• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

yemegimi yapayım..kabak var bugün menümde...
zeynep ne yaptı bacılar işe başladımı...:26:

yine kimseler gelmeyecek belli oldu:((
fatolina (fatma)gelmiyo artık o faceden yazıyor.diğer arkadaşlarıyla paylaşım yapıyo.sizler çalışıyorsunuz..girmeye zamanınız olmuyo..bi ben çok sık girip ne yiyim ne iiyom yazıyorum yani sık olarak.kendi günlüğüme döndü ..:5:

yook faceden yazsa banada düşer ordanda yazmıyor.fato firarda galiba.

2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 ceri domates
1 salata
2 zeytin

1 bardakta çay içtim.ama suyu yine çok ihmal ediyorum kalkıp su alayım ben.

ben beklemiyomda bacım çevremden bekliyolar benide kudurtuyolar işte
tabi yavaş gitisn yeterki gitisn
bravo arkadaşım süper gitmiş...

valla süper gitmiş haftaya geri gelmiş gözükmesinde.

yook faceden yazsa banada düşer ordanda yazmıyor.fato firarda galiba.

2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 ceri domates
1 salata
2 zeytin

1 bardakta çay içtim.ama suyu yine çok ihmal ediyorum kalkıp su alayım ben.

valla süper gitmiş haftaya geri gelmiş gözükmesinde.

yok iyi bak.ben okuyorum:34:ama tanıdık olmayınca yazmıyorum ben .hepsibirbirini biliyo nede olsa..
afiyet olsun.sanada.bak bendeunutuyorum şu suyu..:5:

nasılsınız arkadaşlar burcu tebrikler cnm
bendende bu hafta tık yok 300 gr gitmiş biliyodum zaten moralim bozuldu ama normal geçen hafta 2 küsür gitmişti durmasıda normal dimi

Günaydın bacılar,
hepinizi tebrik ediyorum tek tek azminize hayranım, ben saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ama kendime gelmeliyim,
kırmızılar geldi gelecek ellerim falan şiş resmen ve ben sabah 60,7 çıktım

günaydın kızlar tebrik ederim herkesi az çok gitmiş kilocuklar ben bu hafta malesef verememişim kırmızılar dün geldi eminim onunda etkisi vardır 65.100 görüküyo tartıda 200 de almışım ama üzülmedim kırmızıların etkisiyle canım çok tatlı çekti bolca çikolata yedim:68: kahve içtim neyse şimdi gçgeçti artk tatlı isteğim filan bayadır da az az gidiyo bu pazartesi hedefim 64 bakalım görürüm inşallah

birazdan bir bardak ılık su ve tarçınlı elma yiycem sonra 1 dilim kepek ekmek krem peynir yiycem arada beşi bir yerde çay öğlenede patates salatası eşimin canı çekmiş akşamdan haş ladım . bide bugün su içmeye çok dikkat edicem su içmediğizden metabolizma duruyo bence bu hafta yine ciddiyet haftam olcak benim bakalım kaç olcam

nasılsınız arkadaşlar burcu tebrikler cnm
bendende bu hafta tık yok 300 gr gitmiş biliyodum zaten moralim bozuldu ama normal geçen hafta 2 küsür gitmişti durmasıda normal dimi

serap bacım normal.senin şuan vucudun hapa alışmıy durumunda.haftaya bu şeyden çıkacaktır.daha iyi verecegine eminim..

Günaydın bacılar,
hepinizi tebrik ediyorum tek tek azminize hayranım, ben saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ama kendime gelmeliyim,
kırmızılar geldi gelecek ellerim falan şiş resmen ve ben sabah 60,7 çıktım

hımm hani gecen hafta iyi başlıyorum demiştn.gerce kırmızılarda çok etki yapıyo hadi bakalım inşallah iyi gider bu hafta.

günaydın kızlar tebrik ederim herkesi az çok gitmiş kilocuklar ben bu hafta malesef verememişim kırmızılar dün geldi eminim onunda etkisi vardır 65.100 görüküyo tartıda 200 de almışım ama üzülmedim kırmızıların etkisiyle canım çok tatlı çekti bolca çikolata yedim:68: kahve içtim neyse şimdi gçgeçti artk tatlı isteğim filan bayadır da az az gidiyo bu pazartesi hedefim 64 bakalım görürüm inşallah

birazdan bir bardak ılık su ve tarçınlı elma yiycem sonra 1 dilim kepek ekmek krem peynir yiycem arada beşi bir yerde çay öğlenede patates salatası eşimin canı çekmiş akşamdan haş ladım . bide bugün su içmeye çok dikkat edicem su içmediğizden metabolizma duruyo bence bu hafta yine ciddiyet haftam olcak benim bakalım kaç olcam
hadi bakalım senin içinde iyi olsun bacım.inşallah buhafta daha iyi veririz,

geçen hafta iyi sayılırdım aslında ip falanda atladım ama sanırım kırmızıların etkisi var biraz.
birazda kilo verimim durdu galiba zannımca

