorbası ve köfteli patates vardı 2 köfte 6-7 dilim patates yedim çok gibi geldi ama değil dimi gün içinde ekmek yemedim ekmek yerine sayıyorum patatesiii
sabahta ilacımı aldım sonra tek grasini yedim şimdide elma yedim az sonra yeşil çay içicem

Evet dün ebende izledim sibelin bahsettiği programı bende aktarayı

form çayı yeşil çay bitki çayları haftada 3 fincan içilcekmiş benim diyetisyende demişti yamıştım
galete kesinlikle ekmekle aynı kaloridiyo kepekli filan da faretmiyomuş onların içinde %5 orarnında kepek gerisi beyaz un diyo
light bisküilerden yiyebilirsiniz ama günde en fazla 1 paket ama çikolatalılardan değil
tatlı ihtiyacınızı yarım yağlı sütün içine tarçın (toz)bide tatlandırıcı atarak içip giderin diyo şeker değil tatlandırıcı adam sütlü tatlı bile vermiyo...
Sarı beyaz leblebi haftada 3 kere birer avuç yiyebilirsiniz diğer kuruymişlerden uzak durun ceviz badem fındık bunlar yasakmış
en zayıflatan ve tok tutan meyveler anans.greyfurt armut ama ananasın 3 te 1 1 porsiyon olarak yencek diyo
mercimek çorbası
unlu çorbalar
ve içinde pirinç olan yoğurtlu yayla çorbası yenmeyecekmiş
makarna + yoğurt kesinlikle yenmeyecek yenecekse makarna domatesli olabilirmiş

adam diyoki boğaz tutulacak ne yaparsanız yapın spor reposakşın akapuntur zayıflama adına aklınıza ne geliyosa boğazı tutmadan olmaz...yine alırsınız kiloları..

metobolizma hızlandırıcı zayıflatıcı çay
1 litre suyun içine
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı papatya
1 çay kaşığı anne
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı funda yaprağı
3 adet karanfil
1 yemek kaşığı biberiye
1 adet yeşil elma(4 e bölüncek
1 ısırgan otu yaprağı
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı tere tohumu(taze olacakmış alıp kendimiz ezip katacakmışız)

kaynat günde 2 -3 bardak içilir

bide
ödem attırıcı çay
1 tutam mısır püskülü
1 tutam ısırgan otu
8-10 adet kiraz sapı
8-10 adet taze maydanoz yaprağı
3-4 adet defne yaprağı
yarım su bardağı kıyılmış beyaz lahana
1 litre suyla kaynatın ve soğuyunca için
günde 2 veya3 kez 1 su abrdağı tüketin en fazla 48 saat buzdolabında bekletilebilir...sonra tekrar yapılmalısı gerekir 3-4 gün içilmelidir..
Yanında bol su içilmelidir

DOKTOR MURAT TOPOĞLUDAN

Son düzenleme:
ben galeta ve girissini çok yiyordum biliyorsunuz.ayy epeyde var evde.off ne yiyecegiz valla.şaşırdım,::(

günaydın bacılar nasılsınız

sabah her zamanki gibi elma sirkesi limon su karışımımı içtim
sonra ılık su

işyerimde 1 avuç kuru beyaz dut üzerine sıcak su sonra
yarım poaça maydanoz nane ve biber yedim

biraz önce beşibiryerde çayımı içtim.

ve 500 ml suyumu bitmek üzere

fatoş.sibel teşekkürlerr..
benimde galetalar bitsin bırakayım..
bitkki çayı günde üç fincan içiyorum ben
bi yaşelçay
bi mate
bi form çayı içiyordum:(
evet kuruyemişler çok kalorili yaa..
hepsir ddoğru..:18:

Bişi değil bacım evet ben yemiyom valal kuruyemiş doktor günde ara öğün olarak 4 ceviz verdi abzen yiyom abzen yemişyom..

Serap çok değil canım ekmek yemiyon sonuçta takma kafana...

ayşegül bende doldurdum evi grissini bisküvi nolcaklar bilmem..
yeriz yavaş yavaş olmamı gı...accık accık yirik..

ayşegül bende doldurdum evi grissini bisküvi nolcaklar bilmem..
yeriz yavaş yavaş olmamı gı...accık accık yirik..

sibel valla bendede epey var ne yapayım günde iki iki bitecek.gerçi benim kızlarda ok seviyo galetayı.veriyorum onlarında eline:1:ama bayatlamadan bitse iyi olur tabi.

