2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Günaydın kızlarr
akşam 1 tabak fasulye ekmeksiz söğüş domates yedim bi tekte kare çikolata hani ülkerin tektek oluyo onlardan bi tane
sabahta çay ve 1 dilim ekmek o kadarrr şimdide su içiyorum birazdanda mate içicem

selamlarrrrrrrr
dün akşam ersin gaza geldi pasta aldı,1 günlük kaçamak yapalım nolucak dedi,yuvarlak dilimlerden aldı 2 tane hemde en sevdiğimden
yemedim desem inanır mısınıs
kendi oturdu yedi,sonra çok rahatsıs oldu midesi bulandı durdu o ayrı mesele ama 1 çatalın ucuyla tadına baktım ve attım çöpe pastayı
böylece irademe hakim olmayı da başardım :66: :66: :66:

sabah ta azcık lor peynırı
1 dılım ekmek 3 yesıl zeytın 1 armut yedım
yanında da yeşil çay

günaydın
dün öğle yemeği yerine çikolata yedim :)))

akşamda 2 kaşık karnıbahar yemeği 2y.k. bulgur pilavı
patates. havuç,kabağıda buharda pişirdim sarımsaklı yoğurt döktüm bi tabakta ondfan yedim

gece çok acıktım portakal yedim napimm:(

bu sabah
az salatalık
közlenmiş kırmızı biber 1tane
az peynir
şekersiz çay
1dilim ekmek yedim

şimdide bi küçük çikolata attım ağzıma bu hafta böyle geçicek galiba kırmızılar geldi çikolataya sardım :26:

ara ogun olarak 4-5 cevıs attım agsıma
aksama yıne kuru war yanına da salata yaparım bitti gitti
ersinde diyette oldugundan pilava makarnaya gerek kalmıyor

Ersin'in diyet nasıl gidiyor.ne zaman başlamıştı diyete ne kadar verdi ?

Kilox30 çıkan sonuç günlük içememiz gereken su miktarıymış 2280 çıkıyo bende 2 litre 280 gr :))

hem bunu merak etmişimdir benimde 1860 çıkıyor iyi bari 2 litre 3 litreden iyidir.merci canıııım.

selamlarrrrrrrr
dün akşam ersin gaza geldi pasta aldı,1 günlük kaçamak yapalım nolucak dedi,yuvarlak dilimlerden aldı 2 tane hemde en sevdiğimden
kendi oturdu yedi,sonra çok rahatsıs oldu midesi bulandı durdu o ayrı mesele ama 1 çatalın ucuyla tadına baktım ve attım çöpe pastayı

yanında da yeşil çay

hadi canım.bravo valla ben olsam kesin yerdim.o dilimlere dayanamıyorum büyük pastadan çok daha lezzetli oluyor ama 1 kişi yiyemiyor çok fazla geliyor.az gözlü Ersin 1 tane alsaymış bari.

Bizde dün kocişle yemeğe çıktık aslında çok yedim ama ekmeksiz yiyince hem doydum hemde ağır gelmedi.

1 kase corba
levrek
salata
karides :50: bu yağlıydı valla
birde dondurmalı irmik helvası 1/2 bardakta kola. çok olmuş yaa.
akşamada 1 litre su içip yattım.

Sabah 1 dilim börek ve domates-peynir yedim.

ara öğünde az önce çörek otlu kraker yedim.

