2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

öğleye dünden kalan makarnayı yedim..7-8 çatal aldım..üstünede 5 adet tutku bisküvi yedim...
anammm dedim şimdi çatlarım netsem olmuyo..spor yaptım koştum evin içinde yok çatlıcam..yeni yeni kendime geliyorum..benm mide iyiden iyiye küçülmüş...yoksa 3 paket yerdim banamısın demezdi:26:

öğleye dünden kalan makarnayı yedim..7-8 çatal aldım..üstünede 5 adet tutku bisküvi yedim...
anammm dedim şimdi çatlarım netsem olmuyo..spor yaptım koştum evin içinde yok çatlıcam..yeni yeni kendime geliyorum..benm mide iyiden iyiye küçülmüş...yoksa 3 paket yerdim banamısın demezdi:26:

yaw yedimmi bende hiç tıkanma olmuyo .ben mideyi küçültemedim bee:50:

yok o formlardan almıyorumda bu eti çıkarttı ya çörek otlu kraket 4 tanesi ekonomik paketteydi alayım günde 1 paketten 4-5 tane yer ara öğün yaparım dedim salak ben :37: dün 3 paketşi birden yedim tek değil haa 3 koca paket kraket büsküvi işte.
bugünde kalan son 1 taneyi yedim dahada almam.bunun yerine 1 tane sütlü nescafe içerim arada daha iyi.hiç olmazsa 60-70 kalorisi var.

Zeynep çorbada yapmayı ver patlıcan yemeği-pilav ve salata işte yada ayran.ben evdeyken hep 2 çeşit yapmıyorsum valla hele sulu yemekse çorbayı es geçiyordum.

aboo burcu sende fanısın haa.üç paketmi..işte bende aynı sen gbiyim.git yeme bee...
ya sıcak çikolatanın kaloriside 70.çok az ya.doktorlarda canınız çkolaka çektiginde içebilirsiniz diyo.ben bu hafta onu alışverişte almayı düşünyorum.hım alsammı.onuda bi günlük edermiyimki diye düşünüyorumda..:27:

öglenki yemek saldısından sonra bi saat önce salatalık havuç rendeledim içinede iki kaşık yogurt ekleyip yedim.valla güzel oldu:)

akşamada koca yemegin yanına patates salatası istedi.bende salata yicem.başka yemem....inşallah.

ookimse yokk..en son ben yazmışım.yine ben başlatayım bari..
kızlar nerdesiniz huuu..

sabah
1 dilim ekmek
peynir
salatalık ve çay

ara ara olmaktan çıktı menrü oldu:)
3 kuru kayısı
2 girissini
2 kepçe çorba
1 dilime kmek
çobayı yeni yapmıştım sıcak sacık çok güzel kokunca dayanamadım.hemen içmeyi çok sevrim.
şimdide bi elma yiyom..yuhh,..halada açım..
bunun üstüne bide ögle yemeyi düşünüyorum.çok erken oldu çünkü yaww..:59:

benim misafirde gelmiyo.teyzesi rahatsızlanmış başka güne inşallah dediler..ehh allahtan pasta pooçaları bugüne bıratımşıtm.iyi oldu yapmadıgım.

kızlar artık kimse ne yiyo ne yemiyo kemsi bildirim etmiyo ynedresiniz ne kadar çoktuk.zayıflayanlar nirdee.pazartesiden pazertesiyemi bulaşacagız.hadi canlanalım..:52:

kahvaltımı yeni yaptım...

1,5 dilim ekmek..
bir rafadan yumurta,biraz labne..çay..
birazdan form içicem...

dayanamıdm ben ögle yemegimide yedim:(
patetes salatası etim kendime dünden 2 orta boy bi tane küçük patetes kalmıştı.onla patetes salatası yaptım yine kendimee..bu aralar bu saatlerde acıkıyoru ben ya.daha önceleri hip ikindi saatlerine geliyordu şimdi değişti üç dört gürdür bu saatten aç oluyorum hep:))

sibel kız daha yenimi.hiçmi emdeni sen.nasıl durdun bacım ben senin üstüne 5 kez yedim haa..

evet ya kimse yazmamış ve girmemiş bugün...nedenki...

ayşegül geçmiş olsun misafirin rahatszmş..neyse diyetin bitsin sonra gelsinler..

dayanamıdm ben ögle yemegimide yedim:(
patetes salatası etim kendime dünden 2 orta boy bi tane küçük patetes kalmıştı.onla patetes salatası yaptım yine kendimee..bu aralar bu saatlerde acıkıyoru ben ya.daha önceleri hip ikindi saatlerine geliyordu şimdi değişti üç dört gürdür bu saatten aç oluyorum hep:))

sibel kız daha yenimi.hiçmi emdeni sen.nasıl durdun bacım ben senin üstüne 5 kez yedim haa..