önemli deil canım..valla bende içiyorum form çay yeşil çay mate...hepsini içiyorum günde..nanayı yedik desenize:27:

ben bu kadar katı bi rejim yapamam sanırım yine kendi bildiğim yolla devam edicem. tatlı da yiyorum çukulata da o kadar kesemem ama dozunda abartmadan yiyorum. bütün o şeyleri hayatımdan çıkarırsam tekrar yemeye başladığımda kilo olarak geri dönmezmi asıl. yani ben bu şekilde beslenerek verebiliyorum ama olur duraklama dönemine girersem o vakit beslenmem de değişikliğe giderim belki metabolizmamı canlandırmak için 2-3 gün şok diyet falan yaparım ama şu an kendi uyguladığım şeylerden memnunum form çay hariç... fazlası zararmış evet...

ben bu kadar katı bi rejim yapamam sanırım yine kendi bildiğim yolla devam edicem. tatlı da yiyorum çukulata da o kadar kesemem ama dozunda abartmadan yiyorum. bütün o şeyleri hayatımdan çıkarırsam tekrar yemeye başladığımda kilo olarak geri dönmezmi asıl. yani ben bu şekilde beslenerek verebiliyorum ama olur duraklama dönemine girersem o vakit beslenmem de değişikliğe giderim belki metabolizmamı canlandırmak için 2-3 gün şok diyet falan yaparım ama şu an kendi uyguladığım şeylerden memnunum form çay hariç... fazlası zararmış evet...

doğru söylüyosun aslında siz güzel kilo veriyosunuz bozmayın sistemi...sanırım bu benm gibiler için geçerli az kilo verenler için..ben şahsen az veriyorum..çok yemiyorum ama..söylediklerinin çoğuda bende var..bizlere göre bu...siz bildiğiniz yoldan devam edin..

doğru söylüyosun aslında siz güzel kilo veriyosunuz bozmayın sistemi...sanırım bu benm gibiler için geçerli az kilo verenler için..ben şahsen az veriyorum..çok yemiyorum ama..söylediklerinin çoğuda bende var..bizlere göre bu...siz bildiğiniz yoldan devam edin..

ama yani duraksama falan olursa o vakıt mecbur bizde yapacaz. zaten kılo ne kadar çoksa vermek daha kolay sizinki az oldugundan zorlanıyosunuz bence.

süt içiyomusunuz ya kaç bardak içiyonuz..ben içmiyorum ama içicem artık...günde bi bardak mutlaka içmeliyim...

hiç dikkat etmiyorum ama gün içinde süt ve yoğurt yemek lazım,

son bir haftadır beni kim görse ne kadar zayıflamışsın diyor hatta kilo al diyenler bile oluyor, sanırım son bir iki haftadır içtiğim limon beni iyice inceltti kilo çok farketmesede giysilerimden anladım bir bedene yakın küçüldüm.

bende günde bi bardak süt içiyorumevde yarım yağlı bitmişse kızların sütünden araklıyorum.
bende pek yapamıyorum diyet.çok geriliyorum listeliri görünce.zeynep sana katılıyorum aslında çok kısmamak gerek böşyle şayleri sonra yedigimizde vucut geri alabilir kilo.benimde bi ara durakladı kilom.ama şimdi eh bi gelişme var şükür.
ben hem süt hem yogurt yiyorum..

hiç dikkat etmiyorum ama gün içinde süt ve yoğurt yemek lazım,

son bir haftadır beni kim görse ne kadar zayıflamışsın diyor hatta kilo al diyenler bile oluyor, sanırım son bir iki haftadır içtiğim limon beni iyice inceltti kilo çok farketmesede giysilerimden anladım bir bedene yakın küçüldüm.

ne limonu bacım ya.
ben bıraktım artık metabolzam çayı falan.zaten elma sirkesi hiç içmiyorum.ohoo çok işim var benim sanırım.

Back
X