Birdaha krakerde almıycam ben 2-3 ü bundada beceremedim paketi bitirdim :95: almıycam işte birdaha.

kızlar f...de sayfa açtım arkadaşlarımda istedi dün aç diye ordada takılırız isterseniz okiş

Günaydın kızlarr
akşam 1 tabak fasulye ekmeksiz söğüş domates yedim bi tekte kare çikolata hani ülkerin tektek oluyo onlardan bi tane
sabahta çay ve 1 dilim ekmek o kadarrr şimdide su içiyorum birazdanda mate içicem

afiyet olsun..

selamlarrrrrrrr

yanında da yeşil çay

oo ne diyem kızz.maşallah ben olsam götürmüştüm.tebriklerr...

günaydın
dün öğle yemeği yerine çikolata yedim :)))

akşamda 2 kaşık karnıbahar yemeği 2y.k. bulgur pilavı
patates. havuç,kabağıda buharda pişirdim sarımsaklı yoğurt döktüm bi tabakta ondfan yedim

gece çok acıktım portakal yedim napimm:(

bu sabah
az salatalık
közlenmiş kırmızı biber 1tane
az peynir
şekersiz çay
1dilim ekmek yedim

şimdide bi küçük çikolata attım ağzıma bu hafta böyle geçicek galiba kırmızılar geldi çikolataya sardım :26:

afiyet olsun..ne diyem bacım benimde o dönemde geliyo tatlı krizi.

Ersin'in diyet nasıl gidiyor.ne zaman başlamıştı diyete ne kadar verdi ?

hem bunu merak etmişimdir benimde 1860 çıkıyor iyi bari 2 litre 3 litreden iyidir.merci canıııım.

hadi canım.bravo valla ben olsam kesin yerdim.o dilimlere dayanamıyorum büyük pastadan çok daha lezzetli oluyor ama 1 kişi yiyemiyor çok fazla geliyor.az gözlü Ersin 1 tane alsaymış bari.

Bizde dün kocişle yemeğe çıktık aslında çok yedim ama ekmeksiz yiyince hem doydum hemde ağır gelmedi.

1 kase corba
levrek
salata
karides :50: bu yağlıydı valla
birde dondurmalı irmik helvası 1/2 bardakta kola. çok olmuş yaa.
akşamada 1 litre su içip yattım.

Sabah 1 dilim börek ve domates-peynir yedim.

ara öğünde az önce çörek otlu kraker yedim.

Birdaha krakerde almıycam ben 2-3 ü bundada beceremedim paketi bitirdim :95: almıycam işte birdaha.

kız burcu bi ekmek etsik.:1:yemişsin işte..neyse böyle dışarı çıkmışkende yeniyo dimi..:)
kız daha sen form bisküvilerinden alıyınmu bacım yaa.ben töbe artık bittide kurtuldum.bi daha almam.evde 2 paket girisseni var oda bitsin ne galeta alcamm ne girissini.onlarıda bırakma niyetliyim.

off çok aççımmm:84::84:
vala zeynebe mısır patlattım yememek için zor duruyom.hemen bi elma aldım.bide havuç.eh hafiflidi krizim..:59:

burcu ersin 19 martta başladı 17-18 gun falan oluyor 87,5 ile başladı bu sabah 81,9 geldi,maurers te içiyor ama iyi verdi bu kadar zamanda,bende dedim 1 tane al madem yarım yarım yiyelim dedim gözü doymadı koca dilimi yedi ama bütün akşam kıvrandı midem diye
iyi gidiyor aslında oda çok azimli dün bi kaçamak yapiyim dedi mahvoldu midesi küçülmüş onunda giyemediği 2 pantolonunu giymeye başladı o çok motive etti aslında. zaten hedefi 75 az kaldı onunda
eeee sende baya yemişin dışarda ama insan dışardayken de yiyor yaaa durduramıyor kendini,neyse bu hf dikkat eder dengelersin

ayşegül bacım valla bende şaşırdım kendime,çok severim ama sadece tadına bakıcam dedim,aslında pasta alıcam dedi dışardayken ben 4 br su içtim pastaya yer kalmadı diyebilirim,iyi taktikmiş karnını suyla şişirmek