yeni yedim valla..canım istemiyo hiç....yaa ben genelde zaten hep geç yapardım kahvaltıyı..diyete başladığımdan beri düzenli olsun öğünlerim diye 9 gibi yiyodum..eski düzene döndüm bu hafta nedense..

evet ya kimse yazmamış ve girmemiş bugün...nedenki...

ayşegül geçmiş olsun misafirin rahatszmş..neyse diyetin bitsin sonra gelsinler..

valla öyle dediler bacım.orasını bilemem..iyi olsunlarda gelirler bakim.benim açımdan iyi oldu evet:)

dün akşam

susuz turlü yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşıkta yoğut sevmiyor 1 kaşık anca yedim.

akşamda dışarda sıcak cikolata içtim ya çokta tatlıydı keşke içmeseydim.
1 litre su içip yattım.

sabah evden çıkmadan saat 7 de 1 kuru incir 2 de kayısı yedim.

ofiste klasik kahvaltı ama çok açıkmıştım ekmeği 2 dilim yedim.

şimdide sipariş verdim canım köfte istiyordu 3-4 gündür.

köfte -salata ayran söyledim.
bugün akşam üstü ara öğün yapmam artık çok olur yoksa.

ay yine ne su içtim nede yeşil çay.ama bu ara kendim bi hafifi hissediyorum haftaya regl olcam çikolata krizine karşı çubuk tarçın almalıyım.

dün akşam

susuz turlü yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşıkta yoğut sevmiyor 1 kaşık anca yedim.

akşamda dışarda sıcak cikolata içtim ya çokta tatlıydı keşke içmeseydim.
1 litre su içip yattım.

sabah evden çıkmadan saat 7 de 1 kuru incir 2 de kayısı yedim.

ofiste klasik kahvaltı ama çok açıkmıştım ekmeği 2 dilim yedim.

şimdide sipariş verdim canım köfte istiyordu 3-4 gündür.

köfte -salata ayran söyledim.
bugün akşam üstü ara öğün yapmam artık çok olur yoksa.

ay yine ne su içtim nede yeşil çay.ama bu ara kendim bi hafifi hissediyorum haftaya regl olcam çikolata krizine karşı çubuk tarçın almalıyım.

afiyet olsun yok bence gayet güzel.
sıcak çikolata 71 kalori bacım..doktorlar krize tarşı tatlı niyetine için diyo.bende hafta sonu alışverişte alcam kendime valla iyi olur.kaloriside yok.iyi iy..
bugüngü enünde iyi bacım daha ne olsun.

bencede iyi burcu ...
bende bu hafta sanki hiç kilo vermedim gibi...
bide wc sorunum var ondan sanırım..şişkinlik var sanki...

akşam bezelye b.pilavı yedim...
bolca su içtim...
gece midem kazındı içimde bi boşluk oluştu sanki..ne yapıym ne yapıym derken dolapta bana bakan dondurmayı yedim.153 kal...

Ben geldim kızlar anca yazıcam
akşam çorba içtim makarna vardı yemedim sonrada biraz fındık ve badem yedim 5-6 tane o kadar

sabah bol su içtim tost yedim kaşarlı ama yarısını yedim
mate çayımı içtim 5 fındık 1 lt su
öğlen yemedim daha 1 simit 1 ayran yerim diyorum çokmu acaba bi simit yarımmı yesem

sıcak çikolata daha az kalorili bakalım bu hafta bende veremedim gibi sanki ama bilmiyorumm

selam kızlar gerçekten kimse gelmemiş bugün neyse gayret edelim kalabalık günlerimize geri dönelim geç kalktım kahvaltı yapamadım öğlene 2 kepçe ıspanak çorbası iki dilim ekmek bugünkü kaçamağım iki gofret çayın yanında biraz erken oldu kaçamak ama napim canım çay çekti bugün boş içemem gündüz vakti :)

ben zaten bu hafta veremiyceğimi biliyorum en azından almayayım diye uğraşıyorum allaha şükür almamışım alırsam çok moralim bozulur tartı hala 65.5 gösteriyo

aman kızlar ha gayretbenimde gene hafta sonu yeme krizem geldi sanırım.yahu bugünyiyip bi türlü dayamıdım off..ne yapacagım daha saatt çok erkende.ama benim yemedigim kalmadı..:5:

Back
X