Son düzenleme:
evet ayşegülcüm ama şunu anladımki benim metebolizmamda normaldede yavaşlık var hızlandırmak şart
şaşırdı tabi bünye ondan toparlaması lasımki normale dönsün

günaydın kızlar ben bugün dra gittim şekerime troidime falan baktırdım sonuçları 2 de alıcam kilo verimim hiç yok neden anlamadım ordanda diyetisyene gidicem birde dün gazete ender saraçın zayıflama yöntemleri diye bir dergi verdi onu aldım bakalım ne olacak sonuş kilo verenleri tebrik ederim

evet ayşegülcüm ama şunu anladımki benim metebolizmamda normaldede yavaşlık var hızlandırmak şart
şaşırdı tabi bünye ondan toparlaması lasımki normale dönsün

serap bide sen epeydir diyettesin.aslında matabolizmanın yavaşlaması çok normal.alında hepimizin ihtiyacı var hızlanack..

günaydın kızlar ben bugün dra gittim şekerime troidime falan baktırdım sonuçları 2 de alıcam kilo verimim hiç yok neden anlamadım ordanda diyetisyene gidicem birde dün gazete ender saraçın zayıflama yöntemleri diye bir dergi verdi onu aldım bakalım ne olacak sonuş kilo verenleri tebrik ederim

iyi etmissin aytencım.ee nasıl bi kitap bu ne yazıyor.lizteler varmı .güzel şeyler varsa burayada yazarmısın.yada bilgilenecegimiz.
diyetisyen içinde iyi etmissin hadi hayırlı olsun ciddi olarak başlıyorsun demekki:)

SLM KIZLAR BENDE 10 SUBAT 2010 ANNESIYIM 2 KIZM VAR BIRI 11 YASINDA BIRIDE SIZINKILELE YASIT BEN BAYADIR SIZI TAKIP EDIYORUM AMA CALISTIGM ICIN YAZMAYA VAKTIM OLMADI AMA BUNDAN SONRA BENIDE ARANIZA KABUL EDERSENİZ BENDE KILO VERMEK ISTIYORUM ADIMM CEYLAN ISTANBULDAN KATILIYORUM KUCUK KIZIMDA ESRA BENDE SU ANDA 83 KILOYUM BOYUM 163 YANE EN AZ 65 OLMAM LAZIM 15 NISANDAN BERI DIYETE BASLADIM LISTEYE EKLERSENIZ COK SEVINIRIM AMA EKLEMESENIZDE SIZI TAKIPTE OLACAGIM GITSIN KILOLAR CITIR ANNE OLALIM INS BIDE AYLIKMI HAFTALIKMI KILOLARI SOYLUYORZ PAPATYA HANIM SIZDEN RICA COK URSATIM KILO CIZELGESI YAPAMADIM BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ HERKESE HAYIRLI REJİMLER:nazar:

SLM KIZLAR BENDE 10 SUBAT 2010 ANNESIYIM 2 KIZM VAR BIRI 11 YASINDA BIRIDE SIZINKILELE YASIT BEN BAYADIR SIZI TAKIP EDIYORUM AMA CALISTIGM ICIN YAZMAYA VAKTIM OLMADI AMA BUNDAN SONRA BENIDE ARANIZA KABUL EDERSENİZ BENDE KILO VERMEK ISTIYORUM ADIMM CEYLAN ISTANBULDAN KATILIYORUM KUCUK KIZIMDA ESRA BENDE SU ANDA 83 KILOYUM BOYUM 163 YANE EN AZ 65 OLMAM LAZIM 15 NISANDAN BERI DIYETE BASLADIM LISTEYE EKLERSENIZ COK SEVINIRIM AMA EKLEMESENIZDE SIZI TAKIPTE OLACAGIM GITSIN KILOLAR CITIR ANNE OLALIM INS BIDE AYLIKMI HAFTALIKMI KILOLARI SOYLUYORZ PAPATYA HANIM SIZDEN RICA COK URSATIM KILO CIZELGESI YAPAMADIM BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ HERKESE HAYIRLI REJİMLER:nazar:

hoşgeldin caylan:71:
tabikide yaparım cizelge.
bizlerde dengeli beslenip kilo vermeye çalışıyoruz.sende gel günlük lyediklerin izteklerini yazarsın.pazartesiden pazartesiye kilo bildirime yapıyoruz.haftalık yani.inşallah en kısa sürede sende kilolarından kurtulursun.
bu arada benimde iki kızım var:34: büyük 5 küçükde sizler gbi 15 aylık

slm kızlar ben geldimmmmmmmm.......
sabah girdim bi türlü yazamadım sonucu...1,250 gr vermişim bu hafta:nazar:
62,5 oldum..bu hafta regl olcam sanırım..aslında 24 ünde olmştum ama belirtileri var..şişkinlik bel ağrısı vs..

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjCYL3u/weight.png bunu al .kontrol panelinde profilim düzelt var orda çizelge bölümü var oraya koplaya yapıştır sonrada kaydet..

Weight Loss - Diet Ticker bu linkide hep saklamalısın çünkü kilo verdikçe burdan düşülecek.ticker düziltimi.biz sık kulanılanlara atıp kaydekip orda saklıyoruz istersen sende öyle yap ama sakla muhakka.
pın kodun kilo düzeltimi yapınca lağzım olur.pın kodun ceylan yaptım..düzeltecegin zaman yapamazsan linki verirsin ben düzeltirim sonra..

slm kızlar ben geldimmmmmmmm.......
sabah girdim bi türlü yazamadım sonucu...1,250 gr vermişim bu hafta:nazar:
62,5 oldum..bu hafta regl olcam sanırım..aslında 24 ünde olmştum ama belirtileri var..şişkinlik bel ağrısı vs..

tebrik ededrim silecmi.çok güzel gitmiş..
sen evdemisin ..

Back
X