bi avuç mısır ye canım küçük bi kase bişi olmas o kadardan

bende 1 muzun yarısını yedim ara niyetine şimdi

kız bacım benim kötü yanım tadımlık bakamıyorum.yedimimmi ben zeynebe ortak olurum kesin o yüzden ellememeye çalışıyorum yaaa..
bende eşime dedim şu haptan alda zayıfla.asla diyo.bi sürü kilom olsun yine almam diye.amaan ne tatlı canın varmış senide dedim.bişey olmaz diyom yok diyo.o zaman ogazını tut dedim.yaza inşallah diyo:(:19:

kız bacım benim kötü yanım tadımlık bakamıyorum.yedimimmi ben zeynebe ortak olurum kesin o yüzden ellememeye çalışıyorum yaaa..
bende eşime dedim şu haptan alda zayıfla.asla diyo.bi sürü kilom olsun yine almam diye.amaan ne tatlı canın varmış senide dedim.bişey olmaz diyom yok diyo.o zaman ogazını tut dedim.yaza inşallah diyo:(:19:

seninkide ne yarden ne serden hesabı :60:

öğlen bi yoğurt çorbam war yemek yok akşama yapıcam
2 kase çorba içerim ekmekle yanında bugünde böyle olsun saten pirinç war içinde doyurur

akşama patlıcan kısarttım onu oturtma yapıcam yemek olarak,yanına pilavla çorba yaparım
babaneme kaynım goturcek bısı malum araba satıldı ya,yemegı yer cıkarıs dedık trafık te rahatlamış olur hem
ne corbası yapsam dıye dusunuyorum dun yayla wardı hem pılaw hem yayla olmas saten

off off çok kaçtı çookk:((
patlamış mısırdan yedim 2 su bardagı gelir sanırım.hatta za fazla bile gelir:(

üstünede 2 yumurta kırdım.tavaya.çok ço az tereyağıyla.
2,5 dilim ekmek
kaşar peyniriyle yedim:59:.ögle yemegim oldu..çok oldu yaa..
akşama ne yiycem bilmiyorumm...nasıl hafif atlatsamm..bende gevrekmi yesem.corn flakess

akşama patlıcan kısarttım onu oturtma yapıcam yemek olarak,yanına pilavla çorba yaparım
babaneme kaynım goturcek bısı malum araba satıldı ya,yemegı yer cıkarıs dedık trafık te rahatlamış olur hem
ne corbası yapsam dıye dusunuyorum dun yayla wardı hem pılaw hem yayla olmas saten

pirinç çorbası tavuk susuyla.bizim favori çoramızdır hepimiz çok sevirz.
yada mercimek çeşitleri
ezo gelin
domates çorbası(gerçi bu mevsimde pek tadı olmayabilr)

öğlen bende 7 tane ufak top köfte 2 kaşık buldur ve cacık yedim
suyumu içiyorum birazdanda yeşil çay içerim elma yedimmi tamamdırr

afiyet olsun..

kız burcu bi ekmek etsik.:1:yemişsin işte..neyse böyle dışarı çıkmışkende yeniyo dimi..:)
kız daha sen form bisküvilerinden alıyınmu bacım yaa.ben töbe artık bittide kurtuldum.bi daha almam.evde 2 paket girisseni var oda bitsin ne galeta alcamm ne girissini.onlarıda bırakma niyetliyim.

yok o formlardan almıyorumda bu eti çıkarttı ya çörek otlu kraket 4 tanesi ekonomik paketteydi alayım günde 1 paketten 4-5 tane yer ara öğün yaparım dedim salak ben :37: dün 3 paketşi birden yedim tek değil haa 3 koca paket kraket büsküvi işte.
bugünde kalan son 1 taneyi yedim dahada almam.bunun yerine 1 tane sütlü nescafe içerim arada daha iyi.hiç olmazsa 60-70 kalorisi var.

Zeynep çorbada yapmayı ver patlıcan yemeği-pilav ve salata işte yada ayran.ben evdeyken hep 2 çeşit yapmıyorsum valla hele sulu yemekse çorbayı es geçiyordum.

Back
X